![]() |
|
|
#22471 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja ne bih stavio Becksa danas, ali nadamo se da ce on to dobro odraditi ako stvarno bude igrao. Mozda See nije spreman, tko zna.
Danas cemo vidjeti jesu li Pirlo i Seedorf imena ili jos uvijek igrači. Od ovih starih po meni jedino je Ambrosini zasluzio dobru ocjenu ove godine, niti Seedorf, niti Pirlo medene noge, niti Beckham, Gattuso nisu polozili. Nevaljaju ni Pirlo ni Seedorf, a mi pricamo o imenima a ne vise o pravim igračima, uozbiljimo se. Pogledajte kako igraju Iniesta, Xavi, Sneijder, J.Zannetti etc., pa onda usporedite to sa super talentima koji nama drze vezu tako sto nemaju snage za postenih 45min a ne 90. Vidjet cemo danas sve! Daj boze da sam u krivu. Forza Milan!
|
|
|
|
#22472 |
|
Registered User
![]() |
pozdrav svima.Novi sam na forumu ali vjecni navijac Milana.nisam prije znao za ovaj forum(steta) ali i je drago vidjeti da ima onih koji su sa mog prostora,govore istim jezikom i dijele istu ljubav prema Milanu.Veceras je nasa noc!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#22473 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pozdrav svima.Novi sam na forumu ali vjecni navijac Milana.nisam prije znao za ovaj forum(steta) ali i je drago vidjeti da ima onih koji su sa mog prostora,govore istim jezikom i dijele istu ljubav prema Milanu.Veceras je nasa noc!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrav i tebi.zivio! |
|
|
|
|
|
#22474 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22475 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pirlo nikad vise nece biti stari Pirlo, i ja sam se stim pomirio. Pirlo igra potpuno drugu poziciju od Seedorfa. Tj. Pirlo je vezni igrac, koji moze da igra i odbranu i napad. Kod nas je vise upotrbljen da bude ispomoc u odbrani, kod Lippia je zaduzen da kreira napad. Trece, vezni red igraci imaju razne zadatke. Ne samo DM, CM, AMC. Nemoj ni misliti na ono iz FM-a box-to-box, support, i tako te gluposti. To je njihov pokusaj da nesto objasne, sto ni sami ne znaju. Sta ko kako treba i gdje da se krece, to je trenerovo. On tacno objasni Ambru sta mu je zadatak, i gdje mu je mjesto. Pirlu kako i gdje da salje pasove, a Seedorfu gdje da agira. U danasnjem fudbalu vezni red je uzasno bitan. Jer sve krece odatle.
Pirlo je los, dosta puta pokusava i pokusava da uradi nesto sto ne ide. I to me ljuti. Jer je decko tvrdoglav. Ali, vec dugo smo vidjeli da bez njega ne mozemo. Flamini? Da, jest trkac, moze biti i u napadu i u dobrani, al ne zna sta dalje s loptom. Gattuso, on to nije. On je bik. Seedorf, vec sam objasnio, nema pojma u odbrani. Beckham, ni sam ne znam sta on treba igrat. Po sredini i ne vjerujem da zna sta treba uradit. Tako da ti ostane jedina mogucnost da igra Pirlo. Jer ti treba jedan covjek u odbrani, jedan u fazi napada da posalje lijepu loptu, jer ti treba neko u sredini da protivnik potrosi covjeka na cuvanje. Da sad trazim po netu video gdje je Pirlo bio odlican a gdje nije, ne pada mi napamet. Ako si vec gledao "svaku" utakmicu, onda bi to i sam trebao vidjet. Sto nisam prokomentarisao one klipove o Seedorfu, je cisti razlog da na onim tekmama gdje je on zabijo gol, upravo on bio najlosiji, jer je dosta puta imao covjeka a odluci se na sut, jer je par puta dao pogresan pas, pazi ne zelim da sam idem gledat utakmicu, jer to ti klip ne moze pokazat. Moras pregledat cijelu tekmu, pa tek onda vidis greske. Za Leonarda, ne dizem ga u nebesa, samo mi se svidja njegovo razmisljanje. Razlika izmedju nas i Intera je to: mi uzivamo u derbiju. Inter je prejaka ekipa, i mogu se nositi svaku tekmu s protivnicima. Ali kod njih nema razlike izmedju Serie A i Ch.Lige, zato je i sigurno da ce ispast protiv Chelsea. kod nas pak mi ne mozemo svaku tekmu briljirat. Jer nemamo igrace za to. Mi nemamo Gerrarda, MAscherana, Xavia, Iniestu, MEssia, Piquea, Vidica, Maicona, Evru, Dzeku, i ostale igrace koji NON-STOP igraju na visokom nivou. Kod nas ti je vruce-hladno. Mogu biti najbolji na terenu, mogu biti najgori. Al u Ch.ligi smo uvijek nabrijani. U septembru sam postavio post o jednom njemackom strucnjaku, koji je fino rekao: nemoj te nikad procijenit Milan. NE bitno koji su u ligi, vjeruj te mi, u ch.ligi su nesto potpuno drugo. To je jedini tim, koji i kad je najgori, moze da vas pobijedi. Chiaro?! edit: izraz Chiaro, sam uzeo od naseg dragog predsjednika, kada je tu rijec upotrijebio prema novinarima da im da do znanja, da ne moze ni jedan predsjednik kluba doci i ponudit novac da kupi Kaku. Chiaro Presidente?! Last edited by ensar7; 16-02-2010 at 11:14. |
|
|
|
|
|
#22476 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Forza MIlan ....Con il Diavolo
in Corpo...Milano siamo noi,sono noi !!!![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22477 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
nije me strah nikoga iz manutd-a (mozda malo waynea), ali najvise me strah dide i abatea......
|
|
|
#22478 |
|
Registered User
![]() |
ma ignacio ce odigrati na nivouuu
|
|
|
|
|
|
#22479 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22480 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22481 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
A cuo sam da je Abate opasan kad se karta, hahahaha, pogotovo u par sa Pipom, onda ih niko nemoze dobiti.
|
|
|
|
#22482 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
dobro nam doso prijatelju.. shto nas wishe ima to je bolje idemo weceras da ih futamooooooooooooooooooooo ![]()
|
|
|
|
|
#22483 |
|
Registered User
![]() |
Forza Abate i grande Pippo
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22484 |
|
Registered User
![]() |
--------Dida
Bonera---Nesta---Thiago --------------------Antonini --Becks--Pirlo--Ambro -------------------Dinho Pato----------------- ----------Klaas Evo zvanicni sastav Milana za veceras. |
|
|
|
|
|
#22485 |
|
Registered User
![]() |
Nazalost Dida na golu. Al haj, jbg. kad se sjetim, imao je i on dobri odbrana. Ufffff, bit ce gusto.
Eto, toliko od mene, odo na kupanje, spremanje, pa na tekmu. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|