AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2010, 07:01   #22456

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
alaa aevo sada sam pogledao highlight Milan - Mnacha 3-0 jaooo, pa kavuu smo tekmu odigrali pogotovo Kaka i Seedorf koji je bukvalno preskocio Vidica i dao gol..... samo Kak'a je strasan igrac gledam, momak zna povuci loptu niko je ne zna onako, ja kuzim da je sve u prvom koraku, nesh slicno kao u kosarci..... veceras se nadam pobjedi, jer bez Giggsa, Vidica i Andersona dosta su slabiji od nas, a nasa je odbrana kompletna to je glavno po meni da nam oba halfa igraju Nesta i Silva..... ja mislim da ce Fergie veceras dotsa sjecakti igru Milana i pokusavat ce kopntranapadima preko Valencije i Rooneya da postignu gol, nadam se da ih nasa sredina neutralizirati i da cemo dobit tekmu 4-1

Last edited by meskalin; 16-02-2010 at 07:03.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 07:06   #22457

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
mislim da bi nasa prednost mogao biti Ronii..Jer ova desna strana u Mutd-u je dosa losija od lijeve....NAravno ako bude dovoljno motivisan,usto nesumnjam jer imace zelju da dokaze Dungi da je jos ucvijek IGRAC...
Old 16-02-2010, 07:20   #22458

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Ljudi milan nije imao rješenja da dovede trenera jer nisu imali pare da ga plate.Svaki trener kroji svoju politiku i traži da mu se dovedu igrači,i zato ja skidam leonardu kapu što je prihvatio vodit ovakav milan jer ga je prihvatio iz ljubavi.Da je kakav rekao bi ko vas jebe neću ga vodit eto vas tamo ja ću ostat ono što i jesam(sp.direktor)i gdje bi onda bili to bi bio raskol u ekipi,a on je dugo s ovom ekipom i jedino je on mogao sastavit konce.Stoji sve to da nema iskustva ali pogledajte s kim on igra i uzmite u obzir najbolje igrače koji su bili povrjeđeni od kojih naša igra jednostavno ovisi recimo patak,nije ga bilo 2 mjeseca,nestu da ne spominjem a i formu u ronaldinha koja se bila strmoglavila 100%.E sad se malo zapitajte i zato ga nemojte tako vrijeđat,razmislite malo,ali jebiga ima nas takvih koji jednostavno tako gledaju na situaciju i vide poentu u vrijeđanju ali to nema smisla.Da on ima igrače koje je tražio pa da su rezultati kakvi jesu e onda udrite i pričajte šta god hoćete.Eno vam primjer pepa guardiole u barci,čovjek je kući izgubio od kazana a ni u gostima ih nije uspio dobit a ko je taj kazan,ja prvi put čuo za njih kad su igrali protiv barce,izgubio je protiv atletico madrida sad u nedjelju a pogledajte kakvu ekipu ima.Ona barcina ekipa je ekipa iz snova,prošle sezone su osvojili sve što se moglo na svijetu osvojit i šta su sad oni trebali razapet ga a pogledajte u nas situaciju kakva je i zato malo poštovanja i nemoj vrijeđat leptiru,ali znam da hoćeš jer kako ti kažeš to je tvoje pravo i zato eto te tamo.Ali vi ostali malo razmislite jer nema se smisla s leptirom raspravljat oko toga on je rekao svoj stav i kaže da će on uvijek bit takav za njega,ali treba pustit lea da napravi ekiu ako budu ulagali išta na ljeto pa mu onda sudite,a i to kad dovedu na ljeto i ako dovedu treba sve ukomponovat u ekipu da funkcioniše i opet će mu trebat vremena i nećemo mu opet moć sudit na osnovu barem jedne polusezone.Eno vam i pellegrinia iz reala kako ga ono zovu ja mislim inžinjer, koliko je godina vodio villareal sa golemim uspjehom,kakvu mu je ekipu perez sastavio,ekipu iz snova ali nije mu išlo u početku čak ga je leo dobio u madridu a ko je leo za njega i zato stanite malo na loptu molim i dajte čovjeku vremena
mugello is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 07:42   #22459

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
--------Abiatti
Bonera---Nesta---Thiago
--------------------Antonini
--Becks--Pirlo--Ambro
-------------------Dinho
Pato-----------------
----------Klaas

