![]() |
|
|
#23161 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Imam neki predosjecaj da cemo naprasit ove smradove
Bice gusto, bice 0:2, bice 0:2 bice 0:2 ) U prvoj utakmici smo bili dominantni, pogotov u prvom poluvremenu. I inace kada pogledamo forme timova, u zadnje vrijeme Milan dosta vise pokazuje. Ali eto veliki je zadatak pred onih 11 koji izadju na teren sutra. Nama trebaju DVA gola, sto nece biti nimalo jednostavno. Mislim da ce Leo, ako ne bude islo kako treba u drugom ubacit jos jednog napadaca umjesto nekog veznog. I ako tako bude igro, ja mu necu zamjerit ako ispadnemo. Samo hrabro momci, a ako prodjemo cilj je finale minimum. A tamo nikad se ne zna.... ) |
|
|
|
|
|
#23162 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Manchester - Milan
2 na kladionici je odigrano, 5,50 koef. Forza Milan !!!!! |
|
|
|
|
|
#23163 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
milannews.it najavljuje sledeće formacije
Man Utd (4-4-2): Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Fletcher, Scholes, Park; Berbatov, Rooney. A disp.: Kuszczak, Neville, Evans, Nani, Gibson, Obertan, Diouf Milan (4-3-3): Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Ronaldinho, Borriello. A disp.: Dida, Abate, Zambrotta, Beckham, Gattuso, Seedorf, Inzaghi Kao što videte pata nema ni na mapi.. tim je isti kao protiv rome, i kadrovski i formacijski.. iskreno ne verujem da je pato leteo u mančester da bi dao podršku sa tribina.. nadamo se da će dobiti bar 45min, jer u suprotnom šanse ne postoje.. postići jedan gol na prepad u I poluvremenu sa ovim timom, i od II krenuti sa sedorfom i patom, do kraja stisnuti po cenu primljenog gola.. jedino to vidim kao put do 1.4 finala |
|
|
|
|
|
#23164 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Prema posljednjim informacijama Nesta upitan za veceras! Izvor SportMediaset..cccc..
|
|
|
#23165 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
nam treba pato,seedorf ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23166 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hahaha.sad sam vidio predicte malo.hehhe. sad niko ne stavlja protiv nas,svi tipuju na nas.to to,sad smo pravi navijaci.hehehehe.
|
|
|
|
|
|
#23167 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pato je prema svim najavama out ali ja imam neki filing da bi on mogao uci zadnjih 15-tak minuta.
|
|
|
|
#23168 |
|
Registered User
![]() |
Nesta i Antonini gotovo sigurno van stroja.. zaboravite na prolaz, tikete, predicte..
Bakterija će premestiti boneru na LB, a abate ide na RB.. u paru sa silvom očekujem gospodina nakazu favalija, da kruniše svoju proliv karijeru u 38. godini igranjem na teatru snova.. bude li to poslednja linija, od sutra ću bakteriji i zvanično želeti smrt Majku vam jebem, vama i vašem radu.. igrači vam se povređuju na treninzima pred utakmice, oporavljaju se po 300 meseci kao da su svi imali otvorene prelome a ne jebena istegnuća.. podnesite svi kolektivno ostavke, nemojte se više brukati, bednici prokleti |
|
|
|
|
|
#23169 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Uhh,kako nas uneredi ovo u zadnjem trenutku..Pricekajmo jos malo..
|
|
|
|
#23170 |
|
Registered User
![]() |
Ja sam bio malo sarkastičan, što ne znači da ne verujem da će nas bakterija iznenaditi sa nakazom u poslednjoj liniji
Po meni, ako smo već toliko desetkovani, odbranu bi trebalo da čine zambrota-bonera-TS-marek nzm stvarno dokle će plavi retard dobijati šansu pre zambrota i odda.. zaista tragično |
|
|
|
|
|
#23171 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pa sta je to sad sa Nestom u p m... a jbm dan pa bas nas nista nece a u kurac sve
|
|
|
#23172 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23173 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Stvarno se nadam da je ovo patka novinarska pred tekmu...u suprotnom jebo ih led vise i pripremljenost igraca i sve...ovo nije nesreca ovo je nestruka i neprofesionalnost strucnog staba ili igraca svejedno...
Abbiati poslije duze vremena u CL ponovo u pravoj je formi samo da ga ne ureknem...Sad odbranu komentarisat nema smisla...Silva je bar tu sto posto i Bonera bilo na beku ili na stoperu....ocekujem dobru tekmu i smirenu od obojice...Pirlo i Ambro su definitivno u sredini samo jos pada odluka desno ko ce igrat, ja bi najvise volio da to bude Flamini jer je odigrao super protiv Rome pogotovo prvo pol....Od Dinha moramo najvise ocekivati pogotovo sto ga onaj mali cuva ili Neville a vjerovatno ce ga duplati sa Fletcherom...i tu najvise prostora ce ostati za Ambra ili Pirla nadam se da ce iskoristit...Hunt i Borriello ne znam iskreno se nada da su se ispormasivali u subotu, te da ce danas konacno iskoristit sanse....Nadam se da ce Pato ili Seddorf uspjeti uci i pokrenuti dodatno ekipu... Ali opet kazem ako je fkt istina ne mogu da vjerujem kakve im se gluposti desavaju...i to pred ovako vaznu tekmu...
|
|
|
#23174 |
|
Registered User
![]() |
ja mislim da su ovo galijanijeve fore...
|
|
|
|
|
|
#23175 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
ma ja se uopste ne sekiram koja ce nam odbrana biti, jedno sto stvarno zeli videti veceras je sredina sa Ambro+Pirlo+Seedorf+Magija i napad Huntelaar+Boriello i ima da jebemo picke Trafordske.
a siguran sam, ovako ne pamtim odkad da cemo ih razbiti veceras, ako izgubi junajted sa 0-2 treba da bude srecan, milsim da cemo ih tovariti veceras, stigao ugalj
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|