AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2010, 20:40   #22546

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
@kakabanja

1. i 2. Pošto nikako ne možete da shvatite objasniću na najjednostavnijem primeru.. kada se npr. ti takmičiš sa nekim ko je Evidentno brži i jači od tebe.. da li ćeš krenuti da se trkaš sa njim ili ćeš pokušati naći prečicu.. u prevodu - ako znamo da mi nemamo konja za trku, tj igrače koji mogu trčati, pratiti sve kontra napade 90 minuta.. zbog čega onda ne igramo na onu drugu kartu, tj pokušaj da mi nametnemo svoj stil, ako smo već jači tehnički da nam igraju tehničari, oni koju su jaki na lopti kako bi naterali njihove prebrze i prejake igrače da trče iracionalno.. to je suština priče druže moj.. sedorf umesto bekama, ne od 70. minute, ne od 45. nego od 1.

3. kad bi sve ovde na forumu pitali da naprave Milanov tim od 18 igrača 99% nas ne bi stavilo favalija u protokol tj rezerve.. jankulovski jeste loš, ali je i kao takav 10 puta bolja opcija jer je nekoliko godina mladji i nekoliko puta brži što je ključno za čuvanje njihovih krilnih igrača.. opravdati favalijevo postojanje na terenu protiv mančestera pa bez obzira na tolike povrede je zaista sramno

4. nema potrebe ovo da komentarišem, čak se i ensar složio sa tim.. jednostavno greška u odabiru igrača , nije isto ubaciti ga kod 1 3 ili kod 0 0.. tako da molim te..

5. to smo apsolvirali

6. mislim strašno.. trener nema ulogu da diže moral, psihu svojim igračima, ekipi?? ajde koncentriši se malo.. mrtvi igrači posle 45 minuta.. o čemu ti pričaš

7. da smo ih mi naterali da budu gori.. ne, oni su bili izgubljeni nakon primljenog gola u 3. minuti.. nekonsolidovani i te greške u nizu koje su nam omogućile prilike za gol su početničke i nisu plod bilo kakvog pritiska naših "trkača".. ponavljam, izuzev akcije silva-antonini.. a dokaz o ovoj tvrdnji već postoji ja mislim na youtube

8. nisi dobro pročitao.. ovo je takođe i naš drug ensar potvrdio kao konstataciju.. neopravdan zalet na tako iskusan tim koji živi za kontra napade.. o tome je reč

ps. ako si se već umešao u tu bezazlenu raspravu što nisi odmah odgovorio njemu i pitao ga čemu to "primitvna seljačino", lično vređanje i zašto se nisi čudio što me je nazivao neprijateljom kluba?

dakle nisam ja njemu niti bilo kome uvredio oca, majku, brata, prijatelja niti bilo koga osim samog trenera.. a ako ste imali sociologiju u školi, on je kao javna ličnost podložna kritikama, negativnim pozitivnim, hvalospevima i raznim epitetima.. a ako se uzme u obzir da sam ja u afektu i da sam izgubio 100e na kladionici, i da stoji svaka moja reč protiv njega u pogledu vođenja ekipe ne samo na ovom meču, onda mi nema pravo zamerati bilo kakav pridev koji je dobio njegov ljubimac, a najmanje me direktno vređati
Ova ti je najjaca do sada. Na osnovu cega si ti zakljucio da stoji svaka tvoja o Leonardu. (sad ce vjerovatno ici neki klip sa youtube)
Ja ti opet kazem zasmetalo me je ono tvoje da te vrijedja na nacionalnoj osnovi (sta ti to znaci).
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 21:13   #22547

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
A nije ti zasmetalo to što je mene nazvao smradom i primitivnom seljačinom bez obzira što mu nisam A rekao i što mu nisam dirao nikoga bližnjeg.. osim ako mu leonardo nije rod.. a on je tu nešto spominjao stankovića i moj grad.. prosto to ima nacionali prizvuk ali je toliko nebitno u celoj ovoj priči da ne znam zbog čega potenciraš nešto što je manje značajno od same analize meča i njegovog odgovora na moj post