Eto sastava veceras, i mogu samo reci: bravo majstore! E ovo je strateg. Vec tekmama vucemo isti problem da Antonini ostavlja mjesta iza. Sada iza imamo 3 sjajni odbrambeni. Brzi i pametni, i sa 3 je uvijek lakse napravit off-side zamku. Bonera je "old" desni bek, znaci ne zna igrat ofanzivu, zato tu ulazi Becks da pokriva to mjesto, a Bonera ce imat epitet odbrambenog. Stim, Antonini vise nema da se boji da ce ostavit prostor iza sebe, jer ce mu tu pokrivat Thiago, a Bonera i Nesta ce se pomaket prema sredini i zatvorit taj prostor.
Becks ima citavu desnu stranu, ono sto je godinama igrao, i ocekuje se da odigra precizne pasove. Pirlo i Ambro imaju svoju sredinu, a Antonini sad moze lakse da bude ispomoc Dinhu. Naravno, sama pozicija Becksa, olaksava Patu pritisak na Evru, jer Patko sad moze bez straha da vise ulazi unutra i salta se sa Klaasom, jer je Becks iza da vrsi pritisak na Evru da ne ode u napad.
Sve u svemu, bravo Leo. E ovo ti je as u rukavu. A 95% sam siguran da ce funkcionisat. 5% otpada da Beckham odigra isto kao protiv Udinesea, ili da izgori u zelji za dokazivanjem
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 07:42   #22460

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Rekao sam i ponoviću, za neke od vas ovo je loš, prosečan, nedovoljno dobar ili najgori tim u poslednjih 15 godina i shodno tome smatrate da je leo napravio dobar posao i to je sasvim legitimno sa vaše strane.. Za mene nije, za mene je ovo odličan tim, daleko od fantastičnog ali za seriju A i više nego dobar , pogotovo ako se napravi komparacija sa ostalim klubovima.. i mislim da smo tu priču apsolvirali

Leonardu ću se javno izviniti ako me razuveri što smatram da je nemoguće.. 5 jebenih meseci ako računamo i pripremni period, mu je trebalo da ukapira najbolju formaciju (i jedinu) koju treba da forsira.. i svaku seriju odličnih rezultata je prekidao uproavo ON, sa drastičnim promenama u postavci igre.. Ja stojim iza svega što sam rekao o njemu kao Treneru i ne verujem da će se moje mišljenje promeniti sve i ako ovaj tim osvoji naslov evropskog šampiona, jer ja verujem da smo u kompletnom sastavu najbliži tronu posle barselone i čelsija.. i za mene to ne bi bilo kosmičko iznenađenje kao za vas jer ponavljam ovakvu ofanzivnu liniju malo ko ima danas u evropi

I još nešto.. interesantno je kako mnogi od vas potcenjuju kadar kojim raspolažemo ali zato verujete da možemo proći mančester (izuzev mrkija koji je lepo rekao da sumnja da naši veznjaci mogu da se suprostave govnima).. i to ne samo da verujete onako navijački već prosto obrazlažete kako bi to mogli napraviti.. pa ako je tako drugovi, ako mi imamo kadar da prođemo najbolji tim engleske, dvostrukog finalistu lige šampiona i zvanično 3. favorita za osvajanje evrope.. pa kako onda da je ovo najgori tim u poslednjih 15 godina i kako onda da smo zadovoljni sa minus 8 i 0:6 u dva derbija?? Nemojte sebi uskakati u usta i tražiti lažna opravdanja za čoveka koji radi sve samo ne kako treba

Da ne odlutamo previše, ovo je verovatno postavka koja će nam se suprostaviti večeras

......................................VdS......................................

.....Brown-Rafael........Ferdinand......Evans...........Evra.......

.............................Flečer............Kerik.........................
.......Valencia..............................................Nani-Park
.....................................Skols................................

.....................................Šrek...............................

Sami procenite šta mi treba da uradimo i koga da izvedemo..

Last edited by Efekat leptira; 16-02-2010 at 07:46.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 07:54   #22461

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Šta je to "AS u rukavu" molim te?? To što je stavio Boneru na RB.. haha.. ili to što Bekam počinje od prve a ne od 75. minute.. strašno

Žalosno je da novopridošlica koja je u timu 2 meseca a pri tom ni jedanput nije igrao na ovoj poziciji sem u petak kada je sa par super dodavanja u noge igrača Udinezea verovatno dokazao da je za top 11 večeras.. o mom omiljenom veznom igraču Pirlu ne bih više trošio reči.. verovatno najlošiji igrač uz gatuza već 2 godine kojem se tolerišu svakakve nakazne partije.. ne sumnjam da će i danas biti totalno nevidljiv

