![]() |
|
|
#22906 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22907 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
@huss
Verujem da si jedini čovek uz ensara koji će aplaudirati leonardu posle ove partije.. danas smo igrali očajno svih 90 minuta a pobedili užasno teškog rivala na njihovom stadionu.. da li ti to nešto govori.. loša partija a ipak pobeda.. znači bili smo loše postavljeni, sa lošim odabirom igrača ali smo , uz određenu dozu sreće, pobedili tako nezgodnog protivnika.. jel ti se nameće možda zaključak – pa mi imamo igrače, ali nemamo čoveka koji će ih složiti-.. pa jel ja treba da budem srećan što je bednik uvideo tek posle 80 minuta igre da gatuzo igra sve samo ne fudbal?! Da budem srećan što ponovo vidim abatea na RB posle svih onih kikseva, pored živog bonere i odda.. da se zadovoljavam što je ubacio drugog napadača tek 15 min pred kraj.. a to je samo ono što je retard Uradio na ovom meču.. a za sve prethodne morao bih pisati i crtati do jutra.. ali izgleda neki ovde ne bi shvatili ponovo @memo Uhvatio si se za nebitnu stvar, i promašio suštinu priče.. bespotrebno je i s moje strane bilo što sam uopšte navodio njihovu poziciju ali poenta je bila u tome da smo mi bili Zadovoljni što imamo 1 1, u situaciji kada hvatamo poslednji voz a protivnik nije ni roma ni inter.. i nismo davali znake da želimo pobedu više od njih.. a povrh svega i naš trener je dao takav znak.. @uvijek rossoner Ne kapiram tu logiku.. sve i da je bio kako ti kažeš jedan od 5 naj veznih (a nije ni jedan od 50) pre dolaska na san siro.. zbog čega prebacuješ problem na klub?? Zar ne postoji šansa da se igrač ne snađe, da padne forma, da ne opravda novac uložen u njega, prosto da propadne kao investicija??.. ali moram reći da Flamini danas nije bio loš, daleko od toga.. među agilnijim igračima.. ali u ovom meču i nije bilo teško biti „bolji od ostalih“.. zato sam naveo da je neupotrebljiv i stojim iza toga, jer njega ne vidim kao kariku u pobedničkom lancu, možda neka rezervna opcija ali nikako top11.. po meni , on je mnogo lošija verzija gatuza iz najboljih dana.. ali nećemo sad o tome, to će ponavljam, vreme pokazati (ako već nije) .. Last edited by Efekat leptira; 24-02-2010 at 19:53. |
|
|
|
|
|
#22908 |
|
Registered User
![]() |
Upravo to, izabrao si najprecizniji termin.. samo nam fali neko ko može složiti 2 i 2.. i zaista bi bili prejaki i sa "ovim" kadrom
@mrki Slažem se za pirla, ali ne vidim zbog čega toliko potenciranje da se pato prebaci u sam špic.. on je jako dobro eksploatisan na poziciji krilnog napadača.. njegove sposobnosti I konstutucija su crtane za tu pozciju gde dobija prostor da igra 1 na 1 sa protivničkim bekom.. on je na svakoj utakmici primećen.. i protiv evre (najboljeg ili drugog najboljeg LB na svetu, je prolazio, protrčavao, naterao ga na žuti karton.. istina egzikucija mu fali i to je činjenica.. ali sa te strane on može da se zaleti u samu dubinu, da promeni mesto i po meni je bespotrebno eksperimentisati jer ofanzivna linija trenutno radi super posao.. i dok god je ovakva formacija, i dok god imamo Magiju u timu.. Pato ne može u sam špic jer nije u stanju da izdrži tolike duele i da doprinos u skok igri.. mogao bi u 4 4 2 ali šta ćemo onda sa Roneom.. ipak je on broj 1.. i prema njemu se ravnamo |
|
|
|
|
|
#22909 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
o tome ja pricam cijelo vrijeme.....unistit ce si bezveze karijeru ako ovako nastavi igrati na neprirodnoj poziciji....