Ponavljam, nisam sujetan, ali zaista.. ja bih bio najsrećniji da je leonardo uspeo u svojoj nameri , u svojoj taktici, sa ovim igračima.. ja bi prvi došao i pljunuo sebe.. ali zaista smatram da u ovom slučaju najobjektivnije gledano nisam pogrešio.. i zaista i rezultat i igra i poraz, i polu sezona, i derbiji, i palermo.. sve govori suprotno.. ja sam samo predvideo ono što će se dogoditi ako pokuša da se prilagodi njihovom stilu.. I milion obrazloženja je bilo što se tiče njega.. ne bih da se ponavljam.. sam ensar kao nezvanični zastupnik našeg trenera je prećutno priznao sve stavke koje sam izneo za večeras.

Rekao sam za silvu šta sam rekao.. od tog trenutka silva igra fantastično i ja bi bio presrećan kada bi on postao za 2 godine stub odbrane iako sam mu ja prognozirao drugačiju sudbinu.. daleko od toga da sam ja najpametniji.. ja sam verovao da naš Gojko Kačar nikada neće obući dres reprezentacije i da je naduvan igrač ali sva sreća pa sam imao strahovito lošu procenu, pa sam izgubio mnoge opklade ali sam srećan jer smo dobili takvog igrača u timu.

Zato molim vas, ne prepisujte meni sujetnost.. ja samo pokušavam da stavim logiku i činjenice u prvi plan..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2010, 21:33   #22548

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Zato molim vas, ne prepisujte meni sujetnost.. ja samo pokušavam da stavim logiku i činjenice u prvi plan...........

sta ti kaze logika i cinjenica za uzvrat u manchesteru,kako cemo proc? )
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 01:13   #22549

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
efekat leptira,pretpostavio sam da ćeš zaključiti kako moja uvreda ima nacionalni prizvuk.nisam te nazvao primitivnom seljačinom nego seljačinom.ovdje piše da živim u hrvatskoj ali ja sa hrvatskom imam poveznicu samo preko mjesta stanovanja.imam više veze sa srbima i crnogorcima nego sa hrvatima a kao mali meni su savicevic i piksi stojkovic bili ispred prosineckog i bobana a siguran sam da smo se skupa sa svojim obiteljima jednako veselili kada je mihajlović zabio gol iranu u francuskoj 98.
i ja sam reagirao u afektu jer nije ljudski,nije pošteno nekoga nazivati takvim imenima.zapravo seljački je zato sam ti to i napisao.a te riječi smrde zato sam te i nazvao smradom.nažalost imaš pravo kada kažeš da sam opterećen tobom ali to je moja mana da se opterećujem glupostima osobito u vrijeme kada moram veću pažnju davati polaganju ispita.
a sada dosta o tebi već malo o utakmicisobno gledao sam od 25 minute.krećemo redom:
golman:dida-ja ne znam koliko mi je taj lik živaca uzeo...evidentna nesigurnost,unosi nervozu,vidi se da je izgubio sigurnost,ima 37 godina sto je za golmana ipak previše jer refleksi više nisu kao nekad (scholes!!!).napominjao sam u prethodnim postovima da treba kupiti golmana,jer nije ni abbiatti vise u cvijetu mladosti a milan ako zeli postupiti pametno neka kupi nekog mlađeg pa da ima dugoročno rješenje.
obrana:bonera kao bonera,odigrao je korektno iako je trebao izaći na centaršut kod trećeg gola,nesta je za mene najbolji stoper svijeta ali i njemu godine uzimaju danak,thiago silva je najtaleniraniji stoper na svijetu trenutno brzina,agilnost kada dođe iskustvo biti ce zvijer kako mu i nadimak kaže.lijeva strana je funkcionirala dok je tamo bio antonini,leonardo je pogriješio što je ušao favalli a ne jankulovski i to se vidjelo kod drugog gola i kasnije kada je manchester forsirao akcije preko te strane.
vezni red:nema imaginacije.ambrosinija je splet okolnosti i milanova loša politika dovođenja igrača pretvorila u prvotimca jer po svim pravilima flamini je trebao igrat jucer prije njega a treba igrat prije i opcenito.dakle leonardo opet greska.beckham umjesto seedorfa pa i ne može se kriviti toliko možda ga je ipak trebao uvesti ranije jer je seedorf povukao i bio jako napaljen kada je ušao s klupe nego u zadnje vrijeme kada je bio starter.za mene pirlo je nezamjenjiv ali pored sebe mora imati nekog da trči za njega kao što je to nekad bio gattuso(tu ulogu treba imati flamini),osobno moja najveća želja je da se dovede gourcuff mlad i potentan igrač,jako sam slab na njega subjektivan sam ali nadam se da imam istomišljenike u ovome jer osvježenje je prijeko potrebni našoj vezi ali da pojačanja igraju!!!!
napad:bravo ronaldinho!!!time sam sve rekao,pato je mlad igrač i nestrpljiv,on bi sve odmah napravio i zato zna srljati zbog jake želje za dokazivanjem ima velik prostor za napredak i znam da će biti još bolji.huntelaar je imao svoje šanse i nije ih iskoristio.šteta ali mislim da se boriello ne bi bolje snašao u tim situacijama jer je ljevak dok je ovaj prijetio desnom nogom i nije bilo bezazazleno za man utd.
Old 17-02-2010, 01:26   #22550

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
dakle da zaključim:leonardo je pogriješio jer je zamijenio antoninija favallijem i općenito griješi jer mu ne igra flamini u prvoj.za didu ne mogu reći da griješi jer abbiati je bio povrijeđen a u ovakvim utakmicama je bolje stavljati golmana koji je branio većinu utakmica u sezoni.
evidentno je bilo da je kod drugog i trećeg gola došlo do pada koncentracije koja je uzrokovana prije svega umorom.ne treba kriviti leonarda osim za ove dve stvari jer zaista smatram da je i previše izvukao iz ovog tima koji je na izmaku snaga.čast izuzecima.to i je leonardova greška što nam je dao nadu da ova realno loša ekipa može nešto osvojiti.opet ponavljam čast izuzecima.
Old 17-02-2010, 05:15   #22551

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Abbiati MORA braniti tu nema price... Flamini takodje treba biti u prvoj postavi, pa decko je u Arsenalu razvaljivao jbt dosao kod nas pao kurcu jer nema prilike nema konstantu kao ni Huntelar... Mozemo dobiti 0.2 u engleskoj samo pametnom igrom... Mi jednostavno ove god nismo nikoga kuci pobjedili u Ligi prvaka ali u gostima jesmo pa treba i to gledati ))
Old 17-02-2010, 07:10   #22552

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Bice gusto, bice 0:2, bice 0:2, bice 0:2 :Pppp
huss is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 07:10   #22553

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
igrali smo previse otvoreno sa 3 napadaci zagubili smo sredinu
Shrek smo ga ispustili iz ruke....
Dida je trebao da odbrani prvi gol....
Nesta nie ga pratio Runi na treti gol...
Bekam nie trebao da startue....
Van der Saar e brinirao....

Nazalost nen veruem u prolaz u 1/4 finale

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 07:51   #22554

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Prvo poluvrjeme ok...napali smo ih pritisli i svi su trcali i bili disciplinovani...one greske scholsa i carricka ne desavaju se svaki dan upravo zbog pritiska na njihov vezni red, jer svaka njihova akcija zapocinje od zadnjeg veznog i polako grade napade...obje te situacije ambro i pirlo su sprjecili pas a dinho se vrtio tu negdje...to je bio dokaz da smo ih trebali dokrajcit definitivno a mi njima razbranili golmana, nisu akcije napravili dali nam najsretniji go, pri tome ne mislim na zavrsnicu vec na pocetku akcije kad se antonini povrjedio pa ostala prazna ljeva strana pa thiago morao zatvarat...sam ferguson je danas izjavio da nisu zasluzili remi na poluvremenu...i onda posto je poceo bavit se poslom ovim kad je leo imo 15 god(pri tome ne opravdavam Lea)...znao je da ce Leo napasti mjenja taktiku i 25 min naprosto pojeo nas je...Leo tu neshvatljivo grjesi nista ne radi a i sljepcu je bilo jasno da ne stima da su linije previse odvojene da je previse brisanog prostora da igraci su prestali trcati i da djeluju kao da jedva cekaju kraj,sto je tolko porazno i zalosno....kasni sa izmjenama definitivno...jer tad igraci uopste ne trce...pato i dinho ne vrse pritisak na njihov vezni red...i takodjer po ko zna koji put nevjerovatno losa psihicka pripremljenost,jer kakve su to promjene od ekipe u prvom pol,pa onda tih crnih 25 min, pa onda sasvim nova ekipa nakon gola Seedorfa....to je strasno i pod hitno to moraju promjenit, jer se stalno ponavlja...Leo se juce branio sa malo igraca on je to sigurno drugacije zamislio ali mislim da u defanzivi becks ambro i pirlo nisu odradili posao, sto je on trazio od njih...i definitivno je pogrjesio jer je treba ranije izvrsit izmjene...Nesta mi je bio neshvatljivo los pustio je Rooney kod 2 i 3 gola a u prvom poluvremenu odlicno se smjenjivao sa silvom u markiranju shreka....bonera u defanzivi dobar u napadu nista posebno sto je normalno...antonini je odlicno krenuo steta za povredu izgleda da ce duze biti odsutan...silva dobar samo mora poceti izbijati loptu manje driblati, ali je mnogo brz za stopera sto je super...pirlo nije i nikad vise nece biti stari on je samo na momente u toku utakmice genijalac, prije svega jer nema utrcavanja u prazan prostor a nasi bekovi nece nikad vise ono radit sto su radili cafu i serginho kada je i pirlo bio najbolji sa svojim magicnim loptama...ambrosini los previse je gubio lopti na sredini pogtovo kod drugog gola...becks ocigledno nije odradio ono sto je trebo mada sam ga i ja zamisljao na ovoj poziciji vise nego na krilu...pato je djecak prvo je dobro zatvoren a onda i kada prodje pokusava se dokazat pa bespotrebno dribla...treba ce nam u revansu stari pato...hunt nije imo neke prilike mislim da se mogao i vise kretati jer i rio je bio veoma los...dinho one man show...on kad hoce moze da uradi sta hoce ali vrlo je bitno ovo kad hoce...pippo mi dodje seciju jer sam je razvalio kad je zapuco loptu...a seedorf isto kao dinho kad hoce da trci i da igra moze skloniti loptu da je ne vidi citav stadio ali samo kad hoce a trenutno dinho vise ima zelje zato i igra bolje od njega...ja nekako vise volim ovog seedorfa koji je ostario manje motiva da ulazi s klupe i okrene ritam utakmice...Leo je trebao uz ambra jednog jos trkaca i defanzivca dali gattusa ili flaminija ne znam po meni vise ovog drugog...dida je stvaro blesav mnogo nesiguran i protiv udinesea pa valjda je to trebo neko u strucnom stabu da vidi...djaba unosi nervozu u zadnju liniju...
U revansu se ne trebamo nikako zaljetat vec iskusno cuvat lotpu sto je Efekat reko,imaju trkaca manje,a pato i borriello moraju se pridruzit dinhu...takodjer zambratta ce valjda do tog 10 marta biti spreman...bice gutavo jer fergusson nece napasti cekace priliku to nam ne odgovara...ali mislim da je nasa sansa u iskustvu veznog reda da konacno pokazu sta znaju i jos jedna vazna stvar svi su nas otpisali kao onda protiv bayerna...
Jedna stvar je cinjeca mi smo uz ona dva poraza Intera izgubili dosta sansi za titulu i ovo juce od Man Utd takodjer smanjili sanse za prolaz, a vec sam napomeno da za ove tri tekme je najodgovorniji Leo...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 08:27   #22555

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Koja bazvezna rasprava...Izgubili izgubili..Sta sad..Hajmo objesit Lea...
Sta vam je..Pogotovo ovom leptiru,kako je dosao na forum svakog je uvrjedio barem jednom...
Old 17-02-2010, 08:39   #22556

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ne, grijesite. Upravo suprotno. Mi ih MORAMO odma napast. Pa ljudi jel vi gledate snagu nase ekipe u drugom poluvremenu? Nismo mi vise Milan iz 2003 koji je mogao ganjat protivnika. Vrhunac je bio 2007. Al sad je 2010, 7 godina kasnije, isti igraci na terenu. Godine cine svoje.
Jucer smo pokazali da se mozemo nositi sa njima, ali samo u prvom poluvremenu. Zato kazem, Leo pod hitno kod Tassotia na casove, da mu ovaj objasni malo tu stranu psihologije fudbala, da na poluvremenu se mora mijenjat ideologija igre, da ne smijes izac na isti nacin na teren. Jer, i oni imaju trenera. I on uoci greske svojih i nase mane, pa ih na poluvremenu ispravi. Znaci, poslije tih casova, na Old-u imamo samo jednu sansu, a to je: pritisnit i igrat prvi 45' minuta. Ne znam kako, al moramo trcat, gurat, sirit igru, jednostavno, dat maksimum i odma trazit 2 gola. Eh na poluvremenu druga prica, tad dolazi iskustvo, svi nazad u svoju polovicu, zatvori ih, nedaj im slobodu, i trazi brze kontre preko Pata, Marca i Dinha. Druge nam nema. Jer nemamo mi snage da napadamo svih 90'. Oni su trkaci, mi nismo. Ali mi imamo iskustvo i znamo sjevnut, kao pri prvom golu, kao pri drugom golu.
Dinho? Dok ima lijevog ofanzivnog beka, on je sjajan. Cim mu nema Antoninia ili Zambrotte, gotovo je i njegovo. Mora se vracat po lopte. A on je igrac koji ce te odma proc ili nista. Jer cim mora na sredinu da uzme loptu, to je gotovo. Tu je vec izgubljen. Nisam trener, ali sam primjetio, da kad vec mora do sredine, tada mu najbolje odgovara put prema centru terena, i da odatle trazi dubinske lopte na napadace.
Bonera je odlican desno. Sjajno je odigrao. Nebi ja Odda stavljo. Zasto? Pa covjece Manchester nije napravio napada sa desne strane. Ovaj je sve zatvorio. Jedini centarsut, nije on kriv, jer je bio 40m. od korner linije udaljen. To nije prostor gdje on mora zatvarat jer to NE SMIJU biti opasni ubaci. Tu dobrana vec vidi putanju i zna se nastimat. Nazalost iskusni Nesta je bio izgubljen. Al haj capitano, ti imas pravo. Al gdje bas nadje protiv Manchestera da ti padne moral
Ambro, hmmm... dobro mali_tz rece, mozda bi nam bolje dosao Flamini mjesto njega. Zasto? Flamini je brz i jak. To bi onda omogucilo da i Pirlo i Seedorf idu u napad. Sto bi znacilo 5 u napadu rasporedjeni na svim pozicijama (krila, spic, poluspic, ofanzivni vezni red) znaci imas mjesta za dodavanje, trazenje najbolje solucije, pa cak i za daleki sut Seedorfa i Pirla.
Istina, Pirlo nije stari, ali nije bio los sinoc. Eto, pratio sam ga od 45' do 56' zatvarao je u sredini oko kruga, nudio se za pas, i dao onu dubinsku Patu koji nije stigao. Ali, kostalo ga je ne igranje Ambrosinia i Seedorfa. Jer Becks je bio fotomodel, ne znam sta je on igrao, a Ambrosini je bio dobar u prvom (podatak od 4 primljena faula nije slucajan) al u drugom izgubio snagu. Seedorf je bio stari Seedorf, i onakvog ga hocu na Oldu u prvom poluvremenu, u drugom moze izac jer ce nam trebat brzi ljudi, a on ce izgubit snagu u prvi 45' tj. MORA izgubit ako zelimo da ih napadnemo brzo.

I obavezno, nadam se pametnom i odlicnom sudiji, a ne kretenu koji ljubi svog Nani. Pa Nani je u prvom poluvremenu imao 2 starta sa ledja ovaj mu nedaje zuti plus 3 faula. Znaci 5 faula, ni jedan zuti. Pa da, Portugalska ciganska braca se vole. Jebem vam Lisabon
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 08:53   #22557

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
http://www.tuttosport.com/calcio/ser...A8+subito+caso

hahahaha
Halo merde, jel vam sad jasno zasto vi nikad necete privlacit igrace koliko to cini Milan
Ne sjecam se, da je ikad i jedan igrac Milana otisao da gleda a kamoli da navija za Inter hahahaha
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 09:22   #22558

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Ljudi šteta što ih ne napunismo u prvom poluvremenu jer smo imali tolike šanse i majke mi mile neki glas mi je govorio da će u drugom poluvremenu past kazna jer smo prvo odigrali odlično i znao sam da će nas žvaka kaznit u 2 pol.jer je znao da ćemo past a nemamo kvalitetne zamjene a još ka tome da dodamo povredu antoninija jer znamo kako je funkcionisala ta ljeva strana dok je on bio u igri.Čim je favalli ušao znao sam majke mi da neće naslutit na dobro još uz to primismo levatski gol dok ovaj nije ni ušao.Savršen scenario za njih i od tada sam znao da to dalje neće bit to.Pirla u prvom nije nigdje bilo,evo šta sam našao od statistike iz prvog pol.pas igre:ambro 21(81%)preciznosti,Beckham 18(82%),tiago s.17(77%),bonera 15(60%),i pirlo samo 13 pasova 68% točnosti.Dakle od pirla što se očekivalo u prvom poluvramenu nije ništa bilo,dosta vam je kad su bonera i tiago uputili više pasova.Ja se nadam da ćemo uradit nešto u manchesteru s tim da dida ne brani i da favalli ne igra,a za nestu se ne bojim,iako je bilo sinoć nesigurnosti ja mislim da će to bit onaj stari nesta,jer ni on nije igrao 15 dana,bonera je po meni odlično odigrao.Samo šta je sa antoniniem kakvo je stanje zna li iko,ja mislim da nam se ne piše dobro da će se on oporavit sudeći po reakciji kad je sinoć izlazio.I nemam majke mi mile više živaca da pišem jer sam razočaran sinoćnjom nesrećom.Očigledno da nismo bili dovoljno hrabri jer sreća prati hrabre a manchester je s obzirom da je bio na gostovanju bio hrabar i posrećilo im se,ali zato će u uzvratu sreća bit na našoj strani,živi bili pa vidjeli kao što reče žika iz žikine dinastije "moj me insekt nikad ne vara" a milan(inače njegov prijatelj) će njemu "valjda instikt živorade" ha,ha,ha...malo smijeha baš sam gledao žikinu dinastiju pa sam se pošteno ismijao,ako neko zna koji je film(u stvari to je čitava serija njegovih filmova) shvatit će.Malo su me podigli nakon sinoć,hajde ljudi uživajte i razveselite se i vi malo bit će bolje pozdrav svima.
mugello is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 09:23   #22559

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Pogledao sam jutros snimak kompletnog meča i složio bih se sa većinom da smo oštećeni od strane portugalskog arbitra.. nažalost nepravda najviše boli i dok se god u fudbalu ne uvede challenge dešavaće se stvari kao što je ruka maradone, anrija, poništen gol shevchenka u barceloni, mali milion prekršaja, sitnica, neopravdanih ofsajd pozicija koje mogu da odluče meč.. na kraju krajeva naša reprezentacija je dobila poklon penal i igrača više u beogradu protiv francuske i jako sam se loše osećao zbog toga.. mislim da je krajnje vreme da se nešto počne preduzimati u tom smislu jer je evidentno da ljudski faktor nije u stanju da isprati brzinu progresa modernog fudbala.. a opravdanja tipa "pa šta pogrešio čovek" me još više bole i prkose zdravom razumu.. jer je taj čovek kao i svaki drugi radnik dobro plaćen da ne greši ali je činjenica da se teško može svirati savršena utakmica i zbog toga bi čelni ljudi fife i uefe ozbiljno morali da razmisle o problemu sve većih razmera..

