AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-03-2010, 05:38   #23386

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
efekat daj ne lupetaj
kak mozes ga zvati leo bakterija,pa ako ne ti se svidja Leonardo onda daj da vratimo carlito

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 06:09   #23387

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Ma vi nikako da shvatite leptira. On Lea zove bakterija jer samo "bakterija" moze napraviti cudo i od istrosenih igraca milana (mislim mnogi su ga zvali istroseni jos prije 5 godina, zamislite kako je tek sada) napraviti cjelinu koja se bori za skudeto sa "oslabljenim" interom i juventusom (da ne nabrajam pojacanja interea i juveta sada). Ja bi lea prije nazvao "virus" jer bakterija mi je nekako slabo. Al eto moze i bakterija jer mu je ovo tek prva sezona.

Da se ja pitam taj covjek bi za mene bio dugorocno rijesenje za milan. Uz naravno malo zainteresovanijeg Berlusconia, koji ce ispuniti neku zelju naseg virusa.

Cesto se iznerviram glupostima koje se napisu, ali eto to je formum pa svako moze imati pravo da se pravi pametan. Evo procitah i kometnrat tipa nek se kreten povrijedio (misleci na bakama), sta reci na to...To je najgori komentar navijaca milana koji sam cuo od kako pratim milan. Pa covjek ne ide na svjetsko prvenstvo... Da ste samo vidjeli raspolozenje navijaca i igraca nakon utakmice. I pored ovako vazne pobjede raspolozenje je bilo kao da smo izgbubili.

I morat cu jos nesto uraditi, snimiti sljedecu presicu leonarda pa da malo vide pojedinci kako covjek sa IQ 50, odgovara na pitanja slicnog sadrzaja kao sto su kritike mnogih na ovom forumu.

Par buta sam ozbiljno razmisljao da ne otvaram vise ovaj formu, jer nekad imam osjecaj kao da se javljaju vecinom navijaci drugih klubova a ne milana. Samo se ceka kad ce neko pogrijesiti pa da ga pljujemo. A kad se desi nesto dobro napisu se 2-3 posta i naravno opet se nadje neki FM strucnjak da kritikuje po neki detalj, recimo sto je seedorf hodao od 58 do 67 min.

Iako ne osvojimo sccudeto kojem odavno nismo bili ovako blizu nece mi biti zao. Hvala virusu sto me je podsjetio na dane kada sam se s razlogom nadao da mozemo osvojiti sccudeto.

Last edited by zllax; 15-03-2010 at 06:12.
zllax is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 06:09   #23388

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Efekat sve najbolje zna, pustite decka... on bi sa ovim penzonerskim domom osvojio sve...

Opet nada i vjera u Scudetto, ugrijalo ugrijalo, naredni vikend nadam se temperatura u Milanu iznosit ce od 0 do + 2 vidjet cemo ))))))))))
Old 15-03-2010, 06:12   #23389

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Po meni, tekma je bila uzasna. Pravi odraz koliko smo mi slabi. Nemamo Nestu, nas stub odbrane, nemamo Pata, dijete kojim smo se kunili na pocetku sezone.
Antonini kojeg je dosta pljuvalo, postane nas najbolji lijevi bek, pa i on odsutan. A sada uz te povrijedjene doda se nas novi bek Abate, i vezni Beckham. Beckham kakav je da je, dobro je takticki odigrao. Svidjelo mi se sto je isao cak na lijevu stranu po loptu.
Igraci koji su ostali, su uzas. Mislim, to nisu igraci za scudetta, i to se vidjelo jucer. Favalli je slab, Zambrotta se vraca, Ambrosini premoren, Pirlo nema nikog da trci pored njega pa mora sve sam a tu se gubi, Ringhio upravo je on morao obavit taj posao a bio je uzas, Ronaldinho sjajni pasovi, al vise je i suigracima dojadio sa svojom predstavom pa su prebacili igru na desnu stranu. Uostalom, padavicar, treba se opustit od tog: "trazenje faula". Budi musko. Boriello i Klaas su ista sorta, samo ne napadaci. Pippo, hvala na trudu, ali 3 prilike za gol, a ti pokusavas nemoguce. Jednostavno: primi-sutni-zabij!
Leonardo je slab takticki. Pogrijesio je sa izborom igraca. Flamini-Ambrosini; Beckham-Huntelar; Seedorf-Ringhio. Favalli je nasa jedini odbrambeni i to je zalosno. A to sto ti Leptir pametujes da zadnjeg odbrambenog moze odigrat izmoreni Ambrosini, ili stari Zambrotta koji to nije nikad odigrao, mogu samo reci: zalosno. Pitam se sta si ti gledao na Trafordu od 45' do 55' Ogromna je razlika kretanja Thiaga, Bonere, Neste, pa cak i Favallia, naspram Ambrosinia. Jer Ambro nije niti ce ikad bit odbrambeni igrac. I zato prestani pametovat o tome. Jedini koji moze, je Albertazzi, al se mi ne usudjujemo gurnut ga u vatru.
Drugo, ne ide nas ona igra. A Leonardo ne zna nista drugo. Nije u stanju da nadmudri protivnika. Tako da smo izgledali jadno svi 90' minuta. Gubili smo igru u sredini, a u napadu nismo imali nadmoc, vec je Boriello bio progutan. Ulazak Pippa je to puno olaksao, pa su tako nastale sanse. Drago mi je da je Oddo opet tu i Zambrotta, potrebni su do kraja sezone. Ringhio je svoje odigrao. Shvatio je to i on. Seedorf, kad bi se onako trudio svi 45' minuta to bi bilo super. Ali dosta puta smo ga vidjeli. Ali uvijek moze doci do promjene, narocito nakon onog gola kad je pokazao da je shvatio da ga Curva ne voli.
Slijedece 3 tekme, imamo bolji raspored i od Intera i od Rome. U utorak navijam za merdu, tako da budu jos slabiji u prvenstvu A Roma je vec sad uzas. Ali, ne smije nas hvatat euforija, jer ponavljam, jucer smo pokazali da smo s igracima, igrom, taktikom, daleko od "sampiona Italie". Ne ocekujem ogromne promjene, al smirenost, zalaganje, i zelju za nemogucim.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 06:21   #23390

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Neka od gostovanja chieva ove sezone:

Bari vs. Chievo 1:0
At. Bergamo vs. Chievo 0:1
FC Genoa vs. Chievo 1:0
Lazio Roma vs. Chievo 1:1
Roma vs. Chievo 1:0
Catania vs. Chievo 1:2
Cagliari vs. Chievo 1:2
Bologna vs. Chievo 0:2
Juventus vs. Chievo 1:0
ima tu jos remija....a i po koji poraz

Chievo je najtvrdja gostujuca ekipa u ligi.
Nadam se da je sada jasno zasto je ovo bila teska utakmica.
Obratite paznju na genovu(naj efikasniji u ligi), caglari(drugi u ligi) i romu koje vaze za efikasne domacine.

Usput da se malo pohvalim. Odigrao sam X hendikep.

Last edited by zllax; 15-03-2010 at 06:23.
zllax is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 06:25   #23391

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Spaleti, Del Neri, Tasoti, Kuper, Kapelo, Hidink, Hicfild

Spaleti moze, al ne znam dali je u stanju da vodi jedan veliki klub.
Del Neri, ko sto je dejo ti rekao, 2 sedmice u Portu i dobije otkaz. I ti bi takvog amatera stavio na nasu klupu?
Tasoti je pomocni i ostaje najbolji pomocni.
Kuper hahahaha gdje nadje ovoga hahaha, taj je profula na svim pozicijama. Sa Valenciom 2 puta izgubi u finalu. Vodio Inter i sa njima profula.
Capello, da je bogdom. On bi napravio novi Milan. Al on nece kod nas, jer mu uprava nece dovuc igrace.
Hiddink, sjajan trener, al vec je prihvatio Tursku. Uostalom ne treba mi neko ko ce doc i sastavit spisak od 10 igraca koje su, samo njemu znano, nama prijeko potrebni.
Hicfeld, on nema blage veze sa Italianskim fudbalom, al je sjajan strucnjak. Nebi se upustao sa njim. Al ima veliko priznanje da je jedini koji je osvojio Ch. Ligu sa dvije ekipe.