|
|
|
|
#22910 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
.....ali kad dinho ode pata stavit na lijevu stranu da radi cuts inside i zlatna lopta 100%
|
|
|
#22911 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Leptir:
Da, mi trenutno imamo Ronaldinha ( u kojega ja nisam ni najmanje vjerovao moram priznati! ) i moramo igrati 4-3-3 tako da je za Pata, sada, najbolja pozicija ova koju igra. Moze biti da on nebi izdržao sve te duele, moguce, ne znam. Ipak on ima 20 godina i terba jos i fizicke snage i malo iskustva itd. ALi on ovu poziciju ne igra dobro ( ili lose, kako god tko to vidi ) zato sto je građen za nju, nego zato sto je on toliko bolesno velik talent, da bi on i desnog veznog odigrao ovako dobro! Ja sam ga gledao u Internacionalu, i vidio sam sto on moze! On je cudo od igrača, KAO NAPADAČ. PAto je golgeter, i to je to. Nema drugih opcija za njega. On ce ovo ovako dobro igrati jos 10 godina ako treba, ali nije to njegov pun potencijal. Uostalom, da barem igra lijevo krilo, a ne ovako nakaradno kao desnjak desno. ( opet kazem, govorim striktno o PAtu, nista protiv Milana, Dinha itd. ) Istina, on nema srece ( Milan ima, ja sad govorim o njemu ) sto je Dinho tu jer Pato mor aigrati u 4-3-1-2 ili 4-4-2. Onda ce on postati igrač za zlatnu loptu, ne prije toga. Flamini mi je ok igrač, vrijedan igrač za imati u prvih 18. Ali da je novi Gattuso, nije ( vise ). Njega je Carletto obradio kao i Yoana i Gilu.
|
|
|
|
#22912 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#22913 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
kad leonardo osvoji prvenstvo italije hoces li i onda sipat uvrede po njemu?leptircicu.....
|
|
|
#22914 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ne zaista nas trener gubi konce, ja ga i branim mlad je i nema bas neki super kadar za neke pozicije ali jbg protiv manU je izricito kriv a vidim sinoc smo vise sretno nego spretno dobili... nema vezzze valjda ce uvidit gdje grijesi...
Sam Leo je pohvalio Flaminia... Za mene ovaj Flamini ima mjesta i u prvih 11. trenutno je bolji od Gatusa ( kojeg treba prodat) , ... mala djca znaju da nama trebaju bocni igraci jedan dobar vezni (Hernanes) i jos jedan ubica u napadu... Ali gledajte sad ovo... Ako cemo nastavit igrat 4-3-3 onda se mora prodat neko ( borielo ili huntelar ) da se dovede recimo Dzeko... Inzaghi neka se oprosti... ali ako cemo formaciju mjenjat u 4-3-1-2 onda netreba prodavat nijednog ali im dovuci opet kazem npr Dzeku.... Dobro je nismo odavno bili blize prvom mjestu .))))) Jos kad bi Udine opalile umornu merdu a mi valjda necemo imati frke sa atalantom bit ce to -1 sto je ljhudi egal do kraja... na njima pritisak a nasi krila dobiju... ))))
|
|
|
#22915 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Vi sada masovno kritikujete ovu pobjedu,pa ljudi dragi na ovakav nacin se uzima Scudetto..Inter sezonski odigra 20-tak ovakvih tekmi,a njihovi navijaci stoje maximalno uz njih..svi su im krivi samo oni sebi nisu!
Ja sam iskreno prezadovoljan sa ovim raspletom! Inter ima tezi raspored od nas,sljedece tekme su bez 4 jako vazna igraca i Murinha na klupi! Puno toga moze ici u nasu korist. Sada Atalanta pa 5 dana pauze do Rome sto ce biti strasna tekma..oni veceras imaju Grke i u nedelju Napolitance mislim,bolje da se pozabavite analizom nasih suparnika nego nas samih. Svi smo vec zakljucili da se igra Lea zasniva na Dinhu,Boriello igra jer bolje se slaze Dinhom,Pato igra desno jer je to jedina pozicija(ja i dalje smatram da moze). Vec sad u nedelju mislim da cemo vidjeti sjajnu patkicu! Abiatti je apsolutni broj 1! Kakvog je on samo refleksa,kako cita igru i postavljanje i sve je na nivou! A sto se tice Ambrosinia,dobio je udarac u list desne noge i trebao bi vec biti u timu za Atalantu ali ocekujem od Lea da ga odmori pod mus. Uzivajte malo ljudi,imamo 52 bod,a 13 kola do kraja jos!!
|
|
|
#22916 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Leoo je dobio ovu utakmicu...Imao je muda i ubacio napadaca a izbacio defanzivnog Rina....
Bukvalno igrali smo sa 4 napadaca i isplatilo se,to jest veliki rizik,ali ko ne riskira nemoze se nadat nicemu...I jos da kazem da su Abate i Boriello,kao i Ambro proslo kolo bili najbolji,i netreba poslije jedne malo losije predstave odma na klupu...Koda mi imamo Interovu klupu pa da se kurcimo...
|
|
|
#22917 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Nema Flaminia u nedelju protiv Atalante,diskvalificiran! razlog prekomjerno slavlje u kod gola Pata!!! ccc.. smjesno,ovo je hendikep definitivno!
|
|
|
#22918 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Dakle, mesto trenera je jako nezahvalno.. zato što trener može mnogo više da zabrlja nego da uradi neku specijalno dobru stvar.. zato se i kaže da treneri odnose bodove, a igrači ih donose.. zato se u modernom fudbalu prvo smenjuje trener u svakoj normalnoj ekipi kada škripi jer riba uvek smrdi od glave.. Ja sam jedan od retkih ovde koji veruje da ovaj tim ima snage za najveće domete.. i ponavljam, na tom putu, leonardo je samo smetnja.. neću mu grama biti zahvalan sve i da dođemo do CL.. jer nas je na tom putu toliko zaustavljao, kočio, usporavao.. pravio abnormalne, nerazumne poteze..a njegovo je bilo samo da postavi igru i pusti Magiju da deluje, on ne samo da nije to uradio, već je do kraja oktobra kočio Ronaldinha ne mestu polušpica, klasičnog špica (protiv palerma) i to je više za zatvor nego za otkaz Kapelo je dobio otkaz u realu 2007 kada je uzeo titulu ispred barse.. govori li ti to nešto.. ne, nisu u upravi reala ludaci.. oni su samo bili svesni da je kapelo previše grešio i da je barsa u stvari izgubila titulu, a ne da je real osvojio TAko da, odgovor na tvoje pitanje glasi : Ne, neću prestati da pljujem bakteriju dok mu god ne vidim leđa.. osim ako me iz temelja ne razuveri da ima kvalitet, tj potencijal da i dalje vodi ovaj klub.. a priznaću sigurno i izviniti mu se ako se to desi.. za mene, on je jedna velika Greška.. ps. samo zamisli gde bi bili da nismo čekali 2 jebena meseca na ovu formaciju, da je protiv merde bar u jednom derbiju pokazao zbog čega je izabran na mesto glavnog trenera, da protiv palerma nije promenio celokupnu postavku igre, da nas nije protiv mančestera urnisao sa svojim idejama.. e pa bili bi na plus 4 minimum, i pred vratima 1.4 finala Last edited by Efekat leptira; 25-02-2010 at 09:27. |
|
|
|
|
|
|
#22919 |
|
Registered User
![]() |
Bravooooooo Milaneziiiiiiiiiiiiiii -4
![]() nemoj o5 da userete i da prokockate swe to.. imamo sansu za titulom.. brawo klass+pato+rona... ![]()
|
|
|
|
#22920 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
izvini ali nesta nije ni do kolena MALDINIJU... to ti je najbolji stoper ikad widjen..
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|