Kako god, svim igračima koji istrče večeras želim svu sreću ovog sveta u nadi da će opravdati ukazano poverenje.. Rone spasi mi tiket, molim te..
Old 16-02-2010, 08:07   #22462

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Šta je to "AS u rukavu" molim te?? To što je stavio Boneru na RB.. haha.. ili to što Bekam počinje od prve a ne od 75. minute.. strašno

Žalosno je da novopridošlica koja je u timu 2 meseca a pri tom ni jedanput nije igrao na ovoj poziciji sem u petak kada je sa par super dodavanja u noge igrača Udinezea verovatno dokazao da je za top 11 večeras.. o mom omiljenom veznom igraču Pirlu ne bih više trošio reči.. verovatno najlošiji igrač uz gatuza već 2 godine kojem se tolerišu svakakve nakazne partije.. ne sumnjam da će i danas biti totalno nevidljiv

Kako god, svim igračima koji istrče večeras želim svu sreću ovog sveta u nadi da će opravdati ukazano poverenje.. Rone spasi mi tiket, molim te..
vidis kako pogresno razmisljas, Beks treba poceti, jer ce izgoriti na terenu prvo trceci zbog cega i igra drugo da svojim slobodnjacima pokusa pogodti... po meni treba mu dati da sve prekide izvodi veceras

evo sto sma nasao o zaradi kluba od karata:

Utakmica je na rasporedu u utorak u 20.45 sati u Milanu, a iz kancelarije AC Milana javljaju da je stadion rasprodan, odnosno da je otišlo svih 78,587 ulaznica, što je Milanu omogućilo rekordnu zaradu od prodaje ulaznica u jednoj utakmici, od 3,763,560 eura!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 08:16   #22463

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
a kde je Ignacio ?

ako bonera igra pre abate poradi iskustva i sve to onda ja bi glasao da Pippo nastupi pre Hunti pa Inzaghi e po iskusni

manite mi tog engleza bekama bice mi strav od njega mozda ce si zabiti autogol

Forza MIlan.........

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 08:17   #22464

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pola pet ujutro ja ne spavam,napusen sam i ne znam sta da napisem. hehehe. poserem se na manchester glupi.

razumijem kako ti je bilo tada...si slagao formacije u glavi?

sto god da sam slagao vise se ne sjecam.hehehe.sve u svemu,ako veceras u pola 5 opet budem budan to znaci da smo pobijedili smradove.i da sam napusen,naravno. ))
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 08:20   #22465

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Meni se samo nesvidja opcija Bekam, ako vec ne moze Sedorf odgovorit zadatku ja bi volio da igra Flamini umjesto Bekama... ali vidjet cemo... treba nam i srece a sreca prati hrabre...
FORZA AC MILAN
Old 16-02-2010, 08:31   #22466

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
"Jedanput su primili četiri gola, drugi put dva, prije pet godina samo jedan, 2007. godine - tri. Četiri puta izvukao je Manchester United u nokaut-fazi Milan, i četiri puta ispao. Na San Siru primio je deset golova, nikad u povijesti nije uspio zabiti. Osmina finala Lige prvaka ponovno ih je spojila, prva utakmica igra se večeras na, za United, ukletom San Siru.."

ovo ohrabruje.ma gotovi su.heh.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 08:37   #22467

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
znam rossonero, al pazi. Stavili smo desnog beka, koji ne zna igrat ofanzivno (Bonera to nikad nije igrao, jer tada u Parmi nije postajala ta pozicija). Zato, mora staviti nekog ko ce igrat po toj strani i pomagat Patu. A jedino to moze Becks. ZAsto Bonera a ne Abate, pogledaj te samo ko ce igrat po lijevoj strani: Nani. A ja ne vjerujem da nas "pametni" Abate zna kako cuvat brzog decka.
A o ovim asovima u rukavu, ja sam gora budala sto spominjem i pravdam svoje misljenje. Tako da me zaboli ona stvar. Posto vidim da si ti uni.prof.dr.nauka fudbala Efekat Leptir. Cudo pa tebe nisu nasli da vodis Zvezdu ili Partizan.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 08:46   #22468

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
pola pet ujutro ja ne spavam,napusen sam i ne znam sta da napisem. hehehe. poserem se na manchester glupi.

hahaha ko nema u glawi ima u travi
Old 16-02-2010, 09:02   #22469

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
AC MILAN

Milan milan solo con te
Milan milan sempre per te

Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
Sopra un campo verde sotto un cielo blu
Conquistate voi una stella in piăą
A brillar per noi
E insieme cantiamo

