AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2010, 08:10   #23956

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
da nema poraza ali ispast od grga je tragikomicno i onda skontas gdje je trenutno talijanski nogomet... ali vise od svega me uzasava kad nasi kazu da nema para i velikog trosenja... covjek se zapita gledamo li istu ekipu i zelimo li joj svi najbolje
Old 12-04-2010, 08:58   #23957

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Zbog cega je los Leonardo? Jer ne zna nista drugo. Covjek pokusava sa istom taktikom nadigrat svakog protivnika. Apsolutno u svaku utakmicu ulazi sa istim sastavom. Cak s istim sistemom i filozofijom (sve preko Dinha). Pa i Celik bi sad znao kako da zaustavi Milan. Drugo, ne mijenja igrace. Moja nene zna koji ce biti sastav slijedecu utakmicu. Znaci, uvijek igra Ambrosini, Dinho i Marco, non stop isto 4-2-1-3, non stop dopusta Ronaldinhu da dribla i koci akcije, mislim, jest on super, ali mi ide na onu stvar vise, mi u sesnestercu, Antonini mu izvuce loptu iz sesnesterca da je ovaj doda Pirlu ili nabaci na drugu stativu, al neeeee mora on pokusat driblat. Jebes akciju u kojoj on ne predribla barem jednog.
Guardiola odlazi u Madrid bez Ibre, Henry, a na klupi ostavlja Inestu. Halooo? Inesta na klupi, mislim jel on normalan, rekao bi Leonardo i Silvio. Ali, covjek se pokaza da on diriguje igracima a ne Messi snjim. Fino ih ustelio, Alvesu dao novi zadatak, promjenio koncepciju, stavio Messia u sredinu, i hopla 0:2 u po Madrida
Al eto, mi nemamo Nestu i Pata i odma otpisi cijelu sezonu. Leonardo, jesi motivator, ali nisi trener. Nemas ti blage veze sta se desava na terenu i kako zaustavit protivnika. A i dosta pobijeda je bilo na srecu (Fiorentina, Juventus) Cagliari jedva dobili poslije silni gresaka. Dobro je da smo 3. ali slijedece sezone nam treba neko pametniji. I naravno da se Berlusconi smiluje i kupi ono sto nam treba, a ne ono sto smatraju Gallianievi strucnjaci. Lippi nece biti trener i to je sigurno. Covjek napusta repku, i jedino moze preuzet Juve, ali po svemu sudeci ide u penziju. Tassoti i Galli, e to je magicna kombinacija za neko 6. ili 7. mjesto. Sa njima bi ovi nasi penzioneri tek uzivali. Mogu radit sta hoce, jebes ovu dvojicu, znamo se vec godinama, jarani smo, ne moras toliko trenirat, jer iovako si standardni.
I naravno, najvise sto zamjerim Leonardu je: neupotrebljavanje mladi. Sorry, ali ubacit Pippa to je i Ancleotti mogao. Koji ce ti k*rac Pippo pored mladog Zigonia? Sta ce ti mrtvi konj Seedorf kad imas mladog Strassera ili Verdia? Sta, Di Genaro ne moze da dobije desno krilo, vec se mora dovuci polumrtvi Mancini i rezervisat mu krevet u MilanLabu? Albertrazzi je 0 od igraca, Favalli je izmislio branica za njega, al zato kad ode u neku drugu momcad obavezno ga vratit po cijeni od 10 mil.€
Leonardo je los, uprava je kriminalna, Silvio je pedofil!
Igraci su bivsi sampioni
Evo citam, u novim fudbalskim katalozima pise:
svim fudbalerima preko 30. Da li ste umorni? Jesu li vam dojadili treninzi i umaranje? Htijeli bi ste lagano u mirovinu?
E imamo ponudu za vas! Posjetite i vi Penzionerski klub Milan. Nudimo vam velike ugovore, lagane treninge, i svakog vikenda 90 minutno setanje po travnjaku San Sira. Zasto se muciti? Uzivaj te i vi kao i nasi sampioni, u odmorima, nocnim provodima do kasno ujutro, laganim treninzima, i jednostavno olaksajte si odlazak u vijecnu mirovinu.
Budite i vi clan Penzionerskog Kluba Milan
vasi Silvio & Galliani
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 10:11   #23958

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
da, ali si zaboravio da ta Roma nema preko 20 kola poraza, to sigurno nije malo..
Heh, pa ovo samo dokazuje moju tezu o strasnom stanju u serie a
Imamo momcad koja moze osvojiti naslov, a deklasira ju smijesni grcki klub...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 10:30   #23959

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
da, ali si zaboravio da ta Roma nema preko 20 kola poraza, to sigurno nije malo..

pa i nas je deklasirao zurich pa sta??? ))
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 10:37   #23960

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Ljudi zna li neko sta je sa Adiyiah-om, zasto ga nema makar na klupi, a skoro da smo umalo zvali Van Bastena da igra jer su nam bili povredjeni skoro svi napadaci.
Pa kad ga kupismo, on je ona Zlatna Lopta za juniore, uporedjivali ga sa Martinsom, pa cak i Weah-om, gde je sad???

A sa druge strane kritikujemo Lea, pa koliko se ja secam, prosle godine smo bili mnogo losiji sa mnogo jacom ekipom, a sada sa "mrtvim konjem Seedorfom i "dosadnim Dinhom" smo na 4 boda od vrha sa 5 utakmica do kraja.

Gledajmo malo na raspored utakmica Milana, Intera i Rome, mi imamo zaje*anu zavrsnicu sa Juventusom, ali ako sada Leo "stegne" jajca svojima, a posto i Inter i Roma imaju bas zeznute utakmice pred njima, mi u poslednju utakmicu sa Juventusom mozemo uci sa prednoscu...znam mozda zvuci nemoguce, ali ipak ja sam u dusi Milanist i da nisam takav nebih pratio Milan jos od malih nogu, a oni koji ne veruju u Crveno-Crne boje, neka navijaju za neku drugu ekipu, jer sve mi ovo zvuci kao iskaljivanje besa a ne navijanje.

Mozda sam neke uvredio, ali navijac je uvek navijac, pozitivan i kad se place i kad se gubi.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 11:01   #23961

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post

pa i nas je deklasirao zurich pa sta??? ))
I zato i jesmo tako uspjesni ove sezone, naslovi nas samo cekaju, evo cim pobijedimo cataniu i ostale amatere...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 11:13   #23962

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Mozda sam neke uvredio, ali navijac je uvek navijac, pozitivan i kad se place i kad se gubi.---

nije u pitanju lojalnost prema klubu,svi smo mi navijaci,al svako na svoj nacin.ja naprimjer sebe smatram velikim navijacem,al u zadnje vrijeme bojkotiram tekme na tv-u.uopce ih ne gledam.ne zbog kluba samog,ne zbog igraca,iako ima totalnih promasaja kod nas,vec zbog nase uprave.nisam cak imao donedavno nista ni protiv njih,al ove njihove izjave u zadnje vrijeme kako nama ne treba puno promjena,kako smo i dalje veliki svjetski klub,e tu sam puko.tu je bio kraj.navijat cu citav zivot,al dok je uprava ovoliko lojalna svom klubu,odnosno dok je ovoliko lose stanje ja necu trositi svoje zivce.ok,gubimo i losi smo,ja ih bojkotiram,al i dalje zelim sve najbolje.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 16:37   #23963

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
ovako to totti radi
raineri ga odluči uvest umisto taddeia, četvrti sudac diže semafor sa brojevima 11 i 10,
onda totti kaže raineriju da to tako ne ide i taddei se vrati, a izlazi menez

http://www.youtube.com/watch?v=ZIXxah0nQmo

ajde nek bar roma osvoji serie a kad mi ne možemo... :/
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 20:28   #23964

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ne znam što ste toliko navalili protiv Panathinaikosa..
uvijek sam cijenio grčki fanatizam

da bar naši igrači imaju 1% onog fanatizma u ovoj sezoni bi već sada bježali interu i romi za bar 5-6 bodova
Old 13-04-2010, 03:15   #23965

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
MilanLab: Sveti gral za oronule Milanove zvijezde

Davida Beckhama neće biti na Svjetskome nogometnom prvenstvu u JAR-u, ali bi stoga mogao zaigrati na brazilskom Mundijalu 2014. Razlog? Milanov laboratorij...

Laičkom oku prizori golemoga znanstveno-medicinsko-trenažnog kompleksa kod Varesea mogli bi izgledati kao unutrašnjost NASA-e. Radi se, međutim, o centru koje nosi naziv MilanLab; on je mjesto pomlađivanja Milanovih igračkih senatora, njihov eliksir vječne mladosti.

