AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 14-03-2010, 17:18   #23371

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
a golčeine u p m... hvala brateee za malo radosti
Lea necu spominjati, cim sam vidio prvu 11 znao sam patnja nam je... postavlja se pitanje jel to tim zbog povreda ili sta... Bekam se povrijedio jel, ma nek ide u kurac krasni i onako sam odmaze...
Old 14-03-2010, 17:27   #23372

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
bas sam nedavno razmisljao o seedorfu,i mislim u sebi a u picku maternu otkad covjek nije zabio neki euro gol,neki gol iz daljine kao onaj kad smo preokrenuli 0-2 protiv merde,i evo maloprije sam vidio gol.hvala leptiru na linku.prava golcina.sjela mu je na punu nogu i to se ne brani.ne znam,mislim da je ovaj gol vrijedan scudetta.mogao bi biti.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 17:46   #23373

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
dobro je, ovo smo dobili vise sretno nego spretno, ali najbitnije je da su bodovi tu. seedorf od kada je usao po meni vrlo dobar, . najveci problem mi se cini ta spora igra, nikome ne mozemo nabiti ritam. cijela vezna linija igra iz druge, treće, usporeno a tako se ne može.

sad smo na minus jedan i ne triba se previse dizat u oblake. jos uvijek je inter ispred nas. mislim da nakon sljedećeg kola mozemo pobjedom nad napolijem doc na prvo mjesto, jer ne vidim kako ce inter izvuci pa i bod kod palerma. tribamo gledati jednu po jednu utakmicu do kraja, i pokusat izvuc maksimum bodova.

od 'opasnih' nama ostaje igrati sa juveom i fiorentinom (kod kuce) i sa palermom (u gostima), a inter ce morati ugostiti juve, a u goste fiorentini, romi i palermu. osim toga ima jos dosta zeznutih utakmica di se mogu prosuti bodovi, nadam se da ćemo do kraja ipak mi biti ti koji će osvojiti dva boda više od njih.

samo bez pretjerane euforije, idemo kolo po kolo pa ćemo vidjeti kako ce se sve rasplest... FORZA MILAN
Old 14-03-2010, 17:56   #23374

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Kako mu je samo sjela...monitor sam oborio radi gola...ebem ti mucenje i led...
Ali ja fkt ne mogu da vjerujem, pa mi u prosjeku gubimo 2 igraca po utakmici, jebemu vise i docotore i fizicku spremu...Becks se izgleda takodjer opasno povrjedio...AC BOLNICA jebote vise...ali vikend-srijeda mi ne mozemo igrat i to je kraj...sva sreca pa 7 dana odmora, da se Pato vrati potpuno spremljen...al fkt sta je sa Pippa on prije nije gledo samo spicem opali, sada dva puta nesto izvodi...mi pod pritiskom igramo katastrofa...fkt psiha nula...leo mora to poraditi vise jebemu citavu sezonu se isto ponavlja....
Sta ti sad smeta bolnica? Ne kontam. Abate se povrijedio zato sto je pokusao da skoci da odbrani onu visoku loptu, sto je i Bonera trebao uradit protiv Rooneya, ali se Mantovani naslonio na Abate pri padu, tako da je sletio na koljeno duplom kilazom. To mora biti povreda. Nazalost.
Beckham, zaorio kopacku u travnjak, i nagli trzaj tijelom, noga ostala u travi i *clap* ode tetiva.
Znaci, nema tu "l'infermeria" nista sa povredama. Sve se to moze desiti i ostalim igracima u drugim klubovima.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 18:07   #23375

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by curki View Post
dobro je, ovo smo dobili vise sretno nego spretno, ali najbitnije je da su bodovi tu. seedorf od kada je usao po meni vrlo dobar, . najveci problem mi se cini ta spora igra, nikome ne mozemo nabiti ritam. cijela vezna linija igra iz druge, treće, usporeno a tako se ne može.

sad smo na minus jedan i ne triba se previse dizat u oblake. jos uvijek je inter ispred nas. mislim da nakon sljedećeg kola mozemo pobjedom nad napolijem doc na prvo mjesto, jer ne vidim kako ce inter izvuci pa i bod kod palerma. tribamo gledati jednu po jednu utakmicu do kraja, i pokusat izvuc maksimum bodova.

