![]() |
|
|
#23101 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
OJJJ Boriela majku mu smotanu
|
|
|
#23102 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
haha, jes vidio. a ima cistog Klaasa. ccccc
Dinho je super, samo da ne izvodi previse one svoje gluposti. Znaci uredu kad ima 1 ili 2 protivnika, al ne protiv cetvorice. Flamini je predobar, a Antonini je nas prvi lijevi bek.
|
|
|
#23103 |
|
Registered User
![]() |
Boriello OBAVEZNO napolje. OBAVEZNO!!!
Igramo s igracem manje
|
|
|
#23104 |
|
Registered User
![]() |
Covjece, pa Klaas i Marco se ne mogu smislit. Jedan drugom NEDAJU loptu. Ne mogu da vjerujem.
|
|
|
#23105 |
|
Registered User
![]() |
Ali bas se ne mogu smislit... samo zahvaljujuci Borielu veceras nemamo pobjede kako stvari stoje
|
|
|
#23106 |
|
Registered User
![]() |
evo sad i Dinho zajeba Hunte na njega ide centarsut ovaj mu se ubaci i promasi a u p m...
I mogu vam reci odavno čudniju utakmicu nisam gledao
|
|
|
#23107 |
|
Registered User
![]() |
shvati djubreta?! Znaci on toliko ZELI gol, da ga zaboli ona stvar za suigrace. Znaci ne bitno sto mu je Pirlo slobodan na sutu, sto su u petercu Ambro, Klaas i Pippo, ne Ronaldinho ce iz mrtvog ugla iz slobodnog da gadja gol.
I onda se pitate sto ga Dunga ne zeli u reprezentaciji? Pa nebi ni ja tog majmuna zvao. Sorry, San Siro ti je dovoljan cirkus, svoje "solisticke" egzibicije neces izvodit i u reprezentaciji.
|
|
|
#23108 |
|
Registered User
![]() |
Boriello & Ronaldinho, hvala vam za izgubljena 2 boda
djubrad jedna! Abbiati hvala ti za spasen barem 1 bod. edit: hiljade ne potrebni padova iz nekih samo njemu poznati faula. A onaj konjina koji vidi samo gol, a ne suigrace slobodne. Bravo kreteni jedni. A i Ronaldinho ga je veceras ganjao. Jebes to sto je slobodnjak u mrtvom uglu, sto je 85' minut, sto su nasi najbolji skakaci u petercu, sto se Roma koncentrisala samo na peterac a zaboravili slobodan prostor desno od Dinha gdje se seta Pirlo (cudno, al mislim da smo svi veceras mislili da ce Dinho dat pas Pirlu pa ovaj iz slobodne situacije da puca po golu), al nasa, pardon Efektova magija ce to sam da odluci gadjajuci ne moguci ugao i pogodivsi goluba na stablu sto cuva tribine. E moj Dinho Dinho, jel ti jasno zasto je Messi puno puno bolji (su)igrac od tebe? Cirkusante jedan
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 06-03-2010 at 16:40. |
|
|
|
|
|
#23109 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
jeba nas i huntelar na kraju, promaši zicer,a bekam mu takvu loptu dao, i izvukao se, i udari je kurcem...jebo ti sve svoje...( naravno opraštam ti ak daš manči bar 2 komada
)
|
|
|
|
#23110 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Najvece pojacanje za Milan bi bilo da Huntelar slomi nogu..Sto mu od srca zelim....Jebem mu mamu smotanu...
|
|
|
|
#23111 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
A što je vama guzica zinula majko draga......isto kao da smo remozirali sa Novarom na strani. Natjerali smo levate da se brane 90 min. na njihovom terenu.
Vidimo neko nezadovoljstvo medju vama. Fakat niste normalni majke mi. Smirite se malo i budite objektivni. Ensar govori ronaldinho skrt...heheh....Opijete se neobjektivnim duhom ko dvanaestogodisnjaci od pive. Evo gledam postpartita na sky sportu....hvale nas na sve strane. Bas me ineresuje sta ce Ranieri reci. Thiago jos jednom pokazao da je igracina...Flamini dosta dobar, pametno zamjenjen jer je uvjek na granici drugog zutog. Dijelite li misljenje Bobana koji kaze da je ovo Pirlova naj bolja tekma sezone? Po meni jeste, isto tako i flamini. |
|
|
|
|
|
#23112 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Jesi li vidio mozda da ga je prilikom udarca burdisso spucao nogom u glavu?
|
|
|
|
|
|
#23113 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
BAs otkinuo mu glavu..Nema alibija za onaj promasaj....NEMA sa dva metra...
|
|
|
#23114 | |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Quote:
klass je strasan napadac, jest da je fulio ali lik ga nogom spuco u glavu, a sto se marka tice slazem se da je dobar ali veceras je mogo dodat klassu ovaj je bio sam, ali on hoce da suta. |
|
|
|
|
|
|
#23115 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ja se ne sjećam kad sam gledao tekmu s toliko grešaka sa obje strane,prestrašno!!A Pirlo uvjerljivo najgori,mora da je i Boban poludio kad on kaze da mu je to najbolja tekma??
Šteta,ali nema veze ako Inter sutra ne pobjedi |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|