![]() |
|
|
#22606 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Što se tiče ovog kluba, ja sam 1994. onako balav i nesvestan prvi put video na TV-u fudbalsku utakmicu, bio je to meč Milan Barselona.. prvi igrač koga sam „upoznao“ bio je Dejan.. od tada pratim fudbal, od tada navijam za Milan, od tada držim njegovu sliku na zidu kao ikonu.. Zvezdu i Partizan sam upoznao kasnije ali nikada nisam osetio strast i ljubav prema bilo kom od ova dva Bg tima.. dakle samo subotički Spartak i Milan.. a ne zovem se ni Fabrizio ni Jovan, već Milan.. Dakle, to šta ja i još neki ovde pišemo iscrpne postove, ulazimo u rasprave, psujemo ili pljujemo po određenim likovima (opravdano ili neopravdano nebitno) nije nešto što bi trebalo da ti smeta, čak naprotiv.. jer nije ovo www.b92.net ili www.index.hr gde se ostavlja običan komentar kad se utakmica završi.. ovo je forum Milana i sasvim je normalno (i poželjno valjda) imati ozbiljne, zdrave pa što i da ne strasne rasprave.. Na stranu to što sam ja izgubio pare zbog leonarda, moj post o njemu bi bio isti sve i da nisam.. a pošto je očigledno da ti ne razumeš zbog čega neko napiše nešto više od floskula kao što su „bravo rone“ ili „jbg izgubili smo“ onda nisam siguran da si na pravoj lokaciji Tako da, druže, nema apsolutno nikakve potrebe da stišavaš strasti, da nam daješ upute na šta da drkamo i da se bečiš i čudiš što neko može i da opsuje zbog ovog tima.. Slažem se da nije primereno da bude uvreda između forumaša, ali takvu primedbu treba zalepiti konkretno određenim ljudima.. koji nisu u stanju da vode argumentovane rasprave.. I ne treba generalizovati stvari i stavljati sve u isti koš.. Toliko. Last edited by Efekat leptira; 19-02-2010 at 08:55. |
|
|
|
|
|
|
#22607 |
|
Registered User
![]() |
Efekat je kralj
![]() |
|
|
|
|
|
#22608 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
jebote tek sam sad skuzio da nisam odigrao predict na nekidasnju tekmu s manchesterom.strasno.hahahha.za ne povjerovat.
da,i ja navijam za milan od 1994,od finala s barcelonom.al da budem iskren,da je tu barca nas razvalila 4-0 mislim da bi se okrenuo barci.balo balavi bio,nisam nista znao,samo sam htio vidjeti sta je nogomet i tko je najbolji,i za tog cu navijati.hvala Bogu da je to bio milan.sjecam se da mi je bio neki cudan osjecaj kad smo nagodini 95 izgubili ono finale sugavim jednom golom pred kraj,nisam znao sta cu,ono,sta da radim,da sad navijam za ajax ili sta.heheh.al srecom sve je ostalo na starom.poslije toga i de jako lose razdoblje milana al i tad sam ostao uz njih,i ak sam tad ostao uz njih,tad je bilo mozda cak gore i nego sad,nismo ni ligu prvaka igrali,u prvenstvu smo bili u sredini bokte,hehe,ovo danas je raj za ono.zato,s milanom od 1994,s milanom sad i s milanom zauvijek.nema nista drugo. a ti leptiru,necu ti nista prigovarati,dobro pises,al mislim da si malo prekritican,malo previse.ti da si novinar nekih novina ti bi unistio reputaciju naseg kluba.ili bi berlusconi saznao za tebe i rijesio bi da ti se posalje crna ruza.a onaj ko dobije crnu ruzu znas kako zavrsava,hehehe. nemoj me sad napasti,sve 5. heheheh. |
|
|
|
|
|
#22609 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
evo malo off topic....ali morate viditi sta je sudija priznao go u drugoj bundesligi....
http://www.youtube.com/watch?v=aYXR7Jre_AI
|
|
|
#22610 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#22611 |
|
Registered User
![]() |
eno kazu da bi celavi moga otici u juventus na kraju sezone.......odi galliani i usreci nas sve.....
|
|
|
#22612 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Svima je nama poznato kakav je Galliani lisac i mislim da se nebi bas pretjerano radovao njegovom odlasku u nama konkurenti Juve! Berlusconi je taj koji treba mjenjati manire prema Milanu ili prepustiti vlasnistvo nekom ambicioznijem od njega..mislim,to svi znamo!
