![]() |
|
|
#22396 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Hvala brate sto me preskoci ![]() ![]()
|
|
|
|
#22397 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
izgleda da smo svi malo nervozni jer je utakmica sve bliže i bliže.
![]()
|
|
|
#22398 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Thiago vrlo vjerovatno igra protiv Uniteda.
![]() Po meni Flamini mora igrati. Zbog iskustva igranja na ostrrvu, i zbog pomoci nasim bekovima da ukrote Nanija, koji je u odlicnoj formi. ---------------------Dida--------------------- Abate--------Nesta---------Thiago----Antonini -------- Flamini------Pirlo----Ambrosini-------- ------Pato-----------------------Ronaldinho--- -------------------Huntelar------------------- Bitka na sredini terena se mora dobiti, zato sam i izostavio seedorfa...Mada se dvoumim oko njega, jer ipak na ovakvoj utakmici jedino mozemo vidjet pravog seedorfa. Gattuso ni pod razno iz razloga sto je odsjecen u slucaju presinga protivnika. Beckam necu jer me je strah od njegovog autogola! ![]() |
|
|
|
|
|
#22399 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Od 2003 ga cekamo, to je vec 7 godina i opet nemamo sanse, zato ovoj put ima sedim i da gledam i da kuliram bez nervoze, posto ce mi biti svejedno.
|
|
|
|
|
#22400 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#22401 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja sam obecao da cu biti fer i da cu kritizirati novog trenera kao sto sam kritizirao staroga. Pa cu to i napraviti:
1: Početak sezone nas je odmah bacio unazad jer mi nismo imali ( kao klub ) apsolutno nikakav plan o daljnjem razvoju situacije sa ekipom! Postojao je nekakav suludi plan da Dinho igra ono što je igrao Kaka' iza 2 napadača. Što sam ja ovdje na forumu govorio 2 godine da nije moguce... Jedino riješenje je bilo da Dinho igra lijevo, s tim da bi se morao žrvovati Pato ( tvrdim da je ovo uništavanje Pata! ). Leo je odabrao najbolju mogucu formaciju za sada, no ne slazem se s načinom na koji rotira igrače ( tj ne koristi sve moguce opcije i polivalentnost nekih igrača! ), i ne sviđa mi s to sto smo potpuno nesposobno mijenjati formaciju na bilo koji nacin. Leo nije vrh svjetskih trenera, i nadam se da Silvio i Galliani nece biti toliki govnari i da ce napraviti najbolji moguci potez i platiti Hiddinku da na ljeto uzme Milan. Jer to bi bio potez koji bi klub osvježio 200%! A Leo ima vremena. Ja ga poštujem kao scouta, jer se dokazao i ne mora nista dokazivati vise o svom poznavanju karakteristika igrača. Mozda mu nedostaje samopouzdanja u svoje takticke zamisli itd. ----------------------------------------------------------------- Thiago bi mogao igrati? To je odlicno, jer sam ga vidio protiv Rooneya i on ga je markirao savršeno. Dobro, to je bio Brazil, ali u svakom slučaju dobra vijest za nas. I ne vidim razlog zasto Flamini ne bi posluzio na beku? Bolji je od svih nasih do sada... --------------------Abbiatti-------------------------------- ---Oddo-----Nesta-----Thiago---Flamini------ --------------Ambrosini----Pirlo------ -------------------Seedorf------ -------Pato------------------Dinho---- -------------------Borriello-------- Moja ekipa za utorak. Borriello nam je za ovu teku bolji od Huntera zbog fizičke snage, a kasnije Pippo ![]()
|
|
|
|
#22402 |
|
Registered User
![]() |
reci mi zasto mislis da je hiddink bolji za milan od leonarda?pretpostavljam šta ćeš reći ali baš želim to vidjeti napisano.i da slazem se da bi flamini mogao zaigrati na beku ali samo ako nema abatea i antoninija
|
|
|
#22403 |
|
Registered User
![]() |
Kako da to objašnjavam? To je kao da me pitaš zasto je za Milan Kolarov bolji od Antoninia?
Hiddink je jedan od najboljih stručnjaka na svijetu, i ako je netko sposoban od limitiranih ekipa izvuči maksimum, to je on. Ali on traži ogromne ugovore. zato se i stopirao njegov transfer u Juve. Ili je pak odgođen do ljeta. Neke vijesti: Fly Emirates navodno ima nekakvu "ponudu" s kojom nude Fabregasa Milanu itd. NE vjerujem ali... Antonini, Thiago, Borriello su svi upitni. Oddo, Zambro nisu fit... NE znam tko ce igrati uopće!? Valjda nece Marek igrati beka! Ferguson nas je praktički ismijao i opisao kako imamo puno problema, ozljeda, kako nema više Kake, kako nam očajnički fali Pato, kako oni nisu igrali ovaj vikend itd. Kako su bahati ti Englezi uvijek! Sada ih treba nabiti jedno 3:0 opet iz nekih smiješnih kornera i opsajda pa neka kukaju kako nemaju sreće opet!
