AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2010, 16:51   #23131

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Dobro je! Merda je odigrala 0:0!! Igrali su nikako kao i obično... Ipak ostajemo u utrci, oni jos imaju Romu vani i Juve kod kuce, bit ce borbe...

Sto se tice nase utakmice, zao mi je sto nismo zabili jer smo ih u sredini pojeli! Flamini je odigrao odličnu utakmicu prije svega jer je pretrčao bolestan broj metara koliko se meni činilo, a Ambro i Pirlo su imali s njim vecu pomoc nego s Rinom u zadnjim tekmama. Zasto je Rino ispred Flaminia ja ne znam...

Borriello je trebao igrati desno a Hunter u sredini, ali jebiga sada... A da je Marco borac ali i panj koji ne moze sutnit loptu normalno a da to ne izgleda kao da mu je noga od drveta to je poznato vec 5,6 godina. Sjetite se prilika protiv Baria, Viole i ovih sada, sve ih je isto "riješio". A Hunter isto, uplašio se starta i ode sve... steta.

Dinho - malo slabija partija ali jebiga ne moze uvijek sve sam odigrati, nedostaje mu Pato da malo rastegne obranu. Jedino moram reci da se u par situacija ponašao toliko odvratno da sam psovao 5 min,! To nije fer prema suigračima...

Eto, idemo dalje, United!
Old 07-03-2010, 18:45   #23132

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Catania - Inter Milan 3/12/10
Chelsea - Inter Milan 3/16/10
Palermo - Inter Milan 3/20/10

Man Utd. - Milan 3/10/10
Milan - Chievo 3/14/10
Milan - Napoli 3/21/10----

waoooo.ovo je sjajan raspored.ovo nam je gospodska prilika da sjebemo inter.auuu.ovo treba iskoristiti.mi dvje doma,oni dvje u goste,sjajno.al ce biti napeto.jebote prvi put nakon pun kurac godina u svakoj ligi petice je napeto.svi su u par bodova.svi.sjajna sezona.jos nam slijedi svjetsko prvenstvo.jos da mi nesta osvojimo.uvjeren sam da hocemo.i sta rec nego "sve je super i sve je za pet
kad si muško i voliš nogomet"
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 20:08   #23133

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Moram pre svega da čestitam igračima đenove.. prvo što su me razuverili da grešim u pogledu njihovih ljudskih i fudbalskih kvaliteta, i drugo što su odigrali sjajan meč.. Veliko Hvala što ste nas ostavili i dalje u igri za titulu.. ovo zaista nisam očekivao ni u snu.. da je bilo ko igrao protiv merde verovao bih, ali u vas ne.. zato se izvinjavam

Gledao sam utakmicu.. ako vam kažem da za 90 minuta merda nije imala nijednu šansu za gol!! čitaj slovimA -NULA- prilika da se iz ozbiljne pozicije ugrozi amelija, golman đenove, ekipe koja je primila 43 gola u sezoni! i koja je druga najlošija odbrana lige.. ne znam da li će mi verovati oni koji nisu gledali.

Statističke podatke nisam uspeo da uhvatim, ali utisak koji su ostavili igrači merde je zaista u skladu sa njihovom formom (1 pobeda u poslednjih 5 mečeva u kalču).. tako da ova 2 gostovanja koja ih očekuju dolaze u pravo vreme.. plus čelsi sledeće srede

Mi, pored mančestera, dočekujemo kjevo pa napoli.. imperativ je 6 bodova iz ta dva meča i tu nema mnogo kalkulacija.. postali smo dominantni na terenu, naša odbrana konačno ima bekove i golmana koji su na nivou, rešili smo se "škarta (favalija, gatuza i abatea na boku) i još samo fali pato pa da postanemo prava kaznena ekspedicija koja će podsetiti na onu sa kraja prošle godine.. u skladu s tim, nije preambiciozno očekivati 6 bodova iz naredna dva meča, pogotovo jer su oba na san siru

Tim je kompletan od sledećeg kola, vraća se i sedorf nadam se.. ali opet, ne zavisi sve od nas.. da bi procenti za titulu počeli da rastu, apsolutno je Neophodno da merda izgubi jedan od naredna dva meča ili da u oba remizira.. u suprotnom, ako osvoji 4 ili svih 6 bodova, šanse za scudetto ostaju mizerne, zato što je i dalje raspored lakši po njih (bez obzira na gostovanje romi)

Last edited by Efekat leptira; 07-03-2010 at 20:11.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 04:38   #23134

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
4 boda su ništa...intermerda ima zajeban raspored...a bilo bi dobro da prođu chelsea ,jer će onda bit opterečeni ,a i ovako su sad ukurcu..remiji će ih ispizdit...ovaj debil leonardo,mora sad posložit redove ,jer ovo mu je zadnja šansa...leonardo (****off)-ako ne osvojiš scudetto!!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 07:40   #23135

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubri...bez-njega.html

tko mi to pljuje po ronaldinhu a on ovakve poteze radi? ))
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 08:29   #23136

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
MANCHESTER UNITED-MILAN: THE ROSSONERI CALLED-UP PLAYERS
3/8/2010
MILAN - These are the 22 Rossoneri players called-up by Leonardo for the away match in Manchester: GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Roma; DEFENDERS: Abate, Antonini, Bonera Favalli, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; MIDFIELDERS: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; ATTACKERS: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho. Not called-up: Kaladze, Oddo.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 09:16   #23137

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubri...bez-njega.html

tko mi to pljuje po ronaldinhu a on ovakve poteze radi? ))
0:50 - mora on driblat. De majke ti, vidi da dodje cijela odbrana nek stane u red, pa pokusaj sve do gola predriblat.
2:10 - i uvijek poslije silni driblinga skakanje zasto mu se ne svira faul. Jer dribla non-stop. I ocekuje da ce ovi se samo sklanjat. Ono nije faul, i takvi slucajeva je bilo jos 2 puta te veceri.
93' - fali njegov slobodnjak. Jer to je pokazalo sve. Koliko je ocajno htio taj gol da moze slavit. Ne bitno sta tim radi.

Ja i dalje tvrdim, on jest sjajan igrac, i najzasluzniji je sto smo osvojili ovoliko bodova. Ali ne volim ovo njegovo natezanje da bude glavna figura veceri. Mene su uvijek ucili da tim cine 11 igraca, a ne jedan Ronaldinho. Zato, samo treba da nastavi da igra za tim, a ne da se ponasa kao papak Boriello (de da ja zabijem, de da ja zabijem. E necu se vise igrat s vama)
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 09:22   #23138

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Po svemu sudeci, sastav je slijedeci:
Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago, Antonini; Pirlo,Ambro,Seedorf; Klaas,Marco,Dinho.
Pitanja su dali staviti Antoninia ili Zambrottu. I dali stavit Gattusa mjesto Seedorfa. Ja bi volio Seedorfa, a ako on ne moze, onda Flamini. Napad, nema druge. To je jedina opcija, sa Patom s klupe.
Old 08-03-2010, 10:45   #23139

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Po svemu sudeci, sastav je slijedeci:
Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago, Antonini; Pirlo,Ambro,Seedorf; Klaas,Marco,Dinho.
Pitanja su dali staviti Antoninia ili Zambrottu. I dali stavit Gattusa mjesto Seedorfa. Ja bi volio Seedorfa, a ako on ne moze, onda Flamini. Napad, nema druge. To je jedina opcija, sa Patom s klupe.
Reci mi jel se ti to šališ s nama?! Čovek je za sva vremena ispao iz svih kombinacija u timu Milana.. on je 84. opcija na toj poziciji.. naravno da treba sedorf da igra, a ukoliko je nedovoljno spreman, onda flamini, a kad ne bude mogao flamini igraće bekam, a kad bude i bekam mrtav onda će igrati abate.. a kad abate ne bude mogao igraće jankulovski..

Ona bakterija na klupi je čekala dok se buldog skroz ne raspadne kako bi šansu dao 10 puta kvalitetnijim igračima.. kad ga je počeo stavljati na klupu ovaj se preko medija bunio što ne igra, i gospodin leonardo ga odmah vratio na teren.. koliko smo samo bodova izgubili zbog bolesnog odabira igrača u prvom delu.. VIŠE NEMAMO PRAVO NA GREŠKU..

Ja kad bi video u bilo kojoj narednoj utakmici abatea kao beka, favalija ili kaladzea, gatuza i pippa u prvoj postavi, automatski bi navijao da izgubimo sa što većom razlikom.. ne zato što ih prezirem (favalija da) nego zato što previše volim ovaj klub da bi dozvolio da ga oni degradiraju.. oni su svakako balast, škart kojeg se zauvek moramo osloboditi preko leta, plus prodaja pirla, sedorfa i mareka
Old 08-03-2010, 10:59   #23140

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
ma kakav favalli,kakav kaladze,dida,zambrotta..ima ih još 5,6 škartova-toga se milan triba rješit...doviđenja..umisto njih dovest mlade snage ne priko 24 godine..30 god.je prosjek igrača u milana..sramota..to su penzioneri koji su preplačeni!!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 11:19   #23141

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
MANCHESTER UNITED-MILAN: THE ROSSONERI CALLED-UP PLAYERS
3/8/2010
MILAN - These are the 22 Rossoneri players called-up by Leonardo for the away match in Manchester: GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Roma; DEFENDERS: Abate, Antonini, Bonera Favalli, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; MIDFIELDERS: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; ATTACKERS: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho. Not called-up: Kaladze, Oddo.
Divno je videti da su sedorf i pato u avionu za mančester.. ali ako #7 ne bude na terenu od prve minute slobodno svi lepo možete zaboraviti bilo kakvo čudo, bilo kakvu pobedu od 2 razlike i prolaz na sred traforda.. ni ne pomišljajte da smo bez njega u stanju da uradimo "nemoguće"

Možemo igrati dobro, lepo za oko, biti dominantni, ali protiv odbrane mančestera koju će činiti brown-vidić-ferdinand-evra i VdS na golu, nemamo promil šanse bez surovog egzikutora kao što je pato.. to je već empirijski dokazano u nedelju protiv rome, tima čija je odbrana 394 puta slabija od junajtedove

Zato, molim vas.. drogirajte ga, natrpajte ga lekovima, inekcijama, bar 60 min da izdrži.. u suprotnom šanse za prolaz ne postoje.

ps. favali u avionu, oddo ispred malog ekrana.. e moj leonardo, beskonačno si jadan.. i sa jednom nogom je 20 puta kvalitetniji od nakaze
Old 08-03-2010, 11:37   #23142

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Efekat, ne spominjem ja Gattusa, vec novine. Gazzetta i Corriere, oboje spominju da ce Milanovu sredinu cinit Pirlo-Ambro-Gattuso. I ne brini, ove dvije casopisne kompanije, su puno vise kompetetnije od tebe i od mene kada je u pitanju nas najdrazi sport. I meni se vise ne svidja Ringhio, ja bi volio da igra stari Seedorf ispred Pirla i Ambrosinia, al mora da ima nesto iza svega ako i Gazzetta i Corriere non stop spominju Ringhia, a i Lippi ga zove u repku. Nemoj sad omalovazavat Lippia da je papak, ipak je taj covjek osvojio Svjetsko Prvenstvo sa ekipom koju su cak i Italiani otpisali.
Favalli? Pa kralju sta ce nam Oddo trenutno? Trenutno je Milan rijesio 100% do kraja sezone desnog beka: Bonera! I ja sam presretan radi toga, jer mi je to ogromno drag igrac. Abate ili Zambrotta su samo zamjene Boneri, ali samo zamjene kada je on povrijedjen. A za lijevu stranu bitku vode: Antonini, Zambro, Favalli, Abate, Jankulovski hehe
A to za Pata, slazem se. Ona dvoica idiota u napadu su dokazali u Rimu koliko ozbiljno shvataju ovaj posao. Jebote narod, pa ja sam mislio da ono ima samo u nasoj ligi, da napadaci jedan drugom nedaju loptu da zabije ccccccc
UZAS! Eh da je Capello tu, pa da im fino opali samarcinu, al onu kvalitetnu, da se nocima bude i pitaju se: "Sta to bi?!"
Al haj, u srijedu cu sijest u fotelju, cips i pivo kraj mene, upalit tekmu i opusteno.
Old 08-03-2010, 11:58   #23143

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Efekat, ne spominjem ja Gattusa, vec novine. Gazzetta i Corriere, oboje spominju da ce Milanovu sredinu cinit Pirlo-Ambro-Gattuso. I ne brini, ove dvije casopisne kompanije, su puno vise kompetetnije od tebe i od mene kada je u pitanju nas najdrazi sport. I meni se vise ne svidja Ringhio, ja bi volio da igra stari Seedorf ispred Pirla i Ambrosinia, al mora da ima nesto iza svega ako i Gazzetta i Corriere non stop spominju Ringhia, a i Lippi ga zove u repku. Nemoj sad omalovazavat Lippia da je papak, ipak je taj covjek osvojio Svjetsko Prvenstvo sa ekipom koju su cak i Italiani otpisali.
Favalli? Pa kralju sta ce nam Oddo trenutno? Trenutno je Milan rijesio 100% do kraja sezone desnog beka: Bonera! I ja sam presretan radi toga, jer mi je to ogromno drag igrac. Abate ili Zambrotta su samo zamjene Boneri, ali samo zamjene kada je on povrijedjen. A za lijevu stranu bitku vode: Antonini, Zambro, Favalli, Abate, Jankulovski hehe
A to za Pata, slazem se. Ona dvoica idiota u napadu su dokazali u Rimu koliko ozbiljno shvataju ovaj posao. Jebote narod, pa ja sam mislio da ono ima samo u nasoj ligi, da napadaci jedan drugom nedaju loptu da zabije ccccccc
UZAS! Eh da je Capello tu, pa da im fino opali samarcinu, al onu kvalitetnu, da se nocima bude i pitaju se: "Sta to bi?!"
Al haj, u srijedu cu sijest u fotelju, cips i pivo kraj mene, upalit tekmu i opusteno.
Aha... znači ako gazzetta i corriere kažu da gatuzo treba da igra, i ako ga najavljuju u startnih 11 i ako ga lipi zove u reprezentaciju, onda ja treba da preispitam svoj mozak i rođene oči, da pirznam da sam imbecil čije je elementarno poznavanje ove igre svedeno na minimum i prag nepostojanja, da priznam da sam lud jer vidim ono što Ne vide lipi i časopisi u kojima radi poludiletanti, koji odgledaju svaku 5. utakmicu ovog tima i koji se slepo rukovode tradicijom, statističkim podacima a ne rođenim očima..

DA li to znači da je ronaldinho loš igrač, nedovoljno dobar za brasil jer ga dunga nije zvao.. pato?! bolji je grafite? adriano? robinho? hahaha.. naravno da ne treba poistovećivati dungu i lipija.. ali i najveći greše, niko nije savršen.. cela italija mu se smeje i čudi što je gatuzo ispred ambrozinija..

a što se tiče bekova.. da, bonera je super zamenio povređenog odda, i apsolutno treba da bude 1. opcija.. ali što spominješ antoninija i zambrotu, pa oni konkurišu na levoj strani.. i šta će pored njih dvojice favali.. zar nije najnormalnije povesti boneru i odda kao RB i zambrotu i antoninija kao LB?

edit - čak je i marek opcija za levo, što znači da je bolesnik poveo 4 leva beka i svega jednog desnog kojeg može zameniti samo abate koji je već pokazao da mu je to "omiljena i prirodna" pozicija

Last edited by Efekat leptira; 08-03-2010 at 12:05.
Old 08-03-2010, 13:08   #23144

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
ne dirajte mi Gatusso

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 14:27   #23145

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Kaka: Milan mi je još uvijek u srcu

Brazilski as madridskog Reala Kaka izjavio je da bi u finalu Lige prvaka radije igrao protiv Barcelone nego protiv Milana…

- Radije bih igrao protiv najvećeg Realovog rivala nego protiv momčadi koju još uvijek jako volim, kao što je Milan. Nikada nije lako igrati protiv svog bivšeg kluba. Meni se to dogodilo već dva puta ove sezone u Ligi prvaka. Sada sam u novoj situaciji i novom klubu, sretan sam u Realu. Stoga bih najviše volio kada bi se plasirali u finale Lige prvaka i igrali protiv našeg najvećeg rivala, Barcelone - kaže Kaka.
Što se tiče Milana, želja će mu se vjerojatno i ispuniti, naravno, ako Real uopće dogura do finala. Milan je izgubio na svom stadionu 3-2 od Manchester Uniteda u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, pa ga čega vrlo teška zadaća u uzvratu na Old Traffordu.

Doduše, niti Realu neće biti lako preskočiti Lyon, nakon što je izgubio na Gerlandu s 1-0.

- Nema puno momčadi koje imaju priliku igrati finale Lige prvaka na svom stadionu. Nama se pruža ta prilika ove sezone. Zbog toga ćemo biti maksimalno motivirani, jer želimo pospremiti u vitrine deseti naslov europskog prvaka za Real - zaključio je Kaka.
ludiot is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules