![]() |
|
|
#23521 |
|
Registered User
![]() |
evo kada ističu ugovori sadašnjih igrača
christian abbiati do 2011 nelson dida do 2011 marco storari do 2012 flavio roma do 2010 daniele bonera do 2010 giuseppe favalli do 2010 marek jankulovski do 2011 kahka kaladze do 2011 oguchy onyewu do 2012 alessandro nesta do 2011 tiago silva do 2013 gianluca zambrotta do 2011 ignazio abate do 2013 massimo ambrosini do 2010 luca antonini do 2012 antonio di genaro do 2012 david beckham posudba 2010 mathieu flamini do 2012 gennaro gatuso do 2011 andrea pirlo do 2011 clarence seedorf do 2011 marco boriello do 2012 filippo inzaghi do 2010 alexandre pato 2014 ronaldinho do 2011 klaas jan huntelaar do 2012 Ja bih samo produžio ugovore:abiatti,nesta,bonera,ambrosini može još dat ruke barem jednu sezonu i trudi se više od čitavog veznog reda kao što dolikuje pravom kapitenu,a ovo ostalo što je do 2011 sve bi zaćerao,čak bi i panjinu borriella zaćero iako je do 2012,hunta bi ostavio jer je on po meni bolji od borriella sem što nije dobio šansu pored one panjine a zabio je 6 golova a igro je tri do četiri puta manje od borriella dok je ovaj dao 9 golova a igrao svaku utakmicu pa vi procijenite(osim kad je imao neku povredu),ronaldinha bi isto uvalio dok se još može jer on nam ne treba sem ako ćemo i naredne sezone bit jadni kao ove pa da nas on vadi.Nama treba napadač koji igra i u napadu i obrani,koji će nam kurac on,krene naprijed pođe driblat izgubi loptu i svaki put on ostane naprijed i odmah igrač manje nazad a sa ovako slabo pokretnim(starim i lošim veznim redom)protiv bilo koje bolje ekipe to je 80% posto šanse za gol što se i prezentovalo do sad koliko puta.Jeste li vidjeli villu,torresa,olića svakako,pa i džeku,rooneya da i ne spominjem on je najbolji od svih u defanzivnim zadacima i zato je po meni trenutno najbolji od svih naravno tu je messsi i ima ih bezbroj još.Dakle nama treba napadač tipa ovih(trkač) a ne jedan ronaldiho(statista) od kojeg ovisimo trenutno pa nam svima odgovara ali malo bacite pogled u budućnost.I nikad ne mogu prežalit zašto nije kupljen modrić(jer ćelavi kreten nije vidio kvalitet ovog igrača)a sad je među tri vezna u engleskoj,ćorluka bi isto za mene bio idealan.A sad o nekim drugima recimo srna bi bio drugi cafu ali 20 miliona(dakle križaj barem po sadašnjoj politici),džeko je kažu prioritet mada je previše para i ako dođe tu će bit i neka kompenzacija najvjerojatnije hunt i pare mada bi ja rađe šutno borriella ali ipak on je talijan i dulje je u klubu od njega i na to će konjine vjerovatno više gledat nego na kvalitet igrača,spominju misimovića ali ja ga nebi ni pod razno,suviše je trom a nama treba brži igrač od njega,od veznog reda ima taj hernanes kao valjda zadnji vezni mjesto pirla(pravo da vam kažem neznam ko je nisam ga gledo ali po vašim pričama mislim(o)da nije loš.Ima tu dosta jakih igrača koji bi volili doć uprkos činjnici da je trenutno talijanska liga najlošija i da je otišlo iz nje sve što imalo vrijedi.Malo još to čupa mourinho po kvaliteti,ali ako ode na ljeto u real i navodno maicon za njim onda će totalno bit najlošija liga u svakom smislu te riječi,a izgubili su i četvrto mjesto u ligi prvaka za 2011(uzeli ga švabe).A milanu sad treba para i para za uložit jer po pisanju nekog navijača neki dan(dobili smo prevod od ensara),on kaže da u milanu treba kompletna rekuperacija od vrha do dna i obrnuto.Navodno je galliani tu najkrivlji sa svojom lošom politikom u vođenju kluba ali ga se nemože zaćerat jer je on ipak u klubu od 86 godine i navodno on zna neke velike tajne u i oko kluba i zato ako se njemu da otkaz ko zna šta sve može izać na vidjelo i kao da bi bilo najbolje kad bi mu se ponudilo neko mjesto u uefi pa da sam odstupi.Milan je imao najbolji liječnički tim u evropi a sad imaju najlošiji i podosta igrača se žalilo na njihove kvalitete,čak je i sam berlusconi prestao da se liječi tamo.Po meni jedini spas je da se uključe šeici u ovu priču inače ne piše nam se dobro za ubuduće.Predug sam post napisao ali eto konto sam da se i ja izjasnim mada svi mislimo približno isto |
|
|
|
|
|
#23522 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ma sta ima veze sto je liga sve slabija i slabija? nece igrac pred potpisivanjem za nas klub provjeravat druge klubove i koliko je liga jaka,i koji igraci ostaju itd...ako se igrac plati,dobije zeljeni ugovor ma jebe se njemu za ostalo.ne ide u regginu,ide u jebeni milan.