Što se tiče revanša, stvari su sada jasne.. govna su u velikoj prednosti ne samo zbog rezultata već zbog toga što nemaju potrebu da menjaju svoju koncepciju.. nemaju potrebu da otvaraju prostor i ponovo će igrati svoju igru, igru pretrčavanja, na snagu, čvrsto u duelu po cenu kartona, uostalom ono što najbolje rade..

Mi ćemo morati da uradimo sve ne bi li postigli gol u prvih 30 minuta kako bi donekle otvorili njihovu igru, uneli određenu dozu nesigurnosti i pritiska, a za sve to biće na potrebno

1. kompletan sastav, dakle oporavljeni zambrota, borriello pa i oddo (verovatno će ići kombinacija ofanzivan-defanzivan bek i tu ima par rešenja koja bi mogla da donesu željeni efekat.. bonera-zambrota, oddo-zambrota, zambrota-antonini.. sve zavisi ponavljam)
2. sedorf, pirlo i rone na najvišem mogućem tehničkom nivou (kapiram da je i slepcu sada jasno da sa trkačem umesto tehničara činimo sebi medvedju uslugu)
3. bekovi koji će praviti duplu pretnju na strani i odvlačiti igrača (dakle ensar je dobro opisao to sa primerom antoninija) jednostavno moraćemo da se upustimo u taj rizik bar tih prvih pola sata
4. a možda ključno, da naš ajnštajn na klupi neće imati pravo ni na jednu a ne na 8 grešaka u pogledu odabira igrača, taktike i psihološke motivacije.. mislim sve i da je slep, da neće ponoviti sve one ludorije koje je pravio od avgusta do februara.. mislim da je dotakao samo Dno u pogledu pogrešnog postavljanja na svakom nivou i da jednostavno gore od ovoga ne može i da bi i slepom čoveku bilo jasno šta treba da uradi u revanšu kako bi klub imao kakve takve izglede za prolaz
5. biće nam potrebna određena doza sreće.. ja sam siguran da se sve u životu vraća pa tako i ta kosmička pravda.. koju nismo imali na san siru

dakle, ovo je samo šturo rečeno.. otprilike šta su ključne stavke što mislim da svako primećuje.. moje mišljenje je da smo mi u stanju da postignemo bilo kome i bilo gde 3 gola, jedino se postavlja pitanje da li smo u stanju da ne primimo manje od dva..

nešto detaljnije obrazlaganje kako i šta na old trafordu trenutno nije moguće, do revanša ima još 3 nedelje.. tada ćemo i znati na koga sve možemo računati, na koga oni mogu računati.. takodje i forma može da se pojača, da oslabi, da stagnira.. zato je bolje koncentrisati se na samo sledeći meč, nimalo lako gostovanje u bariju

Last edited by Efekat leptira; 17-02-2010 at 09:43.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2010, 09:31   #22560

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Interov nogometaš Balotelli ponovno navijao za Milan

Nogometaš Intera Mario Balotelli još je jednom pokazao svoju ljubav prema gradskom rivalu Milanu kojeg je podržavao na San Siru u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda...

Već neko vrijeme nije tajna da je 19-godišnji napadač "nerazzurra" navijač najvećeg suparnika svoga kluba.

U utorak je gledao "rossonere" u VIP loži zajedno s Milanovim nogometašem Amantinom Mancinijem koji se nalazi na posudbi upravo iz Intera.

Balotelli je već nekoliko puta izjavljivao kako voli Milan. Nedavno ga je podržavao i u utakmici Talijanskog kupa protiv Novare, a nakon što ga je gledao i u porazu od Uniteda (2-3), mediji na Apeninskom poluotoku su se raspisali kako je time poslao jasan znak o svojoj budućnosti.

Tuttosport tako piše da je Balotelli poslao poruku trener Intera Joseu Mourinhu kako je spreman za transfer. Možda baš u klub za koji navija.
mugello is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules