![]() |
|
|
#22516 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Koji je lavat onaj Bonera,kriv je za dva gola!! Kod drugog gola glupan glupi nije skocio ,kod treceg nije izasao na igraca............Izlaskom Antoninija sve se raspalo,Fafali (konj) nista nije udradio ni u ofanzivi a ni u defanzivi... Steta sto nismo iskoristili one sanse na pocetku..
Poslije ove utakmice, nisam siguran da je Leonardo pravo rijesenje za Milan! Ova formacija s ovim igracima def ne ide.... Sedorf je igracina !!!
|
|
|
#22517 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Na kraju tekme izasli je statistika na brzinu sam pogledao mislim da su pretrcali 3,5 km vise od nas i da su imali 52% loptu u nogama...mi smo imali 16(6) suteva, a oni 14(4)...
Jebg...slazem se nismo imali srece previse smo prilika propustili ali nismo ni trcali prvih 25 min drugog poluvremena i primili dva gola i jos par puta visili...to je prije svega promjena taktike Fergussona i losa postavka Lea nevjerovatna rupa i praznina izmedju linija ili neko od igraca nije odradjivao poso i trcao....Nesta nevjerovatno los Bonera dobar cak je i njega zatvaro ja sam konto da ce obrunuto biti..Thiago dobar Antonini dobar dok se ne povredi velika velika steta...Favali par dobrih startova i jedan dobar centrasut...Ambrosini iznenadjujuce los on i Nesta sa Didom najgori definitivno...becks nista posebno pirlo isto...Pato odlicno zatvoren i previse dribla...Hunt nije imo jednu sansu nije puno ni dobio lopti ...Pippo jao Pippo dodje mi seciju kolko sam skocio kad je imo sansu probio sam je .....Seedorf valjda ce vise sam vidit da kad trci da je pravi igrac..odlican go..Dida je zivo zlo on sam unosi nervozu u ekipu...
|
|
|
#22518 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Parafrazirao bih Dušana Kovačevića.. žao mi je što si naš, a ne trener nekog našeg neprijatelja.. ko je tebe gledao, ni pakao mu neće teško pasti..
Greško modernog fudbala, zalutali jadniče sa mozgom magarca, protraćeni spermatozoidu.. prezirao sam tvoj rad od prvog meča na klupi Milana, sada te prezirem i kao čoveka.. Nije problem što si neuk i glup, već što pokušavaš da budeš pametan.. Da bog da ti preseli svi milioni koje si zaradio u svojoj trenerskoj karijeri Posle igrom slučaja postignutog pogotka na samom startu meča (sad bih voleo da nije ušla) i posle 20ak minuta nekonsolidovane mančesterove odbrane , naš ajnštajn je pomislio da igramo protiv Lumezana i naredio totalnu ofanzivu.. Nakon što smo promašili sve šanse koje smo dobili na poklon, gospodin je mislio da može njegova sredina može da istrči sa 5 veznih igrača mančestera 90 jebenih minuta.. poslao je čak i bekove duboko u polje protivnika.. Igračima ne treba ništa zameriti.. ni didi, ni favaliju, ni nesti, ni pirlu, ni bekamu.. oni su jednostavno posledica posledice.. verujte mi da je 2 3 svemirski uspeh protiv mančester junajteda sa ovom samoubilačkom taktikom.. svima skidam kapu.. ako bi pričali konkretno o detaljima, ni za jedan nije direktno kriva odbrana već isključivo vezni red koji jednostavno nije mogao da trči protiv 5 engleskih nakaza.. u sva tri gola vezni igrači su bili svetlosnim godinama udaljeni od kaznenog prostora i kao podrška su izostali, ispadalii su.. nisu stigli da udvajaju.. treba dodati neorganizovano vođenje Neste kao stuba odbrane ali ponavljam, sve se to moglo izbeći.. Neko će okriviti sreću neko sudiju, neko nestu.. ali mi smo izgubili meč na taktičko-formacijsko-psihičkom planu... na sva tri polja poniženi smo i nadigrani.. Očajan sam, Milan je ponižen na San Siru.. emocionalni krah.. od najgadnije tima .. naivno, glupo, nesmotreno, pretenciozno.. milion epiteta za naš stručni štab na čelu sa osvedočenom neznalicom.. Ja i dalje verujem u Magiju.. Poz za sve koji se saosećaju u ovom teškom porazu Last edited by Efekat leptira; 16-02-2010 at 17:26. |
|
|
|
|
|
#22519 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
a cuj,ne kazem da su pirlo i ambro najgori krivci ili da su toliko losi,rekao sam da su katastrofa jer nisu napravili ono sto se od njih ocekivalo.pirlo kao playmaker nije nista napravio,nijednu priliku nam nije priredio niti akciju,vise je silva opasnosti donijeo,sto je smijesno.pirlo je jedino onaj slobodnjak fino maznuo,ostalo nula bodova.