od 'opasnih' nama ostaje igrati sa juveom i fiorentinom (kod kuce) i sa palermom (u gostima), a inter ce morati ugostiti juve, a u goste fiorentini, romi i palermu. osim toga ima jos dosta zeznutih utakmica di se mogu prosuti bodovi, nadam se da ćemo do kraja ipak mi biti ti koji će osvojiti dva boda više od njih.

samo bez pretjerane euforije, idemo kolo po kolo pa ćemo vidjeti kako ce se sve rasplest... FORZA MILAN
dobar post malu popravku i milan gostue kod palerma ako dobiemo kod palerma onda smo sampioni 99 %

\beckam e na svima pokazao kako se gine na terenu zasluzue cistu 10
a zambrota e odigrao slabo ali polako nek se vrati....ronaldinhoo
opet se seta

seedorf respect caru ajmo sad smo u tvoj ruci odvedi ne do skudeta

momentalnata teperatura vo milano e -1 prolece se blize tako kako ce rasti celziusovi stepeni tako ce i nasu bodovnu razliku
vremenska prognnoza za 15.5.2010 vo milano se ocekue da bude +6 ovo e utrinska temperatura.....

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 18:21   #23376

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
iter gostue i kod lazio a oni se bore za opstaok pappapapapap printer ciao tuti....

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 19:06   #23377

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
sami za sebe odlučujemo...a što je najgore poznavajući naš mentalitet u zadnjih par godina, kada je najpotrebnije loše odigramo..
nadam se da će se to promijeniti u ovim preostalim tekmama
Old 14-03-2010, 19:20   #23378

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Već sam izgubio svaku nadu da ćemo se vratiti u trku za scudetto nakon onog promašaja bekama u 85.min i da će retard leo prokockati i treću poslednju šansu ali onda je gospodin Bomba objasnio neke stvari.. Hvala ti Klarens.. ali ponovo smo čekali 10 min pre kraja na tvoj ulazak.. tužno i žalosno..

Zaista bi voleo da ne pričam o njemu ali on je iz meča u meč sve gori.. da je početak sezone pa i da shvatiš ali da se toliko forsiraju igrači koji su se pokazali u katastrofa izdanju, to mi ne ide u glavu.. da pravi toliko nelogičan odabir igrača, da toliko bespotrebno eksperimentiše, da toliko čeka na promene kad ne ide, da je toliko slab motivator.. da ne može da nauči iz 300 grešaka.. to mi ne može ući u glavu

Ne moram ni da kažem koliko sam bio nervozan jer se to sasvim dobro videlo iz prethodnih postova, jedini uzrok tome je bio gospodin bakterija.. čovek je neuništiv u svojim imbecilnim potezima i to već polako postaje bolest.. Ja, koji sam prvi stao protiv flaminija, igrača koga poštujem ali zaista ne volim njegov stil i nikada neću shvatiti potez uprave kad ga je dovela jer je on jedan običan trkač a takvih ima na izvoz u kalču, a platila ga oko 15mil koliko se sećam.. za mene će biti uvek lošija verzija gatuza i samo opcija sa klupe, ali on je danas morao biti u prvih 11.. Morao! Zašto nije, to samo bakterija zna..

Gospodin pirlo je u dubokoj komi i zaista iskreno sumnjam da će se ikada probuditi.. davao je znake života u II poluvremenu protiv rome ali posle toga je ponovo zaspao.. neko reče na eng forumu "pirlo out, scudetto in" nemam šta da dodam.. najgori igrač Milana ove sezone, ne računajući one s klupe.. treba da ga je crni stid i sram.. dok njegov drugar gatuzo polako počinje da se svrstava u kategoriju nepoželjnih.. ali u onom pravom smislu.. u onom smislu da kad ga vidite na terenu duboko uzdahnete i pomolite se.. on ne postoji više na terenu, bespotrebno zauzima prostor i ne bi smeo više ni minut da provede u igri ukoliko želimo scudetto

I njih dvojica su glavni razlog naše kriminalne igre, antipropagande od fudbala.. ne stvoriti nijednu šansu do 60minute implicira da jednostavno vezni red nije postojao.. iako je bekam bio možda najbolji igrač na meču, on nije zaslužio da se danas nađe na terenu.. super je što je bio, ali neverovatno da je dobio šansu nakon nekoliko vezanih očajnih partija..

