![]() |
|
|
#24016 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hebote pa taj verdi je igracina.uz taj eurogol on je i asistirao drugi gol,probio citavu stranu tamo,onaj bicikl me podsjeca na ronaldove bicikle.jebote mali je stroj.veliki potencijal,nema sta.
|
|
|
|
|
|
#24017 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
baš se ponosim ovim momcima..verdi,zigoni,albertazzi..svaka ćast..eto milanu kakve takve budućnosti..momci su još neizbušeni dijamantiBERLUSCONI,GALLIANI-MERDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FUORI MERDEEEEEEEE!!!!! |
|
|
|
|
|
#24018 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
pa verdi e nexst big think in italian football to e igracina.....straser takocer....albertaci e gori od Romagnoli snazan,visok,mozak bas je dobar
|
|
|
|
|
|
#24019 |
|
Registered User
![]() |
Čitam negdje danas kako je real madrid za 9 mjeseci samo od prodaje dresova cristana ronalda povratio uloženi novac u visini od 94 miliona eura,točnije prodao je 1,2 miliona dresova.Pa majku mu kako naši majmuni nemogu izvest jedan takav potez i dovuć neku približno dobru zvijezdu kao ronaldo i to za puno manje para nego je njegov transfer iznosio.Sve mi se čini da nam je marketing jako loš a i beckham je bio čisto marketinški potez to je valjda svima jasno samo neznam koliko je bio uspješan.Isto sam negdje čitao kako je bronzetti savjetovao upravu da dovuku riberya i fabregasa skupa sa džekom i ja mislim da bi od prodaje dresova refali sigurno dvojicu tih igrača.Ovdje je riječ samo o ofenzivnim igračima a obranu nisam računao u ova tri transfera,znači još nam trebaju dva beka i minimum jedan vrhunski obrambeni i jedan zamjenski koji bi bio voljan sjedit na klupi i naravno da ima kvalitetu a to bi mogao bit albetrazzi ili astori(iz našeg pogona),a tu je za napad verdi da se probija pomalo jer eto svi govore da ima potencijala.Kakva bi to bila ekipa ali zato bi silvio trebao odriješit kesu kad već nije dosad i uz pomoć marketinga povratio bi sigurno dosta sredstava i onda bi se mogli nadat i rezultatima a s rezultatima bi dolazile i pare.Naravno kad bi uz to prodao ronaldinha,hunta i recimo gatusa i neznam moglo bi se još izvuć jedno 30-35 miliona možda i 40(to je neka moja procjena).
Berlusconi je na potezu i dabogda ga bog prosvijetlio pa da učini nešto sa ekipom ove godine.Možda sam malo nerealan s obzirom na dosadašnju politiku i možda previše tražim ali to su činjenice i ovo se mora dogodit ako se mislimo vratit na stare staze slave gdje i pripadamo.Bio sam potaknut sa bronzettievom izjavom pa sam nešto razmišljao i napisao ovo. Volio bih i vaše mišljenje čut o svemu ovome |
|
|
|
|
|
#24020 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
verdi, albetrazi i kompanija će moći igrati u Milanu tek kada budu iznad 27 godina starosti...
|
|
|
#24021 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
ne ne mladi nikako ne bi trebali dobiti priliku,.ebes mlade igrace:da se mene pita treba dovesti fontanu na gol,torricelli umjesto zambrotte,lombarda da osvjezi vezni red a za napad se razmisljam o vieriu
![]()
|
|
|
#24022 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan Won't Spend Big In The Summer - Report
The club's transfer budget will be approved next week, but fans have been told not to hold their breath, according to reports... By Salvatore Landolina Apr 17, 2010 10:22:00 AM Milan will not be entering any grandiose spending schemes during the summer transfer market because president Silvio Berlusconi will not allocate extravagant funds for new players, claims La Gazzetta dello Sport. The club's transfer budget for 2010 will be approved next Friday when Berlusconi's holding company Fininvest, who control Milan, gathers for their annual general meeting. Milan's economic deficit has been curbed after the sale of Kaka to Real Madrid last year which saw their debt slashed from €70 million to €10m. However, despite the upturn in finances, Gazzetta forecasts there will be no major spending. Gone are the days when Berlusconi injected cash into the club. And fans will have a clearer picture of what Leonardo will be doing in relation to transfers by the end of term.