ambro kriv za gol,i nije zatvarao sredinu kako inace zna,al dobro,moze i on odigrat lose posto je ovu sezonu jedan od boljih,al kud bas veceras protiv manchestera.heh. evo citam malo dalje,svi se slazu i mediji i ljudi obicni,totalno nezasluzena pobjeda manchestera.ljudi imaju dobru pas igru,mocnog rooneya i to je to.rooney je igracina majku mu.al mamu mu jebem da mu jebem,dva puta namjerno ostro nogom udara.i zato ga ne volim i dabogda dobio neku bolest i nek ozdravi,al za mjesec dana. nije mi jasno zasto krivite nestu i boneru za izravne krivce kod golova.tu se nista nije moglo,rooney ih je sjebo i gotovo.valencia onda udario kiflic,znate sta je kiflic,lopta koja prelazi sve,ama bas sve i ide na drugu stativu gdje napadac ulazi,pa to je manchesterova osnovna akcija u napadu,to je sve izvjezbano,nema bonera pogon na sva cetiri pa da moze taku loptu uhvatiti.steta.tuzan sam.ostaje velika zal.imali smo ih,mogli smo ih opet razvaliti 3 razlike.ronaldinho svrsavao sam veceras na tvoje poteze.samo nek to ponovi u uzvratu,i imamo sanse.vjerujem u prolaz.vjerujem u maestralnu igru seedorfa u uzvratu i savrsenoj egzekuciji boriela ili pipa.gamad sretna engleska smrdljiva. |
|
|
|
|
|
#22520 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#22521 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
idi pa ti budi trener ove ekipe smrade jedan,idi i navuci crno-plavi dres i ljubi se sa stankovicem i mourinhom
|
|
|
#22522 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ma jedan od problema je sto Milan od odlaska Shevcenka u Chelsi nije imo vrhunskog napadaca. Svi ovi poslije njeg sto su igrali na toj poziciji su solidni igraci, ali Milan nije solidan klub. Kad se sjetim Shevinih najboljih dana, svaka utakmica protiv Intera barem jedan go...al nema vise para, a koliko para toliko i muzike. Osmina finala je za ovakvu ekipu vrhunac...
|
|
|
|
|
|
#22523 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Bonera dobar, isto tako Nesta,Thiago,
pirlo ispod prosječno...bekam nikako..... sedorf solidno, dao nam je tračak nade.... huntelar, idi u 3 pizde materne.... dida brate....sva 3 gola gledaš u loptu, mogo si ba na tribinu otić, dali bi ti džaba pepsi i kokice... pata su kulturno odstranili...ronaldinho, skidam kapu :-)) nije sve izgubljeno, mi smo Milan i igramo ciganski, ne bi me iznenadilo da ih odradimo kao Bayern prije 3 godine..... pozz raja... i da... koreo i navijanje curve sud ( ako je iko na to obraćao pažnju ) fenomenalno...ja sam gledao na češkom kanalu, gdje malo komentarišu...a navijači se čuju pravo....nisu prestajali 94 minute.... FORZA MILAN
|
|
|
|
#22524 |
|
Registered User
![]() |
Počele se padat uvrede među članovima
![]() Meni isto leptiriću nije jasno kako nitko nije primijetio tvoj menagerski talent ![]() Jbg imali smo šanse i nismo ih iskoristili... falilo je ono malo sreće i bojim se da je sad gotovo... huntelaar je imao čistu šansu, pa i onaj volej kojeg je netko blokirao... što su samo antonini i inzaghi uspili promašit :/ mogao je i dinho komodno još kojeg uvalit :/ manchester me nije oduševija i najviše me ubija kako mentalno padamo, na 3:1 smo se vukli ka vrića govana, a kad je seedorf zabija vidilo se da još ima snage, ali samo je triba znat izvuć... ja se nadam da ima boga pa da će nam se ovo vratit, isto je tako u zadnjem dvoboju u prvoj tekmi bilo nezasluženih 3:2, pa smo ih u uzvratu razguzili... na old idemo na nož pa nek ih opet nabijemo 3:0... sjetimo se samo deportiva i liverpoola, nije taj manchester nepremostiva prepreka... inače oduševija me thiago, odličan danas, par strašnih prodora naprijed, asistencija za antoninija... a još kako je samo sustigao valenciu u zadnjim sekundama... bravo majstore!
