![]() |
|
|
#22756 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma San Siro je čarobno mjesto! Jedina stvar koju nisam mogao razumjeti je kako je moguće na tom terenu i pred tom publikom ne igrati 110%! Vidio sam napad Kaka'-Sheva-Pippo, Maldinia i Cafua na bekovima protiv Merde, Stama, Nestu, Pirla kako hoda, Gattusa itd. Jedino bih jos htio vidjeti Dinha i Pata, ostali me i ne zanimaju toliko.
I Torresa kada dođe ![]()
|
|
|
|
#22757 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
mrki uz tebe sam.ja sam nedavno rekao da se skidam s ovog foruma ako silva ne bude stoper svjetske klase za 2-3 godine.toliko o silvi i o onima koji su ga blatili.jebena igracina.kakva brzina i snaga,strasan igrac.obozavam ga gledat.
cestitke nasima za pobjedu.ponovno smo u igri za naslov,donekle smo u igri.uz malo srece,moze svasta biti.samo da nam ne ubiju u nadu u iducim kolima nekim kiksevima. mrvu im njihovu. idemo dalje! |
|
|
|
|
|
#22758 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ma i mene isto milan doneo mi pare vjeruj te ljudi ahha al zaista jesu bas dobro igrali dinho legenda ... forza Milan
|
|
|
#22759 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Bravo za Ignacio i za Massimo carevi se a Ronaldinho se dobro ali ne mora da se rashoduva po terenu
Pirlo slouemotionsss.... Gatusso is back......... bravo i za ABIATI |
|
|
|
|
|
#22760 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
MILAN
Abbiati: 7 – Had little to do for the most part, but was very alert to Barreto’s free-kick and then made a splendid penalty save from the same player as time ran out. Abate: 6.5 – Worked his socks off on the right hand side and had the better of the fight against Rivas from very early on. Nesta: 6.5 – Another pretty dominant display at the back, though his silly challenge on Barreto could eaily have given Bari a free-kick equaliser. Thiago Silva: 7.5 – Back so the more assured kind of performance he was ably to display regularly during Milan’s good run up to Christmas. Saw off the dual threat of Barreto and Sforzini for the most part and was lightening quick into challenges at times. Bonera: 6 – Not really suited to the left back slot given his tendency to favour his right side whenever possible. Took the All Black kit too seriously with his mauling of Barreto and was lucky to get away without conceding a penalty. Gattuso: 7 – A much better performance from the Tazmanian Devil in midfield. Got a few meaty challenges in early on and was then left to knock the ball around with his colleagues for the most part as Milan dominated. Pirlo: 7.5 – Directed operations from midfield and created some great half-chances with his clever vision. When given such space, the man can put the ball on a sixpence. Ambrosini: 6 – Direct and aggressive as ever, but couldn’t cap it with the perfect final pass, failing to meet his target with a cross on several occasions. Pato: 6.5 – Didn’t give Masiello a moment’s peace, despite finding the going hard in the opening exchanges. Great positioning to follow up Ronaldinho’s half-cleared shot with a great finish. Clumsy challenge gave Bari a look-in from the spot at the end. Borriello: 7 – Worked hard throughout his spell on the pitch on his return from injury. Looked as though he hadn’t been away and showed we he’s so much more dangerous than Huntelaar as the target man in Milan’s 4-3-3. Ronaldinho: 8 – Two more assists make it six assists and a goal in three games for the twice World Player of the Year. Sublime at times, despite the belligerent attention of Belmonte early on. Could have assisted a few more if his team-mates had been on his majestic wavelength. Ko sastau ovaj post nek si dae ostavku ja mozda nisam gledao istu utaknicu ![]() Ronaldinho 8 Ambrosini 6 ![]() |
|
|
|
|
|
#22761 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#22762 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
sad sam tek vidio gol boriella.perverzija.kapa dolje.bice napeto do kraja.ako se ne varam i mi i inter idemo na olimpico romi.i tu ce se dosta toga rijesiti.najbolje bi bilo kad bi mi dobili romu,a roma intera.heh,to bi bilo idealno.nadajmo se tome.
|
|
|
|
|
|
#22763 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Berlusconi se pomirio s Leonardom
Predsjednik nogometnog giganta Milana Silvio Berlusconi i njegov trener Leonardo više nisu na “ratnoj nozi”, prenose talijanski mediji... U četvrtak je aktualni talijanski premijer Berlusconi otvoreno kritizirao Leonarda i stil igre Milana nakon domaćeg poraza od Manchester Uniteda (3-2) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a nakon čega je brazilski trener ponudio svoju ostavku. Dopredsjednik kluba Adriano Galliani otkriva da je sklopljeno primirje i to uoči utakmice 25. kola Serije A, u kojoj je Milan slavio na gostovanju kod Barija 2-0. - Berlusconijeva namjera nije bila namjera napasti Leonarda. Samo je tijekom večere s nekim senatorima rekao da “imamo dobru momčad, kada bi igrači davali svoj maksimum”. - Ta je rečenica shvaćena kao napad na trenera, ali to nije bio slučaj. Razgovarao sam s predsjednikom, a on je razgovarao s Leonardom. Incident, ako ga je ikad i bilo, sada je apsolutno gotov. Leonardo ima svu slobodu u radu, tako je bilo i prije, tako će biti i dalje - objasnio je Galliani.
|
|
|
#22764 |
|
Registered User
![]() |
citavi formu je dobio pare
) u mom slucaju da je pao jos jedan go bilo bi mnogo mnogo vise nego sad ali i ovo je dobro mora se od neceg zivjet:P Efekat leptira...apsolutno se slazem sa svakim tvojim postom![]() |
|
|
|
|
|
#22765 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() @sale Morali bi se mrki i ja zaletit do vas, puno je vremena proslo od 2006... |
|
|
|
|
|
|
#22766 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
I think it is safe to say it’s official. ‘Dinho is back and enjoying his football again. There is magic in his boots, as his dribbling and passing cause paramount problems for the opposition.
Da,malo bezveze izgleda Dinhovo angaziranje prije,tokom tekme..djeluje non salanto! ali njegove statistike su ravne kosarkaskima,njegovi pasovi uvode pomutnju u protivnicke redove,a govor tjela da ne govorim. Jos jedna stvar Ronaldinho ima da omrsavi jos 3 kile da ima onu tezinu iz sezone kada je bio Zlatna lopta. Jos jedna stvar koja je karakteristicna za ovaj period "Novog Dinha",ja iskreno gledao sam ga trilion puta u zadnjoj deceniji ali u zivotu nisam vidio dvije tekme da je spojio da je odradio nekoliko defanzivnih zadataka 2 puta protiv MUFC-a istrcao nekih 60 metara i uzeo loptu Naniu i sinoc na Barettu mislim isto! Ronaldinho protiv engleza je pretrcao 8.3 km sto nije nikako malo za njegov nacin igre. Po meni bi on jos jaci bio za nekih 20-30% da ima vecu podosku sa desnog krila tj. od strane Pata koji moze biti krilo (replika mrkiju da ne moze) ali samo mora da uci kretanje krilnih igraca i sta moze i sta ne moze sa loptom u nogmama! Ne moze se ici 35 km/h i onda naglo stati i raditi driblig. Malo analiziraj mrki prijatelju,Patkica je jedan od najbrzih igraca na svjetu i dal ti igraci igraju 9-tku a jos kad dodas tome da je jako los okrenut ledjima prema golu..i dalje neka ga Leo forsira na krilu i to je to. Sto se tice Neste nisam previse iznenadjen,mislim da je utakmica protiv Uniteda jako puno uticala na njegov psiholoski profil i da je jako ne sigurno usao u tekmu sinoc iako je odigrao poprilicno slabu jos je stom igrom iznad evcine danasnjih stopera. p.s. Nadam se da je Tasotti gledao tekmu Everton-Manchester u subotu jer i najveci laik bi skuzio rupe i najvise kako se cuva Shrek!
|
|
|
#22767 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Dobar termin tekme u Firenci! Jer mozemo svi vidjeti kako nas Carlo unistava arogantog i samozivog Portugalca koji je sebe samoprozvao THE ONE!
|
|
|
#22768 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
oni su na sjeveru kad je derbi........
|
|
|
|
#22769 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
![]() Zasto? Mrzim Juventus, Inter i Romu. Ali u evropi sam za njih. Jer upravo te pobijede Italianski timova dobro dodju nasem fudbalu. U slucaju da u cetvrtfinale prodju: Milan, Inter i Fiorentina, nas fudbal bi opet dobio na koeficientima, parama, i naravno na znacenju. Ne bi se morali bojat da ce nam usrana Bundesliga uzet 4. poziciju za Ch. Ligu. Jer gledao sam Nürnberg - Bayern. E sad mi ne moze vise niko rec da je Bundesliga bolja od Serie A. Pa covjece brzina kojom se Fiorentina kretala protiv Bayerna, je neporediva. Pa one svabe ko da setaju po terenu. Ogromno mi je zao sto ih Prandelli nije nabio u po Allianz Arene. Al sta ces, kad UEFA ne moze da smisli Italiane. Zato i sudije jesu protiv nasih ekipa u Europi. I bas zato hocu da Inter nabije Chelsea u po guzice i posalje ih u London, Milan da osramoti Manchestera na njihov Starom Trafou, i Fiorentina spusti na zemlju generala Van Gaala i njegovu vojsku. Forza Italia!
|
|
|
|
#22770 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
|
|