![]() |
|
|
#23611 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
A sto se Maria tice, njegov je san zaigrati u tom dresu...nadajmo se!!! ![]()
|
|
|
|
#23612 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Haha nek malo jebe Mourinha, jest da mu ovaj vise nece dat zaigrat. Pogotov sad poslije ovog nakon sto je javno obuko dres Milana. Da ovi nasi uhljupi znaju iskoristit situaciju i dovest Balotelia uz Dzeku. Sljedece godine bi imali ubjedljivo najjaci napad u Italiji. A mozda i u Evropi. Al nema od tog nista nazalost.
|
|
|
|
|
|
#23613 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ne znam je li ko već pisao..ali čitam da bi na ljeto mogli zamijeniti Flaminia za Lyonovog Toulalana...
|
|
|
#23614 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Izgleda da su bacili Braida i kompanija oko na stopera iz Brazila RAFAEL TOLOI 1990 god...navodno novi Nesta... najgora su mi ova poredjenja...takodjer doveli su malog Ely stopera iz Brazila on treniran sa juniorima ima 16 god...Ja cekam vise tog Albetrazzia da ga puste da odigra sta ili puste na posudbu negdje gdje bi igro nakon ove sezone...Kolko imamo posudjeni igraca mislim da ni oni u upravi ne znaju istina na pocetku sezone su dosta igraca prodali kao Matria Pozzi Marzzoratia...blizi se maj tako da ce sve vise i vise biti spekulacija kao i svako ljeto a na kraju Celo odradi glupost neku...
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 23-03-2010 at 06:36. |
|
|
|
|
|
|
#23615 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ely? Cekaj, decko je 16, a u Brazilu je zabrano prodavat djecu ispod 18. Ja mislim, da smo mi njega vec uzeli, ali dogovaramo da predje kod nas kao EU igrac (majke mi, divim se ovim nasima kako izvedu svu tu papirologiju. Decko nikad nije vidio Europe, i sad ce bit ko navodno EU igrac hahaha
Italia je cudo sto se tice drzavni prevara). Al cuo sam da bi mali trebao bit sjajan igrac. Al eto, vidjet cemo jos.Moratti je nakon jucerasnjeg skandala rekao Mariu, da mora u kabini da procita: "Mea Culpa" pred cijelom ekipom i trenerom. hehe Jedva cekam sutrasnju tekmu da vidim kako ce navijaci reagirat haha Jos ne mogu da vjerujem sta im je uradio. Pa sine, meni neki igrac da obuce Interov dres a jos uvijek je nas, nogom bi ga nabio iz kluba hahaha ![]()
|
|
|
#23616 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Od 5 stopera nama su 4 povrijedjena ( Bonera, Kaladze, Nesta, Onyewu ) samo je T.Silva spreman...a igra pod pritiskom kartona... Znači nije mi jasno zasto se sa nekim deckom iz Primavere ne pokusa u paru sa Silvom, ne moze gore od Favalia da jebe mater
|
|
|
#23617 |
|
Registered User
![]() |
Pa dobar bio favallinho protiv napolia,galliani sigurno razmislja da mu doda jos koju godinu u ugovor
![]() |
|
|
|
|
|
#23618 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
http://www.index.hr/sport/clanak/juv...ic/482401.aspx
vec vidim kako nam dolaze "sampioni":trezeguet,legrottagle i camoranesi...... poznavajuci nasu upravu dolaze 100%.....prvi preduvijet je ispunjen(imaju svi preko 31 godine).....
|
|
|
#23619 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Od tih igraca Legrottaglie u sustini i nije toliko los stoper, kakvih mi imamo na platnom spisku. Povremeni je reprezentativac, a i cisto sumnjam da bi ga Juve tek tako pustio. Nama treba jedna nova 10-tka, u Milanu je uvijek taj broj nosilo veliko ime Savicevic, Baggio, Boban, Rui Costa i sada Seedorf koji po mom licnom uvjerenju nije bas dostojan tog broja.
|
|
|
|
|
|
#23620 |
|
Registered User
![]() |
PARMA-MILAN: THE CALLED UP ROSSONERI
3/23/2010 MILANELLO - Here are the 21 called up players by Leonardo for Parma: Abbiati, Dida, Roma, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Oddo, Romagnoli (n.53), Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho. Unavailable players: Bonera, Kaladze, Nesta, Onyewu, Beckham, Pato.
|
|
|
#23621 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Taj Romagnoli ce sa golmanom Romom i vjerovatno nekim od trojke (huntelar,mancini,borielo) na tribine u to sam ubjedjen
|
|
|
#23622 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
dakle na tribine ide romagnoli i roma.....ne treba im treci
|
|
|
|
#23623 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
))) |
|
|
|
|
|
|
#23624 |
|
Registered User
![]() |
Sad sam upravo procitao na milannews.it da je mali Albetrazzi trebao dobit poziv za sutra ali se vjerovali ili ne, povrjedio u utakmici u sub protiv primavere Intera...usput tu utakmicu smo izgubili 1-4...nasa primavera je prva ima 4 boda vise od Intera koji ima 3 utakmice manje, a ima jos 5 regularnih kola do kraja...gledo sam par tekmi...odbrana tu i tamo...ali u napadu Verdi Schenetti Odumadi Zigoni i STRASSER vrlo dobro kombinuju...meni se najvise svidio Strasser ima tehniku i pas dobar nesto slicno Seddorfu izgleda...ali Verdi je posebna prica brz prodoran pravo podsjeca na Pata... iskreno se nadam da ce konacno neko bar od njih dvojice doci u prvi tim da konacno i mi izbacimo novog svog igraca...
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 23-03-2010 at 17:08. |
|
|
|
|
|
#23625 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
ma ja bi volio da dodju ili da se daju samo na posudbu, a ne prodaju za 50%, pa onda kasnije kad se pokaze da valjaju, moramo ih odkupljivat za 5 puta vecu cijenu. Jer, ja i dalje tvrdim, zar nije pametno uzet jednu sezonu, eto npr. slijedecu, sve ove starosjedioce otpustit, dovuc par vazni pojacanja, i klupu napravit od mladi. I onda kroz cijelu sezonu integrisat mlade. Tu godinu necu trazit ni titulu, ni Ch. League ni kup, nije problem ako budemo gubili. Ali zelim da igraju mladi, tj. da ulaze u prvi sastav. Jer slijedece godine, ti momci ce stasat u prvu momcad, i tad cemo bez problema moci ganjat titulu, jer imamo igrace a nismo potrosili ni €
|
| Tags |
| balkan |
|
|