![]() |
|
|
#22441 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Samo cu biti kratak iako me lupa stasna euforija pred sutra ali puno toga Leonardo krije,dosta se oslanja na "senatore" staru gardu igraca. Svi igraci su pozvani sem Zambrotte i Marca sto znaci trazi se jak momcadski dug.
San Siro je skoro pa pun,zvanicno blizu 79 000 ulaznica prodano. Clash of Titans!!
|
|
|
#22442 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja nisam tako optimistican. Ubit ce me ova utakmica! Moram uciti, u srijedu ujutro mi je ispit, a ja visim na internetu i gledam clipova kako smo razbili Uniteda!!
Njihova sredina je duplo trkacki jaca od nase, i ako Dinho ne bude ulazio u sredinu po loptu, a Seedorf i Pirlo odigrali onako na super razini, mi smo gotovi. Pazite sta kazem. I slazem se da ih ne treba napasti onako suludo, iako nekako kontam da cemo bas to napraviti Ajmo Klaas!!
|
|
|
|
#22443 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
A i dobro bi bilo da odma damo go.Oni bi se otworili posle i mogli bi dat josh koji go.Shto bi nam olakshalo sledecu utakmicu u Man.I osjecam sjutra da Leonardo mijenja Huntelara nedje u 70 min.ubacuje Inzagija i on daje GO!
![]() |
|
|
|
|
|
#22444 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Slažem se da sutra Klarens i Andrea moraju biti tehnički skoro pefrektni, to sam i napisao u prethodnom postu.. ogroman procenat kompletiranih dodavanja je ono čemu se nadam.. svaki pogrešan pas je šansa za njihove trkače i runija nakazu da pobegne našoj odbrani.. Mislim da će ferguson izaći sa jednim klasičnim napadačem, vejnom.. i da bi ga silva trebao pratiti a nesta da koriguje.. bekovi će imati najteži zadatak protiv valensije i nanija.. tu ambrosini mora da udvaja i da pomaže gotovo svaki put, pogotovo na desnoj strani gde će se ubacivati mali evra.. nadam se da će Bonera biti RB, pošto ne verujem da će Odda gurnuti odmah protiv mančestera.. A što se tiče zaletanja.. nemojte se bojati.. naša pičkica na klupi se ne zaleće ni na livorno a kamoli na mančester.. ja se bojim onog suprotnog efekta.. da se ne zatvori sa dva DM.. objasnio sam i zašto.. |
|
|
|
|
|
|
#22445 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan - Manchester United
San Siro rasprodan uz rekordnu zaradu Blagajnici AC Milana zadovoljno trljaju ruke nakon što su sve ulaznice za prvu utakmicu osmine finala nogometne Lige prvaka između Milana i Manchester Uniteda rasprodane. Utakmica je na rasporedu u utorak u 20.45 sati u Milanu, a iz kancelarije AC Milana javljaju da je stadion rasprodan, odnosno da je otišlo svih 78.587 ulaznica, što je Milanu omogućilo rekordnu zaradu od prodaje ulaznica u jednoj utakmici, od 3.763.560 eura! Utakmicu će uživo prenositi TV postaje iz 50 zemalja svije
|
|
|
#22446 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
borielo e aut znaci hunti stapue na scenu ja bi Pipo ugurao u 60' tu imamo jedan siguran gol od pippo
Milan zapocinje utaknicu sa hendikep 1 - 0 pippo ce zabiti siguran sam ![]() |
|
|
|
|
|
#22447 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Sikreno, ja sumnjam da Pirlo i Seedorf imaju snage i moći sutra nadigrati United. Oni ove godine jos nisu odigrali poštenih 90min bez pada.
|
|
|
|
|
#22448 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pola pet ujutro ja ne spavam,napusen sam i ne znam sta da napisem. hehehe. poserem se na manchester glupi.
|
|
|
|
|
|
#22449 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
U dosta stvari se slazem sa zadnjim postima leptira ali te samo molim da ne vrijedlas Leonarda sa pickica i sl jer nema potrebe za tim... Jer i za mene je Sedorfova igra u zadnje vrijeme kao obicna pickica ali ga ne zovem tako... njega sam uzeo za primjer... pises dosta ok postove kao i dosta momaka ovdje ali nema potrebe za vrijedjanje , covjek je mlad ima sta ima od tima i cini sto moze i zna... ti ako mislis da si bolji svakkao pronadji menadzera i neka te gurne u vatru
))) Idemo im veceras oderati engleske guzove... kod mene u gradu ima pun racku navijaca ManU tako da bi se bas nasladjivao sutra )) ako dobijemo naravno ako ne onda mi se crno pise ))
|
|
|
#22450 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Žao mi je druže ali ne mogu ti ispuniti želju.. veruj mi, trudim se da koristim najblaže izraze.. Smatram ga isključivim krivcem za izgubljeni scudetto, dve krucijalne utakmice (palermo, inter) gubi i to kada smo bili u najboljoj seriji.. Na stranu to što je on samo posledica a ne uzrok, na stranu to što je imao nekoliko povređenih igrača, moje puno pravo je da ga smatram greškom ovog kluba a vreme će pokazati da li sam ja bio preoštar
On jeste debitant na klupi ali ne na klupi FK Babušnice već Milana.. prosto ako prihvataš tako odgovornu funkciju, moraš biti prvo kompetentan da odgovoriš na nju i da podneseš sav pritisak koji ona nosi.. ja smatram i tvrdim da on nije u stanju za to Da ne bude zabune, cenim i poštujem sve što je uradio za klub kao igrač, hvala mu za sve.. ali 0-6 u dva derbija mu nikada neću oprostiti.. kao ni izgubljeni scudetto posle pola sezone.. i veruj mi, ovog što držim za avatar sam zvao 30 puta gorim imenima kada je vodio selekciju moje zemlje.. bio je čaroban na terenu, zato je i dobio nadimak Genije, ali je bio jedan od najgorih stratega i zato je izgubio od azerbejdžana.. neke stvari treba razgraničiti ps. i još nešto, kapiram da možda nekome smeta što ja pridajem takve epitete leonardu, ali ponoviću .. to je moje diskreciono pravo.. ti da počneš pljuvati recimo Savićevića, ja bi pitao u čemu je problem, tražio da obrazložiš ali ne bi nikada tražio da ne govoriš to više, jer na kraju krajeva ovo je forum i mišljenja bi trebalo uvažavati a pogotovo ako su dobro argumentovana.. |
|
|
|
|
|
#22451 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ljudi, nešto me euforija puca pred večeras
|
|
|
|
#22452 |
|
Registered User
![]() |
calciomercato:
Dida-Bonera-Nesta-Thiago-Antonini-Beckham-Pirlo-Ambrosini-Pato-Huntelaar-Ronaldinho Seedorf na klupi jer je izvan forme, tako kazu. A Bonera na beku jer je bolji u defanzivi nego Abate. Bolje Becks nego Flamini i Gattuso, ali ja bih Seedorfa ipak.
|
|
|
|
#22453 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#22454 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#22455 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Mene nije dugo bilo, previše pišete... nemam ništa da kažem.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|