|
|
|
#24023 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Mugello sve si dobro rekao.da se bar tako dogodi.al nemojmo se previse nadat.heh.
|
|
|
|
|
|
#24024 |
|
Registered User
![]() |
SAMP-MILAN: THE CALLED UP ROSSONERI
4/17/2010 MILANELLO - Here are the 21 called up players of Leonardo for tomorrow's away game in Genoa against Samp: Abbiati, Dida, Roma, Abate, Albertazzi (n.59), Antonini, Bonera, Jankulovski, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Gattuso, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho, Verdi (n.58) Unavailable players: Favalli, Kaladze, Nesta, Onyewu, Beckham, Flamini, Pato. Suspended: Pirlo.
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 17-04-2010 at 11:07. |
|
|
|
|
|
#24025 |
|
Registered User
![]() |
Ako neko gleda Tottenham-Chelski 2:0...prvo poluvrijeme...igrac utakmice Bale...sada igra lijevo krilo izvaredno brz odlican centarsut i jos bolji sut i ljevom i desnom...eh sad odbrana je vec pitanje mada bi se moglo na tome poraditi dosta...kad se samo sjetim Maicona pa u odbrani je bio nula a danas je najbolji desni bek na svijetu...
Sutra kao sto sam gore okacio ...bez Pirla i Flaminia u veznom redu...pretpostavljam da ce Seedorf igrati na mjestu Pirla i zajedno s njim Ambro i Gattuso...mali iz Primavere su dobili poziv zasluzeno kao nagradu za osvojen kup...Galliani je najavio da ce Albertazzi sljedece sezone pojacat odbranu prvog tima a za malog Verdia je izjavio da je jos mlad i da mora uciti jos (92god)... Mene sutra zanima mali Poli iz veznog reda Samp...svi pisu kako je mali veliki potencijal i talenat....pa cemo vidit...sutra ce biti zanimljivo...mi trebamo da odrzimo prikljucak...a na Romi je najveci pritisak dosad i bas me interesuje kako ce odigrati u gradskom jer je Lazio digao formu na zavidan nivo...
|
|
|
#24026 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Bale je strasan! Wooow, da je se rijesit Ronaldinha, i dovest Bale, pa mi bi ubijali!
Zasto rijesit Ronaldinha? Pa Bale nebi nikad mogao onako igrat kod nas. Zasto? Zato sto bi dosao do centra i MORAO predat loptu cirkusantu, da bi ovaj driblao. Decko je strasan, al upravo mu je cijena skocila ![]() Rooney? Pa ono je 4-3-3 a ne ovo nase sranje. Mancho kad napada, 4 u napadu, i dodaju im se jos 3. Kad se brane, Rooney pritisce cak do centra. A nasi? Pa nije Boriellov, Ronaldinhov i Seedorfov posao da brane. Ma kakvi, njihovo je da kad izgube loptu stanu, i puste Pirla i Ambrosinia da trce nazad. A oni ce polako setat i cekat da dobiju loptu. Koji su to sampioni, svaka im cast. Prave budalom navijace i upravo. Svaka cast
|
|
|
#24027 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ronaldinho NEĆE i NETREBA bit prodan i kanite se te price...
Bale bi nam valjao svakako i naravno bilo bi mu super uz Dinha da igra ... ovim deckima iz primavere treba dati sansu svakako a to sto je mali Verdi 92 godiste pozvan u prvi tim je ravno ČUDU jer ako ovako nastavi Galiani ce ga dati u Monzu - decko NESMIJE uspjeti u Milanu... a jos je beba gdje ce u prvi tim... uhh jebem li ti majku ćelavu nećeš li otegnut papke da te ne gledamo vise
|
|
|
#24028 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24029 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Zato nemojte bezze lupat... A sto se tice Verdia...Sjetite se da je igrao jednu utakmicu ove sezone,i pogledajte tamo koliko ste mu psovali,a sad je odjednom Maradona...Dajte ba malo realnosti...
|
|
|
|
#24030 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
kak si alberto sta ima evo za tebe jedan poz pred spavanje
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BQbNneMKzsU&feature=fvst ![]() misles da nie ga bio Ronaldinho koi se setao ba ba ba od kada nie zabio ajde nek se probudi malo... albertazi ocekuem utre da zaigra od prvi minut ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|