![]() |
|
|
#23701 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MrŠ Iz Milana Pas Van Mater Jeba |
|
|
|
|
|
#23702 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
uz pametne poteze i dobro trgovanje milanova ekipa za dve sezone moze izgledati ovako u sustavu 4-3-1-2 marchetti;zambrotta,nesta,t.silva,antonini;pirlo,abate,flamini;gourcuff;dzeko,pato.
a umjesto neste koji je svakim danom sve stariji bi doveo nekog stopera poput bonuccija ali to sam samo ja.nemam ja love kao ova dva lika iz vie turatti ![]()
|
|
|
#23703 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Eh da konacni i ja nesto napisem,do sada nisam jer sam bio LJUT STRASNO...
Ova ekipa je limitirana...To je svima jasno..Po redu(komentarisem sastav koji je igrao u nedelju) Abiati...Golman koji moze braniti jedino u Milanu,nigdje vise,nije on toliko los ali daleko od toga da je klasa... Zambrota...Pod hitno treba zavrsiti karijeru,katastrofa... Abate...Nije bek....I nikad nece biti... T.Silva dobar igrac ali nedostaje mu iskustva.. Favali...ZA svoje godine dobar... Pirlo...Nije to onaj stari Pirlo,ali ipak Milan bez njega nije isti... Flamini...Pod hitno kod psihijatra,mora shvatiti da ovo nije Engleska pa da bije ko koga hoce... Rino...Moze igrati samo kada nema Flaminia ili Ambra,zajedno sa njima nikako... Roni...Tu i tamo,ali i takav nas najbolji igrac,bez njega bi bili na 7-8 mjestu.. Sedorf...Hvala za onaj go koji nam je dao neke sanse i nadu,ali nemoze se tako igrati.... Boriello..Definitivno najbolji nas napadac(PAta neracunam jer igra vise uz liniju)Ali ipak nije on Van Basten ili Shewa... Huntelar...Povraca mi se kad ga vidim...Taj decko moze igrati samo u Holandiji gdje su stoperi kao u ligi BiH... Pipo...Nemogu pricati lose o igracu koji nam je toliko puta vratio osmjeh na lice,ja licno nemogu nabrojati koliko sam puta plakao od srece zbog Super Pipa..Ali od njega je ostalo samo ono PIPO...Hvala... Antonini..Decko se trudi,ali daleko od tog da je to dovoljno... Nemogu vise pisat nerviram se...Ipak ja Volim MILAN ma kako on igrao...Ali neznaci to da volim i sve igrace MILANA... Leonardo...Sa ovom ekipom i CApelo bi dobio slom zivaca...
|
|
|
#23704 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Eh da konacni i ja nesto napisem,do sada nisam jer sam bio LJUT STRASNO...