|
|
|
|
#22613 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
to je potez za ludnicu......
|
|
|
|
#22614 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
ma ljudi moji Milan treba da spane jos na jadnie grane recimo da zaokruzimo da ne bude prvak italije jos 10 godina, pa da Berlusconi ne odveze kesu....tuga jad i cemr.... sine pa pljuni 40 za Dzeksona, 15 za Krasica i dovedi Hernandeza tog sto pricat o njemu toliko i eto scudeta.....prodaj Pirla, Gatta, Kahabera, Jankulovskog i i eto para za posljednja 2 makar priblizno
![]() |
|
|
|
|
|
#22615 |
|
Registered User
![]() |
moze li mi netko poslati na PM invite code za stranicu torrent.hr?
|
|
|
#22616 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#22617 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nisam palio komp do danas uopce, toliko mi je bilo muka od te apsurdne utakmice.
Neda mi se ni citati sto ste pisali samo cu reci da je ovaj United jedna hrpa kukavica i seronja koji su se usrali u prvih 35min San Sira i da je Milan imao recimo onog starog Shevu ili Kaku mi bi u prvom pol vodili 4-1 ili tako nesto i onda bi im se smijali u facu. Ali kako za nas igraju polu invalidni igrači kao sto je Antonini, Favalli, Pirlo, i DIDA, nama se ti jadni Englezi smiju. Iako su se zapravo oni kao "močni United" toliko obrukali da je to tragično... No to nitko ne kuži na zalost. Galliani neka ide u.... a Silvio isto tako! Svima im zelim ono isto, znate sto. Fantasticnog Didu koji nam svaku utakmicu spakuje 1 ili 2 gola ne treba posebna komentirati jer to je lakrdija! LAKRDIJA! Čovjek je eksplozivan i skočan kao... ne znam... blato!!! A Abbiatti na klupi... Flamini na klupi, ulazi Favalli na beka... Kao Flamini ne zeli to igrati - halo?? Nije to NK Šibenik!! Becklham puca slobodnjak a Pirlo je nabio pokraj lopte, jedva je izdrzapo da je ne opali... Kakva bahatost na terenu nekih igrača, strasno. Sramota, trebali smo uzeti loptu i napucat je 5 puta u svoj gol i to je to. Bar sve to skupa nebi trajalo 90min! Sve ih treba potjerat iz kluba! Silvia, kretena Galliania koji se samo bogati, Braidu papka i 15 igrača!! Isto tako i te Milanove navijače koji nemaju muda bojkotirat stadion jednu godinu poštenoi!! Za kog ja navijam, za boje jebote??? Bravo za Dinha koji je pokazao da je s drugoj svijeta za sve ove, i ovakav sporiji nego prije. I zao mi je sto PAto igra to neko zamisljeno desno krilo a ne špicu kako bi trebao...
Last edited by mrki; 19-02-2010 at 12:43. |
|
|
|
|
|
#22618 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
eee sinoc sam gledao Ajaxs vs Juventus
i sam primetio ovog Van der Wiel strasan desni bek,mislim da igra i za Nizozemska startnu postavu....mora da se pripaze na njega... |
|
|
|
|
|
#22619 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
eee sinoc sam gledao Ajaxs vs Juventus
i sam primetio ovog Van der Wiel strasan desni bek,mislim da igra i za Nizozemska startnu postavu....mora da se pripaze na njega........ma on ti je zvijer.o njemu se prica naveliko.ajaxova skola ucinila novu svjetsku klasu. al bojim se da je on vec arsenalov.jer tamo su uzeli vermalena i kaju se sto odmah nisu i ovog uzeli. al decko je stroj,nova nada nizozemske. eh di je sad taj van bastenov utjecaj i veza pa da i mi dovedemo nekog mladog nizozemca,a i igrac je pod eu okriljem.sto je dosta bitno. al poznavajuci nase,mozemo samo sanjati o takvim mladim igracima. |
|
|
|
|
|
#22620 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo kaze i Ferguson: " prvih pola sata bila je sjajna atmosfera na San Soru, bili smo nervozni itd." I mi od njih izgubimo!!! Ne znam, toliko sam razocaran da nemogu to opisati...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|