![]() |
|
|
#22591 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Kako i da je, vazno je da se u nedelju dobije Bari, pa da se molimo da odigramo jos bolje protiv Fiorentine i vratimo drugo mesto i pri tome namaliti razlliku koju ima inter.
|
|
|
|
|
#22592 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ma ja nisam vidio Pippa. Ustvari, vidio sam ocajnicki udarac Pippa. I to je, ponavljam, PRAVI DOKAZ da je Pippo svoje zavrsio. Isto to nabijanje je imao dva puta protiv Zuricha i kup utakmice. Znaci, u godinama je, i on vise nema onaj mir na terenu. Jer, onakvo nabijanje... to je iz nemoglosti da nesto drugo uradi. Nije u stanju da se smiri, skoncentrise na loptu, i sutne je kako treba, vec u strahu da ce ga Ferdinand stic samo nabij. Trebao je ostat Klaas. Ali, istina Klaas nije imao neke Bog zna sta lopte, da bi napravio nesto. I dalje mislim da mora Marco igrat na Oldu, ali nije Klaas toliko los. Kad mu das fine lopte, kao sto se daju Marcu, onda i on moze to iskoristit.
Al haj, gotovo sad. U nedelju je Bari, sad je to bitno |
|
|
|
|
|
#22593 |
|
Registered User
![]() |
Po meni klas nije mogao ništa više ni napravit budući da su sve akcije išle preko pata odnosno ronaldinha i prema tome i ja se slažem da ga nije trebao vadit iz igre,ali jebiga da ga nije izvadio onda bi mi opet opleli po leu kako ga je trebao mijenjat i kako ovaj nije ništa pokazao a u stvari nije imao prilike da pokaže
|
|
|
|
|
|
#22594 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
evo i orginal clanak, vrti se po gazzetti i corierru. Leonardo, svaka ti cast, pa si uz tim. Bravo majstore. E tek sad, polije ovog komentara ovog djubreta od Silvia, e sad sam JOS VISE uz Leonarda. Treba odma protiv Baria dignut transparent za Leonarda, a onom pedofilu j.... sve po spisku. "Tim sampiona", "Tim Under23", "moji se igraci ne prodaju", "ja znam sta ovaj klub moze"... Silvio, va' ha farti fottere! Bastardo! Tu e il tuo rompi palle Galliani! Forza Milan! Forza Leo! Forza ragazzi! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22595 |
|
Registered User
![]() |
I naravno za mog leptirica, koji ce sad odma napast Leonarda:
Kralju, upravo se na svim forumima, postovima, pa eto cak kad kliknes taj link corriere-a mozes ispod procitat, DA SU SVI UZ LEONARDA! Da je covjek maestro sta je uspio sastav. Da je Carletto imao isti ovaj tim, plus Kaku, i uspio je ispast iz pisljivog UEFA cupa od nekog tamo Werdera koji je tada bio 10 u Bundesligi. Svako moze biti trener kad ti se dovedu igraci koje zelis ili kad imas zvijezdani tim (Barcelona). Al kad od otpada sastavis ekipu koja pobijedi u Marseillu, koja deklasira Reala na San Bernabeu, koja sastavi seriju od 8 pobijeda, e tom se covjeku skida kapa. Bravo Leonardo, jer samo ti mozes da sa penzionerskim klubom Milan gurnes Manchester u svoj sopstveni sesnesterac. |
|
|
|
|
|
#22596 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Moramo stajati uz Lea dok god je on nas trener! @ensare Ancelotti nije bas imao slican tim sem Kake nije bilo Neste,Silve,Abatea,Boriella i jos nekolicina sada vaznih igraca ali dobro ta saga je zavrsena.
Milan i nije tako penzionerski klub kako se cini,pored svega Leo tezi da ne bude! sto jako cjenim. Taktika se stjece iskustvom,a velika stvar u taktici danasnjeg nogometa je instinkt trenera da unaprijed predvidi nesto. Moje misljenje je da Leo ne poznaje pojedine igrace toliko dobro dajem primjer Antoninia koji definitivno gori u zelji on je imao ozljedu i problema sa flexorom ljeve noge ali Leo ga je tjerao i tjerao naprijed dok decko nije pregorio. Vidjelo se kako ferguson odmah se konsultuje kada je usao Favalli,u tom trenutku pao je gol za 1-1 on ga ne slavi nego konta kako pretvoriti formaciju iz 4-5-1 u 4-2-3-1 gdje Fletchera i Nania gura jako duboko u nas prostor i desava se sta se desava. Dida nije odbranio nista dok smo bi VDS razbranili i jednostavno smo mu morali pucati sa 3 metra da ga savladamo (gol Seedorfa)! Nesta je bio pregubljen i u par navrata je Boneri stvorio probleme ali dobro covjek je ja mu prastam i uvjeren sam da ce na Trafordu biti neprolazan! Niko ne govori na to da je nasa ekipa bila umorna,da smo imali 4 dana ranije tekmu sa Udinama,dok je MUFC imao 9 dana pauze i kako mentalne tako fizicke pripreme za nas! zanimljivo svi toliko pametni svi glumite Sachia,Capela a to nitko ne spominje. Iduce 2-3 tekme su nam kljucne za Scudetto ako to fulamo protiv Rome odmoriti 4-5 igraca i napast 10 marta svim snagama. Englezi su imali toliko srece da ni sami nisu svjesni sto mislim da HRABRI Milan u uzvratu mora svojim atacima anulirati!
