![]() |
|
|
#22321 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pazi, imamo tekmu u utorak, Manchestera. Da Becks zna igrat sredinu to i ptice na grani znaju. Problem je Huntelaar kojeg ne ide, Mancini koji nije igrao, i Ringhio za kojeg jos trazi mjesto jer 0 ove sezone. Znaci, ova tekma jest bitna, al ne toliko koliko ona u utorak. Iskreno i ja bi ovako odigrao, sem sto bi mjesto favalia stavio Boneru da igra, ili Thiaga a Boneru u sredinu. Zasto? Pa za ove ostale znas da su u formi. Oni nisu problem. Problem je Favalli, Abate da se ustima, Ringhio da proradi, Mancini da krene, i Klaas da pocne zabijat. Jer onda u utorak imamo svih 25 igraca, a ne samo prvu 11-ku.
Antonini ne moze igrat jer je povrijedjen. Pato moze izdrazat samo jedno poluvrijeme, tek se vratio s povrede i da ne bi rizikovali, ovako je bolje. Uci ce u drugom poluvremenu jesto Dinha, i to na desnu stranu a MAnicini na lijevu. Becks drugo poluvrijeme u sredinu. Ovo je odlicno. Jer ne otkrivas karte Sir. Zvaki kojeg su sad pokazali kako sjeda na tribine. Znaci, BRAVO LEONARDO! |
|
|
|
|
|
#22322 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
kako nas se udinese prepao to je cudo jedno.........oni ne mogu dodati 3 tocne lopte.....
mislim da je silva izasao preventivno........samo da se pato ne ozlijedi i da mirno privedemo utakmicu kraju........
|
|
|
#22323 |
|
Registered User
![]() |
primimo ga u zadnjoj sekundi prvog poluvremena.........i to kako.......moj dida.....jebem ti koncetraciju da ti jebem..........sad ce bit jebeno......
|
|
|
#22324 |
|
Registered User
![]() |
Ljudi ima li ovog gatusa igdje,a evo ga kriv za gol,prvi put u centru pažnje u čitavom poluvremenu i odma krivac za gol.Dabogda da nije ništa silvi,da je samo preventiva
|
|
|
|
|
|
#22325 |
|
Registered User
![]() |
Kriv Ringhio za gol. Ono je njegov igrac. A i Dida je kanta za nabijanje. Abiatti MORA branit protiv Manche.
Joj kako brz napad Pa Klaas je duplo brzi od Boriella, pa se zato non stop krece a stim i povlaci Udineseovu odbranu. E ono su divne akcije, onakve golove kao PAtov zelim gledat. Al da bi ono imao, moras imat obojicu u napadu koji se krecu i koji su opasni. Svidja mi se sve. Ringhio... slab. Mogao bi lagano okacit kopacke na kraju sezone ako se ne poboljsa. Ne smijemo pravit izmjene do 80' da se neko nebi povrijedio. Sve u svemu dobro je. Pozelio sam Pata, a i pozelio sam par NEsta-Bonera. |
|
|
|
|
|
#22326 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Pre utakmice sam ga psovao, sada ispade da Favali igra bolje od Antininija ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#22327 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ma dida e kriv nadamo se da ce Abiati bice na gol proti man ju
a Gatuzzo ga ne dirajte |
|
|
|
|
|
#22328 |
|
Registered User
![]() |
pa lopta mu ispade iz ruke.......kako nije kriv? nije jedini ali je sukrivac......
|
|
|
#22329 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Previse previse zavisimo od Dinha evo ga sa 2 asist za dvije nase prave sanse i dva gola...Ako se Thiago opasno povrjedio onda smo skupo platili ovo poluvrjeme...Pato je cudo...Jedan jedini put u poluvremenu Nesta ode na ljevu stranu i primimo odmah gol tamo sa desne utrcavanje...Nevjerovatno...Dida opet luta malo...
|
|
|
#22330 |
|
Registered User
![]() |
Ma nece drug, ne brini. Jaci smo, PUNOOOO smo jaci od njih. Kao sto mugello rece, dekoncentracija. Vjerujem u Lea da ce ih sad sabrat. ZAbit cemo mi njima jos jedan. Al izgubit necemo. Nista, Abbiati protiv MAnche. Dida je svoje polozio. Polusut mu ispadne iz ruku, i sad jos ovakva odbrana gola cccccc
|
|
|
|
|
|
#22331 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ljudi sta je sa Thiagom?? Zasto je out??
|
|
|
#22332 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22333 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
A ono dodavanje Dide Di Natale-u,jaoo,kojim kriterijem je Dida sad na golu kad se Abbiatti oporavio??Kad god lopta ide prema golu ja se tresem zbog Dide,obrani nemoguće,a radi ovakve pizdarije,uvijek sam više volio konstantne golmane,Dida obavezno na klupu,a baš sam danas frendu pričao kako me strah Dide i eto ti ga on odma danas pokazuje svoje lice,ufff! A sad Gattuso je kriv a i nije jer mi je malo čudno da on čuva njihovog drugog najopasnijeg igrača Floresa??? 90 % Udineseovih golova daju Di Natale i Flores,a Ringhio ga čuva,hmmm,neki nesklad i dekoncentracija,nadam se da nas to neće koštat,a bogami i Pirlo je malo nonšalantan,propuštanje lopte kroz noge 25 m od gola,ma daj kume,pa nije to Kutija Šibica i mali nogomet,toliko iskustva i to napraviš,ufff
|
|
|
|
|
|
#22334 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Stvarno ovaj hunetalar nema pojma hahahahahahhahahahahahah
|
|
|
#22335 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
papappa dida nemoze da uhfati loptu iz prve
hahaha |