![]() |
|
|
#22621 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
sto bolan? Pa sta fali? Idemo dalje, boze moj. Jbg. nismo zabili golove jer su oni imali Van de Sara, a Rooney s lakocom se krece u nasoj odbrani, i mjesto da nadje napaljenog Didu koji treba da mu skoci, prepadne ga i pokusa na neki nacin odbranit, Dida ga pita: gdje ces pucat da se okrenem da bolje vidim gol.
Majke mi, trebalo mu dat rostilj kraj gola i birru Moretti, pa nek uziva ko car. Jer i ovako nije imao nikakvog posla. I ono sto je islo po golu, uslo je. edit: al haj, imat ce sad u Bariu lijepo vrijeme, toplo, taman za nocnog rostilja uz ribu i mandoline, stolica kraj gola, ha jah, sta ce ti bolje od zivota (a sve to ti placeno za nevjerovatni 4,5 miliona € godisnje). Koji je to Beg!
|
|
|
#22622 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
eh sad Ensare, nije kriv Dida za nijedan gol, a za taj koi pricas kriv je samo Bonera, pa je si video da on bezi od vazdusnih duela, jedan put sa Flecherom i drugi put kad je pao gol, ovaj put necu da branim Didu post je stvarno da mu se lopta celo vreme klizala kad je tebao da je sigurno uhvati, ali nemogu da se slozim da je on kriv za golove.
Za mene ovde najveci krivac je sudija, pa onda Leonardo posto se usrao da ih napadne i daje im 7 golova, niko drugi. Baj d vej, dobar ti potpis
|
|
|
|
#22623 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A potpis? Od pocetka sezone to govorim i ostajem pri tome.
|
|
|
|
#22624 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Nije Dida kriv direktno za golove,ali zadnja dva gola je MORAO bolje reagirat,u petercu je golman BOG I BATINA i ima da nosi sve pred sobom,a on u oba slučaja stane na pola,niti krene do kraja na loptu niti ostane na sredini gola??? I tako već 2 godine,strah od svega je u njemu,mrzim takve golmane,prima svasta a onda obrani 2 nemoguća šuta,Abbiatti mora nazad na gol jer ću sve živce pogubit do kraja sezone,svaka lopta koja ide prema golu ja se tresem da će mu ispast,ufff,strašno!!Rossi vrati se molim te,nisi bio čudo golman,ali šta si trebao si riješio!!
|
|
|
|
|
|
#22625 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
ja navijam za milan od 96/97 nisam ni znao da su oni svjetska ekipa,dvije godine kasnije pitao sam starog sta milan ima 5 liga prvaka???
![]()
|
|
|
#22626 |
|
Registered User
![]() |
Pa mene je stari sa 4 godine odveo na Bilino, i od tada volim Celik.
A za Milan navijam od doba madjionicara Savicevica. Prije toga sam navijao za Crvenu Zvijezdu, i dan danas se sjecam penala u Bariu i 3:0 u Tokiu. Al kada mi je Dejan presao u Milan, tad sam poceo da navijam za rossonere. I eto dan danas volim oba crveno-crna kluba: Celik i Milan
|
|
|
#22627 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
KAo sada ce Abbiatti tamo braniti, pa super! Bas na vrijeme su to sredili... sramota! A Dida je MORAO skiniti 2. gol, jer to je lopta na 4m od gol crte koja je sporo putovala. Ako se to ne moze boksati onda jebiga! A 5min prije istu takvu loptu pusti ali je i Fletcher promašio na svu sreću. Smiješno.
|
|
|
|
#22628 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ranocchia u Merdu, za 15mln. Jedan od najboljih mladih stopera Italije, ako ne i najbolji. A igra i beka. Galliani i dalje kontrolira mercato punom parom...
![]()
|
|
|
|
#22629 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hhaha jos bi pojedini s foruma, zalili ako nas celavac napusti :Pp Kakvi nismo mi te srece i on i Berlusconi ce dovest Milan do stanja u kakvom su ga preuzeli (seria B), prije nego sto ga napuste :Ppp
|
|
|
|
|
|
#22630 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Da se nije raspala Juga nikad ne bi navijao za Milan. Eh kad se setim, ja i moj stari na gradski stadion i Vardar postaje sampion Jugoslavije, to nikad necu zaboraviti, iako je Partizan bio sampion pa su ga kaznili zbog neregularnosti, valjda namestio neke utakmice, pa Vardar kao drugi postaje sampion. Steta, imali smo bolju ligu od svih, iskreno, gledao sam sve, Vardar protiv, Zvezde, Partizan, Dinamo, Hajduk, Zaleznicar, Velez, Olimpija, itd, itd, to je bilo to. Jebiga sad moram da se palim na Milan. OK, mozda sam se veceras napio previse, ali jebiga jace je od mene, govori alkohol ali on uvek kaze istini. Pozdrav svima, odoh da spavam ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#22631 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
hmmm... kakvo je vasa misljenje o tome?
|
|
|
|
#22632 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Galliani: Nikakav Juve ili Real ne dolaze u obzir
Neki talijanski mediji u petak su pomalo senzacionalno najavili mogući odlazak dopredsjednika Adriana Gallianija iz Milana, koji se tamo nalazi od 1986. godine... Galliani je u klub sa San Sira došao na početku ere Silvia Berlusconija, a u posljednje vrijeme se nisu mogle skriti "svađe" ili razmimoilaženje oko mnogih pitanja predsjednika Berlusconija i dopredsjednika Gallianija. Isti izvori su naveli da je Galliani moguće novo "pojačanje" Juventusa koji će uskoro redizajnirati stručno vodstvo klubu, a u kasnijem tijeku dana Galliani se dovodio i u kontekst mogućeg odlaska u madridski Real. No, izgleda da istina ne pokriva niti jednu od tih informacija. - Milan je moj život, moja prošlost, sadadašnjost i budućnost. Želim demantirati takve napise jer nemaju nikakve osnove - rekao je Galliani i dodao: - Imao sam i još uvijek imam silno dobar odnos s Berlusconijem. Taj odnos je pun povjerenja, ali sasvim je normalno da se ponekad možemo odmaknuti jedan od drugog po nekim pitanjima. No, to nikako nije znak da se ne podnosimo.
|
|
|
#22633 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Imas link za ovo....posto je Juve dugo pregovarao isto....mali ce mozda biti pozvan u repku za svjetsko...poslje sto smo izgubili di silvestra ovo bio bio dodatni samar
|
|
|
#22634 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Decko ja se ne zalim samo kazem da to ne bi bio kraj nasim mukama oko transfera!
|
|
|
#22635 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
|
|
|
|