![]() |
|
|
#23896 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
milan triba...PREPORODIT METKOM U ČELO BERLUSCONIJU I GALLIANIJU
|
|
|
|
|
|
#23897 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
) hiihih |
|
|
|
|
|
|
#23898 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Forza Ragazzi
|
|
|
|
|
|
#23899 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Berlusconi: Pa kako to igraju naši napadači!?
Silvio Berlusconi, talijanski premijer i predsjednik Milana, još je jednom pecnuo Brazilca Leonarda, trenera njegovog kluba koji se bori za naslov prvaka u Seriji A... - Ne znam kako objasniti, ali mislim da naši napadači igraju jako daleko od vratiju. Ne stvaramo šanse, ne možemo niti doći u priliku kada su oni zaduženi za pogotke bliže središnjici terena nego li suparničkim vratima - rekao je Berlusconi. Zanemarujući posljednje kolo Serije A u kojem je Milan s 3-2 pobijedio Cagliari u gostima, prije toga su u šest utakmica zaredom postigli jedan ili niti jedan pogodak. - Mogu se samo zapitati kako to igraju naši napadači!? No, dobro, to je valjda pitanje za našeg trenera - rekao je Berlusconi novinarima
|
|
|
#23900 |
|
Registered User
![]() |
Adriano Galliani: Leonardo & Alexandre Pato Are Staying At Milan
Milan vice president Adriano Galliani has kicked the idea of Alexandre Pato and Leonardo leaving the club into long grass. Reports in Spain claimed Pato was being tracked by Real Madrid and Chelsea, whereas local Italian media suggested Leonardo was pondering the idea of taking the Brazil job after the World Cup. But Galliani offered a response as he made his way to the weekly presidents meeting at the Lega Calcio in Milan. "Pato has only recently extended his contract until 2014 and so he will stay here, just like Leonardo," he told the press. Isto ovo je govorio za ancelotia kako ostaje na klupi 99,99%,to je tvrdio do samog kraja prvenstva a sve se znalo puno prije i kome on sada ovdje soli pamet sa ovim glupostima. Osobno mislim da će leonardo napustit milan na kraju sezone i to na svoju ruku,pogotovo ako su istinite ove berlusconieve zadnje izjave,i zatim se i oko pata može očekivat sličan nekakav scenario.Samo me strah da skroz ne potonemo sa ovakvom politikom koja se trenutno vodi u milanu i ne vjerujem da će moć zaustavit patka da ide ako se ne pojačaju kvalitetno a to kvalitetno znači poveća svota novca jer u ekipi svugdje puše promaja,a oni sa ovakvom politikom koju vode ima nekoliko godina nisu u stanju ništa uradit.I šta se onda dešava? Dešava se to da mi postajemo sa takvom politikom sasvim jedan prosječan klub u svijetu i o naslovima možemo samo sanjat.Samo ćemo "preživljavat" i kao što se ensar potpisuje na svijim postovima 4 mjesto želja,3 mjesto san,sve me strah da ne bude tako jer ovakom politikom ne ide ali zar da će se nešto uradit na ljeto,pa nisu valjda toliki idioti da od onakvog renomiranog kluba nastave da rade sprdačinu kao do sada što su radili |
|
|
|
|
|
#23901 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
La Gazzetta dello Sport je objavio ad argentinaco Bruno Zuculini, veznjak Racing Avellaneda, bi trebalo da ima buducnost u ekipi Milana. Ovaj perspektivni igrac koji je rodjen 1993, je vec poslao svog agenta u Milano gde bi se isti trebao sastati sa Galliani & co.