|
|
|
#22525 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
@dejo
Dugo sam razmišljao da li da ti uopšte odgovorim pošto je evidentno da si osoba baz karaktera, inteligencije i manira.. čak i kad pokušavaš da uvrediš nekoga ispadaš tužan i smešan.. svi koji čitaju tvoj post pitaju se da li si normalan i šta je svrha tvog posta.. Ali dobro, očigledno da si opterećen sa mnom, mojom ličnošću i mojim postovima.. drago mi je da je tako, i da mogu u tebi da izazovem promenu raspoloženja.. to pokazuje koliko si mali i jadan kad mogu da manipulišem tobom preko glupog foruma.. Svako ko je pročitao moj post mogao je da primeti reči i izjave kao što su "očajan sam posle poraza" "emocionalni krah" "pozdrav za sve navijače".. e sad kojom metodom si došao do zaključka da sam ja neprijatelj Milana to samo bog zna.. ko zna kakvi se tektonski poremećaji odvijaju u tvojoj lobanji.. Inteligencija na nivou bakterije, najnižeg oblika ljudskog života.. fenomen klasa I Kapiram da ti je krivo jer je tvoj favorit leonardo umesto junaka ispao govno.. mrlja na ulici.. izbljuvak koji bespotrebno zauzima prostor na klupi ovog kluba.. a još gore se osećaš jer si svestan da je moj post od pre 2 dana bio od prvog do poslednjeg reda tačan.. jer sam predvideo sve i opisao stvari onakve kakve jesu a ne onakve kakve bi ti želeo da vidiš Ja svakako nisam neko ko treba da vodi ovaj klub, ali je leonardo to još manje.. ja samo logički rezonujem stvari, a ti kao veliki nacionalista i tabula rasa u pravom smislu te reči ne možeš da podneseš moju filigransku preciznost.. žalim te.. |
|
|
|
|
|
#22526 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Samo da kazem da nije Bonera kriv ni za jedan go..Pogledaj malo kako Nesta ostavlja svog igraca i Bonera mora da pokriva dvojicu...
Treci go opet Nesta 100,pogledaj snimak,Silva pravi Ofsaid a Nesta kasni i to je to... Morali smo mi u prvom vodit 3-4-0..Al jebena sreca nas napustila kad je najvise trebalo... Mislim da Huntelara treba poslat na odmor jedno 2 mjeseca da dodje sebi... I mislim da nismo bez sansi u Manchesteru... Forza Milan..
|
|
|
#22527 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Kolko god branio Leonarda, veceras je zakazao. ALIIIII!!! ne u prvom poluvremenu, vec u drugom. Prvi 45' sjajno. Gol? Pa sta se moze. I to se desi. jbg. idemo dalje. E sad, u kabini si ti onaj koji mora motivisat igrace. Saznao sam (gledao na gazzetti reportazu) nasa kabina je okrugla, svi u krugu sjede, i na lijevoj strani mu sjede brazilci Dinho i Pato, a desno Pirlo i Gattuso. Pa dobro dragi Leonardo, pa nece ti Dinho i Pirlo motivisat ekipu. Poslije onakvog povratka u Madridu, on izvede APSOLUTNO isti tim (sa tim mislim: sastav, taktika, ideologija i psihologija) sto je nedopustivo protiv jaki protivnika. Zasto? Pa Mancho je se gubio u prvom poluvremenu. Ubijali smo ih po lijevoj strani. Eh, u kabini je zvaka vjerovatno im objasnio sta i kako trebaju radit, i izveo potpuno drugu momcad. Stisli su nas, Dinho vise nije agirao toliko po lijevoj strani, sredina se pocela gubit, i onda gol iz neopreznosti, a drugi iz potpune dekoncentracije tima. Zvaka je iskoristio odsutstvo Antonina, pa je sve usmjerio na tu stranu.
