![]() |
|
|
#23791 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
sumnjam da ce igrat Ringhio. Vise mislim da ce Seedorf u sredinu, a Klaas lijevo.
|
|
|
#23792 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Huntelar je poprilicno rovit tj nespreman nakon lakse ozljede zglobnja bio je van stroja 7 dana! Leo ga je pozvao jer smo tanki snapadacima Inzaghi je ozljedjen tako da postoji mogucnost da igramo 4-3-1-2!
|
|
|
#23793 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ma ko kaze da smo tanki tu su Zigoni i Verdi.....
ajde malo da zivne forumo evo jednu temu da otvorimo za diskusiuu zelim da prodiskutiramo fenomeno oko posetenost u Italii...kak moze Milano sa vise od 1 milion stanovnika da ne moze da napuni jedan stadion sa 80 000 gledaoci ? |
|
|
|
|
|
#23794 |
|
Registered User
![]() |
http://www.worldstadiums.com/stadium...stadiums.shtml
evo potrazio samo malo na net ovo su novi stadiums stvarno crazyy stadiums Liver..Totnem..Lil...Valensia... juve nemoze da se sporedi sa Liver i totnem a inter nisu ni pocnali da grade jos cemo deliti san siro ovo me zivcira ![]() |
|
|
|
|
|
#23795 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Milan je problem zadnje dvije godine. Rossoneri ne zele da idu na stadion radi politike u klubu. Necete da dovlacite pojacanja, a hocete da ja platim ulaznicu da gledam penzionere kako se setaju.
Druga stvar je cijena ulaznica i prenos. Vecina italiana ima MediaSat pretplatu, pa sve utakmice gledaju iz kuce uz porciju spagetti alla Bolognese, i jedna birra Moretti. Jednostavno im se neda ic na stadion za tolike pare. Ne znam, jer cudno mi da BVB non stop puni stadion od 77.000 mjesta, i non stop im je rasprodat. Naravno, stoji i cinjenica da Milan i ostali klubovi placaju dadzbine gradu za koristenje stadiona. Jer samo Juventus posjeduje Olimpico, svi ostali iznamljuju stadion od grada. Znaci, ako bi Milan imao svoj stadion, mogli bi spustit cijenu i sve pare od ulaznica bi pripadale njima.
|
|
|
#23796 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Zar on jos ima obraza igrati u Milanovom dresu... Bolje nek ona dva djecaka igraju nego on...
|
|
|
|
#23797 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#23798 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja mislim da ti Albetro malo pretjerujes sa tim pljuvanjem Huntelar, jer statisticki je manje odigrao od Boriella a poravnati su... i djelujes mi kao neko ko nikad nije šutnuo loptu ili da budem blazi bio napadac u fudbalu... ett bez ljutne cisto onako ti kazem
![]()
|
|
|
#23799 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() pogledajte ovaj klipcic pa onda komentarisite oko huntelara ko e za mene jedan od najboli jbg nie se snasao kod nas sta znam ne govori italianski,leo ga ne zeli mozda nie za veliki klub igrac. u svemu ovo mozda i taj numero 11 Rivaldo,Crespo,gilardino..... |
|
|
|
|
|
|
#23800 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23801 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Huntelar je poprilicno rovit tj nespreman nakon lakse ozljede zglobnja bio je van stroja 7 dana! Leo ga je pozvao jer smo tanki snapadacima Inzaghi je ozljedjen tako da postoji mogucnost da igramo 4-3-1-2!
Huntelar??? Zar on jos ima obraza igrati u Milanovom dresu... Bolje nek ona dva djecaka igraju nego on...--- slazem se s tobom u potpunosti. bez ljutnje rosoneru ![]() |
|
|
|
|
|
#23802 |
|
Registered User
![]() |
Ma nemam se ja sta ljutiti vase misljenje vas problem samo reci za Hunta tako nesto mislim ne znam bas mi djeluje za nekoga ko nikad nije nabio loptu nogom jbt ali hajde
![]()
|
|
|
#23803 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
KAo prvo MArco ima 10 golova..Pogledaj njegove ocjene a pogledaj Huntelarove... I da igrao sam Fudbal i to veoma dugo...
|
|
|
|
#23804 |
|
Registered User
![]() |
Borielo je odigrao puno vise minuta od Hunta da su imali jednak tretman od pocetka vjeruj mi Borielo bi bio daleko iza, i ne zaboravi huntu je tek prva sezona u italy a ovaj kloc borielo je tu i poceo i isao na posudbe i vracao se i opet ne moze dati vise od 15 gol po sezoni a dobija jako puno prostora da igra...
Ali nema vezze , Leo zna i on odgovara za rezultate...
|
|
|
#23805 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ja samo vidim da se Borielo bori,trči ko lud,grize,trudi se,skače,a ništa od tih osobina nisam baš vidio kod Huntija tako da nisu za uspoređivat!Što se mene tiče slobodan mu put dalje,mislim od Milana dalje!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|