Upravo je MilanLab svojom naprednom tehnologijom blagoslovio dolazak tada 33.5-godišnjeg engleskog veznjaka Davida Beckhama u milanski klub u siječnju 2009. godine.

- Prišao mi je jedan od ljudi u bijeloj kuti i rekao da ću moći igrati vrhunski nogomet najmanje do 39. godine života. Mislio sam da se šali pa sam se nasmijao. On me gledao u čudu rekavši mi potom da nije mogao biti ozbiljniji – ispričao je za nogometni magazin FourFourTwo Beckham, neposredno prije negoli je ozlijedio Ahilovu tetivu.

U laboratoriju je Beckham proveo nekoliko sati prije negoli je potpisao prvi posudbeni ugovor prije 15 mjeseci. Prošao je, među ostalima, test brzine i ubrzanja, test pokretljivosti kralježnice, potpune očne i zubne preglede... Jedan je od testova pokazao da je VO2 indeks (volumen kisika koji pluća mogu optimalno apsorbirati) kod njega bolji negoli kod većine desetak godina mlađih igrača. Plan sagorijevanja tjelesnih masti koji mu je izračunao računalni program uskoro je postotak sala u njegovu organizmu srozao sa 13.7 na 8.5 posto.

Isti je sustav, piše FFT, presudio da je Andrija Ševčenka idealno prodati u ljetu 2006. godine, jer je pokazao da Ukrajinčevo tijelo više neće moći funkcionirati blizu maksimuma. FFT nije naveo tu mogućnost, ali izvjesno je da se tim stručnjaka u MilanLabu konzultiralo i oko Kake tijekom njegove posljednje sezone nastupanja za milanski klub. Prošlog je ljeta Brazilac otišao u Real.

Tvorac projekta, koji je realiziran u suradnji s Microsoftom, šef je Milanove liječničke službe dr. Jean-Pierre Meersseman, koji je MilanLab pokrenuo zajedno s tadašnjim pomoćnim trenerom u klubu Brunom Demichelisom. Njega je pak prošlog ljeta Carlo Ancelotti zajedno sa sobom poveo u Chelsea, u kojem će taj bivši prvak u karateu i diplomirani psiholog specijaliziran za područje sportske psihe pokušati ustanoviti sličan kompleks koji bi trebao produžiti život postojećoj momčadi londonskoga nogometnog kluba, s obzirom na to da je većina vodećih igrača utonula u četvrto desetljeće života, te time uštedjeti Romanu Abramoviču oveću količinu novca pri budućnim transfernim razdobljima.

Meersseman, rođeni Belgijac koji je u klub ušao kao osobni liječnik vlasnika kluba Silvija Berlusconija (obavlja tu dužnost još od 1977. godine), skromno uzmiče od renomea maga koji čudima produžuje karijere nogometaša.

- Bilo bi presmiono tvrditi da sam i ja ili MilanLab zaslužni što je Paolo Maldini na vrhunskom nivou igrao nogomet do 42. godine. On je posebna ličnost. Shvatio je na vrijeme, s 32 ili 33 godine, da mu fizička moć ide silaznom putanjom i posvetio se brizi o vlastitom tijelu. Nadam se da smo mi u liječničkoj službi tome barem malo pridonijeli – kaže Meersseman za engleski magazin.

Njegovu skromnost, međutim, eliminiraju sami Milanovi prekotridesetogodišnjaci, kojima se u MilanLabu redovito mjere aspekti njihovih medicinskih, psiholoških i sportskih posebitosti. Analizira se način na koji trče, skaču, cipele koje nose, način na koji se kreću i ono što misle. Ključni se zaključci trenutačno prosljeđuju treneru prve momčadi, koji cijelo vrijeme preko svojih pomoćnika ima pristup fantastičnoj bazi podataka o svakome pojedinom nogometašu.

MilanLab su Meersseman i Demichelis osmislili 2002. godine, a projekt je klub realizirao samo godinu dana potom. Obzirom na igračku dugovječnost ranijih Milanovih nogometaša (Baresi, Donadoni, Ancelotti, Tassotti, Cafu, Costacurta, Maldini...) kao i aktualnih (Beckham, Seedorf, Inzaghi, Gattuso...), Meerssemana se u milanskom klubu slijepo slušalo i prije ustanovljavanja centra; on je bio samo formalna nadgradnja!

