![]() |
|
|
#23506 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
ja se veselim svakom kvalitetnom igracu neovisno o godinama, a mario yepes je svakako kvalitetan igrac koji ce zamijeniti clanove prve postave
|
|
|
#23507 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
http://www.corrieredellosport.it/liv...i-302136.shtml
Ova formacija mi se jako svidja!! Mozemo igrati jako dobro oba segmenta igre i odbranu i napad,stim da je takticki veoma stabilana. Dragi Leo,ovakvo slicno si trebao protiv MUFC-a ali kasno se jebenom kajati!
|
|
|
#23508 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23509 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Jooj kad vidim Favalia najezim se u p m...... pa zar bas nema niko od primavere da ga se ubaci u vatru, kao inter sa onim malim Santonom... a ovdje ce samo Flamini da trci i zato ne znam bas koliko cemo izdrzat sa ovom taktikom. mozda prvo pol....
|
|
|
#23510 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Forza Milan...
|
|
|
#23511 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
DA da da, to je ta formacija, jako mi se dopada, samo bi malo koregirao napad, pa mesto Pipa igrao bi Huntelar, mladji je, brzi je, i ne dribla, za razliku od njega Pipo naucio da dribla, ali zaboravio da zabija.
|
|
|
|
#23512 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#23513 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Kako sam ja saznao desnog beka ce igrati Oddo a lijevog Zambrota.
Ja mislim da ce ova tekma biti festival golova. ![]() |
|
|
|
|
|
#23514 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
nadam se u nebeskoplavoj mreži
![]()
|
|
|
|
#23515 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ajme Leo daj pusti Hunti da igra ne me zivciraj kak sto kaze pece Pipo e poceo da dribla
![]() |
|
|
|
|
|
#23516 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Meni je:
iz obrane dobar samo Silva (racunajuci da je Nesta izvan), iz veze Flamini iz napada Pato Sve ostalo bi doveo novo ![]()
|
|
|
#23517 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
I ja bi jedno 20 000 € za pocetak, a poslije bi se vec nekako snaso :Ppp ma salu na stranu, mozemo mi trubit koliko hocemo, ali na ljeto ocekujte 2 ili maksimalno 3 igraca. I to vjervoatno neke iznad 30 g, po mogucnosti da im je isteko ugovor :P Pa mi uopste i nemamo politiku transfera, takve igrace bi i ja mogo dovest...
![]() |
|
|
|
|
|
#23518 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pazi, koliko god ja bio ljut na Berlusconia i Finiinvest, ipak ljudi imaju pravo. Zasto davat pare? Zbog cega? Vjerovatno su i oni skontali, i prije 2 godine rekli: e dosta vise. Tu ste na tim stolicama, pravi te se strucnjacima, a mi vam dajemo pare. Koliko smo samo dovukli "buduci" zvijezda, kojima je ugovor raskinut poslije godinu dana, koji su poslani na kaljenje u ostale klubove, koje smo prodali ostalim klubovima, i sto je najgore, neke igrace smo kasnije ponovo-kupovali za 5x vecu cijenu. To meni ne lici na pozitivnu politiku. Dosta mi je vise celavca, "brazilca" Braide, i ostali strucnjaka koji znaju sta nama treba. Ancelotti je bio prvak 2005, i to ponovio 2007. Vec godinu ranije se znalo da ovi nasi igraci, vise nisu Bog zna sta. Samo od Maldinia, Seedorfa, Pippa, Favallia, se ocekivalo da ce napokon prekinuti karieru. I 2007 je za to bio najbolji trenutak, mogli smo nagrabiti para koliko smo htijeli, ali nas Savez sa Gallianiem na celu, odlucio je svim tim "sampionima" povecat ugovor za 40% i produzit na 4 godine. Jel to vama lici na pametan posao? To je pravi dokaz koje budale sjede u tim foteljama, i kao sto sam rekao: balkanska posla - Galliani, evo ti jedna koverta, de vidi da ja obavljam tu poziciju. E pa dosta je vise. I nek su nam zatvorili pipu. Pa upravo je Galliani nabavio Cisokha, i uprava ga odbila. Dosta je vise razbacivanja para na vase gluposti. Zato, od sada zelim kolektivni otkaz cijele nase uprave, pocev od balavca Galliania, pa tek onda mozemo razgovarat o pojacanjima.
|
|
|
#23519 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Pogledajte sta je izjavio glavni lekar Milan Lab-a i onda malo razmislite...
Analiza brojki koje slede ne ostavljau mesta ni dugom zivotu ni ikakvoj ekipi:57 povreda igraca koja se prostire u skoro dve sezone, 12 obavljenih opera*cija (Borriello i Nesta su cak 2 puta morali pod noz), 108 meseci (sto znaci 9 godina) kolektivne neaktivnosti. I pored svga navedenog, Leonardov Milan, koji je takoreci izdrastao iz pepela koji je ostavio Ancelotti je i dalje kompetitivan u Sampionatu u kojem je konacno ponovo pronasao ponos i poverenje nakon fogadjaja iz afere "Calciopoli". Malo analizirajte ove reci pa shvatite sta se sve desavalo, i to povezite sa manjkom novca u dzepovima Berlusconia. Sve u svemu, ma dobro nam ide, a bice i jos boje nakon sto osvojimo ovaj Scudetto.
|
|
|
#23520 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
FORZA MILAN jos jednom
|
| Tags |
| balkan |