Milan milan solo con te

Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh oh oh
Una grande squadra
Sempre in festa olă¨
Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh
E insieme cantiamo

Milan milan solo con te

Con il milan nel cuore
Nel profondo dell'anima
Un vero amico sei
E insieme cantiamo

Milan milan solo con te
Milan milan sempre con te

Oh oh oh oh oh ...
Old 16-02-2010, 09:07   #22470

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Izvini ali meni moja inteligencija ne dozvoljava da se ne nasmejem tvom ostrašćenom stavu oko leonarda.. tvoj svaki post, ali bukvalno svaki sadrži hvalospeve o brazilcu ili oštre napade na sedorfa i to uglavnom slabo argumentovane..

Ali nije to problem, i treba čoveka pohvaliti kad uradi nešto pozitivno ali mi nije jasno da ti kao neko koga ja smatram istinskim poznavaocem ove igre, smatraš da je leonardo sakrio nekog džokera, da je imao u stvari bilo šta da sakrije i na kraju krajeva da je to moguće uopšte.. jer ovo je isti tim koji je igrao u petak.. to što je bek bonera, pa čoveče on je bek, nije nikakva nepoznanica niti neko ko će prelomiti meč.. u taktičkom smislu je sve jasno.. i ne vidim zaista potrebu da toliko dižeš čoveka u oblake pre meča.. ili to radiš samo meni u inat

Druga stvar, ti nikada do sad nisi napao pirla, nikada! jesi možda rekao da je tim generalno igrao loše, da je mogao bolje ili nešto slično ali nikada nisi tako oštro reagovao na njegove partije.. pa me zanima zašto?

Pošto je evidentno da pratiš detaljno meč, vidiš kako kamera hvata sedorfa da stoji ali interesantno je da ne vidiš očajnog pirla.. Ti si meni tražio da ti navedem Jedan meč gde je sedorf odigrao pohvalno, a nakon što sam ti naveo 8 (sa linkovima) gde je bio najbolji ili među najboljima na meču nisi ništa rekao.. samo si nastavio da pričaš o tome kako on ne trči.. pa te ja sad pitam, jel ti možeš meni da navedeš Jedan meč gde je pirlo bio za pohvalu, igrač utakmice ili među najboljim pojedincima a da to nije onaj meč u madridu kada mu je i kasiljas sa očajnim postavljanjem dozvolio da dobije prelaznu ocenu.. Jedan jebeni meč? I takvog igrača gotovo ne spominješ u svojim opširnim postovima , gatuza tek povremeno, ali zato sedorfa sanjaš i danima i noćima.. E to je ono što se zove ostrašćenost, gledanje na jedno oko i neargumentovanost

Lako je napadati nekoga, ali je mnogo teže afirmativno pričati o nekom i braniti ga.. zato bi bilo lepo da ti meni kažeš Zbog čega Andrea Pirlo ima zacementirano mesto u tvojoj idealnoj postavi Milana, zbog čega nikada ne govoriš o očajnim partijama koje pruža (a bilo ih je, to svi znaju) i na kraju krajeva da iskreno odgovoriš Da li smatraš da je Pirlo imao bolju polu sezonu od Sedorfa i da je zaslužio da igra pre njega? Odgovore tipa "on je naš jedini kreativac, on mora da pokriva i trči mnogo , vraća se po loptu do odbrane" molim te mi nemoj pisati i trošiti i moje i svoje vreme i energiju.. jer tu kreaciju nismo videli već godinu i kusur dana, a o trčanju i pokrivanju nema smisla govoriti jer taj dečko nije napravio eksplozivan trk ni napred ni nazda već godinama.. uostalom samo je potrebno pogledati jaz između odbrane i veze i koliko smo kontra napada imali ove sezone

Drugo pitanje, koje sam već postavio u nešto drugačijem obliku u prethodnom postu.. Kako možeš da veruješ u tim koji je najgori u poslednjih 15 godina? Ti reče pobeda Milana od nzm 3 1 ili nešto tako.. znači veruješ da najgori tim u poslednje 2 decenije može bez ili sa malo većim problemima da izbaci najbolji tim u engleskoj poslednje 3 godine i jedan od tri najbolja u evropi?? Ali si zadovoljan sa minus 8 u kalču i to što ćemo se boriti za poziciju 2?

Last edited by Efekat leptira; 16-02-2010 at 09:11.

Tags
balkan

Posting Rules