- Ovdje se primjenjuje filozofija treniranja kao zaštite od ozljeda, a taj je pristup jedinstven – izjavio je uskoro 34-godišnji Clarence Seedorf, koji i nakon 17-godina duge profikarijere i dalje igra u vrhunskoj formi:

- Kad nogometaš prijeđe 30., ljudi misle da je s njegovom karijerom gotovo. Tu predrasudu moramo promijeniti jer je ona znanstveno neosnovana. Sam se ovdje u Milanu svake godine osjećam sve spremniji – dodao je tamnoputi Nizozemac.

Gennaro Gattuso izjavio je da je MilanLab toliko impresivno zdanje da su u njega po pomoć dolazili i igrači drugih klubova, dok je bivši vratar kluba, Australac hrvatskog podrijetla Željko Kalac, rekao da su igrači totalno razmaženi mogućnostima koji im se u centrima pružaju: uz raznorazne tehničke naprave, igračima su na raspolaganju teniski i odbojkaški tereni koji ih stimuliraju na dodatnu tjelesnu aktivnost, dok staza za trčanje vodi izravno u šumu koja gleda na jezero.

- MilanLab je najveći razlog zašto sam postao radoholičar. Nikad nisam imao toliku potrebu zadržavati se na dodatnim treninzima dok se nisam upoznao s fantastičnim mogućnostima koje nam se ovdje pružaju – rekao je David Beckham dodavši:

- Ima pregršt klubova koji su skeptični kad razmišljaju o dovođenju igrača starijih od 30 godina. U Milanu je drukčije i to donosi rezultate. Osobno bih volio igrati do 40. godine. Nogomet je moj život i mogućnost dugotrajne karijere najviše bi me usrećila.

Da je to doista moguće potvrdio je sam Meersseman:

- Kad je prvi put dolazio, Beckham je bio u katastrofalnome fizičkom stanju. Totalno se doveo u red i takav je ostao dok nije stigao u Milan drugi put na posudbu. Redovito smo komunicirali dok je igrao posljednju sezonu u MLS-u. Bio je cijelo vrijeme u briljantnome fizičkom stanju. Vrlo je profesionalan sportaš. Izgradili smo prijateljski odnos i mislim da mogu reći da je vrlo izvjesno da će igrati nogomet do četrdesete godine, pa čak i nakon toga
Old 13-04-2010, 04:21   #23966

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
ovako to totti radi
raineri ga odluči uvest umisto taddeia, četvrti sudac diže semafor sa brojevima 11 i 10,
onda totti kaže raineriju da to tako ne ide i taddei se vrati, a izlazi menez

http://www.youtube.com/watch?v=ZIXxah0nQmo

ajde nek bar roma osvoji serie a kad mi ne možemo... :/
Nešto slično kao što je i naš nesta sugerirao leonardu za zamjenu ako se sjeća neko,samo neznam koja je tekma bila
mugello is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2010, 06:11   #23967

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
MilanLab: Sveti gral za oronule Milanove zvijezde

Davida Beckhama neće biti na Svjetskome nogometnom prvenstvu u JAR-u, ali bi stoga mogao zaigrati na brazilskom Mundijalu 2014. Razlog? Milanov laboratorij...

Laičkom oku prizori golemoga znanstveno-medicinsko-trenažnog kompleksa kod Varesea mogli bi izgledati kao unutrašnjost NASA-e. Radi se, međutim, o centru koje nosi naziv MilanLab; on je mjesto pomlađivanja Milanovih igračkih senatora, njihov eliksir vječne mladosti.

Upravo je MilanLab svojom naprednom tehnologijom blagoslovio dolazak tada 33.5-godišnjeg engleskog veznjaka Davida Beckhama u milanski klub u siječnju 2009. godine.

- Prišao mi je jedan od ljudi u bijeloj kuti i rekao da ću moći igrati vrhunski nogomet najmanje do 39. godine života. Mislio sam da se šali pa sam se nasmijao. On me gledao u čudu rekavši mi potom da nije mogao biti ozbiljniji – ispričao je za nogometni magazin FourFourTwo Beckham, neposredno prije negoli je ozlijedio Ahilovu tetivu.

U laboratoriju je Beckham proveo nekoliko sati prije negoli je potpisao prvi posudbeni ugovor prije 15 mjeseci. Prošao je, među ostalima, test brzine i ubrzanja, test pokretljivosti kralježnice, potpune očne i zubne preglede... Jedan je od testova pokazao da je VO2 indeks (volumen kisika koji pluća mogu optimalno apsorbirati) kod njega bolji negoli kod većine desetak godina mlađih igrača. Plan sagorijevanja tjelesnih masti koji mu je izračunao računalni program uskoro je postotak sala u njegovu organizmu srozao sa 13.7 na 8.5 posto.

Isti je sustav, piše FFT, presudio da je Andrija Ševčenka idealno prodati u ljetu 2006. godine, jer je pokazao da Ukrajinčevo tijelo više neće moći funkcionirati blizu maksimuma. FFT nije naveo tu mogućnost, ali izvjesno je da se tim stručnjaka u MilanLabu konzultiralo i oko Kake tijekom njegove posljednje sezone nastupanja za milanski klub. Prošlog je ljeta Brazilac otišao u Real.

Tvorac projekta, koji je realiziran u suradnji s Microsoftom, šef je Milanove liječničke službe dr. Jean-Pierre Meersseman, koji je MilanLab pokrenuo zajedno s tadašnjim pomoćnim trenerom u klubu Brunom Demichelisom. Njega je pak prošlog ljeta Carlo Ancelotti zajedno sa sobom poveo u Chelsea, u kojem će taj bivši prvak u karateu i diplomirani psiholog specijaliziran za područje sportske psihe pokušati ustanoviti sličan kompleks koji bi trebao produžiti život postojećoj momčadi londonskoga nogometnog kluba, s obzirom na to da je većina vodećih igrača utonula u četvrto desetljeće života, te time uštedjeti Romanu Abramoviču oveću količinu novca pri budućnim transfernim razdobljima.

Meersseman, rođeni Belgijac koji je u klub ušao kao osobni liječnik vlasnika kluba Silvija Berlusconija (obavlja tu dužnost još od 1977. godine), skromno uzmiče od renomea maga koji čudima produžuje karijere nogometaša.

- Bilo bi presmiono tvrditi da sam i ja ili MilanLab zaslužni što je Paolo Maldini na vrhunskom nivou igrao nogomet do 42. godine. On je posebna ličnost. Shvatio je na vrijeme, s 32 ili 33 godine, da mu fizička moć ide silaznom putanjom i posvetio se brizi o vlastitom tijelu. Nadam se da smo mi u liječničkoj službi tome barem malo pridonijeli – kaže Meersseman za engleski magazin.

Njegovu skromnost, međutim, eliminiraju sami Milanovi prekotridesetogodišnjaci, kojima se u MilanLabu redovito mjere aspekti njihovih medicinskih, psiholoških i sportskih posebitosti. Analizira se način na koji trče, skaču, cipele koje nose, način na koji se kreću i ono što misle. Ključni se zaključci trenutačno prosljeđuju treneru prve momčadi, koji cijelo vrijeme preko svojih pomoćnika ima pristup fantastičnoj bazi podataka o svakome pojedinom nogometašu.

MilanLab su Meersseman i Demichelis osmislili 2002. godine, a projekt je klub realizirao samo godinu dana potom. Obzirom na igračku dugovječnost ranijih Milanovih nogometaša (Baresi, Donadoni, Ancelotti, Tassotti, Cafu, Costacurta, Maldini...) kao i aktualnih (Beckham, Seedorf, Inzaghi, Gattuso...), Meerssemana se u milanskom klubu slijepo slušalo i prije ustanovljavanja centra; on je bio samo formalna nadgradnja!

- Ovdje se primjenjuje filozofija treniranja kao zaštite od ozljeda, a taj je pristup jedinstven – izjavio je uskoro 34-godišnji Clarence Seedorf, koji i nakon 17-godina duge profikarijere i dalje igra u vrhunskoj formi:

- Kad nogometaš prijeđe 30., ljudi misle da je s njegovom karijerom gotovo. Tu predrasudu moramo promijeniti jer je ona znanstveno neosnovana. Sam se ovdje u Milanu svake godine osjećam sve spremniji – dodao je tamnoputi Nizozemac.

Gennaro Gattuso izjavio je da je MilanLab toliko impresivno zdanje da su u njega po pomoć dolazili i igrači drugih klubova, dok je bivši vratar kluba, Australac hrvatskog podrijetla Željko Kalac, rekao da su igrači totalno razmaženi mogućnostima koji im se u centrima pružaju: uz raznorazne tehničke naprave, igračima su na raspolaganju teniski i odbojkaški tereni koji ih stimuliraju na dodatnu tjelesnu aktivnost, dok staza za trčanje vodi izravno u šumu koja gleda na jezero.

- MilanLab je najveći razlog zašto sam postao radoholičar. Nikad nisam imao toliku potrebu zadržavati se na dodatnim treninzima dok se nisam upoznao s fantastičnim mogućnostima koje nam se ovdje pružaju – rekao je David Beckham dodavši:

- Ima pregršt klubova koji su skeptični kad razmišljaju o dovođenju igrača starijih od 30 godina. U Milanu je drukčije i to donosi rezultate. Osobno bih volio igrati do 40. godine. Nogomet je moj život i mogućnost dugotrajne karijere najviše bi me usrećila.

Da je to doista moguće potvrdio je sam Meersseman:

- Kad je prvi put dolazio, Beckham je bio u katastrofalnome fizičkom stanju. Totalno se doveo u red i takav je ostao dok nije stigao u Milan drugi put na posudbu. Redovito smo komunicirali dok je igrao posljednju sezonu u MLS-u. Bio je cijelo vrijeme u briljantnome fizičkom stanju. Vrlo je profesionalan sportaš. Izgradili smo prijateljski odnos i mislim da mogu reći da je vrlo izvjesno da će igrati nogomet do četrdesete godine, pa čak i nakon toga
Budimo realni ovo i ima nekog smisla i nije nimalo nerealno.Svi znamo da sadašnji kaka nije ni K od onog Kake iz našeg Milana.Kaka je u nas od polusezone pa do kraja sezone non-stop vukao misteriozne povrede i već tada se vidjelo da mu forma polako pada što je i logično uz te "misteriozne ozljede".I evo sad u madridu ista stvar se ponavlja i mislim da je ma koliko mi bili svi protiv one njegove prodaje to bio vrlo lukav potez galiania da ga uvali za one silne milione.A ista stvar se desila i sa shevom i njegovom ozljedom i padom forme i da je totalno propao kao igrač kad je otišao u chelsea.Dakle sad sve polako ima smisla a oni su samo od nijihove prodaje u 3 godine a ispada da su vrlo lukavo i promišljeno postupili zaradili negdje oko 110-120 mil eura.Samo mi je krivo zašto nisu od tih silnih miliona ništa uložili u ekipu i ispada da su jedino promašili u prodaji gourquffa što je bio baš idiotski potez i to baš zato što su prodali kaku.Ne priča se džaba svugdje u svijetu o Milan Labu kao vrhunskom medical centru pa tako ni ovaj članak nije bez veze objavljen i opće je poznata stvar da su se mnogi svjetski sportisti dolazili liječiti baš u Milan Lab.I bilo je u prijašnjim nekim postovima dobro se sjećam da su neki forumaši dobro popljuvali Milan Lab i njihovu politiku u svojim postovima i onda ispada da bolje oni znaju stanje oko Milan Laba od onih kojih se tamo liječe i rehabilitiraju.Jer ipak je meersseman osobni berlusconiev liječnik i to ipak nešto a bogme i puno govori,je nije berlusconi bilo ko.
I jedino sad molim boga da se malo dozove pameti i da nešto uloži u ovu jadnu ekipu da se vratimo na stare staze slave a ove oronule zvijezde nek se zahvale "svetom gralu" i nek napuste Ac Milan uzdignute glave jer su to sudeći po povijesti i zaslužili,a onda treba da dođe vrijeme za neke mlade buduće zvijezde.
mugello is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2010, 07:13   #23968

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eki111 View Post
Ljudi zna li neko sta je sa Adiyiah-om, zasto ga nema makar na klupi, a skoro da smo umalo zvali Van Bastena da igra jer su nam bili povredjeni skoro svi napadaci.
Pa kad ga kupismo, on je ona Zlatna Lopta za juniore, uporedjivali ga sa Martinsom, pa cak i Weah-om, gde je sad???

A sa druge strane kritikujemo Lea, pa koliko se ja secam, prosle godine smo bili mnogo losiji sa mnogo jacom ekipom, a sada sa "mrtvim konjem Seedorfom i "dosadnim Dinhom" smo na 4 boda od vrha sa 5 utakmica do kraja.

Gledajmo malo na raspored utakmica Milana, Intera i Rome, mi imamo zaje*anu zavrsnicu sa Juventusom, ali ako sada Leo "stegne" jajca svojima, a posto i Inter i Roma imaju bas zeznute utakmice pred njima, mi u poslednju utakmicu sa Juventusom mozemo uci sa prednoscu...znam mozda zvuci nemoguce, ali ipak ja sam u dusi Milanist i da nisam takav nebih pratio Milan jos od malih nogu, a oni koji ne veruju u Crveno-Crne boje, neka navijaju za neku drugu ekipu, jer sve mi ovo zvuci kao iskaljivanje besa a ne navijanje.

Mozda sam neke uvredio, ali navijac je uvek navijac, pozitivan i kad se place i kad se gubi.
nije problem u zadnjoj utakmici s juveom,nama je problem sto idemo u goste palermu i 2 puta u genou......imamo uvjerljivo najtezi raspored....bit ce uspijeh zadrzati to 3. mjesto,ako izgubimo od palerma bit ce jebeno....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2010, 07:47   #23969

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Igračka legenda AC Milana Paolo Maldini prošloga je mjeseca zamoljen da izađe iz mirovine i da dodatnu snagu Rossonerima u borbi za naslov talijanskih nogometnih prvaka.

Maldini, koji će u lipnju napuniti 42 godine, okončao je krajem prošle sezone karijeru profesionalnog nogometaša započetu 1985. godine. Osim dresa talijanske reprezentacije Maldini nikada na sebe nije navlačio niti jedan drugi osim Milanovog, a na ideju da to ponovno učinio došao je potpredsjednik kluba Adriano Galliani.

Il Corriere della Sera piše da je Gallianija uhvatila panika nakon ozljede Alessandra Neste i spoznaje da je sedam utakmica prije kraja sezone momčad u velikim obrambenim problemima, budući da je Thiago Silva bio jedini središnji branič na raspolaganju treneru Leonardu.

Galliani je, tvrdi se, prišao Maldiniju i kazao mu:

"Paolo, imamo još sedam utakmica do kraja sezone i na putu smo do scudetta. Želiš li sudjelovati u pohodu na naslov prvaka?

Legendarni branič ostao je zapanjen, ali i polaskan ponudom koja je stigla nakon desetomjesečne apstinencije od nogometa na najvišoj razini. Uzeo je 24 sata za razmišljanje, pričao s obitelji, a potom se na ponudi zahvalio.

Ponuda od Milana koju on očekuje više nije igračka, već ona jednog od direktora kluba.

no coment XD
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2010, 07:48   #23970

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Igračka legenda AC Milana Paolo Maldini prošloga je mjeseca zamoljen da izađe iz mirovine i da dodatnu snagu Rossonerima u borbi za naslov talijanskih nogometnih prvaka.

Maldini, koji će u lipnju napuniti 42 godine, okončao je krajem prošle sezone karijeru profesionalnog nogometaša započetu 1985. godine. Osim dresa talijanske reprezentacije Maldini nikada na sebe nije navlačio niti jedan drugi osim Milanovog, a na ideju da to ponovno učinio došao je potpredsjednik kluba Adriano Galliani.

Il Corriere della Sera piše da je Gallianija uhvatila panika nakon ozljede Alessandra Neste i spoznaje da je sedam utakmica prije kraja sezone momčad u velikim obrambenim problemima, budući da je Thiago Silva bio jedini središnji branič na raspolaganju treneru Leonardu.

Galliani je, tvrdi se, prišao Maldiniju i kazao mu:

"Paolo, imamo još sedam utakmica do kraja sezone i na putu smo do scudetta. Želiš li sudjelovati u pohodu na naslov prvaka?

Legendarni branič ostao je zapanjen, ali i polaskan ponudom koja je stigla nakon desetomjesečne apstinencije od nogometa na najvišoj razini. Uzeo je 24 sata za razmišljanje, pričao s obitelji, a potom se na ponudi zahvalio.

Ponuda od Milana koju on očekuje više nije igračka, već ona jednog od direktora kluba.

no coment XD
meskalin is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules