AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 21-02-2010, 12:26   #22696

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
(-2), ma moramo biti optimisti, ja sam, ma koliku pljuvao po uparavu, po igracima, po treneru, ipak sam optimista da ce mo do kraja sezone uci u borbu za scudetto i napraviti prvenstvo interesantnije.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2010, 12:41   #22697

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Kao prvo nemamo jedan već 2 meča manje.. tako da ćemo od srede bežati minimum 6 a moguće i svih 10 bodova juventusu i družini

Kao drugo, kakve veze imaju pojačanja sa našim verovanjem da možemo sa ovim timom do scudetta.. znači tim koji osvoji titulu ili neki trofej ne treba da razmišlja o osveženju? Pa u svakom klubu, pa i u pobedničkom uvek postoji neka slaba tačka, ili neka koju treba pojačati, danas se prave dugoročni planovi (što nažalost nije slučaj sa našom upravom).. barca je posle savršene sezone ponovo uložila i dovela ibrahimovića.. inter takođe.. naravno da mislimo da nam treba određena rekonstrukcija kadra, jer imamo dosta starijih igrača koje treba u naredne 3 sezone u potpunosti zameniti.. Pa upravo nas je to koštalo ove situacije, jer smo i posle 2004.- poslednjeg skudeta, i 2007. kad smo uzeli ligu šampiona, ostavili isti kadar sa neznatnim promenama.. i šta se desilo naredne 2 sezone?? da.. 5.pozicija u kalču, arsenal, verder.. totalni raspad

Kao treće, ti ovaj tim smatraš najgorim u poslednjih 15 godina, gorim čak i od onog koji je sezone 97 i 98 završavao 6 bodova od play off pozicije za seriju B.. ali takođe veruješ da bi sa edinom, hernanesom i bejlom bili sasvim konkurentni za titulu? I imali u tom slučaju pravi tim?.. pa u čemu je razlika.. jedan polu-anonimni bek i dvojica papreno skupih igrača koji igraju u 5 puta slabijoj ligi bi nam doneli toliku prednost, prevagu i toliko poboljšali kadar? Ne kapiram te.. ako smo toliko jadni sa ovim što posedujemo kao što ti misliš, onda nam treba mnogo više od te i takve trojice..

Dakle, tvoje je da veruješ da smo mi bliži 5. poziciji nego prvoj.. tvoje je da misliš da imamo slabiji tim od sampdorije, i da je leonardo čarobnjak koji izvlači maximum.. ali molim te, strpi se do juna da ne bi razvlačili ovu temu.. Sezona ulazi u ključni period, daj da mislimo pozitivno i da se ujedinimo pred ove ključne utakmice

Niko ovde nije spominjao torresa i gerrarda u ozbiljnom kontekstu već samo kao spekulaciju.. ja bi iskreno bio zadovoljan kad bi dali huntelara i 15 miliona za edina, doveli heranenesa i bejla (još uvek upitno) ali uglavnom jednog spoljneg igrača.. i time smatram da bi bili još jači nego sad , naravno uz novog iskusnijeg trenera.. ali o svemu tome najbolje početkom leta, kad budemo svesni šta je najviše škripelo u timu i kad dobijemo konačnu ocenu o tome koliko zaista ovaj trenutni kadar vredi.. i ko vredi u njemu za ubuduće..

Ajde da otkinemo ova južna govna i da se digne samopouzdanje pred firencu

Last edited by Efekat leptira; 21-02-2010 at 12:45.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2010, 12:46   #22698

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
ma ne mozemo pece. Kako ces se borit za scudetto kad nemas osnovna sredstva za to. Nemas najbolji 11 na terenu + nemas jaku klupu da mozes iskoristit. I ova Roma sto ganja Intera, i oni su cudo, al ja vec sad vidim titulu u rukama Intera. Naravno u tim planovima ih mozemo mi i Roma zaustavit, ali niti mi niti Roma nemamo tako jaku ekipu koja je u stanju da zadrzi konstantnost. Jer, svi pricamo o tome kako je Inter u padu, kako je krenuo da gubi bodove... a sta je s nama? To mi posjedujemo neku konstantu seriju pobijeda? Pa upravo mi moramo napravit cudo i pobijedit SVE utakmice do kraja sezone da bismo zaustavili Intera. A eto vidjeli smo u 7 dana na domacem terenu kako je to proslo: Inter, Udine, Livorno, i onda jos i Bologna.
Zato kazem, ja bi bio zadovoljan i sa ovim trecim mjesto za ovu sezonu, al kao granica nek bude cetvrto. Al zato slijedecu sezone, ako se oni idioti odluce na kupovinu pametni i korisni pojacanja, a ne reklama ala Beckham, e onda cu trazit scudetto.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2010, 12:56   #22699

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Ma ne govorim ja efekat da bi mi sa Edinom, Hernanesom i Baleom lovili titulu, ali bi imali sredjene pozicije. Ovako imamo rupa u sastavu. Edin bi rijesio napad, znaci ostalo bi samo da se salta oko njega sa Dinho-Pato, ili sa 2 spica s Marcom i poluspic Dinho, ili agresivno s 2 Pato-Edin-Marco.
Hernanes, mlad, moze ganjat loptu po vazdan, znaci ima mjesto u sredini i znamu se posao, i to bi olaksalo posao Ambru i Pirlu, u stvari, tada bi Pirlo i Seedorf mogli uzivat. Ili ti stavis Flaminia kao jos jednog trkaca, i onda Seedorfa ili Pirla kao kreativca.
Bale lijevo, rijeseno lijevo krilo. Pa bi Antonini mogao ulazit kao zamjena. Ali sad nam vise treba desna strana, jer Antonini moze drzat lijevu stranu, ali nazalost nema zamjenu.
97/98 tad smo bili ubjedljivo najgori. Al dobro, kazem eto za zadnje 10 godina. Fali mi borba za titulu. Ona borba kad ZNAM da je mozemo osvojit, a ne na srecu kao sad. Jer mi smo vise sretno nego spretno tako visoko na tablici.
Treba nam Ch. Liga 1/4 finale radi dodatni para i reklama i TV prava, treba nam 3. mjesto da znamo da smo i slijedece godine u Ch.Ligi radi para, i onda mozemo sastavit pravu momcad, i slijedecu godinu krenut u napad na titulu
Jeste -2, al nisam brojao ovo veceras, samo sam Fiorentinu spomenuo
Old 21-02-2010, 13:05   #22700

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Evo baš gledam wigan totenham, Bale za svaku pohvalu, sve lopte je pokupio i ponovo imao par opasnih istrčavanja, tržišna vrednost mu je 6,5 miliona.. ne znam samo što ova budala rednap drži Modrića na klupi, čim je ušao pogodio stativu i evo sad asistirao pavličenku za drugi gol
Old 21-02-2010, 13:15   #22701

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Formazioni ufficali:
Bari: Gillet; Belmonte, A.Masiello, Bonucci, S.Masiello; Alvarez, Gazzi, Donati, Rivas; Meggiorini, Barreto. formacija: 4-4-2

Milan: Abiatti; Abate, Neste, Thiago, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Marco, Dinho. formacija: 4-3-3
Old 21-02-2010, 13:25   #22702

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Koliko se ja sjecam leptire ti si za Balea rekao da je rupa koja je tamo neka rezerva u Tottenhamu itd. I SUMNJAM da je njegova vrijednost toliko niska, to je nemoguce. On je super potencijal ali je dugo bio ozljeđen pa nije igrao. Nedostaju mu neke stvari itd., ali općenito je strava talent. Leo je njega vec spominjao prije godinu dana...

Bonera lijevo danas... bolje to nego Favalinho! Forza Milan!

A ovo za Torressa: Čuo sam i ja to vec, ali cini mi se da je Dzeko nas igrač. Iako je Torres ono sto Dzeko nece nikada biti, u to sam siguran.
Old 21-02-2010, 13:33   #22703

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Zar vi sumnjate u nasu kupovnu politiku? Pa to su sve uni.dr. ekonomije u nasoj upravi. Znaju oni s novcem
Ma sve je to ok, ali ja sam navijač Milana i mene to ne zanima. Ja zelim da AC Milan osvaja scudetto, LP, i zlatne lopte! Da za Milan igraju najjači igrači i to je to. BAs me briga toliko to kosta. Ako ne mogu platiti, neka odu van iz kluba i to je to.

Ne trazim ja C. Ronalda itd. Ali mi nije jasno kako smo mi postali Roma odjednom... Ako Milan ne moze platiti 3 poštena igrača na ljeto, onda jebiga.
Old 21-02-2010, 13:34   #22704

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Koliko se ja sjecam leptire ti si za Balea rekao da je rupa koja je tamo neka rezerva u Tottenhamu itd. I SUMNJAM da je njegova vrijednost toliko niska, to je nemoguce. On je super potencijal ali je dugo bio ozljeđen pa nije igrao. Nedostaju mu neke stvari itd., ali općenito je strava talent. Leo je njega vec spominjao prije godinu dana...

Bonera lijevo danas... bolje to nego Favalinho! Forza Milan!

A ovo za Torressa: Čuo sam i ja to vec, ali cini mi se da je Dzeko nas igrač. Iako je Torres ono sto Dzeko nece nikada biti, u to sam siguran.
je je trzisna vrijednost je 6,5 milijuna tako kaze transfermarkt,za torresa je moguce iz razloga jer on simpatizira milan.inace meni se osobno taj bale ne dopada.ima tu i boljih igraca recimo de silvestri
Old 21-02-2010, 13:37   #22705

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Quote:
Originally Posted by dejo View Post
je je trzisna vrijednost je 6,5 milijuna tako kaze transfermarkt,za torresa je moguce iz razloga jer on simpatizira milan.inace meni se osobno taj bale ne dopada.ima tu i boljih igraca recimo de silvestri
De silvestri je otišao za 5mln, sto je super malo za njega. Transfermarket? Pa to je web stranica, a igrač vrijedi koliko se za njega plati. Bale nece otici za manje od 10-12 mln sigurno.
Old 21-02-2010, 13:46   #22706

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
De silvestri je otišao za 5mln, sto je super malo za njega. Transfermarket? Pa to je web stranica, a igrač vrijedi koliko se za njega plati. Bale nece otici za manje od 10-12 mln sigurno.
ma samo sam dao izvor koji tvrdi da je bale 6,5 milijuna vrijedan,to sto kazes igrac vrijedi koliko das za njega ali ovo su samo polazisne tocke.treba prvo vidjeti sta nudi serie a a zatim ici traziti vani pojačanja.a nije da serie a nema materijala.
Old 21-02-2010, 13:50   #22707

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Replicirajući na post ensara, koji je bejla naveo u timu koji vidi za sledeću sezonu.. pitao sam jel misli na onog bejla koji greje klupu u totenhemu.. ja sam znao ko je ali je on pola sezone bio zamena asue-ekotu i do nove godine je igrao tačno 93 minuta na 18 utakmica.. nakon što se ovaj povredio, bejl je dobio šansu i mogu ti reći da je odlično koristi.. i ja nisam rekao da sam zaljubljen u njega niti da je moja želja.. ali ako već pričamo o raspoloživim bekovima, ja bih po viđenom bio zadovoljan dovesti nekoga ko ima 20 godina i potencijal iskazan u najjačoj ligi a pogotovo ako mu je cena prihvatljiva (ispod 10mil).. a sve preko toga je, po mom mišljenju, previše za još uvek neafirmisanog levog beka.. da dodam samo da je danas i on imao asistenciju za defoa, istina ovaj je bio u ofsajdu i priznat je neregularan gol

ps. i naravno da tržišna vrednost ne mora da znači cenu po kojoj mi možemo da ga kupimo.. ali obično oko cifara koje su ispod 10mil nema prevelikog odstupanja

Last edited by Efekat leptira; 21-02-2010 at 14:12.
Old 21-02-2010, 13:52   #22708

dejo

Registered User

dejo's Avatar

ja imam pitanje i molio bi sto vise informacija:kakav je taj andrea poli?ne zanimama kakav je na fm2010 nego uzivo
Old 21-02-2010, 14:36   #22709

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
znaci ako veceras dobijemo Barija, ovo ti odam pada u vodu
vecerasnji mec nista ne znaci........previse je bodova do kraja ostalo da bi vec s pobjedom protiv barija osigurali LP.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2010, 14:40   #22710

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Neznam ljudi ali me strah da neće džeko biti to što nam je potrebno,opet stojim 100% za torresa,kao što mrki reče džeko niti je niti će ikad bit kao što je torres.Dao bog da griješim ako kod nas završi ali po meni on je prosječan napadač i ona cijena za njega je prenapuhana i nenormalna.Nego vidjeli oni kako skaču cijene igračima kako su se počele vrtit cifre za igrače pa kontaju izvisit ćemo i mi 40mil.,ali on ne vrijedi definitivno te pare,eventualno pola te cifre(20mil.).I zato ako dadnu te pare za njega onda su definitivno idioti najveći.
mugello is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules