AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2010, 16:01   #23851

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Ja sam zato, da se Klaas proda, ali za debele pare, neki 15-20 miliona, Arapi dodaju ostali kes i tako Dzeko na ljeto obuce crno-crvenu "9". Ali, davat 40 miliona za njega? To ne. Onda bolje dovest onog LuKAKA, za neki 9 miliona, i nadat se da nebude ista prica kao sa AdiYou.
Al haj, ne zelim da razmisljam o tim transferima, jer ako pocnem, onda shvatam da nemamo para, da nam transferi zavise od prodaje, a jedine igrace koje mozemo prodat su Pato i Thiago, a ako se oni prodaju sigurno nece sav iznos biti prebacen u transfer vec na otplacivanje ogromni ugovora nasih penzionera,... eto vidis gdje to sve krene? Zato necu da pametujem o tome, jer mi odma dodje muka, kad shvatim u kakva govna su nas doveli Galliani i njegovi strucnjaci.
hahahahahaha kao da Galliani pise, pa sta dovesti onoga crnju i nista ne bude od njega i opet propala sezona.... ako hoces napadaca kani 40 milja i cao dobit ces ko sevu u par godina 200 golova
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 16:12   #23852

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
hehe
Znam drug, al sjeti se da smo i Pippa tada platili 40 miliona, i sta bi od njega? Sjajan fudbaler. Donio nam ogromno vazni golova, cak je u finalu Ch. League pogodio ledjima (A Ibrakadabra spusta loptu ledjima ccccc, ugledaj se na Pippa, pa pogodi u finalu ledjima hehe).
Al skupo je drug. 40 miliona??? 30 moze, al 40 je previse. Jedino ako zele 30 + Kaladze i Jankulovski
Ej, evo Raiola odma navalio na Patka. Jer, vec je se javio njegov ocu da zeli da mu bude manager, jer je u stanju da ga odvede do veliki para. I odma izjava u novine da su za Pata zainetersovani Real i Chelsea. Woooow. Vrijedi li prodat malog Patka za neki 70 mil. €? Jer tu cifru mozemo sigurno izvuc. Ako ce nastavit igrat ovu poziciju, prodaji. Al decko je napadac, i siguran sam da ako ode u Chelsea, pocet ce da zabija golove i golove, i onda cemo zalit sto smo ga prodali.
Zato, ostavi Pata, Klaas noga, Boriello klupa, kupi Dzeku (jbg. snadji te se nekako za te milione) stavi Dzeku i Pata u spic, Dinho prodaj, kupi pametnog trequartistu, dovuci Hernanesa u sredinu, nabavi nekog beka, Astori je vec nas, ili ga prodaj za 8 mil.€ i to investiraj u Bonucia, iskesirat cemo se ovo ljeto, al zato penzioneri mars u dom, i u trci smo za titulu Ch. League.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 16:17   #23853

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Astori je uzasan igrac, nije za milan nikako! I ja bi prodao Birriella, ne Klasa. To je moje mišljenje...

Dobar ti je plan, iako neostvariv

Bonucci, D.Luiz in Benfice, Hernanes, Pastore, Dzeko 100mln i evo nas!

Abbiatti, Bonucci, Nesta, Thiago, Luiz, Flamini, Pirlo, Hernanes, Pastore, Pato, Dzeko. ( Storari, Zambro, Bonera, Yepes, Antonini, Abate, Ambro itd... Hunter... )

Last edited by mrki; 05-04-2010 at 16:19.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 16:32   #23854

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
hehe
Znam drug, al sjeti se da smo i Pippa tada platili 40 miliona, i sta bi od njega? Sjajan fudbaler. Donio nam ogromno vazni golova, cak je u finalu Ch. League pogodio ledjima (A Ibrakadabra spusta loptu ledjima ccccc, ugledaj se na Pippa, pa pogodi u finalu ledjima hehe).
Al skupo je drug. 40 miliona??? 30 moze, al 40 je previse. Jedino ako zele 30 + Kaladze i Jankulovski
Ej, evo Raiola odma navalio na Patka. Jer, vec je se javio njegov ocu da zeli da mu bude manager, jer je u stanju da ga odvede do veliki para. I odma izjava u novine da su za Pata zainetersovani Real i Chelsea. Woooow. Vrijedi li prodat malog Patka za neki 70 mil. €? Jer tu cifru mozemo sigurno izvuc. Ako ce nastavit igrat ovu poziciju, prodaji. Al decko je napadac, i siguran sam da ako ode u Chelsea, pocet ce da zabija golove i golove, i onda cemo zalit sto smo ga prodali.
Zato, ostavi Pata, Klaas noga, Boriello klupa, kupi Dzeku (jbg. snadji te se nekako za te milione) stavi Dzeku i Pata u spic, Dinho prodaj, kupi pametnog trequartistu, dovuci Hernanesa u sredinu, nabavi nekog beka, Astori je vec nas, ili ga prodaj za 8 mil.€ i to investiraj u Bonucia, iskesirat cemo se ovo ljeto, al zato penzioneri mars u dom, i u trci smo za titulu Ch. League.
da, ali Patak iduce godine ako ne pocne pokazivati ono zbog cega je doveden, neka onda zabija u premiershipu (cisto sumnjam) jer brazilci tamo slabo se aklimatiziraju dokaz Robinho....po meni jako bitan dio nase igre koji svi zanemaruju to je vezni red, nama jer potreban jedan vezni igrac, ja bih najvise volio maldog Jovetica 2 stvari...1) vec igra u Seriji 2) mlad igrac sto znaci da smo ga dobili na duzi period.... Dzeko, vezni igrac i bekovi....
Old 05-04-2010, 16:49   #23855

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Astori je uzasan igrac, nije za milan nikako! I ja bi prodao Birriella, ne Klasa. To je moje mišljenje...

Dobar ti je plan, iako neostvariv

Bonucci, D.Luiz in Benfice, Hernanes, Pastore, Dzeko 100mln i evo nas!

Abbiatti, Bonucci, Nesta, Thiago, Luiz, Flamini, Pirlo, Hernanes, Pastore, Pato, Dzeko. ( Storari, Zambro, Bonera, Yepes, Antonini, Abate, Ambro itd... Hunter... )
Pa Huntelara nemozes nikome ni prodat,nije niko konj kupit kloca od igraca...
Old 05-04-2010, 17:22   #23856

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=5Lwry9H9Gok
pa sta vam je posle ovog gola ko jos milsli da nam treba dzeko.....
huntelar CLASS

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 04:33   #23857

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Pogledajte minutazu koju je igro Huntelar i onu koju je igro Borielo. Onda pogledajte koliko su golova dali. A valjda je to glavna stvar po kojoj se gleda ucinkovitost nekog napadaca. I ja bi prije dao Boriela nego Huntelara. Huntelar je skoro u svakoj utakmici koju je igro zabio go. Borielo zna radit dobre stvari za tim, jer se dobro gradi, ali ja nikad nisam volio takvu vrstu napadaca koji su vise okrenuti guzicom prema golu nego glavom. Sjetim se samo Sheve, izgleda da mi dugo jos necemo imat takvog napadaca, a inter ima dvojicu Milito i Eto ili cak i trojicu ako racunamo Pandeva.
huss is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 05:36   #23858

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Pogledajte minutazu koju je igro Huntelar i onu koju je igro Borielo. Onda pogledajte koliko su golova dali. A valjda je to glavna stvar po kojoj se gleda ucinkovitost nekog napadaca. I ja bi prije dao Boriela nego Huntelara. Huntelar je skoro u svakoj utakmici koju je igro zabio go. Borielo zna radit dobre stvari za tim, jer se dobro gradi, ali ja nikad nisam volio takvu vrstu napadaca koji su vise okrenuti guzicom prema golu nego glavom. Sjetim se samo Sheve, izgleda da mi dugo jos necemo imat takvog napadaca, a inter ima dvojicu Milito i Eto ili cak i trojicu ako racunamo Pandeva.
Ja to stalno tvrdim,definitivno boriello nije igrač za nas i ako se treba neko prodat onda je to on.To je moje mišljenje,ne treba vam ništa više nego pogledajte minutaže njega i hunta i kolko je koji zabio golova i opet kažem boriello je klocina od igrača i treba ga se riješit,prije njega nego hunta.Pa jebote,svi roncaju na hunta kako je klocina a čovjek dobije šansu tu i tamo,skoro pa na kapaljku.Treba mu dat kontinuitet utakmica pa onda nek se donese konačna odluka a ne ga se tako omalovažavat.Malo razmislite ljudi vi koji ste protiv njegove igre,jer je najlakše ispljuvat igrača ali budimo realni on i nije dobio prave šanse u milanu pored one klocine boriella i neznam šta neki vide u njemu ali eto za nekog je klocina hunt a za nekog boriello,svak ima svog favorita.To je nekako moje mišljenje o njima dvojici
mugello is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 05:50   #23859

mugello

Registered User

Mino Raiola: Alexandre Pato Is Unhappy At Milan; Real Madrid & Chelsea Have Enquired After Him
Milan striker Alexandre Pato has grown disillusioned with the lack of progress at the club and his malaise has alerted European giants Real Madrid and Chelsea, according to renowned football agent Mino Raiola.

There have been reports in recent days that Pato is considering parting with his agent Gilmar Veloz to hire Raiola, who represents the interests of the likes of Barcelona forward Zlatan Ibrahimovic and Inter ace Mario Balotelli.

And Raiola’s declarations to Telelombardia are likely to send shivers down the spines of the Rossoneri faithful.

“Real Madrid and Chelsea have asked about the player,” he said.

“Of course, his departure is not certain. But the lad is dissatisfied with the situation at Milan, who will finish the season trophy-less again.”