Ova ekipa je limitirana...To je svima jasno..Po redu(komentarisem sastav koji je igrao u nedelju) Abiati...Golman koji moze braniti jedino u Milanu,nigdje vise,nije on toliko los ali daleko od toga da je klasa... Zambrota...Pod hitno treba zavrsiti karijeru,katastrofa... Abate...Nije bek....I nikad nece biti... T.Silva dobar igrac ali nedostaje mu iskustva.. Favali...ZA svoje godine dobar... Pirlo...Nije to onaj stari Pirlo,ali ipak Milan bez njega nije isti... Flamini...Pod hitno kod psihijatra,mora shvatiti da ovo nije Engleska pa da bije ko koga hoce... Rino...Moze igrati samo kada nema Flaminia ili Ambra,zajedno sa njima nikako... Roni...Tu i tamo,ali i takav nas najbolji igrac,bez njega bi bili na 7-8 mjestu.. Sedorf...Hvala za onaj go koji nam je dao neke sanse i nadu,ali nemoze se tako igrati.... Boriello..Definitivno najbolji nas napadac(PAta neracunam jer igra vise uz liniju)Ali ipak nije on Van Basten ili Shewa... Huntelar...Povraca mi se kad ga vidim...Taj decko moze igrati samo u Holandiji gdje su stoperi kao u ligi BiH... Pipo...Nemogu pricati lose o igracu koji nam je toliko puta vratio osmjeh na lice,ja licno nemogu nabrojati koliko sam puta plakao od srece zbog Super Pipa..Ali od njega je ostalo samo ono PIPO...Hvala... Antonini..Decko se trudi,ali daleko od tog da je to dovoljno... Nemogu vise pisat nerviram se...Ipak ja Volim MILAN ma kako on igrao...Ali neznaci to da volim i sve igrace MILANA... Leonardo...Sa ovom ekipom i CApelo bi dobio slom zivaca... ![]()
|
|
|
#23705 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Zasto sada ovo? Leonardo nije bas siguran na klupi. Ljudi ga spominju da nema pojma na tom mjestu, da je los, a na drugoj strani reprezentacija Brazila sanja o njemu. Napomenit treba i optuzbe Silvia da je upravo on kriv za onako losu tekmu protiv Manchestera. Sad, ako ode Leonardo, ne zna se ko ce preuzet klupu. Cak se spominje Galli-Tassoti da je preuzmu (woooow, to je magicni par za unistavanje Milana). Posto ne znamo ko ce na klupu, ne znamo ni koja pojacanja nam trebaju slijedece sezone. Jer moze doci neki idiot i rec da je Dzeko beskoristan u njegovom sistemu, vec da njemu trebaju neki holandjani, spanci ili englezi. Postoji i tacka ukupnog fonda za transfere. Ako se dovede Dzekson, onda se nema para za ostale pozicije. Najbolje bi bilo: Leonardo ostaje, dovuce se Dzeko, raskine se ugovor sa nekim penzionerima, prodaju se Dinho, Pirlo, Gattuso & Seedorf (ovu dvoicu nece niko), i dovedes uz Dzeku desnog beka, Hernanesa, i Gourcoufa, i raspali po sistemu 4-3-1-2 I ja i dalje vjerujem da ce Dzeko slijedece godine obuci nas dres s brojem "9", i vjerovat cu u to sve do 01.09.2010
|
|
|
|
#23706 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#23707 |
|
Registered User
![]() |
Ma Dejo ko ga nebi htjeo popušili smo debelu kurčinu po pitanju Gurcufa,dećko rastura odite na youtube pa malo pogledajte sta dećko radi,ma igračina koje mi imamo idiote u klubu da takvog dragulja ne prepoznaju!
![]() |
|
|
|
|
|
#23708 |
|
Registered User
![]() |
Pazi, sistem 4-3-1-2 je u danasnje vrijeme najbolja varijanta. Ali, da bi to mogao igrat moras imat igrace koji se znaju kretat u njemu.
Goucouf kao trequartista? Bio bi odlican. Al ne mora znacit da samo on to moze odigrat. Hazard ili Hamsik? Obojica to mogu odradit. Znaci ima mladi igraca koji su vec uigrani na toj poziciji. Jer osnovna stvar za trequartistu je: pamet, preglednost, i kondicija. Valjalo bi kad bi dovukli jednog mladog za max 10 - 12 mil.€ Al u tom slucaju, Dinho mora biti prodat. Jer njemu u tom sistemu nema mjesta. Jer on ne zna i nece da nauci da igra tu poziciju.
|
|
|
#23709 |
|
Registered User
![]() |
Kako god okreneš ne ide .Ako ode leo ko će preuzet ekipu?Eto govore tassoti,a ruku na srce bolje on nego tamo neki deseti trener,jer ni jedan kvalitetni trener a on nam je potreban da bi osvajali trofeje,neće doći radit u ovakav milan.Jer zna se da trener prvi leti ako nema rezultata a kako će imat rezultate ako nemože dobit igrače koje traži.To samo može ovaj naš jadni leonardo koji eto ako hoćete i iz ljubavi je pristao da vodi ovakav milan jer nisu imali koga i on im je bio jedino rješenje a i ugovor ima još godinu dana.Ipak je on u klubu 10-tak i više godina sa prekidom,dakle mora se obezbjedit novac za igrače na onim pozicijama gdje curi,a ako nema novca nema igrača i nema trenera.Svaki bolji trener traži kvalitetne igrače koji bi se uklapali u njegov sustav igre a za to nema jamstva u milanu.Zna se ko prvi leti ako nema rezultata a kako će bit rezultata ako nema igrače u svom sustavu igre.Lako je nekim drugim trenerima kad dođu u neke druge klubove i nastave rad sa istim igračkim kadrom jer imaju već kvalitetne igrače dok u nas ni pod razno nije to slučaj.Zato po svemu ovome mislim da će tassoti preuzet ekipu sem ako se ne desi čudo pa odluče sredit ekipu ali to neće moć za jednu sezonu uradit jer treba i previše para ako hoćemo kvalitetne igrače.Ja mislim da se čeka samo službena ponuda brazila za leonarda i on će garant otić jer je i njemu pun kurac ovih sranja u klubu.Što njemu treba da ga onaj pedofil proziva za loše odigrane utakmice ako je to istina jer nisam u to uvjeren i novine pišu svašta,to znaju njih dvojica trojica šta se dešava tu.Što će mu to da mu on omalovažava njegov rad pogotovo jer se zna sa kakvom ekipom radi i da nije dobio ni jednog igrača po svojoj volji(svi su mu silom nametnuti),a još su mu prodali kaku i gourquffa(glavnog i potencijalnog organizatora igre).I zato opet kažem da vjerujem da će leo otić samo da brazil uputi ponudu na njegovu adresu,jer budimo realni čovjek radi pod ogromnim pritiskom,pogotovo jer mu je ovo debitantska sezona i svi ga mogu bacat pod noge.
A negdje sam gora pročitao neki post sa formacijom za 4-3-1-2 za sljedeću sezonu: marchetti;zambrotta,nesta,t.silva,antonini;pirlo,abate,flamini;gourcuff;dzeko,pato. Odmah križajte zambrottu,antoninia(dobro može ostat za klupe i neće se bunit da sjedi),abate i pirlo(nije ni sjena onog starog pirla bez kojeg milan nije mogao). I kakve smo sreće odnosno nesreće još će nam i patka prodat i dovest pizzara spominje se čitao sam negdje.Reći će ćelo ta se ponuda nije mogla odbit,a još ako patak zaigra na svjetskom za što mislim osobno da su šanse minimalne ili nikakve onda će mu još više skočit cijena.I nemate se zašto živcirat radi ovakve situacije u klubu koja će siguran sam dobro dugo potrajat kad se uzme sve u obzir.Ja sam se nenormalno nervirao do sad gledajući svaku utakmicu,uđe neka nervoza u mene sav se počnem trest i zato sam rekao neku večer poslije parme zašto meni ovo treba i rekao sam da neću pogledat više ni jednu utakmicu do kraja prvenstva.Pogledam sažetke i komentare poslije utakmice i gotovo a da se nerviram gledajući našu neigru nema šanse do kraja prvenstva jer ih kao što sam već rekao neku večer 80% ne zaslužuje dres AC MILANA. |
|
|
|
|
|
#23710 |
|
Registered User
![]() |
hehe
![]() pa sto? Ja ne mogu a da ne gledam tekmu. Jos gore mi je kad odem na Bilino i gledam pacenje Celika. Tu pravo popizdim, pa psujem sve moguce. Al sta cu kad mi je to u krvi. Fudbal me zivcira, nervira, naljuti me, ali zato me oraspolozi, nasmije, rasplace, i ucini punim. Naravno da cu gledat svaku tekmu Milana, i naravno da cu u svakoj navijat i nervirat se, ali Boze moj, tako je. Moramo prebrodit ovo sad stanje. JA u svom avataru imam napisan cilj, i trenutno sam prezadovoljan. U Ch. League, 1. 2. i 3. dobijaju isto para, samo 4. mora kroz kvalifikacije. Kako god prodje, Inter nas u Ch. moze prestic po ratingu samo ako osvoji Ch. League (cak i tu sumnjam, jer mi smo velesila u europi). Zato, dovuc Dzeksona, jednog mladog branica, desnog beka, antonini moze odradit lijevu stranu, Hernanesa u sredinu, jednog kreatora igre ala Gorki, i mi mozemo jurisat na "triple"! Ali, kolko para, tolko muzike. A da, Gattuso, procitao sam ono pametovanje onog "strucnjaka" za market sto si ga spomenuo, imas pravo, ono je neki samozvani strucnjak, previse bajki pametuje.