adiyah i huntelar ni na klupi, i to zaista mi ne ide u glavu u trenutku kad su mancini i pato out.. Pohvale idu za sve ostale koji su se iskreno borili.. osim za favalija koji je standardno očajan i loš, koji nas je koštao pogotka koji je bez razloga poništen kijevu.. jednostavno je spor, jadan, slab, očajno anticipira, još lošije se kreće i protiv napolija sa njim i sa ovakvim veznim redom nemamo šanse ni za remi..

oddo i zambrota su se vratili i to je sjajno, , kapiten treba nedelju odmora ili još bolje nek igra štopera protiv napolija, manje će izgledati loše od đuzepea.. rone standardno dobar, borriello standardno uporan, nemam previše zamerki bez obzira što nije zatresao mrežu.. pippo je igrao dobro ali da ne može zabiti sa 3 metra stvarno ne kapiram.. i zaista ne bi smeo da dobija priliku pre huntelara (koju je istina sve lošiji i lošiji)

Uopšte mi nije žao što se abate povredio, voleo bih da je istu sudbinu doživeo favali i gatuzo.. ali bekamova povreda je zaista peh, i ovakav bekam će nam sigurno nedostajati.. neverovatno stvarno, svaki meč minimum jedan povređen, kao da idu u rat a ne na utakmicu.. Pato je užasno potreban ovom napaćenom timu i jedan štoper.. iskreno se nadam da će se bonera ili onjevu oporaviti što pre, tj do aprila i onih bolesno teških gostovanja u đenovi, na siciliji i sardiniji
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 20:52   #23379

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Već sam izgubio svaku nadu da ćemo se vratiti u trku za scudetto nakon onog promašaja bekama u 85.min i da će retard leo prokockati i treću poslednju šansu ali onda je gospodin Bomba objasnio neke stvari.. Hvala ti Klarens.. ali ponovo smo čekali 10 min pre kraja na tvoj ulazak.. tužno i žalosno..

Zaista bi voleo da ne pričam o njemu ali on je iz meča u meč sve gori.. da je početak sezone pa i da shvatiš ali da se toliko forsiraju igrači koji su se pokazali u katastrofa izdanju, to mi ne ide u glavu.. da pravi toliko nelogičan odabir igrača, da toliko bespotrebno eksperimentiše, da toliko čeka na promene kad ne ide, da je toliko slab motivator.. da ne može da nauči iz 300 grešaka.. to mi ne može ući u glavu

Ne moram ni da kažem koliko sam bio nervozan jer se to sasvim dobro videlo iz prethodnih postova, jedini uzrok tome je bio gospodin bakterija.. čovek je neuništiv u svojim imbecilnim potezima i to već polako postaje bolest.. Ja, koji sam prvi stao protiv flaminija, igrača koga poštujem ali zaista ne volim njegov stil i nikada neću shvatiti potez uprave kad ga je dovela jer je on jedan običan trkač a takvih ima na izvoz u kalču, a platila ga oko 15mil koliko se sećam.. za mene će biti uvek lošija verzija gatuza i samo opcija sa klupe, ali on je danas morao biti u prvih 11.. Morao! Zašto nije, to samo bakterija zna..

Gospodin pirlo je u dubokoj komi i zaista iskreno sumnjam da će se ikada probuditi.. davao je znake života u II poluvremenu protiv rome ali posle toga je ponovo zaspao.. neko reče na eng forumu "pirlo out, scudetto in" nemam šta da dodam.. najgori igrač Milana ove sezone, ne računajući one s klupe.. treba da ga je crni stid i sram.. dok njegov drugar gatuzo polako počinje da se svrstava u kategoriju nepoželjnih.. ali u onom pravom smislu.. u onom smislu da kad ga vidite na terenu duboko uzdahnete i pomolite se.. on ne postoji više na terenu, bespotrebno zauzima prostor i ne bi smeo više ni minut da provede u igri ukoliko želimo scudetto

I njih dvojica su glavni razlog naše kriminalne igre, antipropagande od fudbala.. ne stvoriti nijednu šansu do 60minute implicira da jednostavno vezni red nije postojao.. iako je bekam bio možda najbolji igrač na meču, on nije zaslužio da se danas nađe na terenu.. super je što je bio, ali neverovatno da je dobio šansu nakon nekoliko vezanih očajnih partija..

adiyah i huntelar ni na klupi, i to zaista mi ne ide u glavu u trenutku kad su mancini i pato out.. Pohvale idu za sve ostale koji su se iskreno borili.. osim za favalija koji je standardno očajan i loš, koji nas je koštao pogotka koji je bez razloga poništen kijevu.. jednostavno je spor, jadan, slab, očajno anticipira, još lošije se kreće i protiv napolija sa njim i sa ovakvim veznim redom nemamo šanse ni za remi..

oddo i zambrota su se vratili i to je sjajno, , kapiten treba nedelju odmora ili još bolje nek igra štopera protiv napolija, manje će izgledati loše od đuzepea.. rone standardno dobar, borriello standardno uporan, nemam previše zamerki bez obzira što nije zatresao mrežu.. pippo je igrao dobro ali da ne može zabiti sa 3 metra stvarno ne kapiram.. i zaista ne bi smeo da dobija priliku pre huntelara (koju je istina sve lošiji i lošiji)

Uopšte mi nije žao što se abate povredio, voleo bih da je istu sudbinu doživeo favali i gatuzo.. ali bekamova povreda je zaista peh, i ovakav bekam će nam sigurno nedostajati.. neverovatno stvarno, svaki meč minimum jedan povređen, kao da idu u rat a ne na utakmicu.. Pato je užasno potreban ovom napaćenom timu i jedan štoper.. iskreno se nadam da će se bonera ili onjevu oporaviti što pre, tj do aprila i onih bolesno teških gostovanja u đenovi, na siciliji i sardiniji
kao prvo, cijenim tvoje postove jer se prema njima vidi da znas sta govoris i sta milanu fali. ALI, molim te da ne pretvaras ovaj forum u veliku dramu

Za ove igrači koje si ti nabrojio, sve to stoji ali ti to u svom postu izneses s tolikom dozom mržnje da je to nevjerojatno... Svi mi ovdje volimo Milan i željeli bi da bude prvi, ali neke granice se moraju znati. Slažem se da Leonardo igra uvijek isto, da mu fali taktičke prilagodbe u nekim dijeliovima sezone (kada nas ne ide dobro) ili nekim utakmicama, ali da li je to razlog da ga ti nazivaš 'bakterijom čiji imbecilni potezi već postaju bolest'!!!

Čekaj malo, to već prelazi neke zdrave granice razuma, smiri se malo. Druga stvar, ovi igrači koje imamo, nije njih birao ni Leo ni Carlo, nego Galliani koji je sad već godinama stvarao momčad na osnovi starijih 'istrošenih' igrača i sad mu se to vraća, pa nema novaca radi golemih ugovora koje realno većina igrača ne bi mogla imati ni u kojem drugom klubu (Jankulovski, Favalli, Pippo, Dida... u prvom redu). Dok se Milan ne riješi takvih igrača biti će ovako, jer njih treba platiti, a koliko mogu dati u ovim utakmicama koje odigraju, vidjeli smo svi.

Favalli je očajan, to svi znamo, ali koja je alternativa u ovom trenutku? Kaladze? To ti je ka i ono 'između dva zla biraj manje'.

I da, Flamini je došao po isteku ugovora iz Arsenala, dakle bez odštete, a kolika mu je plaća u to neću ulaziti.

Da sumiram, Milan je sa ovim kadrom igrača koje ima vrlo dobar, jer borba za scudetto i osmina finala LP je nesto na sto bi vecina nas sa foruma pristala na pocetku sezone. Bit ce tesko do kraja, ali mislim da mozemo docekati svoju priliku, a ako i budemo drugi na kraju, neće biti katastrofa jer nam je Inter u derbijima pokazao ko je trenutno jača ekipa. Zato bez pretjeranog pesimizma, ali i euforije jer smo tek stigli merdu, a za prestići ih imamo još dosta posla...

Last edited by curki; 14-03-2010 at 20:55.
curki is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 21:21   #23380

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Meni je zaista žao što moram da se ponavljam ali ajde.. probaj da shvatiš da je ovo forum.. ako ti smeta moj rečnik ja ti ne mogu pomoći zaista.. prilagođavati se vašim senzbilitetima mi ne pada na pamet

Ja, čoveka koji napravi više od 5 puta identičnu grešku ne mogu zvati nijednim drugim imenom, osim bakterijom koja nema mozak.. imbecilom čiji je iq ispod 50.. ti ga ceni, poštuj, hvali kao ensar.. slobodno.. tvoje pravo, ja ću ga napadati, ti ga brani ali me nemoj smirivati.. molim te.. čak i ako je dobronamerno, nema potrebe.. ja ću tog čoveka mrezti sve i da osvoji kalčo, tj prezirati.. jer je mržnja inferiorno osećanje.. a u osećanju prezira postoji ponos i uverenje da smo bolji i viši od onog koga preziremo, kako kaže Jovan Dučić..

Ja ne unosim elemente drame, to radi upravo taj kvazi stručnjak na terenu.. a ja ovde samo iznosim svoje osećanje na način koji meni odgovara.. a to što tebi i nekima smeta zaista je jako nebitno i ne bi trebali da se time bavite na forumu.. i meni smeta milion stvari ali nikoga ne ućutkujem i ne dajem savete da se smiri.. zato molim te, moj doživljaj utakmica je najmanji problem.. osvrni se na to šta ćemo sa štoperima a ne kakav ću ja post napisati..

ps. što se tiče flaminija, ja sam pogrešio.. plata mu je enormno visoka a ne transfer.. 5,6 miliona po sezoni, 4 godine ugovor što će reći 22,4 milke.. što je takođe strašno i žalosno.. bolesno precenjen igrač koji nema konstantnost i koji je uglavnom zamena (večeras nezasluženo na klupi)
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 22:42   #23381

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Momak, ti sigurno nisi normalan..
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 01:58   #23382

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
ja nemogu da vjerujem kako vi mjenjate misljenja o pojedinim igracima preko noci, Abate vam je bio igracina do skoro sad je na jednom karina, kad ce te ljudi shvatit da on nije j*b*n* BEK, nego krilni igrac, ofanzivni a ne defanzivni i vise nego dobro obavlja ulogu koju mu je zadao Leo, volio bi vidjet nego drugog svjetskog igraca ofanzivnog kako bi se snalazio u odbrani recimo CR7, i nemojte da pljujete po igracima i Leu, igraci se trude daju sve od sebe kao i Leo, iskreno neznam sto veceras Klass i Adiyah nisu bili na klupi isto tako neznam zasto se ne pruzi sansa Albertazziju koji je sigurno bolji od Favalija, ali cu vjerovat Leu i on vjerovatno ima svoje razloge za to, i postovi tipa bas mi je drago da se povrijedio ovaj da hoce i onaj nisu postovi koje bi napisao istinski navijac Milana, jer shvatite nama je svaki igrac sad potreban.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 03:14   #23383

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
da je situacija drugacija da je milan 6. na tabeli onda bi se zamarao nekim izjavam ljudi koji zele svoju taktiku sa najnovijeg menađera ubaciti u stvarni zivot.necu sam sebi dozvoliti da mi to upropasti ovaj trenutak.a taj trenutak je sljedeci:milan je nakon dugo vremena u izravnoj borbi za scudetto i to sa najslabijom ekipom u zadnjih 5 godina i valja priznati neuiskusnim trenerom...
milan je tu milan je u igri i to je sve sto je bitno....
Old 15-03-2010, 03:49   #23384

Stam

Registered User

Stam is on a distinguished road
Jebote leptiru nemogu ti više šutit,daj više odjebi sa tim svojim fakultetskim pametovanjem!

Last edited by Stam; 15-03-2010 at 03:52.
Stam is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 04:58   #23385

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Clarence.......Sto se mene tice mozes sljedecih pet tekmi da se setas po terenu,zasluzio si,hlvala ti sto si nam vratio vjeru u Scudeto.....Kako su mi suze krenule poslije onog golcine...I jos nesto..Leptiricu,ohladi se malo ides na kurac ljudima...
Forza Milan...

Tags
balkan

Posting Rules