AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 29-03-2010, 10:22   #23761

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ovo je krajnji domet ove ekipe.pogotovo kad nema Neste.Dinha,Pata i Pirla mislim da nemozemo pobjediti ni neku ekipu iz serije C...
U neku ruku mi i nije zao sato nismo pobjedili,jer da jesmo onda bi uprava mogla pricati kako ova ekipa jos moze...SAd im je valjda jasno da bez 3-4 ozbiljna pojacanja nismo konkurentni ama bas nikom....I naravno da se pod hitno rjese Huntelara,ili cu se ja ubit kad ga vidim na terenu...
Old 29-03-2010, 12:11   #23762

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ako mi dovedemo toresa ja se odjavljujem s ovog foruma )) ma nema teorije. nece tores u nas osrednji klub. nije on glup. on je medju top tri napadaca svijeta. nije glup da dodje u ovu nasu sprdacinu od uprave.i u klub koji nije konkurentan ni za jebeni domaci kup a kamoli ostalo.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2010, 12:33   #23763

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
ako mi dovedemo toresa ja se odjavljujem s ovog foruma )) ma nema teorije. nece tores u nas osrednji klub. nije on glup. on je medju top tri napadaca svijeta. nije glup da dodje u ovu nasu sprdacinu od uprave.i u klub koji nije konkurentan ni za jebeni domaci kup a kamoli ostalo.
pa da, a hoce da ostane u LIverpoolu koji najvjerovatnije nece u LP nego ce odmah ispasti i iz UEFE i boriti se za premiership ccc ako je to motiv top 3 napadaca onda nam i ne treba...
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2010, 12:58   #23764

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

ma taj liverpool je isti kurac kao mi,samo drukcije pakovanje. ne zna se tko je u goroj krizi.ajd mi cemo bar u ligu prvaka,al strah me. opet cemo popiti 4komada od nekog jaceg kluba. znate kad ce tores doci kod nas? kad prije njega potpisu hernanes,vidic,srna,fabregas,dzeko,clichy ili jos neko od mogucih pojacanja.znaci nikad.
Old 29-03-2010, 16:09   #23765

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

@sale, ma kako ce mi dosadit drug snimio sam si vec na 3 cd da imam u autu. Ej, da te pitam, znas li neki program kojim mogu onaj tvoj mix rastavit na 10-tak pjesama, jer je tesko premotavat CD u autu (jbg. nije winamp, pa da oznacim misem na sredinu hehe )?---

Sound Forge!
Old 30-03-2010, 06:22   #23766

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post

@sale, ma kako ce mi dosadit drug snimio sam si vec na 3 cd da imam u autu. Ej, da te pitam, znas li neki program kojim mogu onaj tvoj mix rastavit na 10-tak pjesama, jer je tesko premotavat CD u autu (jbg. nije winamp, pa da oznacim misem na sredinu hehe )?

Kao što reče kolega možeš sa SoundForge-om,pa sa WaveLab-om,a ja osobno koristim Adobe Audition,ali neznam koliko ćeš se snaći u tim programima jer su oni poluprofesionalni i profesionalni,javi ako kako mogu pomoći!

Pozzz

P.S.-Navodno se Ronaldinhu ponudio novi ugovor sa 2Milijuna Eura manjim primanjima godišnje tako da Ensare možemo samo maštat o kolektivnoj igri slijedećih godina :-(
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2010, 06:39   #23767

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
evo mozda cemo i raskinuti ugovor sa Kahaber.........

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2010, 07:20   #23768

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
ma Dzekoson dolazi deff na ljeto, jer na milannews uvuijek idu vijesti o njemu, sto ne idu npr o Fabianu ili nekom za koga smo bili zainteresovani, ali u koliko on dodje sam, na ovaj tim nema nishta, jer on nije svemoguci koliko god bio dobar....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2010, 08:32   #23769

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
torres-odličan izbor!!
ali pola momčadi treba otirat plus galliania i berlusconia i naravno leonarda,koji je nesposoban za vodit bilo kakvu veliku momčad,a kamoli milana!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2010, 15:02   #23770

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Milan više ne može čekati na Džeku?

I više od godinu dana je trajala sapunica u kojoj je tema bio dolazak 24-godišnjeg bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeke u Milan...

Još uvijek ta priča nije završila, makar određene stvari govore da je Milan sve manje voljan čekati Wolfsburg i Džeku, a i sami su najavili da im je 40 milijuna eura previše za platiti.

Stoga dužnosnici Milana sve češće gledaju na druge adrese, a jedna od njih je i Bruxelles. U Anderlechtu odličnu sezonu igra 16-godišnje čudo od djeteta Romelu Lukaku, koji je postigao čak petnaest pogodaka u 27 prvenstvenih ogleda (bio je prvi strijelac osnovnog dijela sezone u Jupiler ligi). Isto tako, najavljen je i kao buduća zvijezda belgijske reprezentacije i igrač koji bi tu, nekada moćnu nacionalnu momčad, mogao osoviti na noge.

Milan je spreman platiti 15 milijuna eura za napadača koji mnogo obećava, no pritom mora dobiti i boj protiv drugih momčadi koje su zainteresirane za Lukakua, a to su Chelsea, Real i Barcelona.
Old 30-03-2010, 16:06   #23771

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
kralju, zar ti i dalje padas na te folove oko Dzeke? Ja sam to iskljucio iz samo jednog razloga: decko zabija golove i golove, Chelsea, Juventus, Liverpool, Arsenal, svi zele pojacat napad slijedece sezone, svi su spominjali Dzeku, cak je i Arsen njegov ljubitelj, a cudno da ni jedna od ti momcadi od decembra mjeseca nije spomenula ni D od Dzeke? Zar ti nije malo cudno, da Dzeko briljira u Wolfsburgu, ceka sansu da zakuca gol, ne treba mu puno prostora, samo dobra lopta i on zna sta sa njom, mlad 24 godine, i da ni jedna od tih veliki momcadi nije spomenula da ga zele dovest. A zbog cega? Jer je Dzeko vec prodan, i rekao sam ti da je prodan za 27,5 mil. € Znaci opusti se, slijedece sezone Dzeko igra u napadu, sad je bitno sve okolo.
A to sto je Dinho produzio, neka. Draze mi je da je produzio i ostao s nama vec da ode besplatno negdje. Ali mora se OBAVEZNO naviknut da slijedece godine nece biti prva rupa na sviralu. Al vidjet cemo sta Galli&Tassoti spremaju (jer cini mi se da ce oni preuzet klupu Milana, Leo odlazi 95% iz osobni razloga)
Bayern dobio onu sugu Englesku. Pa ono nije momcad, ono su djubrad, gadovi, ma sve zivo. Al sudija, koji peder majko mila. Nije htio da svira faul nad Gomezom van sesnesterca jer je mislio da ce Gomez izgubit loptu, ali na svu srecu Olic pratio i oduzme loptu i vrati im za Barcelonu '99

@sale, Ja se ne znam stim programima. Al nije mi tesko naucit. Mogu pokusavat dok ne dobijem dobar rezultat. Al bilo bi super ako budes imao kad-kad vremena, ako ti nije tesko, da mi ti sredis ona 3 mix-a. Jer htio bih da rastavim mix na pjesme, ali tako da pjesma nastavlja na pjesmu, da nema one stanke. Tako nesto sam vidio na CD-u od Bob Sinclaira, gdje kad pustis cd ide normalno kao cijeli mix, al to su sve pjesma za pjesmom.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2010, 16:10   #23772

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

A tog Lukaku pratimo vec odavno, ali izgleda da je Liverpool mu najblizi. Sve ga nesto spominju da ce ga kupit. Dobar je decko, ali tek za koju godinu. Onaj Chamakh je isto igracina, besplatan, ali Juventus ga sebi rezerviso.
Mah, ja zelim Dzeksona, i Hernanesa. I nekog italijanskog beka.
A Pato ostaje u Milanu. Jer Inter pregovara sa Krasicem, a doci do Balotellia je tesko. Tako da Patkica ostaje na desnom krilu. ...ma necu da pametujem o transferu, sjetimo se samo prosle sezone i Kakine price. Sta bude, bit ce.
Old 30-03-2010, 16:55   #23773

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma nema to veze dal ja vjerujem druze nego onako vidim vjest pa je postavio bezze. Volio bi da je to istina svakako da je nas, ali istini za volju uz njega nama treba jos 5 igraca najmanje
Old 30-03-2010, 17:00   #23774

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Pa to ti kazem. Napad je vec osiguran. Sad nam treba Hernanes u sredini, i jedan, optimalno 2 beka. Ali jaka, a ne "bit ce nekad" bekovi. Jer takvu dovicu vec imamo: A&A. Za golmana pregovaramo oko onog iz Almerie, al sve vise mi smrdi da ce ipak biti Asenjo iz Atletica. Zasto? Imamo sjajne odnose s Atleticom (Abiatti), a Atletico se vec zadao javno u potragu za novim golmanom.
Old 30-03-2010, 17:15   #23775

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ja hocu da Milan sledece sezone ima KONTRA NAPAD, nista vise.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules