![]() |
|
|
#22531 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
znaci po meni jedini izlaz promijeniti od ovih gore nabrojanih i nenabrojanih (ima ih i koji nisu za velike ekipe Antonini, Abate Huntelar Bonera), 4-5 igraca obavezno golmana, glavnog veznog (bilo Pirlo bilo Sedorf) bekove i velikog napadaca i onda praviti ekipu na potencijalu Pata i T Silve. Dakle ostavit od gore nabrojanih nekolicinu ( vjerujem da bi se dobro snalazili bilo ko od onih gore u nekom dobro izgradjenom sistemu). Flamini bi se u jakom sistemu dobro snalazio (ja vjerujem kao i Gatuso svojevremeno). Evo meni npr. Leonardo(nisam neki njegov veliki ljubitelj) veceras nista nije zgrijesio. Sa trenutnim satsavm izvukao je najbolje protiv Mancestera (ja sam npr ocekivao gore izdanje Milana) |
|
|
|
|
|
|
#22532 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22533 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Druže.. Leonardo je pokušao:
1. da Pretrči jebeno pretrči mančester united 2. pokušao je da igra sa 3 vezna protiv njihovih 5 3. favali mu je bio rezervni bek pored živog jankulovskog koji je 30 puta brži i koji je mogao koliko toliko da parira njihovim krilima 4. bekam mu igra do 70. minute, izgubljen kao u svemiru 5. dida brani a ne fašista (prespor kod prvog gola) 6. posle primljenog gola na poluvremenu je morao da digne moral ekipi, on ga je izgleda spuštao 7. izjava da smo bili bolji u I poluvremenu je prividna drugovi.. prava konstatacija je Oni su bili gori.. ajde se setite naših prilika.. nijedna nije došla posle izrađene akcije sem pas silve za antoninija.. a verovatno ne bi ni ta da mančester nije primio nesrećno gol pa je imao problema sa kosnolidacijom.. pogledajte samo šanse huntelara, ronaldinja.. one su došle nakon katastrofalnih poprečnih i netačnih dodavanja mančesterovih veznih igrača 8. našeg uvaženog stratega je to zavaralo, pomislio je pa vidi koliko prilika, pa mi smo bolji , sad ćemo ih napasti lepo i biće 3 1.. da.. biće.. ali u mrčajevcima Ponavljam.. naivnost, pretencioznost, glupost, nekompetentnost.. sve je ispoljio danas.. od odabira igrača, preko taktike do psihološke slabosti.. nikakav bonera, nikakav nesta, nikakav ambrosini, nikakav favali.. oni su samo ponavaljam POSLEDICA POSLEDICE ps. kakabanja.. kažeš dao sam mu povoda da me vređa jer sam podelio par epiteta leonardu.. jel čuješ ti sebe? znači svaki put kad ja "uvredim nečijeg favorita zaslužujem da mi se obrati sa "primitivna seljačino".. pa da, a šta drugo od vas da očekujem kada nemate nijedan argument.. po tebi je bezrazložno leonardo stavljen na stub srama.. pa evo čovek ensar, koji ga je branio i obrazlagao njegove poteze lepo kaže da je bio očajan u II poluvremenu (to u stvari znači očajno vodio meč jer utakmica traje 90 a ne 45 minuta.. dakle, manje pristrasnosti više realnosti.. Last edited by Efekat leptira; 16-02-2010 at 18:50. |
|
|
|
|
|
#22534 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ma sta si ti efekat naveo prije 2 dana? Gdje si to ti bio u pravu?
