AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-03-2010, 22:10   #23536

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
u 7 zadnjih kola... inter ima samo jednu pobjedu... sutra po naslov!
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2010, 22:41   #23537

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ovaj napoli mi nikad nije bio drag...danas mi je najbliži remi, ali nadam se da se varam i da ćemo ipak na kraju slaviti
Old 21-03-2010, 03:54   #23538

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Jooj da je dobiti danas i preuzet prvo mjesto, a onda ga neispustat narednih 5 godina hehehehehehehehhehehehe Ako im uzmemo cudetto ove sezone Inter ga nece osvojiti naredih 15 godina sigurno, sto radi nas sto ostalih hehehehehehehehehheheheh
Old 21-03-2010, 04:32   #23539

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Zna li iko koliko novca donosi scudeto,pitam to zato jer nam(im) je svaki euro bitan
mugello is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2010, 05:09   #23540

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Scudetto NE DONOSI nikakav novac samo pehar i medalje, ali dobijas zato ligu prvaka da igras naredne sezone :p, da me ne bi pogresno svatio scudetto direktno od lige nema neke novcane injekcije ali od sponora naravno da da sve zavisi od ugovora sa njima
Old 21-03-2010, 05:47   #23541

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
joj joj kako sam uzbuđen i istovremeno nervozan....stvarno jako želim taj scudetto!!!!
Old 21-03-2010, 06:03   #23542

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Zasto neki ljudi stalno spominju Real kada pricamo o trosenju novaca? Pa i ostali klubovi trose i dovode pojacanja i mnogi od njih se pojacavaju.
Ne znaci sad da trosenjem novca na pojacanja automatski podbacujes kao Real.
"ajmo ne potrosit novce jer evo, vidi Real, oni su potrosili pa opet ne valjaju"
Mislim.....vec mi je sve to smijesno
Old 21-03-2010, 06:06   #23543

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Gledao sam jucer Inter, ne zasluzeno x. Da je onaj Cavani barem malo, ali barem malo pametan, moglo je lagano bit 3:1. Jos onaj Hernandez u zadnjim minutama napravi akciju za 2:1, al Miccoli... jbg. on zna igrat samo kad igra protiv nas, mamu ti Sicilijansku.
Roma... cccccc Udine je moglo izvuc x, i trebao je bit x. Ali, Vucinic sve okrene.
Eh, danas prvo mjesto. Da je Bogdom. Leo je promjenio taktiku, pa ce igrat sa 2-3-1 naprijed. I to: Flamini-Pirlo; Pato-Seedorf-Ronaldinho; i u napadu Klaas ili Pippo.
Da se vratim na onu raniju diskusiju ekia i meme, i ja sam za to da se na ljeto proda Ronaldinho, a mjesto njega uzmes jednog ofanzivnog veznog, koji ce igrat iza 2 napadaca. Gourcouf, Hamsik, Hazard, sve momci ispod 15mil.€ obestecenja i ugovor od 3-5 mil€ godisnje. Napad Pato i Dzeko, ili Dzeko i Boriello. Bolje ne moze. A sto se tice Dzeke, ne brini te. Kupljen je. Pa sta mislite zasto se Pippu nedaje novi ugovor? "9" i godine! Pippu su ovo zadnje utakmice u Milanu, a od slijedece sezone njegov dres ce nosit Dzeko. Sjetite se da smo upravo Pippa uzeli tada od Juventusa, upravo za 40 miliona €. A vrijedio je svi onih golova. Dzeko ne vjerujem da toliko kosta. Negdje sam bio procitao da je transfer dogovoren na 27,5mil.€.
Ali, ukoliko nasi krenu kupovat jos i Krasica, onda je to sigurno 99,9% da prodajemo Pata na ljeto. Zato, sve dok se samo pametuje o Dzeki i bekovima, ja sam zadovoljan. Jer ne zelim da ide Pato. Postao mi je pravo drag mali.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2010, 06:10   #23544

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fret View Post
Zasto neki ljudi stalno spominju Real kada pricamo o trosenju novaca? Pa i ostali klubovi trose i dovode pojacanja i mnogi od njih se pojacavaju.
Ne znaci sad da trosenjem novca na pojacanja automatski podbacujes kao Real.
"ajmo ne potrosit novce jer evo, vidi Real, oni su potrosili pa opet ne valjaju"
Mislim.....vec mi je sve to smijesno
poenta uspijesnog poslovanja nije da potrosis kesu para, i dovuces sve naj naj. Najbolje je kad sagledas situaciju, vidis ko ti fali, i kupis te igrace. Vidis ko ti valja i ko bi se mogao prodat za dobre pare (a to nasi ne rade, jer ne znaju, vec samo znaju produzit i povecat ugovor tom igracu) a za upola manje dovuces novog igraca koji ce stasat u tu poziciju. E kad tako budemo razmisljali, onda cemo opet znat vodit Italiju i Europu. Real nece nikad biti ekipa. Ne brini, ni slijedece sezone nece osvojit Ch. League.
Old 21-03-2010, 06:16   #23545

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
danas u 18:00 na hrtu snimka milan-napoli za sve koji ne mogu gledati live,ukljucujuci mene
geoff is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2010, 06:41   #23546

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
danas u 18:00 na hrtu snimka milan-napoli za sve koji ne mogu gledati live,ukljucujuci mene---

jebote jel ovo moguce?ajd bar nesta.hvala na informaciji.upravo si dan organiziram po ovome.odoh na tekmu u 15h,pa se vracam na snimku da pogledam.opet necu znati rezultat.i ne pitajte kako mogu izdrzat.jer jednostavno mogu.zapravo to je isti kurac.to je isto kao da gledam live u 18h.jos i bolje.hehehe.nista mi nece ovi dan pokvarit.kako kazu tbf-ovci.osim naravno ako ne pobijedimo napoli.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2010, 06:53   #23547

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ensar, meni se ne sviđa to sto Milan igra 4-3-3 inace, ali to sad nije bitno jebiga...

Ako Galliani jos i Pata proda onda ga stvarno treba upucat i to je to! Krasic je super igrač, ali Pato je Pato.

Od srednjih polušpica zanimljiv je i taj Pastore, stvarno je klasa čovjek! Podsjeća me na Bobana nekako. Tu su još i Hazard, Hernanes koji to može itd. Ali do toga nece doci, zaboravi to.

Danas cemo valjda nekako zabiti vise od jednog gola, jer u zadnje 3 tekme zabili smo samo taj jedan Seedorfov. A zadnje 2 smo odigrali za ocjenu 1.
Old 21-03-2010, 08:13   #23548

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ensare citam te i stvarno mi neka stvari nisu jasne, ti si za da se Dinho proda i da se uzme neko drugi. Meni je to isto ko sada da trazimo da se proda T.Silva i da uzmemo nekog ko ce uzimati manju platu. Pa kda vise dajemo Dinha, onda zasto ne bi i Silvu., pa ako produzimo po tvome, i Pato zbog povreda stavljam ga na trecem mestu, pa ondah bi bilo bolje da se i on proda za iste svrhe.
Stvarno mi nije jasno, kako neko mo\e da trazi da se proda najbolji igrac, a da sedi i gleda kako Gatuso, Pirlo, Flamini, Abatae, i ostala sranja neznaju igrati fudbal. Strasno, nekad se navratim Leptira, i sve mi kaze da 80% od njegovih postova su u pravu.

Ja bih, zadrzao najboljeg igraca svih vremena, jer ako uzmemo titulu, ta ce biti samo njegova, i na to dodati nova imena, kao Hazard, Aguero, Jovetic, i bilo ko drugi, pa neka igraju zajedno.
Jer da nije bio Dinho, ja glavu styavljam da pola od nas ne bi ni gledali Milan ove sezone, posto, ocajniji Milan u zadnjih 18 sezona koliko ga ja pratim nisam video, al ipak mi lovimo naslov. Pa ti onda slobodno prodaj Dinha.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2010, 08:18   #23549

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
MILAN: Abbiati; Oddo, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Flamini, Pirlo, Seedorf; Pato, Inzaghi, Ronaldinho.

Pipo, pa kako da ocekujes pobedu kad mesto napadaca, mi imamo Pipa danas. Uffffffff

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2010, 08:35   #23550

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Ensare citam te i stvarno mi neka stvari nisu jasne, ti si za da se Dinho proda i da se uzme neko drugi. Meni je to isto ko sada da trazimo da se proda T.Silva i da uzmemo nekog ko ce uzimati manju platu. Pa kda vise dajemo Dinha, onda zasto ne bi i Silvu., pa ako produzimo po tvome, i Pato zbog povreda stavljam ga na trecem mestu, pa ondah bi bilo bolje da se i on proda za iste svrhe.
Stvarno mi nije jasno, kako neko mo\e da trazi da se proda najbolji igrac, a da sedi i gleda kako Gatuso, Pirlo, Flamini, Abatae, i ostala sranja neznaju igrati fudbal. Strasno, nekad se navratim Leptira, i sve mi kaze da 80% od njegovih postova su u pravu.

Ja bih, zadrzao najboljeg igraca svih vremena, jer ako uzmemo titulu, ta ce biti samo njegova, i na to dodati nova imena, kao Hazard, Aguero, Jovetic, i bilo ko drugi, pa neka igraju zajedno.
Jer da nije bio Dinho, ja glavu styavljam da pola od nas ne bi ni gledali Milan ove sezone, posto, ocajniji Milan u zadnjih 18 sezona koliko ga ja pratim nisam video, al ipak mi lovimo naslov. Pa ti onda slobodno prodaj Dinha.
pece, ja ti govorim radi cijene i taktike. Pazi, upravo sto imamo Dinha mi MORAMO igrat ovu taktiku. Znaci sta je slijedece sezone? Opet isto: Dinho lijevo, Pato MORA postat desni vanjski napadac, i koji ce nam onda djavo Dzeko? Pa vec imamo dvoicu napadaca za tu jednu poziciju, jer s 2 spica ne MOZEMO igrati radi Ronaldinha.
Stoji da je Dinho najzasluzniji za ovu sezonu. To niko ne govori suprotno. On je zasluzan za 60% nasih golova. ALI... ja ne zelim da i slijedece sezone moram razmisljat: koga cemo u spic a ko ce biti zrtvovan na desnog vanjskog? Onda zajebi Dzeku, koji ce nam k...? Dovedi Ribery, ili Messia, i raspali po taktici 4-3-3. Jer nasa tzv. "magija" nema pojma u sredini iza 2 napadaca. On to ne zna igrat, gubi se u tom velikom prostoru. Zato sam da se proda dok jos mozemo dobit 25mil.€ za njega, a mjesto njega uzet nekog ko zna igrat iza 2 spica. Jer Pato je napadac i nista drugo.
Pirlo, Gattuso, Seedorf? Nikad ja nisam ni spomenuo da trebaju da ostanu. Ako ima dobri ponuda, prodaji odma. Oni meni ne trebaju. A sad ne kontam sto spominjes Thiaga i Pata. Thiago je mlad i treba da stasa na toj poziciji, i on se ne dira. Pato je mlad i pati radi "magije" jer ne moze da igra svoju prirodnu poziciju (poziciju radi koje smo ga i doveli). Znaci, zasto da bacam 2,3,4 ili vise igraca, kada mogu jednog za dobre pare, a pustit ostalima da igraju svoju prirodnu poziciju? Jer, opet ti kazem, ako Dinho ostane i slijedece sezone, to znaci: cirkus na San Siru po lijevoj strani, ostali igraci uzmite stolice i gledaj te dok ovaj dribla. Pato nazalost, ako hoces trpi tu desnu stranu, ako neces mozes ic. Dovucemo Dzeku, da trpi dok ovaj izdribla cijelu momcad, a Hernanes i Flamini nek ganjaju ostale igrace kad uzmu loptu magiji. Mijenjat taktiku - zaboravi. Igrat cemo 4-3-3 dok Dinhu ne dosadi.

Tags
balkan

Posting Rules