|
|
|
#23711 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
tu treba malo poraditi, jer koliko god Nesta bio dobar godine cine svoje, a pogoto za bekove.... tkaodjer Pirla bi isto sutno njega i njegovo pimplanje lopte... ostalo sve 5 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23712 |
|
Registered User
![]() |
onda cemo jos dodatno poraditi :-)
|
|
|
#23713 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Naravno svako ima svoje viđenje situacije ali gledajte cinjenice i malo prokontajte!A ovo su poprilicno ciste i jasne stvari-govorim za Milanovo poslovanje na ljeto i mogucnosti koje nam se pruzaju..
Odlaze igraci sa poprilicno velikim platama i negativnim uticaj na igru: Dida,Kaladze,Jankulosvski,za njihove plate sam nekoliko puta rekao,enormne!! Mislim da se njihovom prodajom prvenstveno Kaladzea i Mareka moze zaraditi 7-10 miliona! govorim da su oni gotovo sigurni na odlaznim vratima iz Milana. Za Favallia cu jednostavno reci Yepes. Oddo nema potrebe komentarisati,njegov odlazak je profit. Gattuso,vidim da dosta pricate o njegovoj prodaji cinjenica je da je covjek neprepoznatljiv i nije vise onaj stari ali uvjek se nekako nadam da ce poluditi odigrati u svome stilu i zapaliti curvu i sve ljubitelje Milana..O njegovom statusu ce se znati poslije svjetskog prvenstva i mogucnosti reaktiviranje njegove forme ali kako kontam imaju naznake da se on proda na ljeto 12-15 miliona! Huntelar nije se snasao,nedovoljna minutaza,nekvalitetna rotacija i tu je gdje je..isto zadrzana trzisna cjena.. Milan moze na prodaji zaraditi solidan novac koji nekoliko puta pametnije i sam Galliani moze uloziti jer jednostavno nasa struka ne moze pogrijesiti ako zamjene ove igrace! (Gattuso rekao sam cekati SP i Lippija, ostalo ako zelu u primaveru bez trunka odstete necu nista reci). To je tih nekoliko pozicija koje nama trebaju da budemo vise nego solidni iducu sezonu..sada se svi mi mozemo igrati koga kupiti ali promjene su ocigledne jer sam Leo (kojeg danas toliko jako sele iz Milana al mislim da od toga nema nista) je dao naznake da zeli svoj Milan pa makar u cjepidlacenje prodajom i guranjem nekih igraca iz kluba. Jos kada dodamo da ce biti kakva taka sponzorska inekcija Finiinvesta i Letecih Emirata 8po posljednjim saznanjima u kesu 16 miliona.
|
|
|
#23714 |
|
Registered User
![]() |
evo da samo jos dodam umjesto zambrotte de silvestri i umjesto neste bonucci ili rannochia a uzeo bi i ja tog astorija ako se pokaze da je dobar.
|
|
|
#23715 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|