Pato is currently sidelined with a hamstring strain and is expected to return to action for the final two or three games of the season.
Old 06-04-2010, 06:00   #23860

mugello

Registered User

Navodno po vijestima iz italije leonardo će na kraju sezone napustit milano ako mu se ne omugući sudjelovanje u sastavljanju ekipe.Ne traži ništa što niti jedan drugi trener nebi tražio dakle čovjek je vidio kakva je situacija u klubu i zašto onda gubit živce na nečemu što nije vrijedno toga odnosno ćeline politike
Old 06-04-2010, 07:25   #23861

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Njih trojica zajedno nemogu cistit kopacke Shewi..Nemoj lupat majke ti...
I kazes da je Huntelar zabio skoro svaku tekmu koju je igrao???
U kome svjetu zivis...Pa i ja gledam Milana,i nikad mu necu oprostiti onaj promasaj protiv Rome sa pola metra kada smo i izgubili tu trku za Scudeto,a da nepricam o promasajima proti Mutd-a...
Old 06-04-2010, 07:39   #23862

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Njih trojica zajedno nemogu cistit kopacke Shewi..Nemoj lupat majke ti...
I kazes da je Huntelar zabio skoro svaku tekmu koju je igrao???
U kome svjetu zivis...Pa i ja gledam Milana,i nikad mu necu oprostiti onaj promasaj protiv Rome sa pola metra kada smo i izgubili tu trku za Scudeto,a da nepricam o promasajima proti Mutd-a...
ne mozes tako govoriti to je sve dio fudbala, jer onda ni ja nebi mogao Sevi oprostiti onaj promasaj protiv Liverpoola u produzetku kada je s pola metra pogodio Reinu.....neidje veze, po meni Huntelar je za klasu bolji od Borriela...
Old 06-04-2010, 08:31   #23863

mugello

Registered User

Sport: Benzema u Milan, Pato u Real?

Prema pisanju španjolskog dnevnika Sporta, u nadolazećem prijelaznom roku moglo bi doći do transfera na relaciji dvaju nogometnih giganta, Milana i Real Madrida...

Riječ je o potencijalnoj razmjeni Milanovog Alexandrea Pata (20) i Realovog Karima Benzeme (22).

Prije transfera u Real Madrid prošlog ljeta Benzema je bio u sjajnoj formi i za Lyon je zabio 44 gola u dvije sezone, što je uostalom natjeralo "kraljevski klub" da posegne za njegovim uslugama. Međutim, otad je Benzema zabio tek 8 golova u 24 nastupa u dresu Reala i pao je u sjenu Argentinca Gonzala Higuaina pokraj kojeg ne uspijeva izboriti mjesto u prvom sastavu.

Španjolski mediji nagađaju da je Real sklon prodati Benzemu već u nadolazećem transferu, a kao najveći konkurenti za njegovu kupnju spominju se Manchester United i Milan. Cijena koju je Real postavio na Benzemu (30 milijuna funti) previsoka je za Milan, ali Sport piše da bi uprava "rossonera" mogla u transfer uključiti i Brazilca Alexandrea Pata (20) koji je nedavno kao svog agenta angažirao Mina Raiolu, posrednika posla na relaciji Inter-Barcelona u kojem su prošlog ljeta klubove zamijenili Zlatan Ibrahimović i Samuel Eto'o.

Sport također ističe kako Milan i Real Madrid imaju sjajan međusoban odnos, kao i da bi u slučaju da se krene u realizaciju posla talijanski klub imao prednost ispred Manchester Uniteda.

Pato je ove sezone imao brojnih problema s ozljedama, ali je unatoč njima najbolji strijelac Milana u Seriji A s 12 postignutih golova u 21 odigranoj utakmici.
Old 06-04-2010, 08:54   #23864

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

jaooo i onda kada mi kaze nasto za Lovca, pa Boriello je najvise puta starto ko napadac i jos nije stigo Pata...toliko o napadacu :S:S
Old 06-04-2010, 09:19   #23865

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ne mozes tako govoriti to je sve dio fudbala, jer onda ni ja nebi mogao Sevi oprostiti onaj promasaj protiv Liverpoola u produzetku kada je s pola metra pogodio Reinu.....neidje veze, po meni Huntelar je za klasu bolji od Borriela...----

ti si puko.jeste vi ljudi slijepi ili sta? jel vi samo gledate tko ima vise talenta ili potencijala ili sta? jel vi uopce gledate dubinu nogometne igre.kao sto sale kaze,borielo igra s ekipom,trci,bori se,a klas? pa taj covjek jos nije ozuljao koljena,uklizao.postigao je nesta golova,normalno,napadac je,al njegov odnos prema igri je uzasan.totalno je bezvoljan,tehnika mu je nula bodova,svaka druga lopta je izgubljena kod njega.

vec smo vodili rasprave o njima dvojici al kad neko kaze da je huntelar za klasu bolji od boriella e onda taj nije normalan.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules