AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2010, 04:18   #23236

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by sandicro View Post
Je da je mlad trener i da je znao pogrijesiti, ali da, nije on jedini krivac. Cijeli Milan je trul i treba se pod hitno rekonstruirati momcad. Starijima se zahvaliti, a dovesti dosta novih lica. Nikakvog Dzeku, nema Milan novaca za njega jer mu treba dosta novih igraca, a ne 1 skup transfer. Sramota je da jedan Milan tako lose igra, pogotovo u obrani.
pozdravljam tvoje razmisljanje...za 40 milijuna mozes dovesti par kvalitetnih igraca u obrani.milan je nekad imao obranu za reprezentaciju sada ima obranu za kutiju šibica.
Old 11-03-2010, 04:45   #23237

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ne bi htio biti ptica zloslutnica,ali informacije iz vrha Curve Sud kažu da je sa Patom sve riješeno i da je njegova prodaja u Chelsea na ljeto gotova stvar??? Inače ne vjerujem u te priče,ali taj info je prošle godine isto tvrdio z Kaku pa nisam vjerovao,a znamo šta se desilo!Uglavnom uprava i Berlu su za kurac i spremni su za odstrijel,jednostavno ne kužim zasto ga ne proda(mislim na klub) sad kad može dobit dobru lovu?? Ako se taj info pokaže istinit slijedećih sezona nam tek slijedi živciranje,a na trofeje ćemo izgleda dobro čekat.Još ovu sezonu da je uzet scudetto bilo bi predivno pa bi lakše istrpili sve sto će se na čjeto događat,ali opet kažem sa ovom ekipom ja ću biti super zadovoljan ako budemo do zadnja dva kola u igri za naslov,ne tražim puno,je l tako?? :-))))

Glavu gore i zaboravimo na jučer!!!!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2010, 04:59   #23238

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
razmisljam i razmisljam.....
do kada ce ovo trajati....nije problem u ispadanju,niti u 4 gola koja smo primili....problem je u tome sto taj poraz nece trgnuti nasu upravu da ulozi novce u pojačanja koja su nam prijeko potrebna....puna mi je kapa igraca koji igraju jer su nekada bili dobri,zambrotta,oddo,pirlo,ambrosini,seedorf,gattuso,favalli,dida.....
je li moguce da je jednom milanu teško dovesti pojačanja...ovo ako se ovako nastavi sa ovim starcima na terenu postat ce nisto drugo nego rasprodaja ugleda.....
ako dođe do čuda i mi osvojimo prvenstvo dogoditi ce se ono najgore:galliani i berlusconi nece nikoga dovesti nego ce reci da imamo jaku ekipu koja moze osvojiti svaki trofej....i sada sam u nedoumici:trebam li svojoj ekipi zeljeti poraze na terenu i jos jednu sezonu bez trofeja pa da se napokon nesto pokrene ili se nadati prvenstvu nakon kojeg ce vjerojatno opet biti 5 godina suše.....
Old 11-03-2010, 05:42   #23239

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Pozdrav svima nakon duzeg vremena.
Nadam se da ce Galliani ubediti Silvia da novce koje su dobili od Emirates-a uloze u napad jer Pato i Borriello nisu dovoljni (Huntelara sam vec otpisao jer nije vredan ni pomena).
Ako prodaju one sto se jos mogu prodat (Ringhio, Huntelar, Dida, Seedorf) a te novce uloziti u odbranu kupujuci Italijane (Bonucci na primer) a za Arapske novce dovesti Dzeka, Julio Baptistu, Lukaku, Hernanesa, to ne bi bilo tako lose. Nadam se da se slazete sa mnom.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2010, 06:22   #23240

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
puna mi je kapa igraca koji igraju jer su nekada bili dobri,zambrotta,oddo,pirlo,ambrosini,seedorf,gattuso,favalli,dida.....
je li moguce da je jednom milanu teško dovesti pojačanja...ovo ako se ovako nastavi sa ovim starcima na terenu postat ce nisto drugo nego rasprodaja ugleda.....
ako dođe do čuda i mi osvojimo prvenstvo dogoditi ce se ono najgore:galliani i berlusconi nece nikoga dovesti nego ce reci da imamo jaku ekipu koja moze osvojiti svaki trofej....i sada sam u nedoumici:trebam li svojoj ekipi zeljeti poraze na terenu i jos jednu sezonu bez trofeja pa da se napokon nesto pokrene ili se nadati prvenstvu nakon kojeg ce vjerojatno opet biti 5 godina suše.....
u ovu grupu igrača se nemože svrstati ambro, koji je praktički dijete Milana, pa ni Rino..dok su svi ostali čisti profesionalci i po ulasku u pozne godine klub ih se je trebao sve do jednog riješiti, ono što Milanu treba su lokalni momci, koji žive za klub i koji su i sami navijači Milana, što je garant da će svaku tekmu ostaviti srce na terenu..
što se tiče "plaćenika" njih držati samo dok su dobri (Beckham, Seedorf, Dinho, Zambrota, ...)

Ja se bojim da ako i ne osvojim skudeto (a Bogami bilo bi pravo čudo i da ga osvojimo) uprava će reći bili smo nadomak trofeja, igrači su se taman uigrali, u najboljim godinama su, šteta je sada mijenjati koncepciju tima, dat ćemo im još jednu šansu...

koliko god pokušavam da shvatim našu upravu nemogu...
za igrače nemam dileme, njih 90% su profesionalci, odrade malo na terenu i to je sve..sve za novac..već sutra će možda igrati za neki drugi klub..to im je posao..
ali upravu nekontam, da nemamo para (a imamo) zar nije logično pokušavati s igračima iz vlastitog pogona, pa zar nemamo jednu od jačih škola fudbala i zar nisu godinama skupljali te mlade talente, pozzie, foggie, marzoratie, koji su svi gotovo propali...
ali mi imamo pare, ali neradimo ništa sa njima..
ovo jednostavno kao da su u upravi mazohisti i vole da gledaju kako se godinama mučimo...
Old 11-03-2010, 06:47   #23241

Stam

Registered User

Stam is on a distinguished road
Neznam sta reći ako je to istina sto Sale kaže,kakve nas tek muke čekaju kakva ponižavanja u šta smo se mi pretvorili od onakvog kluba u koji su svi htjeli doć igrat sad nas svi sprdaju!
Stam is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2010, 07:50   #23242

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Galliani: Znao sam i prije utakmice da ćemo izgubiti

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je nakon večerašnjeg poraza od Manchester Uniteda i ispadanja iz Lige prvaka priznao kako je očekivao poraz nakon što su njegovu momčad jučer prorijedile ozljede, ali usput nije propustio niti okriviti za loše stanje talijanskog nogometa tamošnje financijske propise.

"Znao sam da će biti loše već jučer poslijepodne. Poveli smo u Manchester Alexandrea Pata, Alessandra Nestu i Lucu Antoninija, ali sva trojica su jučer otpali zbog ozljeda. Bez tako važnih igrača igrati protiv tako jake momčadi kakva je Manchester United je moralo biti teško. Ne vjerujem da će to utjecati na našu formu u domaćem prvenstvu. Leonardo je već napravio dobar posao u svlačionici da podigne samopouzdanje igračima." rekao je Galliani.

Nakon što su Fiorentina i Milan ispali iz Lige prvaka, a Inter sljedećeg tjedna čeka težak zadatak protiv Chelsea, Italija će vjerojatno izgubiti jedno mjesto u Ligi prvaka na račun Bundeslige.

"Problem je u stadionima. Druge zemlje su u posljednje vrijeme organizirale velika natjecanja i tom prilikom su preuredili stadione, jer se na taj način mijenja i struktura navijača koji dolaze, a time i prihodi. Nažalost u Italiji su gradovi još uvijek vlasnici stadiona i inzistiraju da tako ostane. Volio bih da ovu izjavu dajem nakon pobjede, a ne nakon poraza od 4:0, ali poenta ostaje ista. Mi moramo preurediti stadione. Ne znam koliko će vremena trebati za to. Mi smo ostali isti, a drugi su ti koji se mijenjaju. Pomislite samo da u Bologni, Bergamu i još nekim gradovima imamo stadione iz dvadesetih godina prošlog stoljeća sa otvorenim tribinama i nikome ih, iz nekog razloga, nije dozvoljeno urediti. Da Milan zarađuje sto milijuna eura po sezoni i mi bismo onda mogli napraviti ovakvu momčad." dodao je Galliani.