Leonardo je toliko bio pao u drugom poluvremenu, da ni on sam vise nije znao sta cinit. Veliki minus, i pokazatelj da jos nisi spreman za veliki utakmica. Naravno, ovo sto je Leo veceras izveo je sjajno. Maestralno prvo plouvrijeme. Sreca veceras nije bila na nasoj strani a ni sudija. U drugom poluvremenu je MORAO promijenit taktiku, jer Pirlo, Ambro, Becks nisu vise u mladim godinama da mogu igrat onu taktiku. Sto moj stari rece, nije nama falio moral, vec nam je falila 50 godina mladja ekipa. Jer dobra je ono zamisao, al smo stari. Opet smo pali sa snagom. Al haj, nadajmo se da ce sazret timski, i obavezno NE SE NABRIJAT za Old-a, vec iskusno (a to sigurno imaju) stisnut, trazit golove, ne srljat, vec pametno postavit napadat i postici 2 gola. Moze se, al da li Leo zna kako to izvest? Carrick im fali, i bit cu iskren: SJAJNO. Njega sam se najvise bojao, oni njegovi suteva sa distance. Nemaju neku veliku zamjenu za njega u sredini, a Giggsa nema 4 sedmice. |
|
|
|
|
|
#22528 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ljudi koji vam je racku.... pa necemo sad pucat izmedju sebe majku mu...
|
|
|
#22529 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Leonardo: Ništa još nije gotovo
Trener nogometaša Milana, Brazilac Leonardo, ne misli da je njegova momčad bez izgleda u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, unatoč tome što je u utorak Manchester United slavio na San Siru 3-2... - Ništa još nije gotovo. Ići u Manchester po pobjedu 2-0 je nešto što moramo smatrati našom uobičajenom ambicijom - optimistično je nakon poraza pričao Leonardo. - Danas smo pokazali da kad igramo svoju igru možemo Manchesteru uzrokovati mnogo problema. Prvo smo poluvrijeme mogli završiti s vodstvom 3-0, ali nam je Paul Scholes zabio bizaran gol u trenucima kad smo zbog ozljede Antoninija imali igrača manje na terenu. - Imali smo inicijativu tijekom većeg dijela utakmice, ali kad smo dali Manchesteru zraka, on je to iskoristio. U trenucima kad su igrali dobro, oni su i zabijali, za razliku od nas koji smo stvorili toliko prilika, a zabili samo dva pogotka - zaključio je jadikovku Leonardo.
|
|
|
#22530 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Kakve bezvezne diskusje vi imate, pa danas nas je dobio najocajnii tim u svetu. Pre sam rekao da me boli uvo za Ligu prvaka i da zelim samo skudeto, i zato sam ovu utakmicu gledao bez nervoze.
Mogli smo da ih dobijemo glatko, ali bilo sto bilo. I u revansu, ukoliko sudi neki normalan sudija koi zna da sudi ima da ih dobije 100%. Prvi put sam toliko siguran da ce mo ih dobiti u sred Traforda. Ja krivicu u ovaj mec ne vidim u Leonardu, mozda je Bonera kriv za jedan gol, posto je celo vreme bezao od vazdusnih duela, ali necu da kritikujem nijednog naseg igraca. U ovoj utakmici najveci krivac je SUDIJA. Na 1-0 za nas, Dinho krade loptu, ide jedan na jedan, Rio pravi ocigledan prekrsaj, i poste je zadnji, taj prekrsaj je trebao biti karton, sudija je bio mutav, posle, Runi gazi Boneru na glavu, opet nema sudije, posle, Rafael uzima svaku loptu Dinhi sa faluom i to ociglednim, i opet gde je sudije. Pa ljudi moi, te sudiske greske u prvo poluvremenu su nas kostale rezultat, mesto da vodimo 4-0 na poluvremenu, oni nam daju najsmesniji gol koi sam ja ikad video, Skols promasi loptu udariga u koleno i ugje u gol ahahahahha. Tako da, ako nam u revansu sudi, Nemac ili Spanac, Junated ce od nas izgubiti sa vise od 3 golova, evo ja glavu stavljam, idem i skacem sa prozora ako se to ne desi. Danas sam video Junajteda i to je maksimum sto ta ekipa moze da odigra. Ipak, da napomenem jos jednom, boli me kurac za LP, hocuuuuu scudetooooooo!!!!!!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|