![]() |
|
|
#23881 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mislim da su Talijanski a i svjetski mediji kopetentniji od svih nas,zato pogledajte prosjecnu ocjenu za Marca a pogledajte ocjenu za Huntelara...
I ko god ima oci reci ce da je Marco korisniji igrac od Hintelara... A ti sto je on zabijao u Holadiji....Pa Alfonso Alves je zabio 15 golova vise od njega u sezoni i znate gdje je zavrsio nakon neuspjesnih epizoda po ispodprosjecnim klubovima u Engleskoj...u Emiratima,i Huntelar bi mogao vrlo lahko njegovim stopama,jer taj decko nije ni za klupe Milana..I jos nesto..Marca smo otkupili za sitne pare,dok smo za ovog drugog dali 16,6 mil evra...
|
|
|
#23882 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Talijanski medji su poznati po svojoj pristrasnosti jer oni vise vole svoje pokvareno nego tudje novo....momak je prvi napadac Holandeza i sigruno ce zavrsiti u Emiratima...
pa kako mozete govoriti kada Huntelar pocne 10 utakmica za redom u Milanu znaci bude starter i ako ne zadovolji vase apetite onda moze te pricati....pa dajte ljudi da je Boriello dosoa iz druge lige i Seriu mislite da bi pokazao nesh bi malo sutra......po meni ako nista Lovac je za klupe Milana, a Borielo nije ni za klupe.... neko gore hvali njegov pristup igri Milanu kakav je to pristup..fol pretrci trudi se ili tako nesh pa daj te od njega se ocekuju GOLOVI i samo golovi.....Lovac kada samo kod toga nije tip igraca koji ima takav pristup, da leta ko muha bez glave :S |
|
|
|
|
|
#23883 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
haha
Messi nije covjek, ono je vanzemaljac. A Maradona poslije ovog veceras mora napokon i sam priznat da ga je Messi prestigao. Napokon imamo novu fudbalsku zvijezdu. Bio je Pelé, pa Maradona, a sad je Messi. Svaka mu cast.---svaka njima cast,al ja ipak mislim da bolju demonstraciju nogometne igre i moci i jebenog savrsenstva necemo vise nikad vidjet jer smo to vidjeli vec,to je bilo od 2003 do 2006,made by ronaldinho.onakvu igru nece nitko nikad nadjebat. steta sto je tako malo trajao. messi ce naravno imati vecu konstantu od ronhija i vise trofeja i zato ce biti veci od njega,al nikad nece doseci onu njegovu igru,jer ona igra je bila savrsena,igra u kojoj nije bilo gresaka.sjecam se da sam gledao bacru a jebeni ronhi nijednu loptu nije izgubio tokom meca,nijedne greske nije imao.to se vise ne moze ponoviti. a messi ako misli stic maradonu mora s argentinom osvojiti world cup,e onda ce ga tek argentinci proglasiti vecim od maradone,pa onda i cijeli svijet.bez world cupa nema sta traziti. |
|
|
|
|
|
#23884 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
slazem se s Memom ( al dobar je Memo mora osvojiti Mundijal i igrati u finalu :P mada citajuci danasnje naslove kao kako zaustaviit messija, pa stavite Maradonu na klupu )) |
|
|
|
|
|
|
#23885 | |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Quote:
po toj logici bi onda olic trebo bit najbolji napadac svijeta posto se bori i trudi. pravi napadaci su oni koji zabijaju golove. djabe im trud i sve kad ne zabijaju onoliko koliko treba. nemam ja nista protiv boriella, dobar je igrac al moram priznat da bi vise volio da huntelar dobiva vise prilika. jer koliko je igro covjek ima sasvim solidan, ako ne i vrlo dobar ucinak. nije se iskazo jedino protiv manchestera gdje se napromasivao, a u toj tekmi se nisu nazalost ni ostali pokazali. cuj i pippo je uvijek ceko loptu i nije trcao pa tako i van nisterloy pa su za mene to jedni od najboljih napadaca u posljednjih nekoliko godina. |
|
|
|
|
|
|
#23886 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
I drago mi je sto oni shupci Man Utd ispadose, Nijemci su jos jednom dokazali kako se gine do posljednje minute... ) |
|
|
|
|
|
|
#23887 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#23888 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
eh da je nama jedan olic u obrani,jedan u vezi i jedan u napadu,pa ko bi nam bio ravan.
![]() |
|
|
|
|
|
#23889 |
|
Registered User
![]() |
Leonardo želi više novca
Trener Milana Leonardo dobro razmišlja o svojoj budućnosti u milanskom timu i ako ne dobije potrebnu sumu novca za transfere u ljetnjem prelaznom roku, on će otići sa "San Sira". Brazilca već neko vrijeme pominju kao naslednika Carlosa Dunge na kormilu brazilske reprezentacije, a on od kluba zahtijeva veću sumu novca, kako bi pojačao tim Milana. Leonardo želi da igra jednu od ključnih uloga u transferima njegovog kluba, ali pored toga, on želi i više novca na raspolaganju u narednom prelaznom roku, a problem bi mogla da predstavlja nedavna izjava Adriana Galjania da su dani velikog troškarenja završeni. U svakom slučaju, Leonardo želi malo više slobode u donošenju odluka važnih za klub. |
|
|
|
|
|
#23890 |
|
Registered User
![]() |
Treba nama 4-5 igraca da se pojaca konkurencija u timu,i da se dobije zdrava atmosfera..
1 napadac klase Dzeko...2 bocna lijevi i desni,1 stoper extra klase,ala Vidic..i 1 vezni koji je orjetisan naprijed mozda Pjanic iz Liona on ima pasos Luksemburga tako da nebi bio van EU...
|
|
|
#23891 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
a daj pogledaj malo na youtube kako on igra u milanu kad igra cijelu utakmicu i kad dobije loptu,zabija golcine...a svi pamte promasaje,pa svakome se dogode ali huntelaar je 1283474296492 puta bolji igrac od boriella
|
|
|
#23892 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
hangeland sprda edina....
|
|
|
#23893 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23894 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
njegova najlosija tekma. Potpuno van koncepcije. Ne da mu ne ide, vec nekako ko da vise ne zeli da se trudi. Vjerovatno je bio presamouvjeren, misleci "ja sam Dzeko" jer to mi pokazuje njegov izlazak na teren. I onda kad se najmanje nadas, strefite. Veceras 0 bodova, kad je trebao dodat pokusavao je ne moguce, kad je trebao sutat dodavao je nemoguce. Katastrofa. Ali, ima pravo. Pa zadnji 5 tekmi on sam igra za momcad. A uostalom kao sto i Boriello rece za nas, pa kako da se ja oslonim na napad, kad vi u odbrani pravite pizdarije. Jer Wolfsburg ima najlosiju odbranu Njemacke, jos sto je najgore Milan je navodno zainteresovan za Barzaglia woooow. Samo nam jos on treba. Nije valjao u Palermu, sad ce kod nas buknut.
Al neka, ovako je barem cijena Dzeki pala. Jer 40 mil. € nedamo, i tako i treba. Sorry, ali nije on Torres pa da mu mozes dizat cijenu, a ni ste vi Real ili Chelsea da mozete stimat cijenu kako vam odgovara.
|
|
|
#23895 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Huntelaar targets debut Scudetto
Thursday 8 April, 2010 Klaas-Jan Huntelaar believes he can win the Scudetto in his debut Serie A season. “Milan can take it.” The Dutchman had a dismal start to his San Siro career and was expected to move on in January, but has now scored some decisive goals to put them within three points of leaders Inter. “I hope that I can look back and remember my first year at Milan with the Scudetto and we can still take it, even if there are two teams in front of us,” he told Studio Sport. “We need to win the next two or three games, then see if the other contenders drop points in that time.” Considered a flop at first, the signing from Real Madrid has an average of a goal every 111 minutes. This is a better record than both Alexandre Pato and Marco Borriello this season. “I had to adapt to Italian football and it’s easier to do that if you play regularly,” explained Huntelaar. “Recently I have been used more and was able to score goals. I like proving myself on the big stage, but I can only do that by playing well and hitting the back of the net.” Evo vam cinjenica, ko je najucinkovitiji napadac Milana ove sezone. A igro je 3 puta manje i od Pata i od Boriela pogotov. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|