Last edited by mrki; 14-02-2010 at 07:15. |
|
|
|
|
|
#22404 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Mrki, jasno da Leo sad za sad nije najbolji, ali bice, on je uspeo da nagje formaciju u kojoj ce Dinho i Patka funkcionirati i sa njima igrati jos jedan napadac, i da za sada nezna kako da promeni formaciju u sred igre tacno.
Ali ajde, posto ga svi spominjemo, dat cu njega za primer, Sir Alex Ferguson. Kad je on dosao u Junajteda 7 godine e nije mogao osvoiti nista, ucio, trazio svoje greske, isto sto sada radi Leo, uci. Tako da ne bi napadao njega, vec ako je nasa uprava htela nesto, ne bi postavili neiskusnog trenera, nego bi trazili bolju soluciju. Jedno nesto u koje sumnjam, je to, da je neko procitao Leonarda, da je neko u njemu otkrio trenerski talenat, znas ako mozes biti scaut, to znaci da znas u kojoj formaciji tacno kakav igrac ti treba. A on ima nesto u njemu, ja verujem dace on biti veliki strucnjak. A nama je potrebno samo jedno, da cika Silvio letos baci pare za nove igrace, spremna da daju ono sto su nam dala ova sto imamo sada i da ih trosimo do kraja ![]()
|
|
|
|
#22405 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#22406 |
|
Registered User
![]() |
Ne piše nas 5 ovdjej sa foruma uvrede na racun Galliani, pa eto mi smo se malo naljutili. Cijela Milanova publika bojkotira San Siro ove godine, Curva protestira itd. A ti ljudi valjda znaju sto se događa, i blize su klubu od nas.
U redu sto se tice Lea, mozda si i u pravu, mogu priznati ako sam pogriješio. No velikog kluba enma bez velike love, a Milan je bio Grande Milan samo kada je Silvio otvorio novčanik i kupio najbolje igrače na svijetu. Dok se to ne dogodi nece nam pomoci nikakav "novi projekt" i takva zavaravanja. Nije Gallianieva genijalnost dovela Gullita, Bastena, Rijkaarda, Shevu, Kaku, Ruia, Pippa, Rivalda, Dinha, Pata, NEstu itd. Nego novac. Zao mi je , ali danas je lova na 1 mjestu u nogometu. A mi toga nemamo, za sada. Mozda Arapi plate nesto, vidjet cemo. A sto se tice zadnjeg razgovora Galliania o mercatu, on ponovno spominje financijsku krizu i mladi pogon, bla, bla... Sve je to ok, ali nemojmo se zavaravati. Barca stvara mlade igrače, da, i to ide odlično. Ali kada treba, plate za Alvesa, Ibru, Piquea, Henrya, Millita, Abidala... Ipak slazem se, treba dati podrsku a onda cemo vidjeti na ljeto gdje ide ovaj klub zapravo.
|
|
|
|
#22407 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pique je njihov igrac. Cini mi se da je on samo bio posudjen manchi.
A kakav Galliani. Pa bio bi i ja najbolji manager kad bi non stop imao kesa. Covjek je dovodi jer nije bilo bitno koliko kosta. Sto sad ne dovodi? Sad je politika: ne bitno kakav, vazno je da je besplatan. Uostalom, ako je vec "sjajan" manager, sto ne uspije prodat ove igrace? Moze prodat Kaku i "mozda" Pata, jer je to jedino sto je kod nas trazeno. Bio je na pomolu da proda i Pirla, al Andrea nije htio da napusti Milan. Al eto, sto ne proda Janku, Kaladze, Favalli, Seedorf, Pippo, Dida, Ringhio, i za te pare dovede tri nova pojacanja? Pa naravno, kako ce prodat kad nema pojma u toj branzi. Zato cekamo juli kada ce se osloboditi ugovora Pippo, Dida, vjerovatno cemo prodat Kaladzea, Jankulovski sigurno odlazi u Cesku. |
|
|
|
|
|
#22408 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
--------------------Abbiatti--------------------------------
---Oddo-----Nesta-----Thiago---Flamini------ --------------Ambrosini----Pirlo------ -------------------Seedorf------ -------Pato------------------Dinho---- -------------------Borriello-------- ti bi trebao ici za trenera.heh.ovo je za mene trenutno najjacih prvih 11 koje imamo,i najlogicnijih prvih 11 koje imamo.pogotovo za tekmu lige prvaka.svaka cast za ovo. |
|
|
|
|
|
#22409 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Boriello opet nije spreman. Sutra poslije podne ce se tacno znat. Thiago je bio na treningu.
A sta da stavimo Boneru desno, Nesta-Thiago u sredinu i Antonini na lijevog? Ipak, Bonera zna i moze igrat desnog, a pametan je, tako da bi mogla funkcionista offside zamka. Flamini ce igrat mjesto Ringhia. Znaci sredina je: Pirlo-Ambro-Flamini. Naravno, to su sadasnje vijesti. Sta ce biti do utorak 17:00 jos se ne zna |
|
|
|
|
|
#22410 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
sta vam je pustite mog abate
da igra ![]() penal za Juve ![]() |