![]() |
|
|
#22891 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Pa pobeda i nije bila na srecu, jesam ga psovao, ali sam i rekao da iznema Klasa na mestu Gatusa je bila preokret, menjamo taktiku, menjamo nasu igru i dobijemo utakmicu, kad bi Leo, mogao menjati taktiku i sa igracime koi su vec na terenu, scudeto bi nam bilo zagarantirano.
|
|
|
|
#22892 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Ima ona izreka.. budi pola sata u raju dok Đavo ne sazna da si mrtav.. ovo je prava đavolja pobeda.. iz ničega, od ničega, sa ničim..
Strašno sam razočaran, jer ako se izuzme rezultat koji je neshvatljiv po svim parametrima zdrave logike, mi sa ovom bakterijom na klupi nemamo apsolutno nikakve šanse za bilo kakve veće domete (trofeje) Na stranu to što je verovatno jedini na ovoj kugli zemaljskoj verovao da abate ponovo treba da igra beka i da čuva vargasa.. na stranu to što je verovao da je bolja kombinacija bekova abate-bonera, nego bonera-marek.. što je u svom poremećenom mozgu verovao da je dvojac abate-gatuzo pravi odabir za čuvanje njihovog paklenog dua jovetić-vargas.. na stranu to što drugog napadača ubacuje 15 min pre kraja utakmice i što mu je prava jedanaestorka igrala svega od 75og.. ali kad sam video da gestikulacijom pokazuje abijatiju 7 minuta pre kraja meča da ide Polako po loptu pri rezulatatu 1 1.. poželeo sam da mu oči izvadim.. 10 jebenih minuta od izjednačenja nismo prešli pola (SVESNO).. braneći Veliki bod na gostovanju kod tima koji je 10. na tabeli.. ja sam zgranut i zgrožen.. i dalje u šoku i neverici Hvala ti Ronaldinho, do neba.. igraš sam.. protiv 20 igrača.. jer ovi u tvojim dresovima su ti često veći neprijatelji od protivnika.. hvala ti za još jednu lucidnu partiju i 3 boda.. samo da si zdrav i nasmejan.. Gledam i pratim fudbal zaista dugo ali današnja partija gatuza je nešto što bih mogao samo da uporedim sa košarkaškim bekom partizana rašićem kada je pre godinu dana u meču sa cibonom imao učinak od 0 poena, 11 promašaja i 7 izgubljenih lopti za 26 minuta.. zaista cenim sve što si uradio za ovaj klub, bio si svojevrsna ikona.. ali molim te, kao boga.. beži sa san sira.. vrati se u škotsku.. završi karijeru.. uradi bilo šta samo nemoj više izigravati klovna na terenu.. a još kad sam ga video sa kap trakom.. sunce ti krvavo jebem.. Njegov super drugar andrea pirlo je ponovo napravio magičan trik.. postao je nevidljiv.. svih 90 minuta.. definitivno čarobnjak.. pato je i pored gola morao bolje, pogotovo ona šansa kada je Magija pocepao odbranu sa dugom loptom.. svi ostali tuga i jad.. silva od sjaja do očaja.. nesta još uvek traži put.. flamini je neuspeo fudbaler i njegova pojava na terenu je nepotrebna.. a pohvale idu za fašistu i huntelara.. dobro je što imamo 2 jaka napadača koja se rotiraju Nzm šta da kažem više.. šta da prognoziram.. jedino me teši da od ovoga gore ne može, ovo je samo dno.. i uvek se nadam pa sad je video da ne ide, neće valjda opet abate, neće valjda gatuzo.. i on opet.. živim za dan kad ću videti odda , zambrotu i sedorfa u prvoj postavi.. Ps. ako sazna neko šta je sa kapitenom i koliko je ozbiljno nek napiše |
|
|
|
|
|
#22893 |
|
Registered User
![]() |
Znaci ovako se osvaja titula, i kad si neverovatno los, pobegjujes, a to rade samo sampioni.
Sada je jako vazno Leo da vise nikada ne stavi Abatea na bekovskoj pozicii, ako zeli da ga igra neka ga igra kako krilo ili uopste neka ga ne igra. Drugo, dosta je vise Gatusa, nije on vise to sto je bio, Flamini je bolji, ma da ja bi da Leo igra samo sa jednog destruktivca. I trece, Huntelaar. HUNTELAAAAAAAAAAAAAAAAR. Pa da jebemo one majmnune vec jednom, ima da ga puse od Udineseom, pa od ponedeljak -1.
|
|
|
|
#22894 |
|
Registered User
![]() |
MILAN
Abbiati: 8 - Was a huge presence between the sticks and was forced to make no fewer than six saves, three of them absolutely world class, including one from Vargas late on in the match. Abate: 5.5 - Did his best to contribute to the attack but Vargas virtually ate him alive with his runs and movements. Nesta: 7 - Looked strong and held off Gilardino well. But Fiorentina attacked in droves and at times it was too much for even Nesta. Thiago Silva: 6.5 - There was a loud penalty appeal against the Brazilian on one occasion and although he would blame his midfielders for keeping him and his fellow defenders open to the Viola's attacks, he didn't have a great game today. Bonera: 6 - Didn't have a particularly good time at left back for Milan as he was tormented by Montolivo, Marchionni and company. Gattuso: 5.5 - It is hard to understand why Gattuso started against Fiorentina. He looked weak at times and let the Fiorentina midfielders get the better of him. Pirlo: 6 - This wasn't the most vintage performance from the Italian legend as he looked slower than usual and couldn't pull off his long ball passes. Ambrosini: 5 - Didn't look particularly good at all for the time that he was on and seemed to have lost control of the midfield. Pato: 7 - Had several chances to put the game beyond Fiorentina especially in the first half but had looked erratic until the final minute of injury time when he scored a fantastic volley. Borriello: 5.5 - Hardly had a sniff at goal and should have been substituted. Ronaldinho: 8.5 - Was the man of the match again as the Brazilian made both the goals. His assist to Huntelaar for the first goal was excellent and his pass to Pato for the Rossoneri's winner was exceptional. Substitutes: Flamini: 6 - Came on just after the half hour mark in place of the injured Ambrosini and although he did a better job than him, he didn't get to have enough control or possession Jankulovski: 6 - Had an average 30 minutes since he came on in the second half Huntelaar: 7 - Scored inside five minutes since his substitution and was part of the move that led to Pato's winner. to je to, svima je jasno ko treba da bude aut
|
|
|
|
#22895 |
|
Registered User
![]() |
uf jebote koja pobjeda, nisam mogao gledat utakmicu od muke i na kraju sva tri boda
![]()
|
|
|
#22896 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#22897 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
bio bi puno opasniji.....to je pokazao u par navrata kad je ograo na lijevoj strani
|
|
|
|
#22898 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
bili bi prejaki kad bi imali normalnog trenera.....
|
|
|
#22899 | |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Nesta, Kaka, Pirlo, Sheva...
![]() |
Quote:
![]() Last edited by Gennaro Gattuso; 24-02-2010 at 18:36. |
|
|
|
|
|
|
#22900 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ne mozete vi na osnovu vecerasnje utakmice govoriti tko bi trebao biti out.sad bi borielo trebao na klupu,jel? prvo se zapitajte gdje je veceras bila vezna linija izuzev ronhija,pa kako da onda napadac nesto napravi.klas zabio gol,hvala ti boze,od kog je dobio loptu,zna se,od ronija.sad ce se opet pojaviti neki i reci da klas treba zapocet protiv manchestera.necemo tako.znaci i ambrosini treba na klupu,gatuso je gotov s nogometnom igrom,i pirlo treba na klupu,tko ce onda igrati? danas smo imali srece i to je to.mene osobno su danas razocarali abate,gatuso i pirlo,niko vise.njihov zadatak je se znao,nisu ga obavili.ostali koji su bili losi su bili losi jer je skoro citava ekipa bila takva.bonera nije bio na svojoj poziciji,nema mu se sta reci.flamini nista posebno al je pokazao onu svoju zestinu i da ide 110% na loptu.to mi se svidja kod njega.
i leptiru sta ima veze ako su oni deseti na tabeli? mislis da je to realno stanje? momcad koja nas nadigra,koja osvoji prvo mjesto u grupi lige prvaka,momcad koja parira bayernu u gostima,mislis da viole pripadaju sredini tablice? oni su po meni cetvrta najbolja ekipa u italiji,i mi smo im uzeli bodove u firenzi.to ce rijetko tko napraviti. |
|
|
|
|
|
#22901 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Leonardo je odlican trener, sa cime raspolaze on izvlaci vrhunske rezultate. Pa kad pogledas mi smo igracki slabiji nego prosle godine (nema Kake), a eto ove godine imamo sanse za scudeto, za razliku od prosle godine kad je trener bio kukavica Ancelotti. Ono cime me uvijek zadivi Leo je to da kad gubi ima hrabrost uvest cak i cetvrtog napadaca. To je samo zdrav razum i logika (kad vec gubis svejedno je hoces izgubit i 3:0, al makar pokusas izvuc bod), ali od Ancelottia to nikad nisi mogo vidjet. Taj se uvijek branio i nesto kalkuliso i kad gubimo 2:0 i 3:0. Zato bravo Leo, cestitam na hrabrosti...
|
|
|
|
|
|
#22902 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Oj Leptiru u kurac vise... KANI SE Flaminia u pm... sta seres po covjeku dobija sansu na kapaljku... Covjek bio medju 5 naj veznih kad je dosao kod nas, znaci kod nas je problem ... ne u njemu... Huntelar i Borielo moraju dobijati podjednake sanse jer kako kad suprotni explodira... dinho NE MOZE igrati sam iza dva napadača ljudi svatite vise i ne forsirajte to vise... Abiati je cudo vraca se... A dinho je svemirac
|
|
|
#22903 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Nesta, Kaka, Pirlo, Sheva...
![]() |
@MEMO
vidis da se zajebavam, koliko god mi Gattuso i Abate bili dragi jedva cekam da se Zambrotta i Antonini vrate na bekove, sredina sto se tice mene bi bila Flamini-Pirlo-Ambrosini ![]() a Hunt i Borriello bi se trebali mjenjat ovisno o ekipi protiv koje igramo ![]() Last edited by Gennaro Gattuso; 24-02-2010 at 19:06. |
|
|
|
|
|
#22904 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Očajni smo - neda mi se opisivati jer mislim da je riječ očaj dosta dobra!! Samo cu spomenuti da je Pirlo odlucio prosetati 90min danas...
I da mi je grozno gledati kako najbolji mladi NAPADAČ na svijetu, koji moze bilo kojeg obrambenoga na ovoj planeti pretrčati u 1 ili 2 koraka i otvoriti si šut ( koji je odličan ) igra to jebeno desno krilo i gubi se polako!!! Ako nije očito da je Pato golgeter onda je ne znam sto je očito!! Krilo igra LOŠE, a još je i dešnjak! Stavite Messia na lijevog beka pa cemo vidjeti kako ce bit super!! Pato je ubojica i njegove reakcije oko 16m su genijalne, to je pokazao kada je igrao tamo. Sada je ovo mucenje! Ja bih njega stavio naprijed i kupio igrača kao što je Aguero. J... skok i te gluposti, Romario nije bio Drogba, ali je bio jedan od najvećih u povijesti.
|
|
|
|
#22905 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
da,malo je to cudno za pata,da igra desno krilo,istina,napadacki do jaja,al nije ona klasicna spica.al opet kad pogledamo u jednu ruku to tako nije lose,a u drugu ruku mozda na treninzima leo njega isprobava na klasicnom spici,mozda mu to ne ide,mozda mu ovo bolje lezi.ne znamo mi sta se desava u milanelu.ne znam.mozda mu zaista ovo bolje lezi.on je prebrz,njemu treba prostora,zato se izvlaci na bok,i dolazi na centar po loptu.sta da se zavuce u sesnaesterac i ceka loptu,pa nije to jan klas huntelar bokte.patu treba zraka,meni se cini da on ima slobodu u igru,al da to mora biti na desnoj strani jer je lijevo dinho.
ma patku treba jos samo malo iskustva i da usavrsi tehniku,vidjelo se protiv manchestera kako su ga na iskustvo zaustavljali,al naucit ce to patak jednom i biti ce jos bolji. ili ce mozda poceti nositi loptu na ramenima kao onda u brazilu dok je igrao.hehe.volio bi to vidjeti od njega u dresu milana.jel se iko uocpe sjeca tih njegovih poteza otprije? perverzija.heh |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|