AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2010, 10:08   #22471

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja ne bih stavio Becksa danas, ali nadamo se da ce on to dobro odraditi ako stvarno bude igrao. Mozda See nije spreman, tko zna.

Danas cemo vidjeti jesu li Pirlo i Seedorf imena ili jos uvijek igrači. Od ovih starih po meni jedino je Ambrosini zasluzio dobru ocjenu ove godine, niti Seedorf, niti Pirlo medene noge, niti Beckham, Gattuso nisu polozili.

Nevaljaju ni Pirlo ni Seedorf, a mi pricamo o imenima a ne vise o pravim igračima, uozbiljimo se. Pogledajte kako igraju Iniesta, Xavi, Sneijder, J.Zannetti etc., pa onda usporedite to sa super talentima koji nama drze vezu tako sto nemaju snage za postenih 45min a ne 90.

Vidjet cemo danas sve! Daj boze da sam u krivu.

Forza Milan!
Old 16-02-2010, 10:35   #22472

meche-acm

Registered User

meche-acm's Avatar

meche-acm is on a distinguished road
pozdrav svima.Novi sam na forumu ali vjecni navijac Milana.nisam prije znao za ovaj forum(steta) ali i je drago vidjeti da ima onih koji su sa mog prostora,govore istim jezikom i dijele istu ljubav prema Milanu.Veceras je nasa noc!!!!!!!!!!!!!!!!!
meche-acm is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 10:55   #22473

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pozdrav svima.Novi sam na forumu ali vjecni navijac Milana.nisam prije znao za ovaj forum(steta) ali i je drago vidjeti da ima onih koji su sa mog prostora,govore istim jezikom i dijele istu ljubav prema Milanu.Veceras je nasa noc!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrav i tebi.zivio!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 11:00   #22474

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ja ne bih stavio Becksa danas, ali nadamo se da ce on to dobro odraditi ako stvarno bude igrao. Mozda See nije spreman, tko zna.

Danas cemo vidjeti jesu li Pirlo i Seedorf imena ili jos uvijek igrači. Od ovih starih po meni jedino je Ambrosini zasluzio dobru ocjenu ove godine, niti Seedorf, niti Pirlo medene noge, niti Beckham, Gattuso nisu polozili.

Nevaljaju ni Pirlo ni Seedorf, a mi pricamo o imenima a ne vise o pravim igračima, uozbiljimo se. Pogledajte kako igraju Iniesta, Xavi, Sneijder, J.Zannetti etc., pa onda usporedite to sa super talentima koji nama drze vezu tako sto nemaju snage za postenih 45min a ne 90.

Vidjet cemo danas sve! Daj boze da sam u krivu.

Forza Milan!
Slažem se sve sa tobom što si rekao,davno je pirlo bio dobar igrač,danas je za neprepoznat ali jebiga kad nemamo boljega,a za beckhama mislim ipak da će bit najbolje rješenje večeras.Dvosjekli je mač ali ipak neznam,s jedne strane tu je ljubav prema manchesteru a s druge mržnja prema fergusonu(dobro nije sad mržnja doslovce) e sad kad se to dvoje sastavi kako će izgledat ali u svakom slučaju počet s njim pa ćemo vidjet.Nadat je se najboljem a u svakom slučaju ne bojim se nimalo i u potpunosti vjerujem našim dečkima,samo ako odigraju kako oni to znaju i budu motivirani i napaljeni na utakmicu a to je u rukama lea da ih motivira da izađu na teren i da ostave srce na njemu
mugello is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 11:11   #22475

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Pirlo nikad vise nece biti stari Pirlo, i ja sam se stim pomirio. Pirlo igra potpuno drugu poziciju od Seedorfa. Tj. Pirlo je vezni igrac, koji moze da igra i odbranu i napad. Kod nas je vise upotrbljen da bude ispomoc u odbrani, kod Lippia je zaduzen da kreira napad. Trece, vezni red igraci imaju razne zadatke. Ne samo DM, CM, AMC. Nemoj ni misliti na ono iz FM-a box-to-box, support, i tako te gluposti. To je njihov pokusaj da nesto objasne, sto ni sami ne znaju. Sta ko kako treba i gdje da se krece, to je trenerovo. On tacno objasni Ambru sta mu je zadatak, i gdje mu je mjesto. Pirlu kako i gdje da salje pasove, a Seedorfu gdje da agira. U danasnjem fudbalu vezni red je uzasno bitan. Jer sve krece odatle.
Pirlo je los, dosta puta pokusava i pokusava da uradi nesto sto ne ide. I to me ljuti. Jer je decko tvrdoglav. Ali, vec dugo smo vidjeli da bez njega ne mozemo. Flamini? Da, jest trkac, moze biti i u napadu i u dobrani, al ne zna sta dalje s loptom. Gattuso, on to nije. On je bik. Seedorf, vec sam objasnio, nema pojma u odbrani. Beckham, ni sam ne znam sta on treba igrat. Po sredini i ne vjerujem da zna sta treba uradit. Tako da ti ostane jedina mogucnost da igra Pirlo. Jer ti treba jedan covjek u odbrani, jedan u fazi napada da posalje lijepu loptu, jer ti treba neko u sredini da protivnik potrosi covjeka na cuvanje.
Da sad trazim po netu video gdje je Pirlo bio odlican a gdje nije, ne pada mi napamet. Ako si vec gledao "svaku" utakmicu, onda bi to i sam trebao vidjet. Sto nisam prokomentarisao one klipove o Seedorfu, je cisti razlog da na onim tekmama gdje je on zabijo gol, upravo on bio najlosiji, jer je dosta puta imao covjeka a odluci se na sut, jer je par puta dao pogresan pas, pazi ne zelim da sam idem gledat utakmicu, jer to ti klip ne moze pokazat. Moras pregledat cijelu tekmu, pa tek onda vidis greske.
Za Leonarda, ne dizem ga u nebesa, samo mi se svidja njegovo razmisljanje.
Razlika izmedju nas i Intera je to: mi uzivamo u derbiju. Inter je prejaka ekipa, i mogu se nositi svaku tekmu s protivnicima. Ali kod njih nema razlike izmedju Serie A i Ch.Lige, zato je i sigurno da ce ispast protiv Chelsea. kod nas pak mi ne mozemo svaku tekmu briljirat. Jer nemamo igrace za to. Mi nemamo Gerrarda, MAscherana, Xavia, Iniestu, MEssia, Piquea, Vidica, Maicona, Evru, Dzeku, i ostale igrace koji NON-STOP igraju na visokom nivou. Kod nas ti je vruce-hladno. Mogu biti najbolji na terenu, mogu biti najgori. Al u Ch.ligi smo uvijek nabrijani.
U septembru sam postavio post o jednom njemackom strucnjaku, koji je fino rekao: nemoj te nikad procijenit Milan. NE bitno koji su u ligi, vjeruj te mi, u ch.ligi su nesto potpuno drugo. To je jedini tim, koji i kad je najgori, moze da vas pobijedi.
Chiaro?!

edit: izraz Chiaro, sam uzeo od naseg dragog predsjednika, kada je tu rijec upotrijebio prema novinarima da im da do znanja, da ne moze ni jedan predsjednik kluba doci i ponudit novac da kupi Kaku. Chiaro Presidente?!

Last edited by ensar7; 16-02-2010 at 11:14.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 11:35   #22476

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Forza MIlan ....Con il Diavolo in Corpo...Milano siamo noi,sono noi !!!

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 11:35   #22477

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
nije me strah nikoga iz manutd-a (mozda malo waynea), ali najvise me strah dide i abatea......
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 11:39   #22478

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

ma ignacio ce odigrati na nivouuu

GAME OVER
Old 16-02-2010, 12:02   #22479

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
ma ignacio ce odigrati na nivouuu
Hoće al na klupi
mugello is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 12:11   #22480

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Hoće al na klupi
hahahahahaha hahahaha
cega, partiju remija sa Pippom i Didom. Kazu gubitnik placa pice hahaha
Old 16-02-2010, 12:15   #22481

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
hahahahahaha hahahaha
cega, partiju remija sa Pippom i Didom. Kazu gubitnik placa pice hahaha
A cuo sam da je Abate opasan kad se karta, hahahaha, pogotovo u par sa Pipom, onda ih niko nemoze dobiti.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 12:28   #22482

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meche-acm View Post

dobro nam doso prijatelju.. shto nas wishe ima to je bolje idemo weceras da ih futamooooooooooooooooooooo
Old 16-02-2010, 12:30   #22483

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Forza Abate i grande Pippo

GAME OVER
Old 16-02-2010, 12:31   #22484

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

--------Dida
Bonera---Nesta---Thiago
--------------------Antonini
--Becks--Pirlo--Ambro
-------------------Dinho
Pato-----------------
----------Klaas

Evo zvanicni sastav Milana za veceras.
Old 16-02-2010, 12:32   #22485

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Nazalost Dida na golu. Al haj, jbg. kad se sjetim, imao je i on dobri odbrana. Ufffff, bit ce gusto.
Eto, toliko od mene, odo na kupanje, spremanje, pa na tekmu.

Tags
balkan

Posting Rules