A dobar nam je ovaj Favalli, 1:50 igre covjek napravi 2 fatalne greske hahaha
Nisam stigao sinoć da odgovorim jer je već počela utakmica ali evo da ostavim repliku.. Dakle, Spaleti je provereno dobar strateg, ofanzivan, ne kalkuliše previše, to ga ponekad i košta bodova ali je po meni kao crtan i poručen za ovakav tim Milana.. nzm iz koje perspektive gledaš romu, ali to je svakako veliki tim, pogotovo u poslednjoj deceniji i te priče ne piju vodu

Drugo, Del Neri.. To što je dobio otkaz posle mesec i po dana u portu više govori o portugalcima nego o njemu kao stručnjaku, jer su kreteni imali iste ambicije nakon rasprodaje kompletnog tima i odlaska murinja.. njega treba gledati kroz prizmu rada u italiji, gde se pokazao kao vrstan stručnjak vodeći prosečne i ispodprosečne timove na fenomenalan način, i nazvati jednog takvog stratega amaterom je znak apsolutne neupućenosti

Treći, Ektor Kuper.. ne znam da li je za vas rođeni pobednik samo onaj ko osvoja lige šampiona i prvenstva.. ali doći 2 puta u finale, izgubiti na penale, sa merdom doći na korak od titule posle 15 godina i onda je ispustiti jer u timu imaš bruna ćirila i vratislava greška.. ne, to nije luzer.. to je izuzetan stručnjak.. možda nema trofej, ali su te činjenice svakako za ogromno poštovanje..

I na kraju naš legendarni Tasoti.. iz kog razloga on nije dobio šansu da vodi ovaj tim nakon odlaska karla to zaista ne znam.. on je neko ko ima autoritet, koje skoro deceniju u tom poslu i logičan sled bi bio da preuzme palicu, ali se to nije dogodilo.. i šta znači dobar pomoćni to treba i da ostane.. pa ako je dobar onda nije normalno da sedi tu 30 godina na mestu pomoćnog već da napreduje.. ako je neko zaslužio da vodi Milan to je on

Tako da, sve su to respektabilni stručnjaci koji imaju sve potrebne kvalifikacije za razliku od ovog retarda koji se pojavio iz vedra neba sa pričom kako je učio od karla (ovaj mu verovatno držao neki kurs, jadnik ga evidentno nije savladao).. postoji tu još nekolicina trenera koji su poželjni, evo recimo Prandeli, ali njega je juventus već aplicirao.. tako da izbora ima, Spaleti je prva opcija ali pitanje je da li imamo para za njega.. on je sad u rusiji, uzima lovu.. a kad planira da se vrati to je već upitno
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 06:58   #23392

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

A sta je sa Gasperini (Genova) ili Prandelli (Fiorentina)?
Eto, taj Prandelli nabije Liverpoola i Lyona, a sam je stvorio igrace. Gilardino koji nama ne treba, on ga probudi. Ovaj prvi, upravo je pod njim Boriello postao golgeter Serie A
Pazi, ako vec neko treba doci na nasu klupu, onda to mora biti neko ko je trenirao u Italiji, da zna mentalitet i taktiku italijanskog fudbala, da zna o igracima, da moze motivirat one penzionere, da ne trazi 20 novi igraca, i da zna sa svoj posao.
Leonardo je amater, ali dobro obavlja taj posao. Kao i Pep, ima jednu zacrtanu taktiku i nju razvlaci cijelu godinu. Ja i dalje tvrdim da mu treba dat sansu, vidjet na ljeto kakav mu je plan, i odlucit. Al od tih tvoji nabrojani, jedino Spaletti moze, ove ostale tarabe nek idu rusiju ili englesku trenirat. Ili jos bolje, eno Inter je slobodan od ljeta.
Old 15-03-2010, 07:29   #23393