|
|
|
#22597 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Druže.. ja sam svoje o tom kvazi treneru rekao, stojim iza svakog epiteta koji sam mu prilepio ali zaista nema potrebe da i dalje razvlačimo tu priču.. ponavljam, tvoje je pravo da veruješ da je ovo najgori tim u poslednje 2 decenije i u skladu s tim je normalno da smatraš da propalica radi pristojan posao.. pošto je nemoguće valorizovati sve te igrače pa uporediti sa generacijama koje su igrale poslednjih 20 godina, nema potrebe da se ta rasprava toliko ponavlja
Ti možeš sam sebe tešiti da smo pritisli mančester zahvaljujući "čarobnoj" taktici mastera sa klupe, možeš da veruješ da je serija od 13 mečeva bez poraza njegova zasluga, možeš da veruješ da je On pobedio real u madridu.. ali sve je to delo jednog drugog brazilca.. Ponavljam, vreme je jedini i neumoljivi pokazatelj stvarnog stanja stvari.. dajem ruku da ćeš za 2 godine čupati kosu zbog istog ovog čoveka koga zdušno braniš (ako doživi uopšte klupu naredne sezone) Ja i dalje verujem u magiju.. dok postoji i teoretska šansa vikaću da možemo da uzmemo scudetto i ligu šampiona.. a na tom putu, za mene, leonardo je samo smetnja.. ps. ti što ga podržavaju, ne rade to zato što cene njegov rad, već u inat berluskoniju što je i normalno.. nije leonardo sam sebe postavio na mesto trenera.. a ako si pročitao moj post sa prethodne strane i ja sam jedan od onih koji je kivan pre svega na uzrok (silvia i galijanija) a ne na posledicu (leonarda) Last edited by Efekat leptira; 18-02-2010 at 12:39. |
|
|
|
|
|
#22598 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
čekaj malo zašto nije njegova zasluga ta serija bez poraza...šta za poraze je kriv a za pobjede nije zaslužan?!ajde ne lupetaj leptiru
|
|
|
#22599 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Pipo i kada ode u penziju bice bolji igrac od Huntelara....
|
|
|
#22600 |
|
Registered User
![]() |
Taktika se stjece iskustvom! Tacno. To sam uvijek govorio, i nikad nisam pravdao nove trenere koji preuzimaju velike klubove. Jer molim te lijepo, pisati hvalospijeve o Peppu koji je imao ekipu snova, koji je svaku tekmu igrao jednu te istu taktiku, i kada mu se pravi strucnjak suprotstavi i nadmudri ga, onda se jedva nekako provuce. I sad ja trebam cijenit Peppa sto je osvoji u jednoj sezoni maksimum od 6 titula. Sine, nisi ih ti osvoji vec ih je tvoj tim. Opet je jedva se provukao protiv Saktara, opet na produzetke.
Na drugu stranu Leonardo, Leo nije imao takve neke igrace. Imao je Dinha kojeg je MORAO pokrenut, jer mu je to bio primarni zadatak od pedofila, imao je mladi igraca ali ne iskusni, a ovi iskusni su bili preko 30. Koliko ja znam o fudbalu, danas je tim sastavljen od malo mladi, dosta srednji 24-30, i nesto stari preko 30. Kod nas je 1 mladi, par srednji, i fudbalsko udruzenje penzionera Milan. I sa takvim timom uspijet nesto, e to je za respect. Da Leonardo zna taktiku. Nop. Jos puno on mora radit na tome. Dovljan je primjer, tj. ono sto non stop spominjem, covjek ne zna igrat najobicniju formaciju 4-4-2. Ama ne znam kakvi da su ti igraci, ne mozes me pravit budalom, da oni ne znaju igrat to. Pa svi mi koji smo trenirali fudbal, i ove nase zvijezde, prosli smo mladu skolu fudbala. I tamo nije postojalo 4-1-2-3, 3-2-2-1-2, 5-3-2, ili sta ti ja kakve sve formacije. Bila je jedna osnovna 4-4-2. Ili si odbrana, ili si bek, ili si sredina, ili si krilo, ili si spic. E pa, nas strucnjak ne zna to da odigra, vec kao Pepp igra jednu te istu formaciju, ali sa nekim malim promjenama pozicija. Postavljen je na tu poziciju, dobro je zasad radi, dajem mu sansu do kraja sezone, a onda cemo vidjet dalje. A sad da mi dolazi neki novi, ne zelim. Carletto je imao 8 godina sansu, pa pusti Leu barem sad ovu jednu. Zasto, ama ne vjerujem da nas neko moze izvuci iz ovoga. Nemamo mi sjajne igrace. Ovi igraci vec godinama su u klubu, i toliko su vise stari da ih niko ne zeli. Ne vjerujem ni da nas Hiddink moze izvuc (jer taj trazi trkace, a ne setace). Leonardo je jos mlad, i ja ne ocekujem neka velika takticka djela od njega. Za to jos nije sposoban. Ali, dobro obavlja ovo sad. Eto, sad ce ove 3 tekme, pa cemo vidjet koliko ih moze vratit u formu. |
|
|
|
|
|
#22601 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Mene fascinira koliko vi svi ovdje možete stalno iste teme vrtit, istim postovima koji se u varijacijama razlikuju od onih koje ste već napisali...
Onda počne vrijeđanje zbog glupog nogometa. Onaj se nasekiro jer Leo kao nešto nije uradio kako treba i izvrijeđa čovjeka ko da je on umjesto Mladića bio u Srebrenici, ko da je u Aušvicu on tuširo Židove a opet zbog nogometa. I meni je nogomet strast, kao i Milan i moj Zrinjski ali jebemu, to je opet nogomet. Ono... zabio ga Roni, skočiš malo u zrak, vrisneš pa malo ono rukom kao To,To,TO majstore i nastaviš gledat. Zavali ih Man 3 za redom, jebi ga. Mislim, to je nogomet. Pa ovaj oće sccudetto, ovaj oće LP, ovaj oće Talijanski Milan, taman ko da mu je ime Fabrizio a ne Jovan bogte. Pa opet vrijeđanje. Pa onda pobjedimo pa svi dobri, izgubimo onda jebemo mater svima ko da su vadili oči novorođenčadima i igrali klikera... De boni malo lakše.. Ko je nadrkan, nek izdrka ako nema žensku ili eventualno mušku rupu u blizini, poštujem navijače Intera pa tako i pedere. De malo lakše ![]() p.s. Enise, ne briši me, nisam ja od jučer ovdje. ![]() Last edited by milanista mosta; 18-02-2010 at 23:08. |
|
|
|
|
|
#22602 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan u svijetu najtrofejnije ime, crveno-crna je boja care zato se gine ...
I kad vodiš i kad gubiš ja mogu reći ponosno, ja te volim, ja te volim, ja te volim Milano ! FORZA AC MILAN
|
|
|
#22603 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Opet krecu spekulacije raznorazne....
Prvo sto je bilo ocekivano svi daju vec otkaz Leu, navodno je Berlu mnogo ljut sto nas je Man pobjedio prvi put na San Siru...pa se izmedju ostalih spominju kao zamjena Lippi,Allegri,Van Basten i vjerovatno ce i drugi... Uglavnom svi su dobro pocev od Sacchija naribali Lea za taktiku protiv Man Utd.... Ali danas je pocala jedna zanimljiva spekulacija....navodno je doslo do prekida ljubavi izmedju Gallianija(cele)i Berlusconija....i vec neki spominju odlazak Cele u Juventus,navodno je vec dobio poziv.... A u BiH se prica kako je Dzeko vec sve dogovorio sa Milanom i Milan sa Wolsburgom, samo se o tome dobro cuti i naravno nije cijena 40 miliona to su samo pusti snovi, nema sanse da Dzeko kosta 40 mil eura... Defanzivac Rodrigo Ely iz Gremio ima 16 god navodno je takodjer pred potpisom...samo se ceka da dobije pasos EU...kazu da je dosta slican Silvi...
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 19-02-2010 at 07:04. |
|
|
|
|
|
#22604 |
|
Registered User
![]() |
Onaj idiot Ovrebo (Bayern - Fiorentina) izgleda da je suspendovan za ovu i slijedecu sezonu za UEFA i FIFA takmicenja. Al sta mozes sad, kad je vec gotova utakmica. Jer, ona 3 boda njemcima sto su italijanima oduzeli, dovodi njemacku da od slijedece sezone u Ch.Ligu Italia daje samo 3 kluba a Njemacka 4
![]() edit: mislim ne jos, ali su blizu da to ove godine ostvare. U slucaju da Inter, Fiorentina i Milan prodju, opet je sve po starom. U slucaju da jedan Italijanski klub osvoji Ch.ligu, onda smo mirni A zamisli: Milan - Fiorentina, Barca - Inter; i finale u Madridu: Milan - Inter (revans za 0:6)
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 19-02-2010 at 07:59. |
|
|
|
|
|
#22605 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
|
|