"Real Madrid i Barcelona kupuju sve jer oni ne moraju dijeliti svoj prihod od televizijskih prava sa drugim klubovima, dok se u Italiji on mora dijeliti sa manjim klubovima." zaključio je dopredsjednik Mil
Old 11-03-2010, 08:39   #23243

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ma ja sam vec zaboravio ono sinoc.ono je bilo totalno nerealno s obzirom na prikazano i s obzirom da se pola igraca predalo nakon poluvremena.ono je sinoc bio splet okolnosti.bas kako kaze sale,treba dignut glave.to je sad proslost.priustili su nam jedan veliki neponovljivi trenutak ove godine u ligi prvaka,sjebali smo real u madridu i to je neprocjenjivo.za mene je to vrh vrhova.ispali smo i ok.bice jos mnogo tekmi.samo znam da cu zaplakat ako ova ista ekipa doceka prvo kolo iduce sezone.molim boga da se nesto mijenja! Milan forever!!!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2010, 09:21   #23244

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
ma ja sam vec zaboravio ono sinoc.ono je bilo totalno nerealno s obzirom na prikazano i s obzirom da se pola igraca predalo nakon poluvremena.ono je sinoc bio splet okolnosti.bas kako kaze sale,treba dignut glave.to je sad proslost.priustili su nam jedan veliki neponovljivi trenutak ove godine u ligi prvaka,sjebali smo real u madridu i to je neprocjenjivo.za mene je to vrh vrhova.ispali smo i ok.bice jos mnogo tekmi.samo znam da cu zaplakat ako ova ista ekipa doceka prvo kolo iduce sezone.molim boga da se nesto mijenja! Milan forever!!!
Slazem se sa tobom, jer ipak, previse je jakih ekipa ispalo u ovoj fazi.
Samo da podsetim one koji su to mozda zaboravili, Real Madrid je ove sezone potrosio viseo od 200 milioncica na sve moguce najbolje igrace Evrope i sveta, i ta ista ekipa je ispala kao i nas Milan koji u svojim redovima ima toliko over 30 igraca (iako su vecina istih legende fudbala).

Nemojmo gledat na ovo tako crno, ima tu dosta dobrog, na primer sinocna igra je pokazala da Jankulovski nije u stanju da igra svih 90 minuta isto kao i da Ambru nije mesto na poziciji beka.
Da smo bili u kompletu (sa Patom, Nestom, Antoninijem) druga bi se pesma danas pevala, ali kao sto Memo rece, sve je ovo bilo splet okolnosti i treba to zaboraviti. Milan je i ranije stizao do 1/8 finala i to kada su u nasim redovima bili i Kaka' i Sheva, i Crespo, pa smo ispali i sta je bilo, idemo dalje.
A Silvio ce sigurno da se "popravi" jer nije on za dzaba prihvatio naftne dolare, jer iste on mora upotrebiti u Milan, a ne u Mediaset, ili neku drugu od svojih kompanija, jer su te pare dobijene za MILAN.
Ja i dalje verujem u Milan, iako bih doveo nekog drugog trenera, jer Leo jeste legenda Milana, ali ipak mislim da je pogresio sto je prihvatio ovaj posao, bolje mu je biti scout Milana u Brazilu, da nam dovede jos nekog Pata, Ely-ja ili Tiago Silvu, a trenersku poziciju bih ipak prepustio Spaletti-ju ili Rijkaardu.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
Old 11-03-2010, 09:36   #23245

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Ne bi htio biti ptica zloslutnica,ali informacije iz vrha Curve Sud kažu da je sa Patom sve riješeno i da je njegova prodaja u Chelsea na ljeto gotova stvar??? Inače ne vjerujem u te priče,ali taj info je prošle godine isto tvrdio z Kaku pa nisam vjerovao,a znamo šta se desilo!Uglavnom uprava i Berlu su za kurac i spremni su za odstrijel,jednostavno ne kužim zasto ga ne proda(mislim na klub) sad kad može dobit dobru lovu?? Ako se taj info pokaže istinit slijedećih sezona nam tek slijedi živciranje,a na trofeje ćemo izgleda dobro čekat.Još ovu sezonu da je uzet scudetto bilo bi predivno pa bi lakše istrpili sve sto će se na čjeto događat,ali opet kažem sa ovom ekipom ja ću biti super zadovoljan ako budemo do zadnja dva kola u igri za naslov,ne tražim puno,je l tako?? :-))))