sto se tice dzeke,ma nek ide on u kurac i wolfsburg. 40 miliona za tek stasanog i afirmiranog mladog napadaca poput njega? ma nema sanse. ma ne vrijedi on toliko. sta vam je ljudi? nazabijao se golova u njemackoj,u ligi koja je jos uvijek losija od nase.i igra u tako malom klubu.i sad da on vrijedi toliko. jebote za 40miliona dovedemo modrica i srnu,ili vidica i hernanesa. ja bi za dzeku dao najvise 25miliona. jebem vam mater pohlepnu njemacku nacisticku. kao da prodaju 6 igraca a ne samo jednog. ne znam ljudi,znate kako kazu da se sve dogadja s razlogom.pa tako i ovo stanje u klubu zadnjih godina,ma sve se to dogadja s razlogom.ono,evo primjer.jel bolje da ovako lose prolazimo sa nula moneya za pojacanja,ili da onoliko para ulozimo kao real i ispusimo.mozemo biti sretni sto nas nije zadesila njihova situacija i sto nismo u dugovima.ja vjerujem u bolje i da ce se sve vratiti u normalu.al zakljucak je jasan.ne moze se nova ekipa stvoriti preko noci.trebat ce nam sezona-dvije minimalno da jurisamo na krov europe i svijeta.nazalost,to je trenutno stanje.mi nismo u top 10 svjetskih klubova.nazalost. |
|
|
|
|
|
#23523 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Nemacki timovi imaju predstavnika i u Champions League a 2 u Ligi Evrope tako da nisu za zanemariti, a sto se Dzeke tice, on se konstatno popravlja i nije kriv sto im odbrana nije dobra pa su zato u prvom delu prvenstva bili ispod sredine tabele. Sada su se popravili, promenili trenera koji je bio nacististicki nastrojen i mrzeo je skoro sve strance a narocito Misimovica i Dzeku i mislim da ce u najmanju ruku biti u Eurpoe League a mozda i u Champions League. Ne zaboravi da je taj isti Dzeko prosle sezone zabio toliko golova i asistirao za suigrace i doneo im titulu prvaka prosle sezone. Ma kakav god bio nadam se da ce ga dovesti, bar je bolji i od Huntelara i od Boriella, a mnogo je mladji od Luis Fabiana i jos nekih babaca koje je Milan hteo i jos misli da dovede.
|
|
|
|
#23524 |
|
Registered User
![]() |
nema to veze sto nijemci imaju vise predstavnika u europi.nema teorije da je njihova liga jaca od talijanske.i ne kazem nista lose za djeku.al ne vrijedi toliko.nema sanse.i ako cemo realno gledati,napad nam je najmanji problem.treba pojacat obranu i vezu.
|
|
|
|
|
|
#23525 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
slazem se.....tih 40 mil sto traze za dzeku radije dovesti vrhunskog stopera i box to box midfieldera,a ostaviti huntelaara i dzeku.....
|
|
|
#23526 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Kako mozete reci da nemamo problema u napadu???
Ma da nam nije Dinha koji je sam dao toliko golova i dublo toliko asistencija sa loptama koja ja zovem "na tanjiru" nebi nasi napadaci pogdili ni pola od svih onih golova koje su postigli. Kada je Pato u formi Milan igra OK, a kad nije??? Sta ako se Pato proda, mozda ne ove sezone, ali sledece vec hoce, sta ces onda, ad vratis Paloschia, ili ces mozda da cekas od Inzaghia da daje 25 golova po sezoni??? Razmisljajte malo unapred, a Dzeko jeste buducnost. Nemojmo dozvolit da nam se ponovi greska sa Ibrahimovicem koji nam je zimakao nakon sto je bio nas, a onda nas je kaznjavao na svakoj utakmici i prodat je po najskupljoj ceni. Jos nam treba da Dzeka kupe Inter ili Juve!!!
|
|
|
#23527 |
|
Registered User
![]() |
Ma da nam nije Dinha koji je sam dao toliko golova i dublo toliko asistencija sa loptama koja ja zovem "na tanjiru" nebi nasi napadaci pogdili ni pola od svih onih golova koje su postigli.