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
A sta je sa Gasperini (Genova) ili Prandelli (Fiorentina)?
Eto, taj Prandelli nabije Liverpoola i Lyona, a sam je stvorio igrace. Gilardino koji nama ne treba, on ga probudi. Ovaj prvi, upravo je pod njim Boriello postao golgeter Serie A
Pazi, ako vec neko treba doci na nasu klupu, onda to mora biti neko ko je trenirao u Italiji, da zna mentalitet i taktiku italijanskog fudbala, da zna o igracima, da moze motivirat one penzionere, da ne trazi 20 novi igraca, i da zna sa svoj posao.
Leonardo je amater, ali dobro obavlja taj posao. Kao i Pep, ima jednu zacrtanu taktiku i nju razvlaci cijelu godinu. Ja i dalje tvrdim da mu treba dat sansu, vidjet na ljeto kakav mu je plan, i odlucit. Al od tih tvoji nabrojani, jedino Spaletti moze, ove ostale tarabe nek idu rusiju ili englesku trenirat. Ili jos bolje, eno Inter je slobodan od ljeta.
evo ti jednostavno odgovora za ovo boldano... u Fiorentini svi rade za Gilu jednostavno on u tekmi dobije 10 jako dobrih lopti za postizanje gola i naravno mora pogoditi isto tako i Marco dok je igrao u Genovi, dok u Milnanu toga nema centarfor dobije u toku tekme najvise 3 lopte ako ne pogodi on je los napadac, zato su u Seri A ljudi uvijek volili napadace poput pippa ili trezegola .....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 07:49   #23394

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

istina. Al meni se svidja i ono oko napadaca. Znaci, kako igraju ostali, kako se krecu. Covjek se razumije u svoj posao, i sjajno ga obavlja u Fiorentini. Naravno, ima upravu koja mu ispunjava zelje, i dobre pomocnike koji nalaze sjajne igrace. E sad, da li bi Prandeli uspio u Milanu... ne zanima me. Ne zelim da razmisljam o tome, jer trenutno imamo trenera i zadovoljan sam sa pokazanim. Samo trebamo da nastavimo sa nasim radom, ne obazirat se na stanje na tabeli i pritisak, vec gledat da iz utakmice u utakmicu budemo bolji i bolji. Znaci smirenost i rad.
Old 15-03-2010, 08:13   #23395

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Flamini - odličan veznjak koji već dvije godine sjedi na klupi i koji se mora iz tekme u tekmu dokazivati! I onda se ili trudi previse ili nema samopouzdanja pa juri 250 km/h itd. Morate shvatiti da su igračima potrebne utakmice da počnu igrati smireno i kvalitetno. Ako je Gattuso zasužio da igra ispred Flaminia, pa i Beckham, ja sam lud. Ajd kontam za Pirla, on nam je kao kreativac...

Huntelaar - sve lošiji i lošiji? Ako je on lošiji od onoga sto je Marco odigrao u zadnje 4 tekme ja cu se ubiti! Protiv Rome i Uniteda je igrao DESNO KRILO! je, promašio je 2 100% šanse, i to mu svi broje duplo nego Borriellu, jer je MArco talijan i dugo je tu i ljudi prestanu bit fer i objektivni!! Taj Borriello je kanta bio, i biti ce kanta dok god bude igrao. Ljevak koji loptu NE MOZE SUTNIT NOGOM!! HALO???!!!!! Smiješno! Pippo je u 20min stvorio kaos... je, promašio je. Ali je bio 5 puta bolji od ovoga.

Dobro je da su Oddo i Zambro tu! A sada ako ovaj MilanLab napravi još kojie sranje treba im svima dat otkaz!!!

Svaka cast Dinhu, borio se ovaj put, i nije toliko mahao i preseravao se. Valjda mu je očito da je jadan s tim. Seedorf je jedan od najboljih veznih koje sam ikada vidio, samo cemo sada vidjeti koliko ce i u kakvom tempo izdržat do kraja!

Nista, sada Napoli! Pliiiiz Leo daj sansu Huntelaaru i nadajmo se da ce Pato i Bonera sto prije ozdraviti!! Forza Milan!!
Old 15-03-2010, 08:20   #23396

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by zllax View Post
Ma vi nikako da shvatite leptira. On Lea zove bakterija jer samo "bakterija" moze napraviti cudo i od istrosenih igraca milana (mislim mnogi su ga zvali istroseni jos prije 5 godina, zamislite kako je tek sada) napraviti cjelinu koja se bori za skudeto sa "oslabljenim" interom i juventusom (da ne nabrajam pojacanja interea i juveta sada). Ja bi lea prije nazvao "virus" jer bakterija mi je nekako slabo. Al eto moze i bakterija jer mu je ovo tek prva sezona.

Da se ja pitam taj covjek bi za mene bio dugorocno rijesenje za milan. Uz naravno malo zainteresovanijeg Berlusconia, koji ce ispuniti neku zelju naseg virusa.

Cesto se iznerviram glupostima koje se napisu, ali eto to je formum pa svako moze imati pravo da se pravi pametan. Evo procitah i kometnrat tipa nek se kreten povrijedio (misleci na bakama), sta reci na to...To je najgori komentar navijaca milana koji sam cuo od kako pratim milan. Pa covjek ne ide na svjetsko prvenstvo... Da ste samo vidjeli raspolozenje navijaca i igraca nakon utakmice. I pored ovako vazne pobjede raspolozenje je bilo kao da smo izgbubili.

I morat cu jos nesto uraditi, snimiti sljedecu presicu leonarda pa da malo vide pojedinci kako covjek sa IQ 50, odgovara na pitanja slicnog sadrzaja kao sto su kritike mnogih na ovom forumu.

Par buta sam ozbiljno razmisljao da ne otvaram vise ovaj formu, jer nekad imam osjecaj kao da se javljaju vecinom navijaci drugih klubova a ne milana. Samo se ceka kad ce neko pogrijesiti pa da ga pljujemo. A kad se desi nesto dobro napisu se 2-3 posta i naravno opet se nadje neki FM strucnjak da kritikuje po neki detalj, recimo sto je seedorf hodao od 58 do 67 min.

Iako ne osvojimo sccudeto kojem odavno nismo bili ovako blizu nece mi biti zao. Hvala virusu sto me je podsjetio na dane kada sam se s razlogom nadao da mozemo osvojiti sccudeto.

e brate svaka ti cast!!!!
Old 15-03-2010, 08:25   #23397

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Flamini - odličan veznjak koji već dvije godine sjedi na klupi i koji se mora iz tekme u tekmu dokazivati! I onda se ili trudi previse ili nema samopouzdanja pa juri 250 km/h itd. Morate shvatiti da su igračima potrebne utakmice da počnu igrati smireno i kvalitetno. Ako je Gattuso zasužio da igra ispred Flaminia, pa i Beckham, ja sam lud. Ajd kontam za Pirla, on nam je kao kreativac...

Huntelaar - sve lošiji i lošiji? Ako je on lošiji od onoga sto je Marco odigrao u zadnje 4 tekme ja cu se ubiti! Protiv Rome i Uniteda je igrao DESNO KRILO! je, promašio je 2 100% šanse, i to mu svi broje duplo nego Borriellu, jer je MArco talijan i dugo je tu i ljudi prestanu bit fer i objektivni!! Taj Borriello je kanta bio, i biti ce kanta dok god bude igrao. Ljevak koji loptu NE MOZE SUTNIT NOGOM!! HALO???!!!!! Smiješno! Pippo je u 20min stvorio kaos... je, promašio je. Ali je bio 5 puta bolji od ovoga.

Dobro je da su Oddo i Zambro tu! A sada ako ovaj MilanLab napravi još kojie sranje treba im svima dat otkaz!!!

Svaka cast Dinhu, borio se ovaj put, i nije toliko mahao i preseravao se. Valjda mu je očito da je jadan s tim. Seedorf je jedan od najboljih veznih koje sam ikada vidio, samo cemo sada vidjeti koliko ce i u kakvom tempo izdržat do kraja!

Nista, sada Napoli! Pliiiiz Leo daj sansu Huntelaaru i nadajmo se da ce Pato i Bonera sto prije ozdraviti!! Forza Milan!!
slazem se....flamini je definitivno nas najbolji trkac u igri a i jos zna puknut loptu kako treba(gattuso je poceo driblat u 28.)on mora biti u prvoj pored pirla jer njegova trka bi pokrila pirlovu nezainteresiranost za trcanjem,huntelaar je tehnicki potkovaniji igrac od marca,ali ovaj zabije tri atraktivna poluvoleja i ispada igracina ali igra glavom je slaba,a desna noga katastrofalna,pretpostavljam da ga drzi to sto se vraca u obranu sto i je veliki plus ali ja se ne bi huntelaara odrekao samo tako....ja vjerujem da ce on ako ostane a ja se nadam da hoce;zacementirati poziciju u prvoj postavi...
Old 15-03-2010, 09:45   #23398

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
istina. Al meni se svidja i ono oko napadaca. Znaci, kako igraju ostali, kako se krecu. Covjek se razumije u svoj posao, i sjajno ga obavlja u Fiorentini. Naravno, ima upravu koja mu ispunjava zelje, i dobre pomocnike koji nalaze sjajne igrace. E sad, da li bi Prandeli uspio u Milanu... ne zanima me. Ne zelim da razmisljam o tome, jer trenutno imamo trenera i zadovoljan sam sa pokazanim. Samo trebamo da nastavimo sa nasim radom, ne obazirat se na stanje na tabeli i pritisak, vec gledat da iz utakmice u utakmicu budemo bolji i bolji. Znaci smirenost i rad.
daleko da je Prandelli odlican trener koji fantasticno radi svoj posao...ali i Lea mi je dobar, jer ide po svome makar nas Mancha gazi 4-0 ne posustaje pre pritiskom Festera i Berlusconia, dok to nije bilo slucaj kod Andjelotija... ali Scudeto bi najvise volio zbog Leonarda definitnvno
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 10:37   #23399

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Nisam stigao sinoć da odgovorim jer je već počela utakmica ali evo da ostavim repliku.. Dakle, Spaleti je provereno dobar strateg, ofanzivan, ne kalkuliše previše, to ga ponekad i košta bodova ali je po meni kao crtan i poručen za ovakav tim Milana.. nzm iz koje perspektive gledaš romu, ali to je svakako veliki tim, pogotovo u poslednjoj deceniji i te priče ne piju vodu

Drugo, Del Neri.. To što je dobio otkaz posle mesec i po dana u portu više govori o portugalcima nego o njemu kao stručnjaku, jer su kreteni imali iste ambicije nakon rasprodaje kompletnog tima i odlaska murinja.. njega treba gledati kroz prizmu rada u italiji, gde se pokazao kao vrstan stručnjak vodeći prosečne i ispodprosečne timove na fenomenalan način, i nazvati jednog takvog stratega amaterom je znak apsolutne neupućenosti

Treći, Ektor Kuper.. ne znam da li je za vas rođeni pobednik samo onaj ko osvoja lige šampiona i prvenstva.. ali doći 2 puta u finale, izgubiti na penale, sa merdom doći na korak od titule posle 15 godina i onda je ispustiti jer u timu imaš bruna ćirila i vratislava greška.. ne, to nije luzer.. to je izuzetan stručnjak.. možda nema trofej, ali su te činjenice svakako za ogromno poštovanje..

I na kraju naš legendarni Tasoti.. iz kog razloga on nije dobio šansu da vodi ovaj tim nakon odlaska karla to zaista ne znam.. on je neko ko ima autoritet, koje skoro deceniju u tom poslu i logičan sled bi bio da preuzme palicu, ali se to nije dogodilo.. i šta znači dobar pomoćni to treba i da ostane.. pa ako je dobar onda nije normalno da sedi tu 30 godina na mestu pomoćnog već da napreduje.. ako je neko zaslužio da vodi Milan to je on

Tako da, sve su to respektabilni stručnjaci koji imaju sve potrebne kvalifikacije za razliku od ovog retarda koji se pojavio iz vedra neba sa pričom kako je učio od karla (ovaj mu verovatno držao neki kurs, jadnik ga evidentno nije savladao).. postoji tu još nekolicina trenera koji su poželjni, evo recimo Prandeli, ali njega je juventus već aplicirao.. tako da izbora ima, Spaleti je prva opcija ali pitanje je da li imamo para za njega.. on je sad u rusiji, uzima lovu.. a kad planira da se vrati to je već upitno
Znači maestro ti i naredne godine vidiš ovakav milan kakav je danas dok kažeš da je spaletti kao crtan i poručen za ovakav tim milana a ne kontaš da ovdje treba radit kompletan remont u ekipi.
A za del neria spominješ kao neko drugo rješenje kao nisu portugalci imali strpljenja s njim a imali su iste ambicije kao i kad su imali sve igrače.Pa imali smo i mi kaku koji je bio 70% ekipe i ne lošeg ancelotia kolko ga god neki ne volili nije bio nimalo loš trener i ne bi ga doveli u chelsea da je imalo loš.I kaka i ancelotti odoše a mi imamo iste ambicije kao i prethodnih godina i sa leonardom smo u igri za scudeto(-1) što ne pamtim kad smo i to sa ovakvom ekipom i šta ćemo sad?Ali po tebi bi del neri(između ostalih) bio spasitelj i on bi bio rješenje naših problema,svaka ti čast brate na toj izjavi.
Spaletti,za njega stojim i u podne i u ponoć kao i za prandellia ali ljudi kojeg bi to vi dobrog trenera doveli da radi sa ovakvim milanom kao što je danas bez ijednog pravog pojačanja da radi sa ovakvim statistima u ekipi?Ni jednog,jer svaki trener kad dođe u ekipu svira svoju melodiju jer zna se ko uvjek najebe kad rezultati nisu zadovoljavajući i zato traži određene igrače kao pojačanja sem ako ih već ima u klubu.A koga bi mu to mi doveli?Kakvog penzosa na posudbu ili bi mu povukli kojeg igrača iz primavere.Kolko god neki pričali svakakve ružne stvari o leonardu jedno mu se nemože osporit a to se čeka od 2004.I on nije imao to zadovoljstvo da dovuče ijednog igrača koji mu je potreban čak su mu pored kake prodali i gourcuffa i šta pojedini ovde očekuju?
Stanite ljudi malo na loptu i sagledajte situaciju.
ps:
Evo čitam da je operacija koljena u neste odlično prošla i da bi se mogao vratit treninzima za 30 dana.Za ne vjerovat,ajde imat ćemo ga kad nam bude najpotrebniji što je izvrsna vijest nakon one od sinoć i ozljede beckhama
mugello is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 10:43   #23400

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma tako je to u fudbalu, ako pobjedjues kralj si, cim izgubis pojma nemas. I Milan ako osvoji titulu ove godine, najvece su zasluge Leonarda. Ali ako kojim slucajem ne osvoji, svi ce ga blatit i trazice mu zamjenu, kao sto to vec neki cine ovdje na forumu :p Covjek je pokazo da ima potencijal, doci bez dana trenerskog iskustva i preuzet jedan Milan pun umisljenih zvijezda i borit se u prvoj sezoni za scudeto. To je jos samo Capelo uspio. A oni stariji znaju kakvu je Capelo imo ekipu za razliku od ove koju ima Leo. Mislim da covjeku treba dat malo vise slobode i da ce on poprilicno preporodit ovaj Milan za godinu dvije. Mislim prvenstveno da ce zamijenit ove starije igrace mladjim.
huss is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules