![]() |
|
|
#23281 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
P.S.
Imam jedno pitanjce...Sta mislite ko bi mogao zamjeniti konacno istrosenog i nekada vrlo nezainteresovanog Pirla?....Lippi ce to u buducnosti pokusat sa Montolivom, a i on se meni zaista svidja i nekako mi se cini da je prirodni nasljednik...--- eventualne zamjene za pirla su: hernanes (o kojem ne znam nesta puno al prica se naveliko),modric,fabregas,gourcouf mozda,ne pada mi niko vise na pamet a da je dostojan. hernanes-podsjeca na kaku al nije toliko napadacki ubitacan,vise je playmaker koliko sam cuo. modric-po meni igracina koji moze samo napredovati,ima brzinu,tehniku,pokretljivost,pregled lopte,po meni savrsen vezni igrac. fabregas-isto kao i modric samo skuplji i afirmiraniji od modrica. gourcoff-svi znamo sta je on.mozda i najveca pogreska nase uprave sto su ga pustili,jos od doba devedesetih kad su propustili dovesti zidanea koji je zavrsio u juvetu-dupetu i svi znamo kakvu je karijeru napravio. ima jos nekih igraca,ali svi znamo da iniesta nikad nece napustiti barcu,tako i lampard u chelseu,ima david silva u valenciji al on nije bas pirlovo mjesto.al on nikad nece napustiti spanjolsku. i da ne zaboravim.niko kranjcar je jebena igracina.napredovao je maksimalno.vec je se bio povezivao s nama.pazite,niko ce zavrsiti 100% u nekom od velike engleske cetvorke.on ima nevjerovatan potencijal.kad se sjetim kako je prije bio trom i nespreman,a sad trci po 10km u tekmi,zabija,asistira,sudjeluje i naprijed i nazad.fascinira me koliko je se popravio.ne znam tko jos ima dostojan.ak neko zna nek kaze. |
|
|
|
|
|
#23282 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi: I ja plačem, ali i ulažem svoj novac
Teško je ovih dana biti navijač Milana. Posebno nakon katastrofalnog poraza (0:4) od Manchester Uniteda. No osim zbog igara svog kluba, navijači su bijesni i nakon izjave Silvija Berlusconija, predsjednika 'crveno-crnih' Da je Silvio Berlusconi osebujan lik, koji je mnogo puta pokazao da ne mari za osjećaje malih ljudi, dokazao je još jednom izazvavši bijes navijača Milana. Naime, u razgovoru za Gazzetu, Berlusconi je bez imalo oklijevanja rekao: 'Neki dan mi je prišao jedan navijač i rekao mi da ne prestaje plakati zbog Milana. Ja sam mu odgovorio da i ja plačem po cijele dane, s time što ja u taj klub ulažem i svoj novac. Neka se zamisli kako je onda meni.' Šta na ovo odgovoriti?Ovo je sramotna izjava fuj!!! |
|
|
|
|
|
#23283 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
milan badelj.....i jos se zove milan
|
|
|
|
#23284 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Ja Hocu Gourcuffa U Veznome Redu!!!!!!!!on Je Igracina
|
|
|
#23285 |
|
Registered User
![]() |
znam da je trac stranica ali ipak kad procitam pada mi mrak na oci http://www.tribalfootball.com/ac-mil...g-squad-697821
|
|
|
#23286 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ovo je očito ismijavanje jer smo mi to i zaslužili jer odavno nismo nikog kupili i dovodili smo samo igrače na posudbe i kao neke slobodne igrače(višak u svojim klubovima) i one koji su nam bili na posudbama pa ih vratili natrag.Ovo je totalno sprdanje sa milanom od svih strana i ovdje se vidi kako nam se svi podsmijavaju i ne vide nas kao ozbiljan klub nego klub penzionera i igrača na zalasku karijere što i jesmo i realno je ovo što nam se podsmijavaju svi od reda,ništa bolje nismo ni zaslužili.Ako ovo ne izazove one mazlume da remontiraju momčad na ljeto onda se svi od reda moramo zamislit šta i kako protiv njih dalje da se borimo.Jednostavno navijači će morat nešto poduzet |
|
|
|
|
|
|
#23287 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ajmooooooo
FORZA CATANIA INter MERDA |
|
|
|
|
|
#23288 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
inter govno gubi 2:1!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#23289 |
|
Registered User
![]() |
bravo catania.bravoooooooooooooooooooooooooooo!!!
|
|
|
|
|
|
#23290 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
ako ne dobijemo chievo u nedjelju sve ih treba strijeljati na stadionu..........
|
|
|
#23291 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
idemo na -1 aBd.. oleeeeeee
|
|
|
|
|
|
#23292 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
E sad ih imamo,samo nedjulju treba proći,a bit će teško,fali nam 10 igrača :-) ,ali valjda ce se borit ko majmuni,a ja sad sam definitivno prelomio da idem u Parmu na tekmu,jedva čekam,auuuuu
|
|
|
|
|
|
#23293 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Forza Catania sad u nedelju idemo na -1 ko sada ne verue da mi mozemo osvoiti skudeto
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23294 |
|
Registered User
![]() |
jos ce ovaj tjedan ispast i dobar.heheh.ma ja se ne brinem za chievo.popit ce tri komada.mi smo sad puni zelje da osvojim scudetto,ono neki dan bi nas samo trebalo ojacat i pokazat da nismo skroz za otpad.dolazimo na -1,inter opet gostuje, i eto nas uskoro mozda na prvom mjestu.inter jos ide u goste romi,mislim cak i fiorentini,izgubit ce on jos bodova.to sigurno.mi samo nek mislimo na sebe i prvaci smo. juhu!!!
|
|
|
|
|
|
#23295 |
|
Registered User
![]() |
ovo je šansa koja se ne smije propustiti steta za ove povrede kljucnih igraca,nadam se bez favallija na stoperu....I ABATEA NA DESNOM BOCNOM POGRIJEŠIO SAM S NJIME....vise od lige prvaka zelio bi scudetto,nadam se da ih interov kiks nece opustiti nego da ce zagristi i pobijediti....
|
| Tags |
| balkan |
|
|