![]() |
|
|
#23776 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Iako bi ja htio 4-3-1-2 Milan sa Patom kao napadačem, nije nama toliko problem sto ce Dinho ostati, ipak je covjek ove godine svoje i vise nego odradio u vecini tekmi.
Vjerujem da je Dzeko naš, i sve mi se vise sviđa. Ali nemojte se zavaravati pa misliti da ce on sam donositi velike pobjede kao Kaka' i Sheva, nece! Dzeko je kao Toni, ako bude lopti, zabit ce. Milan je ove godine Patu unistio cijelu sezonu! Gurnio ga na krilo, ozlijedio ga, onemogucio mu SP! Pa sad mislite sto on misli o Milanellu... BALE - to je bek koji je ROĐE za nas! Kako taj dečko leti gore-dolje, super ga je gledati. A sigurno ce jos napredovati, sigurno. Onda taj Bonucci i igrači kao sto su Hernanes ili Krasic. Hernanes je klasa, ali klasa kao Rui, a pored Pirla ne znam što nam je bolje, on ili Krasic koji sprinta 90min. A MOZE igrati u sredini, siguran sam. Osobno ne ocekujem skoro nista od ljeta i ocekujem jadnu sezonu i nagodinu jer ovaj Milan treba 100mln i prodaju 10 igrača!! Pa ovaj Prandelli ce u Juve a nas ce voditi Tassotti... uzas. ------------------Alves------- --------Bonucci-Nesta-Thiago-Bale- ------------------Flamini------- ---------Hernanes/Krasic--------Pirlo.... ..............Pato----------Dinho----- -----------------Dzeko----- MINIMUM od onoga sto nam treba...
|
|
|
|
#23777 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
ja san doživija prosvjetljenje 94.godine kad su pomeli barcu 4:0...od tada ,a bija san mulac, ka da me neko cijepija s tim klubom..neobjašnjivo..jesan hajdukovac ,ali šta mi ovi uleti u život..to nikad neću svatit...znan samo da ga zauvik nosin u srcu
|
|
|
|
|
|
#23778 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
uz Ronaldinha kao timskog igrača i pola onog starog Pirla, Džeko će imati extra lopti + zna i sam povući i odraditi akciju, nešto poput Sheve prije, samo što još nema Shevinu brzinu...dakle nemam brigu za Džeku, više me brinu Dinho i Pirlo, a i Seedorf odbranu da i ne spominjem
|
|
|
|
#23779 |
|
Registered User
![]() |
virujte Mi Ljudi "scudetto" Je NaŠ!!!!
|
|
|
|
|
|
#23780 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23781 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Lud si ba...Ako mi osvojimo Scudeto pojest cu racunar...
|
|
|
#23782 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Milan i ovog ljeta želi dovesti Sergija Ramosa
I ovog ljeta ćemo gotovo sigurno svjedočiti nastojanjima uprave Milana da u svoj klub dovede 23-godišnjeg Sergija Ramosa, španjolskog reprezentativca i člana madridskog Reala... I ranijih godina je Milan pokušavao obaviti taj transfer, a sve u namjeri da pronađe pravu zamjenu na lijevom boku za Paola Maldinija, koji se od nogometa umirovio prošle sezone. Čak je i sam Maldini rekao da Ramosa vidi kao svog nasljednika u klubu sa San Sira. Dosad Milan nije uspio ispuniti ovaj posao, a španjolski As navodi u srijedu da bi ovo ljeto moglo biti ključno po tom pitanju. Milan se uzda u "dobre odnose" s Realom koji su uspostavljeni prošlog ljeta kada je ispunjen posao s Brazilcem Kakom, koji je iz Milana prešao na Santiago Bernabeu. Ramosu ugovor s Realom traje do 2013. godine, no u madridskom klubu nisu imuni na ovaj mogući posao, makar As navodi da je upitno jesu li se čelnici Reala naljutili na Milan što su im prodali Kaku, ne navodeći pritom njegove probleme s preponama zbog kojih Brazilac ima dosta pauze tijekom aktualne sezone. Sergio Ramos je u Realu od 2005. godine, kada je iz Seville došao u "kraljevski klub".
|
|
|
#23783 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
zvuci predobro da bi bilo istinito
nismo mi te srece nasa realnost je Yepes |
|
|
|
|
|
#23784 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23785 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Nesto odavno ne funkcionira dobro u Milanovoj politici Transfera. Jedino sto su uspjeli par brazilaca dobrih dovest u zadnjih 10 godina (Kaka, Pato, Silva), a i to mislim da je zasluga Leonarda.Ostalo bi se moglo nazvat katastrofalnim poslovanjem. Evo veceras gledam Arsenal-Barca, pa ove dvije ekipe bi nas trenutno pomele s terena, to je klasa vise u odnosu na nasu igru koju pokazujemo ove godine. Ostaje nam samo da se nadamo da ce Berlu odlucit da malo ulozi u svoju najdrazu igracku, inace nam se ne pise dobro...
|
|
|
|
|
|
#23786 |
|
Registered User
![]() |
rossi-iz villarreala u milan,podhitno!!!i torres naravno..balottelli će doć sam
|
|
|
|
|
|
#23787 |
|
Registered User
![]() |
rossi samo čeka da eksplodira...treba mu dobrih baluna,šta u svom klubu baš i ne dobiva..u milana bi taj momak uspija dokazat da je jedan od večih talenata u svitu
|
|
|
|
|
|
#23788 |
|
Registered User
![]() |
U slučaju Leonardova odlaska Tassotti stiže na klupu "rossonera"
Napusti li Leonardo krajem sezone klupu Milana, mjesto prvoga trenera bit će predano njegovom pomoćniku Mauru Tassottiju, pišu talijanski mediji... Iako je od "rossonera" napravio momčad koja je u borbi za naslov prvaka, čini se da se Leonardovoj karijeri na klupi Milana bliži kraj. Navodno je razlog tomu, dodaju Talijani, njegovo ime na popisu mogućih izbornika brazilske nogometne reprezentacije. To će mjesto, pak, biti upražnjeno po završetku Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, a napustit će ga Dunga. Tassotti je pomoćnik u Milanu još iz Ancelottijevih dana, a preuzme li ulogu prvoga trenera, asistent će mu biti još jedna klupska legenda Filippo Galli, tvrdi Il Corriere dello Sport. |
|
|
|
|
|
#23789 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
je li ko upoznat s nastavkom suđenja u aferi calciopoli???
navodno su pronađeni "nestali" snimci telefonskoih razgovora interovih ljudi oko namiještanja sudija takođe se pominje i naš ćelo... ak ko zna šta više neka napiše
|
|
|
#23790 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
CAGLIARI-MILAN: THE ROSSONERI CALLED-UP PLAYERS
4/2/2010 MILAN - These are the 21 players called-up by Leonardo for Cagliari-Milan Dida, Roma, Perrucchini, Abate, Antonini, Favalli, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Romagnoli, Zambrotta, Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Borriello, Huntelaar, Ronaldinho, Verdi, Zigoni Unavailable players: Abbiati, Bonera, Jankulovski, Nesta, Onyewu, Beckham, Adiyiah, Inzaghi, Mancini, Pato. Suspended players: Flamini. Vjerovatni sastav: Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Borriello, Ronaldinho ...
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 02-04-2010 at 06:44. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|