![]() |
|
|
#23356 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
A možda si samo bio ironičan i hteo da isprovociraš.. nadam se da jesi.. u suprotnom ne znam šta da mislim |
|
|
|
|
|
|
#23357 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
strieljo bi ih sve na terenu majku im jebem kako igraju
jedini becks prolazan.... pippo je nogometni invalid....
|
|
|
#23358 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23359 |
|
Registered User
![]() |
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
#23360 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
bolje se rodit bez one stvari nego bez srece...............vise srece nego pameti.....
|
|
|
#23361 |
|
Registered User
![]() |
clarenceee
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#23362 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Hvala ti SEDORFE !!!!
|
|
|
#23363 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
hahaha
![]() Dobar gol. Al uopce, dobro je odigrao. Trudio se, i tako treba da igra svaku tekmu, a ne da seta. Jer vidjelo se, da je i sam primjetio da je Curva protiv njega. Bravo Seedorf. Nastavi sa ovim radom, i sve ce biti ok. Dinho sjajni pasovi, sve ostalo isto. Dijagnoza: Padavicar. Al Pippo, jao majko mila. Ja tog tipa ne kontam. Pa covjek 2 puta sam pred golmanom i on hoce da udje u gol s loptom. Pa gdje onaj stari Pippo koji je samo cekao priliku i odma sut? Pippo, hvala na svemu, al mislim da sad oboica vidimo da ti je vrijeme da okacis kopacke. Oddo i Zambrota are back! Wooow koja borba. Sjajni su. A sada najsladje. Poslao sam jaranu poruku, da imaju evo jos 2 mjeseca da ociste i izglancaju pehar, da se islikaju sa njim, i onda poslije ta 2 mjeseca da zauvijek kazu ZBOGOM tom peharu ![]()
|
|
|
#23364 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
alo ljudi,sta ima.ev ja dosao s nogometa s pajdasima i vidim da smo dobili 1-0 i to u zadnjoj minuti.pa sta je bilo? zar smo toliko losi bili? i da,hvala seedorfe,mozda si nam donio naslov.au jesmo veceras imali srece.hvala seedorf,hvala hvala hvala.......
|
|
|
|
|
|
#23365 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23366 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
kakva golčina!!!
|
|
|
#23367 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Infarkt, Infarkt, umalo ga nisam doziveo, a bio sam gotov, i onda grom iz vedrog neba GRANDE SEEDORF, Aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu i evo me sada na sedmom nebu.
ZA Lea necu da se svadjam, totalno je promasio sve danas, i ako dogjem do informacija da Klaas nije povregjen, nego namerno izostavljen onda ima da psujem, i to mnogo. Sve u svemu idvratna utakmica, ali sa ovakvim pobedama se uzima titula, ovakve pobede dobijaju samo velike ekipa, a to smo mi, to je MILAN. Sada, sledeci vikend, Palermo pakuje merdu, mi dobijamo napolija i eto nas na tronu, i posle nas niko od tamo nemoze srusiti. Idem da spavam dok mi je jos lepo. Laku noc momci.
|
|
|
|
#23368 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
Beckham slomio ahilovu petu!
|
|
|
|
|
|
#23369 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
nazalost, Beckham kraj sezone. Povrijedio tetivu. Izgleda da ce biti 5 mjeseci van terena. Abate takodjer van cijele sezone. Povreda koljena.
|
|
|
#23370 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Ali ja fkt ne mogu da vjerujem, pa mi u prosjeku gubimo 2 igraca po utakmici, jebemu vise i docotore i fizicku spremu...Becks se izgleda takodjer opasno povrjedio...AC BOLNICA jebote vise...ali vikend-srijeda mi ne mozemo igrat i to je kraj...sva sreca pa 7 dana odmora, da se Pato vrati potpuno spremljen...al fkt sta je sa Pippa on prije nije gledo samo spicem opali, sada dva puta nesto izvodi...mi pod pritiskom igramo katastrofa...fkt psiha nula...leo mora to poraditi vise jebemu citavu sezonu se isto ponavlja....
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|