Kada je Pato u formi Milan igra OK, a kad nije??? Sta ako se Pato proda, mozda ne ove sezone, ali sledece vec hoce, sta ces onda, ad vratis Paloschia, ili ces mozda da cekas od Inzaghia da daje 25 golova po sezoni??? Razmisljajte malo unapred, a Dzeko jeste buducnost. Nemojmo dozvolit da nam se ponovi greska sa Ibrahimovicem koji nam je zimakao nakon sto je bio nas, a onda nas je kaznjavao na svakoj utakmici i prodat je po najskupljoj ceni. Jos nam treba da Dzeka kupe Inter ili Juve!!! heh sve to stoji,al samo kazem da nam je napad najmanji problem.imamo pata,boriella,klasa kojeg ne volim al slazem se da mu treba dat jos jednu sezonu pa da vidimo da li on moze ili ne moze.kad pogledas,imamo tri pristojna napadaca,od kojih je jedan svjetska klasa.ono sto ponavljam non stop je da nemamo bokove,to nam je bitnije trenutno, i treba nam svjeza krv u vezi.de necu duljiti.znamo svi sta nam je potrebno. peace! |
|
|
|
|
|
#23528 |
|
Registered User
![]() |
koji dobar osjećaj, čekam još samo intera na kladionici... ako i ne kiksaju, bar imam utjehu
![]() EDIT: jbg Milito iz penala u 10. za 0:1 ![]()
Last edited by senna_cro; 20-03-2010 at 14:59. |
|
|
|
|
|
#23529 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
inter merda x!!!!
![]() da igraci palerma nisu bili toliko skrti merda ne bi ni bod izvukla |
|
|
|
|
|
#23530 |
|
Registered User
![]() |
dobro je inter odigrao nereseno.. dali ce Milan izbiti na 1 mestu sutra gde mu je i mesto widecemo.. swe je na njima.. ajmo Milane usreci nas
![]()
|
|
|
|
#23531 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ne treba nasim igracima bolja motivacija od ove da ce pobjedom zasjest na prvu poziciju, ali ove sezone se bas i nenosimo dobro sa pritiskom pa tako da... hmmmm..
Nadam se da dobijamo sutra....
|
|
|
#23532 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
I mene je malo strah tog pritiska, ali valjda ce nam se ako nista sada isplatiti sto imamo iskusne igrace. Navikli su se nositi sam takvim pritiscima.
Mislim da je sutra vrijeme da ga Dinho zabije...bas me interesuje kako ce odigrati igrac kojeg bi najvise volio vidjeti u milanu sljedece sezone. Hamsik naravno. Palermo odigrao vrlo solidno. Veceras se je cak i mirni Zaneti iznervirao nekoliko puta. Neka,neka...kako ce tek biti nervozni ako ih prestignemo sutra. Da li ce tim u koji je prosle sezone ulozeno -60 miliona, prestici tim u koji je ulozeno i ulozeno i ulozeno..... ![]() |
|
|
|
|
|
#23533 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma nije nama pritisak bio problem protiv merde i uniteda, oni su nas razbili jer su bolje ekipe i to je to. Ali merda u serie a nije bila niti blizu onoga nivoa kojeg su pokazali u Londonu! ( nisam ni spomenuo koliko me Carletto OPET razocarao svojom jadnom taktickom predstavom!!! Opet je stajao i cekao da se nesto dogodi, smijesno!)
Bit ce nam gadno sutra, Quagliarella se vratio, Lavezzi i Hamsik iz njega... A Favalinho sam vreba Bilo bi dobro da Oddo i Zambro igraju na bokovima, nekako sam sigurniji kada oni igraju obranu nego Antonini, Abate, Kaladze ![]() Bit ce tesko, ali MORAMO dobiti!!! MORAMO! Pato se vratio i vjerojatno ce opet odigrati onako prosjecno lose, jer je na krilu, ali samo neka ga on zabije za 1:0 i sve je ok. Moja ekipa: Abbiatti, Oddo, Thiago, Favalli, Zambro, Flamini, Pirlo, See, Pato, Dinho, Hunter. Ali navodno ce Pippo igrati. Sutra je 21.3., znaci prvi dan proljeca, a Pippo svake godine počinje zabijati na proljeće pa... Forza ragazzi!
|
|
|
|
#23534 |
|
Registered User
![]() |
nemojte zaboraviti da smo zadnji put kad smo bili prvi upravo pobijedili napolija.1-0 pogotkom ronaldinha iz onog prekida u 86min.tad smo otisli na 22boda,a merda bod manje.to je bilo 11.kolo prosle sezone.
i bas sad opet igramo s napolijem.jebote koja slucajnost.sutra treba odmah napasti.ako odigramo kako znamo i spice nam budu raspolozene ja se ne bojim.vise se ne bojim.vjerujem u decke.fora je u tom sto ce merda izgubiti jos podosta bodova do kraja.samo se nadam da cemo mi manje od njih izgubiti.sto bi znacili da smo prvaci.auuu.vec me euforija lagano hvala.al daleko je jos sve.bojim se da ce nam jos jako puno zivaca otkinuti.al sve cemo im oprostiti ako osvoje prvo mjesto.forza milan! |
|
|
|
|
|
#23535 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Eh jos smo u igri za scudetto, odavno nisam imo takav osjecaj...nekako smo zadnjih godina prerano ispadali iz te utrke za prvo mjesto. Ako sutra pobijedimo Napoli 99% osvajamo titulu, tesko da se Inter moze vratit, uz svu tu angaziranost oko lige prvaka. Pa oni nisu zadnjih 6 kola dobili utakmicu, ako me sjecanje dobro sluzi...
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|