![]() |
|
|
#23716 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23717 |
|
Registered User
![]() |
Evo čitam neku priču da će arsenal prodat fabragasa za 30-35mil na ljeto,eeee kad bi naši imali išta u glavi pa da dovedu ovog dragulja a nebi ih trebalo puno doć kad se uzme u obzir ove igrače koje će prodat na ljeto i koliko će uštedit na njihovim plaćama naredne sezone(kaladze,jankulovski,oneyewu i biće ih još).Ali nešto sumnjam da će se arsenal tako olako riješit najboljeg igrača jer ne grcaju u dugovima i drugi su u prvenstvu trenutno i u odličnoj su formi,dakle nemaju nikakvih problema i zato mi je ova priča sumnjiva i vjerojatno je još jedna novinarska patka u nizu
|
|
|
|
|
|
#23718 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23719 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Svim pojedincima koju sumnjaju u Dzeku kako igrača toplo savjetujem psihologa i oftamologa
))))))))))))
|
|
|
#23720 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
http://www.goal.com/en/news/10/italy...timatum-report
interesantno Leonardo postavue ultimatum do uprava milana baloteli e na transfer listi |
|
|
|
|
|
#23721 |
|
Registered User
![]() |
Niko ni ne sumnja u njega,o tome nema riječi nego sam ja rekao da nije još dovoljno afirmiran.Vidićemo ga kad(ako)dođe u nas,onda ćemo moć pričat a to da se sumnja u njega kao igrača nije niko rekao,pa da sumnjam bio bi protiv njegovog dovođenja,nego idemo navijat sad za romu pa ako već nemožemo mi uzet scudeto volio bi da uzmu oni,samo da ga gumari ne uzmu
|
|
|
|
|
|
#23722 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23723 |
|
Registered User
![]() |
@Mugello ako jedan Heness kaze da bi vise volio Dzeku nego neko 40 000 000 to onda puno znaci ako jedan Rudi Voller koji je predovio napad Elfe 10 godina kaze da ga Dzeko podsjeca na vanBastena to sigurno dokazuje da je momak afirmisan...po meni je trenutno Bundes liga ispred Serie i momak trpa kao lud golove, sto mislis da nebi u Seri trpao sto je grublja ili defanzivnija????
|
|
|
|
|
|
#23724 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Dzekson opet 2 komada danas. Eh od kad ja sanjam da dobijemo onakvog napadaca. Trudi se i kad ne ide. Ali cojvek se ne predaje, vec ceka. Kad tad ce se naci sansa, i onda je on tu da zavrsi posao. I tako i bi, 83 i 90, 2 gola, pobijeda Wolfsburga od 0:2
A ne ovi nasi Boriello, Klaas i Pippo, treba im po 5 sansi da bi pogodili. Al i to bi nekako razumijo, ali da konstantno fulaju sanse 5m od gola... Za sutra je Dida na golu. Abbiati se povrijedio.
|
|
|
#23725 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23726 |
|
Registered User
![]() |
Gleda li iko romu vidim vode 1-0?
|
|
|
|
|
|
#23727 |
|
Registered User
![]() |
ja objektivno gledam i kzem da je momak prejeban igrac i da je AFIRAMCIJU stekao prosle godine ove je samo dokazao kroz igra za repku bih i vukove..... a to sto berluskoni prica to objesi macku o rep....
|
|
|
|
|
|
#23728 |
|
Registered User
![]() |
gle roma vodi 2-1 moj Leonadro kako si sjebo 2 tekme uzassss imali smo mec loptu def, ali ako mi ne mozemo nek vučica osvoji....
|
|
|
|
|
|
#23729 |
|
Registered User
![]() |
Jebote, da smo pobijedili, sutra smo mogli bit prvi
![]() Al haj, sutra pobijedimo, i opet Inter na -1 Al covjece, pa mi smo ubili ovu Romu na Olimpicu
|
|
|
#23730 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
| Tags |