Ako nista drugo, ovaj je igrac makar mladji od Yepesa i Cacaua!!!
|
|
|
#23902 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Evo Bordouex je postavio cijenu na Gourcouffa, 25 mil. €
Prodas Dinha (ako ga neko zeli, al ne vjerujem), das Wolfsburgu 20 mil. € i Klaasa za Dzeku, Boriello klupa, i imas Pata i Dzeku ispred Gorucouffa. Ako ovo nije napad, onda ja ne znam dalje. Ali... sta mi vrijedi pametovat kad znam da se nece ostvarit nista od ovog. Lagano cu pratit desavanja, i nadat se da cu moci kupit dres Milana br. "9" sa natpisom Dzeko. Uostalom, nisu me jednom razocarali sa transfer politikom. To su veliki strucnjaci, mogu pod ruku sa gospodom iz NS BiH.
|
|
|
#23903 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Bolje im je bilo kad je Leo bio scout za telente u Brazilu (doveo je Kaku, Pata, Tiago Silvu, itd)...
|
|
|
|
#23904 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
danas rujem po robi i vidim da imam original dres Milana iz 2004,2005,2006,2007,original trening majicu,original šorc,original torbu,original bijeli rezervni dres iz 2006.
i zakljucujem da sam nakon one 2007 prestao trositi pare na njih.kad vec nece oni iz uprave trositi pare na klub,na pojacanja koja bi nam donijela trofeje,e tako sam i ja prestao trositi. majku im!!! |
|
|
|
|
|
#23905 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
nabijem ja wolfsburg i dzeka i 40 milijuna eura,koga nema bez njega se i moze,ali zato dat 25 milijuna za gourcuffa bi dao bez razmisljanja i stavio ga iza pata i huntelaara ali da huntelaar bude opcija prije boriella i kada se to dogodi klaas ce zabiti barem 15 golova a pato ce biti ubojitiji.ostatak love mora ici na bocne igrace.a dzeko neka truli u wolsburgu
|
|
|
#23906 |
|
Registered User
![]() |
Leonardo To Leave Milan - Report
The Brazilian has reportedly had enough of bowing to Berlusconi's pressure... Milan and Leonardo are on course to split at the end of the season because the coach cannot take Silvio Berlusconi's pressure, according to Il Corriere dello Sport. Berlusconi has expressed his displeasure with the way Milan have struggled to match Inter this season, and often the buck has stopped with Leonardo. Berlusconi has also accused the Brazilian of dragging his feet, something that has led him to reconsider his future. "If only those in charge of the team allowed it to play..." the Italian supremo said back in February. However, on Friday Adriano Galliani rejected previous reports claiming his coach would quit the Rossoneri for Brazil. "Leonardo is staying here," the Italian told the press. |
|
|
|
|
|
#23907 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Odakle Juventusu 80 mil. € za transfere na ljeto? Ne kontam majke mi. Ljudi si pokupovali Boga oca proslog ljeta, nisu nista osvojili, ispali iz svih takmicenja, i ovo ljeto ce opet u kupovinu. Zele dovuci Benzemu (30 mil.€) i Gourcouffa (25 mil.€) i ostalo za pojacanje drugi dijelova.
A sta je snama? Toliko smo osvojili, i opet ne mozemo da sastavimo dinara, vec trazimo igrace za 0€ Ma daj ba vise, dosta mi je oni idiota. Ma imaju pravo navijaci. Slijedece godine treba bojkotovat sve utakmice. Ne otic ni na jednu. Pa ako propadamo, e daj da propadnemo potpuno, da ona djubrad napokon napuste klub. Pa Silvio & Galliani & i njihovi strucnjaci, unistise sve sto je valjalo u ovom Milanu. Apsolutno sve. Samo nas jos drzi stara slava, jer novi Milan ili buduci, ne postoji. Ovo su zadnji otkucaji zivota jednog velikog Milana, koji ce ubrzo da zauvijek propadne.
|
|
|
#23908 |
|
Registered User
![]() |
koja smo mi sprdačina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#23909 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
)) al' dobar je MEMO ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23910 |
|
Registered User
![]() |
al sam tad bio lud,jedva sam cekao da izadje dres pa da ga kupim.zene iz trgovine su me zapamtile,ja im ostavim broj moba,one me nazovu i jave i ja dodjem i kupim.ali toga vise nema.necu ni ja vise biti konjina.dobar je memo,al ne kao prije.hehe
ne znam za vas al ja jedva cekam veceras real-barca.kao istinski zaljubljenik u nogomet nadam se spektaklu.hrt ne prenosi? nista cudno.ipak je to hrt. sprdačina. al evo link,jedan od mnogih linkova za gledanje na netu.ovdje cak i odbrojava koliko do pocetka tekme.fora. http://www.tportal.hr/sport/livestream |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|