![]() |
|
|
#23671 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
stigao je projlece vreme je svi da se razbudime
ciao skudeto ![]() No money no Party ![]() |
|
|
|
|
|
#23672 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Zasto prle?
Pa meni je bas drago radi ovog poraza. Jer htio sam pobijedu, i trudio sam se da gledam na pobijedu, al tamo negdje, poslije ulazska "Garinchea" poceo sam da shvatam da mi ne mozemo do te pobijede. Da je to nepravedno. I onda primimo pogodat, i kazem si: neka smo ga primili. Nije Parma zasluzila da pobijedi, ali nismo ni mi zasluzili da ista dobijemo. Jer: taktika je od pocetka pogresna. Kad je to Seedorf igrao desno krilo? Nemoj pametovat Leo. Mjesto da stavi Seedorfa u sredinu, Flaminia mjesto Ambra (odmor) i Pirla pored, ne on ponovo "izmislja" pozicije. Onda onaj cirkusant i dalje svoje pokusava, al haj sta ces mu. Napad opet isto: sami Boriello koji se bori sa 3 odbrambena. A Zambro je svoje odigrao. Pa on vise ne moze u Serie B igrat, a kamoli u ekipi koja se bori za titulu. A onda izmjene: uvodjenje Garincha mjesto Boriella. E moj Leo, pa Parma se povukla a ti i dalje svoju filozofiju napadac mijenja napadaca... Ma neda mi se uopce pricat. Sta imam analizirat, svi ste vidjeli na sta je to licilo. Na sve ali samo ne na ekipu koja slijedece godine treba igrat u Ch. League. Al dobro je. Jer sad sam siguran da Dzeko dolazi jer ova troica u klubu su tezi papci. U sredini ce biti isto kupljen igrac, a bekovi takodjer novi. Neka. Uostalom, sad mi je lakse. Ne trebam se djabe nadat nekom scudettu, mogu na miru da racunam koliko utakmica jos moramo pobijedit da ne izgubimo prednost od 10 bodova. A slijedeca tekma, vec sam mislio napokon cemo pokusat nesto novo, pa sam se sjetio Mancinia, tako da ce biti opet isti sistem, samo sto ce Mancini igrat mjesto cirkusanta, a vjerovatno AdiYou na desnom krilu. Barem se nadam. A Pippo i Seedorf bi mogli na raznosenje flasa za vodu. Jer su motivatori, nista vise. Garinche... hahaha moj Garinche, predribla ti i jednog, i drugog branica, i golmana si htio, al si na kraju i samog sebe predriblo. Sta reci... Garinche, moj Garinche...
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 24-03-2010 at 18:48. |
|
|
|
|
|
#23673 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ponavljam se kao pokvarena ploča, s ovakvim igračima i nemožemo ništa bolje očekivati..
za nadati se samo da će uprava konačno progledati, ali šanse za to su nikakve, jednostavno nemaju interesa za Milan i to je to...
|
|
|
#23674 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Forza Inter! Mario Merda!!!
|
|
|
|
|
|
#23675 |
|
Registered User
![]() |
A bome je i meni dosta ove blamaže da gledam,gledam utakmice preko neta svako malo mi izbaci patim se ko iIsus Krist i onda si mislim ma el ti je sila se zajebavat ovako.Što kažete pogledat sažetak i dokurca! |
|
|
|
|
|
#23676 |
|
Registered User
![]() |
E moj Abiati sad sam gledo sažetke jebote dodo mu je ko da je htjeo da dadu gol!
|
|
|
|
|
|
#23677 |
|
Registered User
![]() |
Nedelja, nova tekma, novi zadatak, ali i novi takticki preokret. Dinho nije na raspolaganju, pa se postavlja mogucnost da se isproba nesto novo. Po mom misljenju postoje 2 sistema: klasicni 4-4-2 ili 4-3-1-2 (Mourinho)
Klasicni 4-4-2: Po svemu sudeci na bokove je sigurno Abate - Antonini, jer su pokazali da su pouzdaniji od penzionera Oddo & Zambro. Centar ostaje na Thiago i Favalli. Problem je sredina i napad. Nema Dinha, nema Pirla. Na desnu krilo bi igrao Mancini, a na lijevo krilo se vraca Jankulovski, sto i jest njegova prirodna pozicija. Sredina Ambro & Flamini. U napadu napokon 2 napadaca i to: Boriello i Huntelaar, a Garinche nek ceka drugo poluvrijeme za dribljanje u petercu. Eh sad, ako uzmemo Mancinia na desnoj strani, onda je Abate tu visak. Jer bek nema sta radit u napadu, pa tu moze Oddo ili Zambro odigrat. Ili pak, stavit Mancinia lijevo, a Abate stavit na svoju poziciju koju je igrao u Torinu a iza njega iskusnog Odda. Mourinhov 4-3-1-2 Po meni, ovo bi bilo najbolje rijesenje. Nema nabacivanja, vec sve kroz sredinu. Zadnja linija se zna, a u sredini bi imali mjesta Ambro,Flamini i Ringhio. Seedorf bi napokon dobio svoju poziciju, iza dva napadaca, a Boriello i Klaas slobodu kretanja. Zasto tipam na ovu taktiku? Ambrosini - Flamini - Ringhio su iskuni pa bi dali sigurnosti na prostoru ispred odbrane. To bi znacilo da bekovi moraju biti Abate i Antonini jer ce ucestovat u napadima. Seedorf napokon ima svoj prostor, ne treba se puno vracat, moze na miru da pregleda situaciju i nadje najbolji pas. Klaas i Marco, napokon imaju samo po jednog flastera na sebi, sto znaci puno kretanja i opasniji napad. Vezni red Flamini ucestvuje u fazi napada, Ringhio ostaje sa Ambrom u liniji radi pokrivanja prostora. Ako pak ne bude islo, ili se neko iz veznog umori, ulazi Mancini i mijenjas na standardni 4-4-2. Al, mogu ja pricat sta god hocu, kad znam da nece biti ni A ni B. Vec ce nas strucnjak opet stavit svoju klasicnu 4-3-3 sa jednim napadacem i nekom novom igracu izmisljat pozicije. Al haj, daleko je nedelja. Imamo jedinstvenu priliku da pokusamo nesto novo jer nema Dinha. Da li ce tako bit...
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 25-03-2010 at 05:30. |
|
|
|
|
|
#23678 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Quote:
i skupit sto vise fanova u kini, nego imati kvalitetnu ekipu, koja ce se boriti za titulu. |
|
|
|
|
|
|
#23679 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23680 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#23681 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da je Yepes nas, ugovor 900.000 eura po sezoni.............
|
|
|
#23682 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
evo doveli smo 34 godisnjaka Jepesa u klub koji ce moci nastupati iduce godine za nas s impresivnih 35 godina juhuuuuuuu forza Milan
|
|
|
|
|
|
#23683 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
toooo
podmladjujemo ekipu, ima "samo" 34 bitno je to da je free transfer, da se berlusconi ne trosi |
|
|
|
|
|
#23684 |
|
Registered User
![]() |
Kakav lucidan potez Galliania.........
|
|
|
#23685 |
|
Registered User
![]() |
jbg. covjek i za ti svojih 34 godine, trenutno bolje cuva protivnicke napadace nego nasa kolonija odbrambeni. Po meni, poslije Thiaga i Neste, on ce biti najbolji od ostali. Znaci, imamo covjeka za klupe i hitni slucajeva (kao sto je sad primjer), a to vodi da: Onienwu, Favalli i Kaladze 100% napustaju klub na kraju sezone. Prvi prodan, drugi kraj ugovora, treci prodan.
Dobar potez. Jer ponavljam, covjek sa svoji 34 godine pruza sjajne partije, siguran, nije kreten ala Kaladze, ima duplo vise snage i pameti od Favallia, i ne sjecam se kad se zadnji put povrijedio.
|
| Tags |
| balkan |
|
|