Pa sine, majke mi, idi pregledaj kablove iza TV-a, covjece ti ne gledas tekmu, neko ti koristi TV da igra PES-a na Playci. Mjesto Ch. Liga stoji ti Konami. Decko, ohladi malo od Leonarda. Slusaj strucnjak, ono sto je Leonardo uradio u prvi 45' je fenomenalno, i to je ono sto sam ja nazvao: sakrivanje karti. A ja vidim da ti NE ZELIS da prihvatis ni jedno misljenje drugih, jer ti si, kao sto sam rekao: univerzitetski profesor akademski nauka modernog fudbala. Znaci, ja ne vidim zasto ovdje i jedan clan se uopce raspravlja sa tobom? Ti si pametan? Pa de pametnjakovicu sto tebi nije palo napamet da onako postavis prvi 45'? Jel? Zato ne pristojno se ponasas sa onim rijecima prema Leonardu, jer svi znamo da je pogrijesio u drugom poluvremenu, ali u prvom je odradio nesto ne ocekivano. I to se vidi na svim forumima Milana: odusevljenje. Jos nesto, ako si gledao veceras tekmu, mislim da ti je jasno zasto je Inter i Roma ispred nas: godine. Jesil vidio mozda Scholes veceras da trci? Ja nisam. Jer nema on snage da trckara kao Nani, Carrick, Fletcher, Park, Rooney, Valencia. A koja je razlika? Pa da, momci su mladi i imaju snage da izdrze svih 90' minuta. MI NEMAMO, i shvati to vise. Covjece, zar ti stvarno mislis da Pirlo, Ambro, Seedorf, Beckham, Zambrotta, Oddo, Gattuso, mogu izdrzat svih 90 minuta pod punim tempom? Eh, zbog toga je Inter 8 bodova ispred nas, a mi kao i svih ovih godina, na cekanju da penzioneri opet jednog dana zablistaju. Kao sto sam rekao: NAMA FALI 50 GODINA mladji igraca. |
|
|
|
|
|
#22535 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Sad mi je vazan Bari u nedelju i Fio u sredu, to da se dobije i da se smali na -6, pa da se nadamo da i merda pocne da se raqzbacuje bodovima, jer samo oni sami mogu izgubiti titulu, nikako drugacije. A da se vratim na komentar za ovu utakmicu za Junajtedom, opet cu reci, te male no tako velike greske ovog ocajnog sudije su nas kostle poraz, ne bi se to desilo, da je sviran faul od Rio nad Dinha i da je barem malcice stitio Dinha, to sto smo se iznapromasili manje vise, Huntelar 2 puta, Pato, Antonini, Nesta, Silva, Pirlo iz slobodnog, auuu da ne brojim vise, Junajdet je bio tako ocajan da nemogu verovati da smo izgubili a ja nisam nimalo nervozan, cudno, ali istinito.
|
|
|
|
|
#22536 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
Po meni je Mancha veceras odigrao Milanovski, a sto to zanci znaci da su iskoristili svoje 3 snase dali 3 gola i dovidjenja.... jedino zamjeram leu sto nije ubacio Seedorfa na poluvremenu umjesto Baksa i Pippa ranije..... ali je Fergi zano da treba napadati konstanto su isli na nasu lijevu stranu i tu su nas sjebali.... i ako tesko moguce ce ja da razbijemo Manchester 2 razlike u gostima.... |
|
|
|
|
|
|
#22537 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
1. da Pretrči jebeno pretrči mančester united
a kako drugo da zabijemo? Sta da se opet vratim Carlettovom 4-3-2-1, svi u odbranu, past ce gol sa neba. Da nije bilo Kake, nebi mi vidjeli onu pobijedu na Old-u. Jer ako si pogledao, on je SAM trcao u napad. 2. pokušao je da igra sa 3 vezna protiv njihovih 5 a gdje mu je 4? Kad igra 4-3-3. On na ti njihovi 5 doda jos i bekove. Znaci 5 na 5 i Nesta i Thiago na Rooney 3. favali mu je bio rezervni bek pored živog jankulovskog koji je 30 puta brži i koji je mogao koliko toliko da parira njihovim krilima Nismo li svi spominjali OGROMNI ispad Jankulovskog protiv Intera? Nismo li svi popizdili na zadnje njegove dvije utakmice kao lijevi bek? I sta sad treba opet da upropasti veceru, tako sto ce ugurat covjeka koji nema blage veze sa odbranom, a mora cuvat Nania ili Valenciu? 4. bekam mu igra do 70. minute, izgubljen kao u svemiru tacno. To je morao odma na poluvremenu zamjenit sa Seedorfom. 5. dida brani a ne fašista (prespor kod prvog gola) Tacno. I ja ne kontam sto mu on brani, a pred raskidom ugovora. Valjda brazilac, pa ga gotivi. 6. posle primljenog gola na poluvremenu je morao da digne moral ekipi, on ga je izgleda spuštao polu tacno. Tacno je da je morao, ne tacno da ga je spustao. Stvar je u tome sto nije znao sta da radi. Bio je izgubljen, i nije znao kako da ih motivise. Njegova krivica, i zato ga osudjujem. 7. izjava da smo bili bolji u I poluvremenu je prividna drugovi.. prava konstatacija je Oni su bili gori.. ajde se setite naših prilika.. nijedna nije došla posle izrađene akcije sem pas silve za antoninija.. a verovatno ne bi ni ta da mančester nije primio nesrećno gol pa je imao problema sa kosnolidacijom.. pogledajte samo šanse huntelara, ronaldinja.. one su došle nakon katastrofalnih poprečnih i netačnih dodavanja mančesterovih veznih igrača Ne slazem se. Super je odradjeno i ono je sav nas trud. Svaka sansa je bila super. Nije Mancho bio los, vec im nismo dali igrat. Previse su gledali na Pata, Ferdinand izgubljen na Klaasu, a mali Rafael ispadao kao dijete protiv Dinha. Ono je sve nas uspijeh. Ono je njihova sreca da su ostali sa 11 na terenu i da su zabili onako glup gol. I nase sanse su 3 puta bile bolje od njihovih. 8. našeg uvaženog stratega je to zavaralo, pomislio je pa vidi koliko prilika, pa mi smo bolji , sad ćemo ih napasti lepo i biće 3 1.. da.. biće.. ali u mrčajevcima Tacno. Vidio je da smo jaci, i rekao im da nastave. Tu je pogrijesio. MORAO je znati da Zvaka zna kako da mu se suprostavi, i morao je promijenit takticke stvari u igri. Eto, odgovorio sam ti na sve tvoje postavke |
|
|
|
|
|
#22538 |
|
Registered User
![]() |
ok, pošto vidim da si odgovorio na pitanja.. tj konstatacije.. nema potrebe da se ponavljam pa zato samo pogledaj koliko je TAčnih.. a što se tiče jankulovskog.. pa dobro, ja sam prvi za to da se on ne pojavi više nikada na tom mestu.. ali ako je već toliko zagorelo da nemamo koga, pa složićeš se i ti da je 10 puta bolje rešenje od favalija.. za akcije i kako smo igrali u prvom poluvremenu i kakav smo gol dali možeš da se uveriš na youtube, a što se tiče trčanja.. pa upravo ono što sam pisao .. kako se igra protiv trčanja.. sa tehnički doteranim igračima.. a ne sa trkačima.. ponovo odabir igrača , jel.. tako da i sam si svestan činjenica
ja sam u afektu jer ne mogu da podnesem ovako smešan i naivan poraz.. a pogotovo ne mogu da podnesem pokušaje da se opravda neopravdano.. ja nisam sujetan, ja sam prvi pohvalio pirla protiv bolonje, ja ću prvi i pohvaliti leonarda kada zasluži.. složio se ti sa mnom ili ne, on je večeras izgubio meč Last edited by Efekat leptira; 16-02-2010 at 19:09. |
|
|
|
|
|
#22539 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Za Sidorfa se slazem, ali za Pipa ne, od kad je usao bio je beskorisan, a oni sansu koju je imao nije znao iskoristiti. Ali ipak mislim da smo malo pali kada, tesko mi je da kazem jer sam momka previse psova da ga sada spominjem, ali kad je izasao Antonini cela nasa koncepcija je pala u vodu, dok je on bio na terenu, trcao je puno i stoga stavra puno prostora Dinhi, i Dinho je tada imao puno izbora, dali da dribla, da doda odma Antoniniju il da doda Pirlu pa on Antoniniju, znaci imali smo igu se do tog momenta, posle toga Favali nije trcao toliko i Dinho je bio sveden sam na sebe, znaci ako progje progje, a i tu ubaciti sudiju koji mu nijedan faul nije svirnuo, pa su ga ovi tukli kako stignu, eto tu lezi zec.
|
|
|
|
#22540 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
2. To i nije toliko lose funkcioniralo. Pa i ti priznajes da smo bili "prividno" bolji. Nije fudbal matematika pa da to tako racunas. Po tome je trebao onda igrati nesto kao 3:6:1 i mi bi pobijedili. Nidje veze. 3. Jankulovski ne moze vise parirati svjoj mami, kao i Favali, a ne krilima Mancestera. Nije uopse bio Favali toliko los. Hajde, eto da je blokirao centarsut Valencije ali isto tako kod tog gola da je Dida izasao na onu loptu (letila je tri sekunde), da se je Bonera dobro postavio, da se je Nesta dobro postavio itd 4. Ulaskom Sedorfa se nista dramaticno nije promijenilo. I dalje smo bili "prividno" bolji. 5. Ovo se u potpunosti slazem. Ipak Leonardova greska 6. mrtvim igracima se ne dize moral 7. Nema nikakve sanse po tebi da to sto su oni gori je iz tog razloga sto smo ih mi natjerali da budu gori. 8. Najbolje je da ne idemo u Mancester. 0:3 i bog te veselio. Da li je to jedno od rjesenja. On nije imao nikakvog razloga da te vrijedja ali i ti si moga da napises Leonardo los , uzasan trener a ne onakve epitete koristiti. Ja sam samo rekao da ne vidim cime te je nacionalno uvrijedio. Ni ti se bas ne razmeces nekim argumentima (bar za mene). |
|
|
|
|
|
|
#22541 |
|
Registered User
![]() |
abre koj wam je bre braco.. nishta josh nije izgubljeno.. odlichno su odigrali utakmicu.. shta hocete wi da damo man jun 20 golowa?? daj bre.. ima josh jedna utakmica.. imajte malo were uwe ste tako negatiwni.. da nije bio bonera i nesta i silva primili bi 10 a ne 3.. dida je ocajan..
|
|
|
|
#22542 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22543 |
|
Registered User
![]() |
@kakabanja
1. i 2. Pošto nikako ne možete da shvatite objasniću na najjednostavnijem primeru.. kada se npr. ti takmičiš sa nekim ko je Evidentno brži i jači od tebe.. da li ćeš krenuti da se trkaš sa njim ili ćeš pokušati naći prečicu.. u prevodu - ako znamo da mi nemamo konja za trku, tj igrače koji mogu trčati, pratiti sve kontra napade 90 minuta.. zbog čega onda ne igramo na onu drugu kartu, tj pokušaj da mi nametnemo svoj stil, ako smo već jači tehnički da nam igraju tehničari, oni koju su jaki na lopti kako bi naterali njihove prebrze i prejake igrače da trče iracionalno.. to je suština priče druže moj.. sedorf umesto bekama, ne od 70. minute, ne od 45. nego od 1. 3. kad bi sve ovde na forumu pitali da naprave Milanov tim od 18 igrača 99% nas ne bi stavilo favalija u protokol tj rezerve.. jankulovski jeste loš, ali je i kao takav 10 puta bolja opcija jer je nekoliko godina mladji i nekoliko puta brži što je ključno za čuvanje njihovih krilnih igrača.. opravdati favalijevo postojanje na terenu protiv mančestera pa bez obzira na tolike povrede je zaista sramno 4. nema potrebe ovo da komentarišem, čak se i ensar složio sa tim.. jednostavno greška u odabiru igrača , nije isto ubaciti ga kod 1 3 ili kod 0 0.. tako da molim te.. 5. to smo apsolvirali 6. mislim strašno.. trener nema ulogu da diže moral, psihu svojim igračima, ekipi?? ajde koncentriši se malo.. mrtvi igrači posle 45 minuta.. o čemu ti pričaš 7. da smo ih mi naterali da budu gori.. ne, oni su bili izgubljeni nakon primljenog gola u 3. minuti.. nekonsolidovani i te greške u nizu koje su nam omogućile prilike za gol su početničke i nisu plod bilo kakvog pritiska naših "trkača".. ponavljam, izuzev akcije silva-antonini.. a dokaz o ovoj tvrdnji već postoji ja mislim na youtube 8. nisi dobro pročitao.. ovo je takođe i naš drug ensar potvrdio kao konstataciju.. neopravdan zalet na tako iskusan tim koji živi za kontra napade.. o tome je reč ps. ako si se već umešao u tu bezazlenu raspravu što nisi odmah odgovorio njemu i pitao ga čemu to "primitvna seljačino", lično vređanje i zašto se nisi čudio što me je nazivao neprijateljom kluba? dakle nisam ja njemu niti bilo kome uvredio oca, majku, brata, prijatelja niti bilo koga osim samog trenera.. a ako ste imali sociologiju u školi, on je kao javna ličnost podložna kritikama, negativnim pozitivnim, hvalospevima i raznim epitetima.. a ako se uzme u obzir da sam ja u afektu i da sam izgubio 100e na kladionici, i da stoji svaka moja reč protiv njega u pogledu vođenja ekipe ne samo na ovom meču, onda mi nema pravo zamerati bilo kakav pridev koji je dobio njegov ljubimac, a najmanje me direktno vređati Last edited by Efekat leptira; 16-02-2010 at 20:25. |
|
|
|
|
|
#22544 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
mi bi trebali davati opis utakmice novinama a ne igraci i treneri.hehe
zakljucak veceri: mi jednostavno nismo veceras imali srece,unatoc tome sto su neki igraci zakazali,uantoc tome sto su neki bili briljantni,unatoc tome smo smo mi odigrali dobo,al dobro,i to veci dio tekme,to sve nama nista ne vrijedi ako se nema malo srece uz to.i mos ga jebat.stoga glave gore,bitan je i dojam,izgubili jesmo,al cijeli svijet je vidio kako smo jos uvijek jebena ekipa i kako mozemo sa svima igrati.samo jos malcice srece i bili bi na vrhu.i to sa ovakvom starom ekipom.mozemo biti zadovoljni vecerasnjom izvedbom.ja jesam zadovoljan,svi moji prijatelji jesu,svi kazu da je ovo cisti peh i nepravda.i da je man utd dobio na guzove,zahvaljujuci samo rooneyu koji je se nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme dva puta.nista vise.budimo ponosni i prestanite srat jedni drugima.jos smo se i vrijedjat poceli.mir! |
|
|
|
|
|
#22545 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
joj, milanista_mosta.....
merak je bio svađati se s tobom, ovaj je gori od tebe, jest hljeba mi ![]() leptiru, što uvijek imaš osjećaj da si ti najpametniji i da su tvoji stavovi uredu....shvati da i mi imamo stavove i da kontamo da smo i mi u pravu....samo što ,eto,ja prvi nemam živaca da pišem seminarski i da ga postavljam ovdje na forum... Leonardo je izvukao koliko je mogao....on je tu i došao da bi promijenio nešto, a ne da igra Ancelotijevu taktiku (bez Kake)..... al zajebite ba ljudi kalkulisanje, moramo u Englesku po 2 razlike, ako su mogli oni, možemo i mi....što da ne... a ako može neko (nekad), od ekipe što je bila na utakmici, da dočara malo samu tekmu i atmosferu, navijanje i ostalo..... dio utakmice su i tribine, a to su ovdje svi izgleda zanemarili ![]() FORZA MILAN, i glava gore, idemo jebat Engleze ;-)
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|