![]() |
|
|
#23461 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ancelotti pojma nema. Njemu na njegovom stadionu, merda se igra s Chelseam. Majke mi, u nekim trenutcima sam se sjetio iste ove igre naseg Milana. On tamo stoji, posmatra (uvijek sam se pitao u sta on onako bulji) i nista ne cini. Tj. nista ne mijenja. Uvijek isto igramo. Protivnici se igraju sa nama, al njemu kao da je svejedno. Al da je kojim slucajem, Chelsea pogodio u 70-toj, mogu se kladit da bi izvukao Anelku i Drogbu i stavio 2 odbrambena
e moj carletto. Uostalom, Inter ih je ubio. Al samo zato sto ovaj nije znao poslozit kockice (Chelsea puno jaci bio u duelima, ali kretanje im nije valjalo).Zelim da Inter dogura do Finala. Svaka 3 dana igraju, ne mogu samo mislit na Scudetto, a onda u Finalu izgube Ch. Ligu, a u Serie A Scudetto ![]() 2 dobra samara ![]() Ali, necu da razmisljam o Scudettu. Zelim samo da igramo i trudimo se. Sta ce na kraju bit, bit ce. Vazno je da napredujemo i da sagledamo greske, i popravimo ih.
|
|
|
#23462 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
onaj Carlov pogled me vratio u vrijeme dok je bio kod nas
bez obzira na sve bilo je i dobrih dana
|
|
|
#23463 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Ma nema sta, Mourinho je iskoristio prednost sto poznaje igrace celzija i sve ostalo sto ide uz celzi. Napao ih je znajuci da samo tako moze nesto uraditi. A anceloti ko anceloti nije rizikovao. Pokusao bez rizika doci do jednog gola i proci dalje...Ja bi vise volio da se inter sastane sa Barcom sada, da je dobiju 1:0 kuci, a onda u Barceloni fasuju 2 gola u 90 i 93min. i nakon toga svi obole od depresije.
![]() |
|
|
|
|
|
#23464 |
|
Registered User
![]() |
zllax, ma kakvi bolan. Zar nije pametnije da dobiju nekog osrednjeg protivnika, da moraju razmisljat o Ch. League, onda polufinale protiv sta ti ja znam koga, opet svo razmisljanje na Ch. League, do tada mi ih oderemo u Serie A, i onda u finalu, na San Bernabeu, tamo gdje smo mi uspijeli pobijedit: Inter izgubi Ch. League, a u Serie A Scudetto
![]() Zar to nije sladje hehe
|
|
|
#23465 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ma koga briga za printer,gledajmo svoja posla i dalje ćemo dogurat!! ;-)
|
|
|
|
|
|
#23466 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma samo da mi uzmemo Scudetto za merdu mi puca ku**a. oni nece osvojit L P sigurno
)) Lion ce biti prvak hehehehehehe
|
|
|
#23467 |
|
Registered User
![]() |
ligu sampiona osvaja bordo sa gorkuff-om
oni su moji favoriti merda sad ce morati i da odmara neke igrace. bash mi je drago shto su proshli.. sad su sanse za titulu prwaka jednake i samo se nadam da milan ne unishti swe to o5..
|
|
|
|
#23468 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
ja CSKA navijam, oni su moji favoriti
|
|
|
|
#23469 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
nek ligu prvaka osvoji bilo tko osim barce,manche,merde i bayerna. ako bas mora netko od njih 4 onda bi volio da to bude bayern.
|
|
|
|
|
|
#23470 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
evo Gorkuff odma postigao gol
Bravo majstore |
|
|
|
|
|
#23471 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
prvo da se i ja izjasnim...od svega srca bi htio da prvaci budu ili bordeaux ili bayern samo ne inter ili barca....ta dva kluba me iritiraju...manchester bi cak i probavio da uzme titulu...
drugo sta mislite o ovome: http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=171854
|
|
|
#23472 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Galliani: Naravno da navijam za Inter i Juve
Adriano Galliani, dopredsjednik Milana, neskriveno je podržao svoje velike konkurente u talijanskim okvirima, Inter i Juventus, u europskim pohodima... - Naravno da čestitam Interu. Pobijedili su velikog suparnika nakon odlične dvije utakmice - rekao je Galliani o pobjedi gradskog rivala u osmini finala Lige prvaka. - I nije samo Inter momčad koju podržavam. Volio bi i da Juventus prođe Fulham u Europa ligi. Kakva su to pitanja? Time bi zadržali bolji prosjek od njemačkih klubova, a to nam je valjda svima u interesu. Moguće je da Galliani želi Interu što duži boravak u Ligi prvaka, jer bi time trošili više snage, a u Seriji A trenutačno Inter i Milan vode borbu za naslov prvaka Italije. Inter ima tek jedan bod više.
|
|
|
#23473 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Sta ja znam, dobro bi bilo da dovedemo Mertasackera, ali ne znam je li on pravo rjesenje za Milan...... glavni su bekovi i napadac i vezni igrac, jaoooo kada sebe poslusam, pa ovome Milanu treba minimum 6 igraca i to bez klupa, 2 beka, 2 vezna, 1 napadac, 1 centarhal..... ne znam kada pogledam Barcu kako gazi, oni imaju Messia mi Pata koji po meni ne pokazuje onoliko koliko bi trebao....
|
|
|
|
|
|
#23474 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#23475 |
|
Registered User
![]() |
odlaze: favalli, kaladze i onienwu
dolaze: astori, Yepes (34 godine) i pregovaraju oko Bonuccia. Ali, ako dovuku ovu prvu dvoicu, nista od Bonuccia. edit: i evo nesto sto bi vrijedilo procitat. vidi, vidi, nisam znao za ovo http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=20407
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 17-03-2010 at 18:28. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|