AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2010, 09:59   #23071

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
koliko sam vidio nema nigdje prijenos osim na nekim digijevskim programima i na internetu. hrt nista,nula bodova. jadno!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 11:22   #23072

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
koliko sam vidio nema nigdje prijenos osim na nekim digijevskim programima i na internetu. hrt nista,nula bodova. jadno!
Neznam šta te tu začudilo,pa ja više uopće ne očekujem Milan ni tal. ligu na HRT!! Oni u srijedu prenose Real-Lyon,a ne Manchester-Milan??? To ti sve govori,debili prokleti,pa koja je jača tekma,jaooo,jaooo
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 12:43   #23073

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post

Moj prijatelju HRT ti je postala katastrofalna televizija,nema utakmice ni za ljeka.Ja ne pamtim kad sam pogledao nešto dobro na njoj,jednom riječju nema gore televizije,ja je ni ne gledam jer nemaš šta pogledat na njoj ama baš ništa.Da nije bht-a,nove,obn-a i rtl-a nebi mogao pogledat utakmice.Hrt ti je postala karina od televizije i nemoj se ni nadat da ćeš pogledat bilo kakavu utakmicu na njoj
mugello is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 12:51   #23074

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Moj prijatelju HRT ti je postala katastrofalna televizija,nema utakmice ni za ljeka.Ja ne pamtim kad sam pogledao nešto dobro na njoj,jednom riječju nema gore televizije,ja je ni ne gledam jer nemaš šta pogledat na njoj ama baš ništa.Da nije bht-a,nove,obn-a i rtl-a nebi mogao pogledat utakmice.Hrt ti je postala karina od televizije i nemoj se ni nadat da ćeš pogledat bilo kakavu utakmicu na njoj
a hajduk-slaven belupo?
Old 05-03-2010, 13:00   #23075

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Neznam šta te tu začudilo,pa ja više uopće ne očekujem Milan ni tal. ligu na HRT!! Oni u srijedu prenose Real-Lyon,a ne Manchester-Milan??? To ti sve govori,debili prokleti,pa koja je jača tekma,jaooo,jaooo -------

molim????????????? daj nemojte me jebat ljudi.ja uvjeren oni nas prenose u srijedu.kakva gamad majku ima.nevjerovatno.jebo ih lyon u picku. daj boze,daj alah da bosna prenosi nas.

SIR ALEX FERGUSON trener Manchester Uniteda, poslao je ogorčenu izjavu prema Talijanu Fabiju Capellu, izborniku engleske nogometne reprezentacije. Ljutnja iz Fergusona izvire zbog toga što je Capello jako dugo koristio Waynea Rooneyja tijekom prijateljskog ogleda u srijedu protiv Egipta (3-1) na Wembleyju. Igrao je Rooney sve do 86. minute.

Rooney je čak bio upitan za nastup zbog ozljede desnog koljena, zbog koje je, uostalom, odigrao pedeset minuta finalne utakmice Carling Cupa protiv Aston Ville, koju je odlučio pogotkom za 2-1. I taj se ogled igrao na nesavršenom travnjaku Wembley stadiona.

"Dvije utakmice na Wembleyju u nekoliko dana su previše i za savršenog spremnog igrača, a Rooney k tome nije bio posve spreman", krenuo je Ferguson i nastavio: "Pa ne vjerujem da ga je koristio skoro cijelu utakmicu! Zbog toga mu je ozljeda koljena pogoršana i vjerojatno neće igrati protiv Wolverhamptona ovog vikenda. Nažalost, čak je pod znakom pitanja i nastup idućeg tjedna u Ligi prvaka protiv Milana."

jel se to meni cini ili nas stari dobri capello radi za nas.heh.svaka cast fabio.ako rooney ne bude igrao,skidamo ti kapu.
Old 05-03-2010, 19:27   #23076

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
nema kerika, nema runija, nema gigsa....treba nam malo sreće još i naša igra i eto gaa

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 19:48   #23077

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
odakle to da nema Runija, za druge znam potvrgjeno, ama za Runija nikad cuo da je aut, to bi bilo odlicno posto samo on igra fudbal u Junatedu.
Ako ti je tacna ova informacija ja idem u kladionicu i stavljam 0-5 tacan rezultat.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 04:37   #23078

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
eh kad bi sad uspijeli vratit Dinha iza dva napadaca, a eto moze se vec veceras pokusat protiv Rome, onda bi bilo sjajno na Oldu. Jer ipak, ne uzdam se da ce se Pato vratit.
A za ove sto gledaju, pazi, imas bet365 on ti prenosi sa 500kb/s. Ili, skini Sopcast, na engleskom, i TVUplayer i idi na slijedece stranice:
http://www.rojadirecta.org/
http://www.myp2p.eu/ (>live sports > football)
izaberes tekmu, pogledaj jacinu prenosa (kb/s), i izaberi operatera (sopcast, TVUplayer, Feedo,...) po meni je najbolji sopcast, easy za rukovat
a Serie A, da se ne bi mucio, gledas na bet365. Jest da je slika pola ekrana, al barem ne kasni ni sekunde slika.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 06:22   #23079

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

odakle to da nema Runija, za druge znam potvrgjeno, ama za Runija nikad cuo da je aut, to bi bilo odlicno posto samo on igra fudbal u Junatedu.
Ako ti je tacna ova informacija ja idem u kladionicu i stavljam 0-5 tacan rezultat.-----

da si procitao gornji moj post vidio bi zasto nema rooneya.ozlijedio se u prijateljskoj utakmici.capello ga koristio do 86 minute.i zato je upitan.daj boze!
Old 06-03-2010, 06:29   #23080

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ovo najavljuju za veceras....

