AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2010, 13:22   #22621

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
sto bolan? Pa sta fali? Idemo dalje, boze moj. Jbg. nismo zabili golove jer su oni imali Van de Sara, a Rooney s lakocom se krece u nasoj odbrani, i mjesto da nadje napaljenog Didu koji treba da mu skoci, prepadne ga i pokusa na neki nacin odbranit, Dida ga pita: gdje ces pucat da se okrenem da bolje vidim gol.
Majke mi, trebalo mu dat rostilj kraj gola i birru Moretti, pa nek uziva ko car. Jer i ovako nije imao nikakvog posla. I ono sto je islo po golu, uslo je.

edit: al haj, imat ce sad u Bariu lijepo vrijeme, toplo, taman za nocnog rostilja uz ribu i mandoline, stolica kraj gola, ha jah, sta ce ti bolje od zivota (a sve to ti placeno za nevjerovatni 4,5 miliona € godisnje). Koji je to Beg!
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 13:27   #22622

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
eh sad Ensare, nije kriv Dida za nijedan gol, a za taj koi pricas kriv je samo Bonera, pa je si video da on bezi od vazdusnih duela, jedan put sa Flecherom i drugi put kad je pao gol, ovaj put necu da branim Didu post je stvarno da mu se lopta celo vreme klizala kad je tebao da je sigurno uhvati, ali nemogu da se slozim da je on kriv za golove.

Za mene ovde najveci krivac je sudija, pa onda Leonardo posto se usrao da ih napadne i daje im 7 golova, niko drugi.

Baj d vej, dobar ti potpis

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 13:32   #22623

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
eh sad Ensare, nije kriv Dida za nijedan gol, a za taj koi pricas kriv je samo Bonera, pa je si video da on bezi od vazdusnih duela, jedan put sa Flecherom i drugi put kad je pao gol, ovaj put necu da branim Didu post je stvarno da mu se lopta celo vreme klizala kad je tebao da je sigurno uhvati, ali nemogu da se slozim da je on kriv za golove.

Za mene ovde najveci krivac je sudija, pa onda Leonardo posto se usrao da ih napadne i daje im 7 golova, niko drugi.

Baj d vej, dobar ti potpis
ma zezam se malo. Znam i ja da nije mogao nista kod prva dva gola. Kod prvog se kasno pruzio, al cijenim sto se pruzio, jer dosta golmana bi to pogledom otpratili. Kod drugog nije mogao nista. Lopta ide na drugu i ono je bio Bonerin covjek. Da je samo pao... Al kod treceg, e tu sam ljut. Tu je mogao izac i bacit se u zrak, barem nesto, jer vidio je on i loptu i Rooney, al izgleda da mu je mozak bio na stand-by. Previse je i njegovih gresaka. Jer, sve je ok odbrana i sredina, ali ta odbrana mora rastereceno da udje u duele, a ne da u podsvijesti razmislja: jadni mi ako nas ovaj prodje, jer na golu je Dida.
A potpis? Od pocetka sezone to govorim i ostajem pri tome.
Old 19-02-2010, 13:49   #22624

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Nije Dida kriv direktno za golove,ali zadnja dva gola je MORAO bolje reagirat,u petercu je golman BOG I BATINA i ima da nosi sve pred sobom,a on u oba slučaja stane na pola,niti krene do kraja na loptu niti ostane na sredini gola??? I tako već 2 godine,strah od svega je u njemu,mrzim takve golmane,prima svasta a onda obrani 2 nemoguća šuta,Abbiatti mora nazad na gol jer ću sve živce pogubit do kraja sezone,svaka lopta koja ide prema golu ja se tresem da će mu ispast,ufff,strašno!!Rossi vrati se molim te,nisi bio čudo golman,ali šta si trebao si riješio!!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 15:13   #22625

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
ja navijam za milan od 96/97 nisam ni znao da su oni svjetska ekipa,dvije godine kasnije pitao sam starog sta milan ima 5 liga prvaka???
Old 19-02-2010, 15:34   #22626

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Pa mene je stari sa 4 godine odveo na Bilino, i od tada volim Celik.
A za Milan navijam od doba madjionicara Savicevica.
Prije toga sam navijao za Crvenu Zvijezdu, i dan danas se sjecam penala u Bariu i 3:0 u Tokiu. Al kada mi je Dejan presao u Milan, tad sam poceo da navijam za rossonere. I eto dan danas volim oba crveno-crna kluba: Celik i Milan
Old 19-02-2010, 15:39   #22627

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
KAo sada ce Abbiatti tamo braniti, pa super! Bas na vrijeme su to sredili... sramota! A Dida je MORAO skiniti 2. gol, jer to je lopta na 4m od gol crte koja je sporo putovala. Ako se to ne moze boksati onda jebiga! A 5min prije istu takvu loptu pusti ali je i Fletcher promašio na svu sreću. Smiješno.
Old 19-02-2010, 18:19   #22628