Glavu gore i zaboravimo na jučer!!!!
Brate moj ovo u vezi pata po meni je realno i očekivat i ne bi se nimalo ama baš nimalo iznenadio kada bi objelodanili da su ga prodali.
Kao prvo,nije tajna da je pato non stop izjavljivao i izjavljuje i dan danas da mu je ancelotti kao drugi otac i kako mu je najviše pomogao da se snađe u klubu i oko njega.
Kao drugo,u italiji je nogomet postao kurac doslovce jer sve što vrijedi odlazi iz italije i trenutno se u italiji igra daleko najlošiji nogomet u evropi što je žalosno i tužno.
Kao treće,dečko po meni ima dosta toga za ponudit i dosta svoga talenta izbacit na terenu a trenutno u milanu to nije u stanju jer se najviše od svih žrtvuje za igru milana što se i vidi iz dosadašnjih izvedbi i odlazak u chelsea bi mu bio pametan potez pogotovo što je ancelotti tamo.
Kao četvrto,u milanu se ništa ne dešava ima koliko sezona,non-stop ista ekipa,ništa se ne čini po pitanju osvježenja ekipe i nema nikakvih kvalitetnih transfera da bi se nešto poboljšalo u ekipi a toliko pričamo o tome non-stop.Dođe novi igrač tu i tamo ali samo zato jer je višak u svome klubu i niko ga neće pa ga daj nama,doslovce je tako non-stop.Mi nismo doveli igrača ne pamtim kad a da nije bio višak u bivšem klubu,dakle samo smo kupili otpatke i to je najžalosnije od svega.Da se jedan milan tako ponaša,žalosno tužno i jadno.
Arapi su tražili da im se proda udio u klubu i kazali da to uključuje mogućnost pravljenja novog stadiona za ac milan.Ali jok,ona konjina ni da čuje,on je ljudi moji otkačio čovjek totalno ja kad vam kažem.Pa ljudi,on je premier italije ima 73 god.,a rastavio se od žene radi nekih tamo maloljetnica,pa gdje je to ima.Haj da je mlađi pa bi mu čovjek i progledao kroz prste a ne stara matora ofucana jarčina.
Djeca zatvorila pipu i rekli dosta,mi sada vodimo fininvest,nisi više ti i dosta više ulaganja u milan a da nema nikakve koristi i tako on sad živi na račun stare slave milana i blebeće jezikom mi ovo mi ono,ali mi smo jadni eto to smo mi,onakav milan je svugdje postao samo predmet sprdnje i pao nam je rejting maksimalno i niko nas ne shvata ozbiljno.Može se jednom dvaput dogodit bljesak pa da se pobjedi real ali to je sve ljudi moji.
I zato opet kažem da vjerujem da će patak promjenit sredinu na ljeto jer jednostavno ovaj klub stoji u mjestu ima koliko sezona i preživljava na ime stare slave.Samo neznam šta ćemo kad inter napravi novi stadion jer ga je moratti već najavio za 2014,onda ćemo tek bit jadni ako se nešto ne promjeni do tad a ja sam optimista da bi se nešto trebalo i moglo uradit po tom pitanju,ako ništa da se navijači ustanu i kažu dosta više.ili prodaj klub ili radi nešto a ne nam dovodit propale i uvenule igrače,jer nogomet se igra zbog nas običnih navijača koji živimo za klub a ne radi tamo nekih guzonja i reklama i šta ti ja znam čega više.
A još o utakmici sinoć da nešto prokomentarišem.
Iskren da budem dobro smo odigrali kako sam se nadao kad sam čuo da ne igraju pato,nesta i antonini.Manchester sve šanse što je imao iskoristio je a mi nismo,obrana nam je bila katastrofa a boljem se nisam ni nadao jer ipak svi igraju sigurnije kad vide nestu kao stup obrane.Abate,pa šta reći o tome dečku,on je totalno promašio klub.Gledam sinoć ga vrte ko neku ovcu oko sebe,dečko je totalno izgubljen,jankulovski također sinoć bio loš.Ali kad sam vidio da je ambro zamjenio boneru u obrani(ozljedio se)znao sam da neće nimalo dobro bit i da ćemo sigurno primit jo dva gola od rooneya(primili smo jedan odma na otvaranju drugog),jer aj mi kažite kad je ambro zadnji put igrao ono što je sinoć igrao,ja se ne sjećam.Flamini je bio odličan i superioran sinoć,on je definitivno po sinoć pokazanom i u rimu što je odigrao,po meni polako ulazi u formu koja se od njega očekuje.Boriello i huntelaar sinoć ništa pogotovo boriello od kojeg se očekuje više jer ipak je po izboru leonarda naš prvi napadač i morao je bolje odigrat,ali bez pata to je potpuno drugi milan.Kad je patak u ekipi možeš i očekivat neki bljesak a ovako ništa nemogu očekivat jer je ovo sve statika u ekipi.I nemojte se nadat laganom poslu protiv chieva jer nemamo nestu,boneru,antoninnija,pata vjerovatno opet neće bit,eventualno možda počne s klupe jer nisam gledao nigdje kakvo je stanje s njim a još kad tome dodamo umor jer naši se nemogu tako brzo rekuperirat od utakmice kao ostali jer ipak znamo koje su tu godine u pitanju,dakle nimalo laku utakmicu ne očekujem,još se možemo nadat da ovi navale jer znaju da smo imali utakmicu u srijedu i znaju da smo umorni pa tu mogu vidit svoju šansu.
Ljudi moji napisao sam prevelik prevelik post i mogao bih još ali ću vas poštedit jer sam i sa ovim pretjerao,ali šta ću skupilo se pa eksplodirao jer volim ovaj klub maksimalno i pogađa me previše ovo što nam se dešava i kako tonemo,ali živim u nadi da će se ovaj pedofil dozvat pameti pa uradit nešto po tom pitanju da nas opet vrati(ako ne on onda neko drugi)u sam vrh nogometa gdje nam je i mjesto.
mugello is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2010, 09:44   #23246

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Forza Milan....
Old 11-03-2010, 10:10   #23247

mugello

Registered User

Berlusconi zagasio TV u tijeku Milanova posrnuća

Poslovne obveze spriječile su predsjednika Milana i talijanskog premijera Silvija Berlusconija da s momčadi otputuje na Old Trafford na kojem je, protiv Manchester Uniteda, njegova momčad igrala uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka...

S pritajenim ambicijama, nakon 3-2 poraza u prvoj utakmici, "rossoneri" su krenuli u borbu za nastavak europske sezone, no nade su definitivno splasnule početkom drugoga dijela kada je Wayne Rooney postigao svoj drugi gol za vodstvo "crvenih vragova" 2-0.

U tim je trenucima Berlusoni uživao u večeri u društvu dvadesetorice senatora. Takve večere u pravilu organizira jednom tjedno, no ova mu je definitivno prisjela.

- Tko navija za Milan? - upitao je Berlusconi u trenucima kada je momčad drugi puta kapitulirala.

Nakon što se nekolicina izrazila potvrdno, talijanski je premijer dodao:

- Imate li nešto protiv da zagasimo televizor? Bilo bi bolje.

Tvrdi to talijanska La Repubblica u kojoj se dodaje da po završetku utakmici Berlusconi nije niti pitao za rezultat utakmice.
Old 11-03-2010, 10:11   #23248

mugello

Registered User

Zagallo: Ronaldinho je Brazilu nepotreban

Bivši brazilski izbornik, Mario Zagallo, koji je Brazil vodio 1970. godine podržao je odluku aktualnog izbornika Dunge da je Ronaldinho ovoj reprezentaciji nepotreban

Bivši brazilski izbornik Mario Zagallo, koji je momčad vodio na SP-u 1970., izjavio je kako bi bilo pametno da Ronaldinho ne bude dio momčadi na SP-u Južnoj Africi.

Iako je Ronaldinho u dresu Milan ove sezone pokazao zavidnu formu, izbornik Dunga najavio je kako će 29-godišnji Ronaldinho izostati s njegova popisa.

U intervju za brazilski SporTV, Zagallo je rekao: 'Ronaldinhu je bolje ne ide na SP. On ima odličnu tehniku, veliku moć... ali Brazil i bez njega igra jako dobro'.

Zagallo je nastavio u svom objašnjenju: 'Što mi znači što je igrao u Barceloni ili sada u Milanu, kada je njegova igra statična. On ispunjava svoju ulogu, ali ne vraća se u obranu'.
Old 11-03-2010, 10:12   #23249

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Brate moj ovo u vezi pata po meni je realno i očekivat i ne bi se nimalo ama baš nimalo iznenadio kada bi objelodanili da su ga prodali.
Kao prvo,nije tajna da je pato non stop izjavljivao i izjavljuje i dan danas da mu je ancelotti kao drugi otac i kako mu je najviše pomogao da se snađe u klubu i oko njega.
Kao drugo,u italiji je nogomet postao kurac doslovce jer sve što vrijedi odlazi iz italije i trenutno se u italiji igra daleko najlošiji nogomet u evropi što je žalosno i tužno.
Kao treće,dečko po meni ima dosta toga za ponudit i dosta svoga talenta izbacit na terenu a trenutno u milanu to nije u stanju jer se najviše od svih žrtvuje za igru milana što se i vidi iz dosadašnjih izvedbi i odlazak u chelsea bi mu bio pametan potez pogotovo što je ancelotti tamo.
Kao četvrto,u milanu se ništa ne dešava ima koliko sezona,non-stop ista ekipa,ništa se ne čini po pitanju osvježenja ekipe i nema nikakvih kvalitetnih transfera da bi se nešto poboljšalo u ekipi a toliko pričamo o tome non-stop.Dođe novi igrač tu i tamo ali samo zato jer je višak u svome klubu i niko ga neće pa ga daj nama,doslovce je tako non-stop.Mi nismo doveli igrača ne pamtim kad a da nije bio višak u bivšem klubu,dakle samo smo kupili otpatke i to je najžalosnije od svega.Da se jedan milan tako ponaša,žalosno tužno i jadno.
Arapi su tražili da im se proda udio u klubu i kazali da to uključuje mogućnost pravljenja novog stadiona za ac milan.Ali jok,ona konjina ni da čuje,on je ljudi moji otkačio čovjek totalno ja kad vam kažem.Pa ljudi,on je premier italije ima 73 god.,a rastavio se od žene radi nekih tamo maloljetnica,pa gdje je to ima.Haj da je mlađi pa bi mu čovjek i progledao kroz prste a ne stara matora ofucana jarčina.
Djeca zatvorila pipu i rekli dosta,mi sada vodimo fininvest,nisi više ti i dosta više ulaganja u milan a da nema nikakve koristi i tako on sad živi na račun stare slave milana i blebeće jezikom mi ovo mi ono,ali mi smo jadni eto to smo mi,onakav milan je svugdje postao samo predmet sprdnje i pao nam je rejting maksimalno i niko nas ne shvata ozbiljno.Može se jednom dvaput dogodit bljesak pa da se pobjedi real ali to je sve ljudi moji.
I zato opet kažem da vjerujem da će patak promjenit sredinu na ljeto jer jednostavno ovaj klub stoji u mjestu ima koliko sezona i preživljava na ime stare slave.Samo neznam šta ćemo kad inter napravi novi stadion jer ga je moratti već najavio za 2014,onda ćemo tek bit jadni ako se nešto ne promjeni do tad a ja sam optimista da bi se nešto trebalo i moglo uradit po tom pitanju,ako ništa da se navijači ustanu i kažu dosta više.ili prodaj klub ili radi nešto a ne nam dovodit propale i uvenule igrače,jer nogomet se igra zbog nas običnih navijača koji živimo za klub a ne radi tamo nekih guzonja i reklama i šta ti ja znam čega više.
A još o utakmici sinoć da nešto prokomentarišem.
Iskren da budem dobro smo odigrali kako sam se nadao kad sam čuo da ne igraju pato,nesta i antonini.Manchester sve šanse što je imao iskoristio je a mi nismo,obrana nam je bila katastrofa a boljem se nisam ni nadao jer ipak svi igraju sigurnije kad vide nestu kao stup obrane.Abate,pa šta reći o tome dečku,on je totalno promašio klub.Gledam sinoć ga vrte ko neku ovcu oko sebe,dečko je totalno izgubljen,jankulovski također sinoć bio loš.Ali kad sam vidio da je ambro zamjenio boneru u obrani(ozljedio se)znao sam da neće nimalo dobro bit i da ćemo sigurno primit jo dva gola od rooneya(primili smo jedan odma na otvaranju drugog),jer aj mi kažite kad je ambro zadnji put igrao ono što je sinoć igrao,ja se ne sjećam.Flamini je bio odličan i superioran sinoć,on je definitivno po sinoć pokazanom i u rimu što je odigrao,po meni polako ulazi u formu koja se od njega očekuje.Boriello i huntelaar sinoć ništa pogotovo boriello od kojeg se očekuje više jer ipak je po izboru leonarda naš prvi napadač i morao je bolje odigrat,ali bez pata to je potpuno drugi milan.Kad je patak u ekipi možeš i očekivat neki bljesak a ovako ništa nemogu očekivat jer je ovo sve statika u ekipi.I nemojte se nadat laganom poslu protiv chieva jer nemamo nestu,boneru,antoninnija,pata vjerovatno opet neće bit,eventualno možda počne s klupe jer nisam gledao nigdje kakvo je stanje s njim a još kad tome dodamo umor jer naši se nemogu tako brzo rekuperirat od utakmice kao ostali jer ipak znamo koje su tu godine u pitanju,dakle nimalo laku utakmicu ne očekujem,još se možemo nadat da ovi navale jer znaju da smo imali utakmicu u srijedu i znaju da smo umorni pa tu mogu vidit svoju šansu.
Ljudi moji napisao sam prevelik prevelik post i mogao bih još ali ću vas poštedit jer sam i sa ovim pretjerao,ali šta ću skupilo se pa eksplodirao jer volim ovaj klub maksimalno i pogađa me previše ovo što nam se dešava i kako tonemo,ali živim u nadi da će se ovaj pedofil dozvat pameti pa uradit nešto po tom pitanju da nas opet vrati(ako ne on onda neko drugi)u sam vrh nogometa gdje nam je i mjesto.
Glavu gore, bices mnogo bolje kada pobedimo Chievo i kada Inter izgubi od Chelsea (GO BLUES, GO CARLETTO!!!)

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
Old 11-03-2010, 10:45   #23250

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Quote:
Originally Posted by mugello View Post

Bivši brazilski izbornik, Mario Zagallo, koji je Brazil vodio 1970. godine podržao je odluku aktualnog izbornika Dunge da je Ronaldinho ovoj reprezentaciji nepotreban

Bivši brazilski izbornik Mario Zagallo, koji je momčad vodio na SP-u 1970., izjavio je kako bi bilo pametno da Ronaldinho ne bude dio momčadi na SP-u Južnoj Africi.

Iako je Ronaldinho u dresu Milan ove sezone pokazao zavidnu formu, izbornik Dunga najavio je kako će 29-godišnji Ronaldinho izostati s njegova popisa.

U intervju za brazilski SporTV, Zagallo je rekao: 'Ronaldinhu je bolje ne ide na SP. On ima odličnu tehniku, veliku moć... ali Brazil i bez njega igra jako dobro'.

Zagallo je nastavio u svom objašnjenju: 'Što mi znači što je igrao u Barceloni ili sada u Milanu, kada je njegova igra statična. On ispunjava svoju ulogu, ali ne vraća se u obranu'.
Ma Zagalo je stara baba, koja jos razmislja o starom stilu igre SVI NAPRED-SVI NAZAD, toga sada nema, sada jedino krila to rade.

Kada je Milan imao Serginha i Cafu-a, to se radilo, sada se to pokusava sa Antoninijem i Abate-om ali jos ne stima.

A sto se Dunge tice, imaju pravo fudbalski experti u Brazilu koji objasnjavaju razloge zasto Dunga nece Dinha u ekiipi za SP.
Uverite se sami:
http://www.youtube.com/watch?v=EBQ8woVvc4w
P.S. Uzivajte i nadajmo se da opet vidimo tako nesto, mada on to jos uvek radi ali u manjoj meri.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA

Tags
balkan

Posting Rules