ROMA (4-2-3-1): Julio Sergio; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi, Taddei, Perrotta, Vucinic; Toni

MILAN (4-3-3): Abbiati Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Flamini, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho

S tim da postoji mogucnost da Antonini uleti umjesto Jankulovskog, znaci vjerovatno nema odstupanja od formacije...vjerovatno nema Odda i Zamb, jer je juce Leo izjavio da su povrede ostavile trag na njihovu igru ili u prevodu van forme su...Moguce je i da u drugom Abate uleti na mjesto Becksa...Ako bude ovakva postava mi za sredinu onda nemamo zamjena ....Za Pata ce se znat sutra sve oceli biti spreman za CL...Mancini je totalno nespreman dosao u Milan, poslije povrede je trenirao 15 dana sa ekipom i jos uvijek nije spreman, navodno osjeca bol jos uvijek...Ja mislim da nam je ovo prva utakmica kad cemo imati sve bekove zdrave ...Leptir je dobro naveo Flamini i Ambro moraju odraditi strasan posao trcat za cijelu ekipu...Zato me je i strah da se ne premore za sri...I ja bi fkt volio onu formaciju sa Huntom i Borrielom bar jednom da vidim a iza Dinho...mislim da ce Hunt veceras dobiti sansu sa klupe ....
Pretpostavljam da ova utakmica nije presudna veceras ali je mnogo vazna...sto se tice prvenstva od veceras cemo sve sigurno znati...otpisali su nas pa smo ponovo prisli, nekako mi izgleda da nam vise odgovara iz sjene kada napadamo kada nema ovog medijskog pritiska...Ja bi veceras i sa bodom bio prezadovoljan jer Roma kuci igra dobro....

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 08:28   #23081

mugello

Registered User

Milan odustao od Edina Džeke

Talijanski portal Il Sussidiario piše da je nogometni gigant Milan odustao od kupnje BiH-reprezentativca Edina Džeke (24), aktualnog napadača Wolfsburga...

Usprkos interesu koji traje više od godine dana, odštetna cijena od 40 milijuna eura koju je Wolfsburg postavio za Džeku čini se previsokom za upravu “rossonera” u recesijsko doba.

Džeko (24) je ugovorno vezan s aktualnim prvakom njemačke Bundeslige do kraja lipnja 2013. godine, a njegov agent Irfan Redžepagić kaže da klub iz “vučjeg grada” neće pristati na smanjenu ponudu:

- Mislim da Milan ima problema s odštetnom cijenom za Džeku i transfer je daleko od realizacije.

Prošle je sezone Džeko bio drugi najbolji bundesligaški strijelac s 26 postignutih golova, a ove je sezone u 24 odigrane utakmice na učinku od deset postignutih golova i sedam asistencija.
Old 06-03-2010, 09:15   #23082

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
za vecerasnju utakmicu

i think this is the song of hope
http://www.youtube.com/watch?v=0kNEo8OxrT8

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 12:52   #23083

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Dzeko i danas 2 gola
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 12:59   #23084

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ljudi, gdje je ENIS? Prvo nam je te naše predicte prebacio odvojeno, onda nam je zabranio da računamo, i sto sada? Gdje je tablica?

Cekam tekmu cijeli dan, i ako danas dobijemo onda smo u utrci za scudetto zapravo. Ako ne, bojim se da su nam šanse 15%... Iskreno sumnjam u pobjedu osim ako Pirlo, Borriello i Beckham ne odigraju nekakvu super utakmicu 90min! Bez Pata smo dosta jadni naprijed i to se pokazuje cim njega nema.

Forza Milan danas!! 0:1, penal, ruka, nije mi vazno!
Old 06-03-2010, 13:26   #23085

mugello

Registered User

Ako uzmemo bod ja ću bit zadovoljan ko da smo uzeli sva tri,ali teško bogme.U firenzi smo se provukli kroz iglene uši a ovo večeras nije fiorentina nego je roma koja igra kud i kamo bolje od fiorentine,a kad tome još dodamo da nemamo patka,a pun stadion će ih bodrit.Apsolutno ja neznam kako će to večeras izgledat ali ruku na srce mirniji bih bio i vjerovao bih da možemo nešto napravit da počnemo sa dva napadača ali imajući u vidu da će beckham igrat desno kao krilo koje on apsolutno nemože bit niti je to njegova pozicija,neznam nemogu bit pametan.Uglavnom ko što kaže galliani znat ćemo u 22:40 ali teško teško teško,ali opet postoji nada,bit ću svim srcem uz njih kao uvijek dosad

Tags
balkan

Posting Rules