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ranocchia u Merdu, za 15mln. Jedan od najboljih mladih stopera Italije, ako ne i najbolji. A igra i beka. Galliani i dalje kontrolira mercato punom parom...
Old 19-02-2010, 19:39   #22629

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
hhaha jos bi pojedini s foruma, zalili ako nas celavac napusti :Pp Kakvi nismo mi te srece i on i Berlusconi ce dovest Milan do stanja u kakvom su ga preuzeli (seria B), prije nego sto ga napuste :Ppp
huss is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 19:55   #22630

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Pa mene je stari sa 4 godine odveo na Bilino, i od tada volim Celik.
A za Milan navijam od doba madjionicara Savicevica.
Prije toga sam navijao za Crvenu Zvijezdu, i dan danas se sjecam penala u Bariu i 3:0 u Tokiu. Al kada mi je Dejan presao u Milan, tad sam poceo da navijam za rossonere. I eto dan danas volim oba crveno-crna kluba: Celik i Milan
Ista prica care, zbog njega sam i ja poceo navijati za Milan, ali ima tu jos nesto, ja nisoam bio zvezdas, moj je prvi i omiljeni klub Vardar, a boje Vardara i Milana su iste, znaci Savicevic+Vardar=Milan.
Da se nije raspala Juga nikad ne bi navijao za Milan. Eh kad se setim, ja i moj stari na gradski stadion i Vardar postaje sampion Jugoslavije, to nikad necu zaboraviti, iako je Partizan bio sampion pa su ga kaznili zbog neregularnosti, valjda namestio neke utakmice, pa Vardar kao drugi postaje sampion.
Steta, imali smo bolju ligu od svih, iskreno, gledao sam sve, Vardar protiv, Zvezde, Partizan, Dinamo, Hajduk, Zaleznicar, Velez, Olimpija, itd, itd, to je bilo to.
Jebiga sad moram da se palim na Milan.
OK, mozda sam se veceras napio previse, ali jebiga jace je od mene, govori alkohol ali on uvek kaze istini.
Pozdrav svima, odoh da spavam

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 05:04   #22631

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by huss View Post
hhaha jos bi pojedini s foruma, zalili ako nas celavac napusti :Pp Kakvi nismo mi te srece i on i Berlusconi ce dovest Milan do stanja u kakvom su ga preuzeli (seria B), prije nego sto ga napuste :Ppp
Po zadnjim informacijama, Galliani bi trebao otici u Juventus, a mjesto njega, poziciju u Milanu ce preuzeti Luciano Moggi.
hmmm... kakvo je vasa misljenje o tome?
Old 20-02-2010, 05:51   #22632

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Galliani: Nikakav Juve ili Real ne dolaze u obzir

Neki talijanski mediji u petak su pomalo senzacionalno najavili mogući odlazak dopredsjednika Adriana Gallianija iz Milana, koji se tamo nalazi od 1986. godine...

Galliani je u klub sa San Sira došao na početku ere Silvia Berlusconija, a u posljednje vrijeme se nisu mogle skriti "svađe" ili razmimoilaženje oko mnogih pitanja predsjednika Berlusconija i dopredsjednika Gallianija.

Isti izvori su naveli da je Galliani moguće novo "pojačanje" Juventusa koji će uskoro redizajnirati stručno vodstvo klubu, a u kasnijem tijeku dana Galliani se dovodio i u kontekst mogućeg odlaska u madridski Real. No, izgleda da istina ne pokriva niti jednu od tih informacija.

- Milan je moj život, moja prošlost, sadadašnjost i budućnost. Želim demantirati takve napise jer nemaju nikakve osnove - rekao je Galliani i dodao:

- Imao sam i još uvijek imam silno dobar odnos s Berlusconijem. Taj odnos je pun povjerenja, ali sasvim je normalno da se ponekad možemo odmaknuti jedan od drugog po nekim pitanjima. No, to nikako nije znak da se ne podnosimo.
Old 20-02-2010, 06:06   #22633

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ranocchia u Merdu, za 15mln. Jedan od najboljih mladih stopera Italije, ako ne i najbolji. A igra i beka. Galliani i dalje kontrolira mercato punom parom...
Imas link za ovo....posto je Juve dugo pregovarao isto....mali ce mozda biti pozvan u repku za svjetsko...poslje sto smo izgubili di silvestra ovo bio bio dodatni samar

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 06:08   #22634

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Decko ja se ne zalim samo kazem da to ne bi bio kraj nasim mukama oko transfera!
Old 20-02-2010, 06:20   #22635

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Decko ja se ne zalim samo kazem da to ne bi bio kraj nasim mukama oko transfera!
Pa svakako da nece bit kraj eto celavac ostaje :P Mozes odahnut
huss is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules