![]() |
|
|
#23146 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Manchester Utd. vs Milan 1.70 3.10 4.50
Hahaha.. pa ovi izgleda ne znaju da mi imamo Mađioničara u timu.. tipujem pored čiste dvojke i da će brauna pretvoriti u magarca.. Vreme je da treći put budete izbačeni i da vam se nabije težak oblik kompleksa niže vrednosti, đubrad odvratna smrdljiva engleska.. Uzećemo vam i skalp i pare na kladionici, bednici prokleti |
|
|
|
|
|
#23147 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ako eleminisemo manco ovo ce biti veliko pogvig.
Niko ne verue da mozemo po malo nas ismejavaju sa ovim kvotama idemo tamo i nemamo sta da izgubimo....ako ispadnemo onda se orientirame na skudeto ako prodjemo onda to ce biti podvig koi niko ne ocekue. Mance ce duplira svoe bokove pa mislim da moramo da igramo preko sredini borielo i pato u vrhu iza nima Seedorf i Ronaldinho Gori,gori man junajted We Are stupids team and Ac MIlan dolazi na olt traford da nas malo vise pojebe... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=73YjnOPM324&feature=fvst Fix Him Pato jer tako Pece ![]() |
|
|
|
|
|
#23148 |
|
Registered User
![]() |
ne igra Brown...Rafael ili Nevil ...
|
|
|
|
|
|
#23149 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
vidim da nema prijenos ni na bosni.majku im jebem niko ne prenosi.ne znam za vas al ja se sutra navecer iskljucujem iz zivota od 20.30h pa do pocetka snimke koja je na bosni iza ponoci.ne vrijedi mi pratit ovako rezultat.a i bice slatko gledati tekmu iza ponoci a osjecaj kao da je uzivo.jebga,ne preostaje mi nista drugo.
|
|
|
|
|
|
#23150 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
bit ce na internetu. Imas li beskonacni internet? Ako da, skines Sopcast, i ima prenos na rusiji 1500 kb/s slika preko cijelog ekrana.
Sorry prijatelju, al ja ne bi mogao izdrzat a da ne pogledam tu tekmu. Al po svemu sudeci cu otic u ovaj jedan kafic i gledat na Sky Italia ili na Rumunima. I da vas obradujem: Rooney je prosao sve testove, sutra u 20:45 je u startni 11
|
|
|
#23151 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ma kaki internet.prejaka je ovo utakmica da bi se zajebavao s internetom.ja cu moc sacekat snimku.vec sam par put tako cekao i jebga,prezivio sam.heh.jedino sto necu moci ovdje na vrijeme prokomentirati tekmu.
|
|
|
|
|
|
#23152 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Berlusconi: Milan može uspjeti ako vjeruje
Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, ne gubi vjeru prije puta njegovih nogometaša na Old Trafford, gdje će igrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka... Milan je u prvom ogledu stvorio zaostatak, Manchester je slavio 3-2, no talijanska momčad u igri nije bila inferiorna, te i dalje gaji nadu da u uzvratu može nadoknaditi propušteno. Istog je mišljenja i talijanski premijer. - Milan može uspjeti ako vjeruje. Uvijek smo bili momčad koja se nikoga ne boji na svijetu i kada smo bili puni samopouzdanja rušili smo prepreke kako god se one zvale. Zato mislim da možemo pobijediti i Manchester United na njihovom terenu - rekao je za La Gazzettu dello Sport Berlusconi, te nastavio: - Vjerujem u mnoge igrače, kao i u trenera Leonarda. Ronaldinho je zalog velike vjere, jer to je nogometaš iz posebne sorte. Isto tako, volim vidjeti zajedno Borriella i Huntelaara u napadu, mislim da je to dobitna kombinacija, no taktiku ipak ostavljam onima koji su zaduženi za to - završio je premijer Italije.
|
|
|
#23153 |
|
Registered User
![]() |
Lippi: Milan može izbaciti Manchester United
Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi vjeruje da Milan može nadoknaditi rezultatski minus iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda... "Rossoneri" su u prvoj utakmici na San Siru od "crvenih vragova" poraženi 3-2, a uzvrat je na rasporedu u srijedu navečer na Old Traffordu. - Vjerujemo u Leonarda (trenera Milana) i mislim da nije nerealno očekivati prolaz Milana kada se sjetite apsurdne prve utakmice koju su izgubili i činjenice da su tada trebali pobijediti s tri gola razlike – rekao je talijanski strateg za Gazzettu dello Sport. Lippi vjeruje da niti drugi talijanski predstavnik, Fiorentina, nije bez izgleda protiv Bayerna iako ima rezultatski minus iz prve utakmice (1-2). - U Münchenu je Fiorentina poražena 2-1, ali to nije zaslužila i takav je rezultat posljedica apsurdne sudačke pogreške. Sada im je 1-0 dovoljno i vjerujem da mogu proći.
|
|
|
#23154 |
|
Registered User
![]() |
Braćo mila pomagajte!!
Nema nigdje utalmice na tv-u da pogledam,svi prenose reala,dajte ako boga znate neki stream na netu da mogu gledat ali da ne kasni slika i da je po mogućnosti što bolja.Dajte neku adresu ako iko zna.Nedavno kad su bile sa zurichom i marsejem bio sam našao nešto ali mi je bila loša slika slabo se razaznavalo i kasnila je po 5 minuta. Opet ću vam sutra napomenut pa ako neko sazna u međuvremenu bio bih vam svima zahvalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23155 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
www.atdhe.net - ovde ćeš sigurno imati par linkova
a druga opcija ti je http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports, ovde ćeš takođe imati veliku ponudu ali nešto će biti preko media playera, nešto preko veetla a nešto preko sopcasta .. ja ti preporučujem da skineš sopcast softver, evo ti link http://download.sopcast.cn/download/SopCast-3.2.8.zip ako budeš mogao da nađeš dobar stream preko media playera onda super, u suprotnom traži prenos preko sopcasta.. u svakom slučaju, na ova dva sajta ćeš sigurno naći bar jedan kvalitetan stream i nemaš brige.. naravno sve ovo pod uslovom da ti je brzina neta minimum 1mb |
|
|
|
|
|
#23156 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
http://livetv.ru/en/ -takodje dobra stranica sa dosta linkova. Ja cesto gledam, kada nema na tv-u.
|
|
|
|
|
|
#23157 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ima dosta kanala na kojima se prenosi naša tekma a da su slobodni za gledanje na SATELITU,pa još jednom ću stavit stranicu na kojoj uvijek možete vidjet šta je i gdje je prijenos nekog nogometa na satelitu pa vi koji imate satelit...
liveonsat.com Sve sto je FREE TO AIR(FTA) je crvenim slovima označeno i samo odete mišem na taj kanal da vam kaže na kojem je satelitu! Oni koji imaju rotor na anteni imaju više izbora,ali budući da većina vas ima samo antenu sa 2 glave (Astra 19 i Hot Bird 13) gledajte kanale koji su na 13 E i 19 E! U gornjem lijevom kutu pod daily tv mijenjajte datum za onaj koji vas zanima!! Sutra je na RAI 1 tekma na 13 E FTA |
|
|
|
|
|
#23158 |
|
Registered User
![]() |
http://www.zulu.mk/live/kanal-5
Probajte tu, ili na kanal 5 plus http://www.zulu.mk/live/kanal-5-plus ne znam gde prenose real a gde acm |
|
|
|
|
|
#23159 |
|
Registered User
![]() |
A što pršti u Firenci večeras na sve strane
))))
|
|
|
#23160 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Nista, spas Italije je u cetvrt finalu da Milan izbaci Bayerna, i onda u finalu u Madridu: vjeciti derbi: Milan - Inter
![]() I Italia ima opet 4 predstavnika u Ligi Sampiona
|
| Tags |
| balkan |
|
|