AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 17-04-2010, 18:46   #24031

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by BRN-David View Post
За сите од МАКЕДОНИЈА...отворен е и македонски форум

http://acmilan-mk.forumotion.com
ovdeka e podobro brat koi ke se rasprava so nepismeni i malesani ....ostani si ovdeka

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2010, 03:20   #24032

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
DA nije bilo Dinha ove sezone mi bi zavrsili na 7-8 mjestu...
Zato nemojte bezze lupat...
A sto se tice Verdia...Sjetite se da je igrao jednu utakmicu ove sezone,i pogledajte tamo koliko ste mu psovali,a sad je odjednom Maradona...Dajte ba malo realnosti...

Brate pazi,niko nije rekao da ronaldinho nije najzaslužniji za ovaj naš sadašnji rezultat ali to mu je polazilo za rukom u "ovakvom milanu" kakav je sad.
Ako misle dovodit kvalitetna pojačanja onda sorry brate za ronaldinha tu nema mjesta jer se vidjela njegova igra,jedino ako mu misle ostavit onda taj trener koji dođe ili ostane ovaj moraju ozbiljno po pitanju njegove igre i zalaganja jer je više nego očito ono njegovo one man show i bezvezno driblanje a ima slobodnog igrača da dadne loptu i kad izgubi loptu onda ostane maše rukama i ko on se nešto buni.E nek se jebe onda on i njegova igra,ta nije ga se barca bezveze riješila kad je vidila šta radi a htjeli su igru kao kolektiv a ne ovaj njegov one man show i zato su ga i odjebali.Pa jeste li primjetili šta se dešava kad se on zaleti prema golu i izgubi loptu,sjevne nam kontra koju ovi naši kakvi jesu nemogu pohvatat a naravno gospodin ostane naprijed i maše rukama i jebe ga se što ćemo mi primit gol,bitno je da se on raskrivio kako je bio faul i kako ga nije dobio,ma daj poštedi me toga.Vjeruj mi više bi volio ivicu olića nego njega,pa jebote olić ko da ima turbo pogon on ne staje čitavu utakmicu ima ga svukuda,eto ga u kontri i onda za sekund je pred svojim golom,e takav tip igrača nama treba a ne ovakav cirkusant.
Da se razumijemo,nemam ja nikakav problem s njim ali opet naglašavam ako išta misle glavom onda će se riješit ovog igrača i dovest igrača tipa ovog gore što sam naveo pa da je i upola borben ko olić opet će bit bolji,to je neko moje mišljenje jer nama treba ekipa sljedeće godine u kojoj će svi igrači sudjelovat a ne dvojica
mugello is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2010, 04:03   #24033

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Barca se njega rijesila zato sto je ovaj samo partijanio i nije htio da trenira, nema nikakve veze sa tim sto je on izvodio show na terenu, uostalom zbog njega i slicnih 80% publike dodje na teren, ostalih 20 smo mi najvatreniji koji zelimo bilo kakvu pobjedu... PONAVLJAM Barca ga se nije rijesila zbog showa na terenu nego van njega, uostalom ON NEMA S KIM da igra u Milanu, budimo realni ljudi sta vam je...
Old 18-04-2010, 04:43   #24034

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
moguce je da nema on s kim da igra,al to je malo glupo za rec,ima on s kim igrati,ipak igra u milanu,al problem je sto ne moze sa svima igrati.mi nemamo 11 igraca svjetske klase.to je problem.neki igraci ne shvacaju njegovu igru.kad imas iza sebe antoninija ili jankulovskog ili nekog tromog veznog naravno da si sjeban.ili jednostavno neki igraci ne shvacaju njegovu igru koju je on navikao prikazivati u barci.zato nam treba jedan clichy na lijevom boku,jedan vezni poput modrica ili fabregasa,i jedan dzeko ili torres.onda bi se ronhi imao s kim dodavati a ne pokusavati sve sam.heh.

al opet,meni je bio uzitak gledat ronhija ovu sezonu.gledajuci pojedinacno odigrao je maestralno za mene,ne kao iz naj dana u barci,al jako jako dobro,gledajuci momcadski,odigrao je lose.i to je to.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2010, 05:10   #24035

mugello

Registered User

Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Barca se njega rijesila zato sto je ovaj samo partijanio i nije htio da trenira, nema nikakve veze sa tim sto je on izvodio show na terenu, uostalom zbog njega i slicnih 80% publike dodje na teren, ostalih 20 smo mi najvatreniji koji zelimo bilo kakvu pobjedu... PONAVLJAM Barca ga se nije rijesila zbog showa na terenu nego van njega, uostalom ON NEMA S KIM da igra u Milanu, budimo realni ljudi sta vam je...

Brate de mi onda samo pojasni zašto ga dunga ne zove u reprezentaciju ako nije zbog ovog načina igre?
Ja ću ti reć,zato jer ovaj ne dopušta da se tamo sve vrti oko njega(barem po nekim ne direktnim izjavama ali zna se na šta se mislilo u tim izjavama),ne želi gledat njegov show i hoće kolektivnu igru a ako igdje ima s kim igrat onda je to u reprezentaciji brazila.Pa nije ti brazil luxembug pa da se možeš zajebavat koga ćeš pozvat a koga nećeš,a i brazilska javnost je većinom protiv njegovog pozivanja pa i njihov predsjednik ako ćemo dotle ić.Možda ja i griješim ali to ispada čista logika kad se pogledaju njegove igre a možda je i on tu žrtva sa svojom igrom jer se sve svodi na njega samoga u milanu i sav je teret i pritisak na njemu i samim tim on i izvodi onaj one man show koji dunga ne želi u reprezentaciji i očigledno je da se u ovakvom milanu sve i mora vrtit oko njega jer jednostavno nemamo kvalitetne igrače i vjerujem da i ovdje ima istine dosta oko ronaldinha.Drugim riječima on je žrtva milana i njegove igre odnosno trenutnog stanja u ekipi i na taj način gubi mjesto u reprezentaciji.
A i to što kažeš da su ga potjerali iz barce zbog noćnih provoda i to je jedan od razloga,ali dosta o njemu bit će šta bude,svakako se mi ne pitamo tu ništa i možemo samo bezveze pisat treba ovako treba onako ali do sad se ništa ne mijenja.
Nego da se vratimo na današnju utakmicu,nisam ništa čitao oko ekipe jer nisam imao vremena,kakva je situacija ima li optimista danas u vezi ove tekme?Ja samo mogu reć da po mom mišljenju situacija nije baš bajna jer smo mi u očitom padu forme dok se sampdoria grčevito bori za 4 mjesto i nisu izgubili utakmice ima nekoliko kola,mogu vam reć da bi tu moglo bit svašta po mom mišljenju ali opet se sve svodi na ronaldinha.Ako on ne bude igro neće ni ekipa jer je to do sad u većini utakmica bio slučaj,dakle sve ovisi o njegovoj izvedbi i jadan smo mi klub kad ovisimo od jednog igrača
Old 18-04-2010, 05:32   #24036

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Ja i nisam komentirao Dungu i njegovo ne pozivanje u repku. Svaki selektor bira sebi igrace i odgovara za rez.. iskreno Dunga je obicni racku kao trener kao i Maradona, oni vezze nemaju oko vodjenja ekipe ali hajde ... J asam i rekao da Ronaldinho i NEMA s skim da igra i prisiljen je da sve sam radi i asistira nsim klocevima kojim treba barem 10 sansi da daju gol a recimo u Barci je imao etta koji je iskoristavao 90% lopti... Da imamo pravog napadaca Dinho bi dosada imao 30 asistencija u prvenstvu ali jbg...
Otom potom bit ce sta bude ali jedno je sigurno Dinho NEĆE biti prodat i mozete zaboravit na tu pricu...
Old 18-04-2010, 06:56   #24037

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pa sta vi mislite zasto dunga nije zvao ronhija u repku? Nije mogucd da to ne znate.nije dunga budala.on ronhija nije zvao namjerno jer zeli vidjeti trud od njega.zeli vidjet da ne odustaje.da ga je zvao prije par mjeseci i rekao mu da je siguran putnik ronhi bi se osjecao uzviseno i zajebavao bi se i bolio bi ga kurac.zato ga je dunga namjerno izostavio jer zeli da pisa krv za repku.i ja sam uvjeren da ce ronhi igrati na world cupu.pa cemo onda vidjeti drukcijeg ronhija.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2010, 08:30   #24038

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
0:1 Borriello iz kornera glavom lijep pogodak...ali sta je samo promasio Mancini jao koji idiot majko moja...kako mu Borriello namjesti gol a on promasi kreten pravi...
Gotovo prvo pol....0:1...Dida nas je par puta spasio dobrim intervencijama...mnogo nam prjeti sa dugim loptama i centarsutevima sa strana...
ali ovi sudci su nevjerovatni...nakon jednog duela silve i pazzinija u nasem kaznenom...svi su skocili trazili penal...i odma pritisak na sudca i on od te situacije sve drugacije svira, naravno sve na mlin samp...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006

Last edited by _MaJi_tz; 18-04-2010 at 08:52.
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2010, 09:27   #24039

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
vidim Bonera crveni i penal za doriu
1-1 Cassano
Old 18-04-2010, 09:51   #24040

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
vidim Bonera crveni i penal za doriu
1-1 Cassano
da...i u 91 Pazzini glavom 2:1....sad nam sljedi borba za direktan plasman u CL
....Samp nam je prisla na 7 bodova...Palermo na 9...sljedece kolo ne mogu igrati Bonera i Borriello a i Ambrosini je izasao povrjedjen...
Sto se tice same utakmice vec sam gore spomenuo strasan promasaj Mancinija...a nakon crvenog i penala...mi smo imali bolje sanse prvo gattuso pa borriello pa dinhov sut...i kad to sve promasite plus igrac manje dodje kazna u 91 po starom dobro obicaju....

Last edited by _MaJi_tz; 18-04-2010 at 10:05.
Old 18-04-2010, 09:57   #24041

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
berlu i galiani hvala vam što ste nam omogućili da na kladionici možemo skidati velike kvote
(azijski hendikep na Doriu 1,75)
Old 18-04-2010, 09:58   #24042

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Sudac je totalni kreten..Hajde penal d,ali crveni direktan..Uzas..A jos Oddo igra stopera,Ambrosini se povrjedio na njegovo mjesto Abate..A kakvu mi klupu imamo...
Borriello svaka cast...Sedorf isto,Gatusso..Dobro su igrali,cak i sa igracem manje bili 100 puta bolji..
Old 18-04-2010, 10:07   #24043

mugello

Registered User

Vrlo je moguće da izgubimo 3 mjesto s obzirom kako igramo i kakav raspored imamo.Ja osobno nemam hrabrosti išta prognozirat jer ovo je sve jadno i nimalo me neće čudit ako izgubimo 3 mjesto a sve su prilike za to.Sad u zadnja 4 kola nam treba 5 bodova da sačuvamo 3 mjesto iako sampdoria pobjedi sve do kraja jer su nam oni najbliži

Palermo vs. AC Milan
AC Milan vs. Fiorentina
FC Genoa vs. AC Milan
AC Milan vs. Juventus

AS Roma vs. Sampdoria
Sampdoria vs. Livorno
Palermo vs. Sampdoria
Sampdoria vs. Napoli
Old 18-04-2010, 10:09   #24044

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

a do juce smo se nadali scudettu sad strepimo i za direktan plasman-...
ps: pogodio sma tacan rez i dva strijelca samo sam naseg fulao
Old 18-04-2010, 10:39   #24045

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Sudac je totalni kreten..Hajde penal d,ali crveni direktan..Uzas..A jos Oddo igra stopera,Ambrosini se povrjedio na njegovo mjesto Abate..A kakvu mi klupu imamo...
Borriello svaka cast...Sedorf isto,Gatusso..Dobro su igrali,cak i sa igracem manje bili 100 puta bolji..
Slazem se brate sve...jebg Leo nije nista mogao vec odda ubacit...mozda pokusat sa malim Albetrazzijem...ali ja mislim ovo je 100% poraz Mancinija...onakav promasaj kod vodstva i da ih dotucemo u prvom pol...ono se ne prasta...plus Borriello i Gatusso u drugom...nismo zasluzili poraz ali imali smo svoje sanse i nismo iskoristili...sami smo sebi krivi...a za sudca se slazemo...evo kad su javili da je samp povela...sudac u Cagliariju produzio tekmu 6 min i Palermo zabija za 2:2 u 96....
Novi calciopolo je na vrijeme smisljen i pusten u medije...pritisak na sudije je ogroman...nama bar jedan penal nije sudjen proslo kolo...ali nakon onakvog prvog pol nismo ni zasluzili...mislim sudci nas jesu ostetili u zadnja dva kola...ali ipak smo za propustene prilike sami sebi kiriv...mugell je dobro postavio sad raspored i Samp...jer na Romu i Inter mozemo zaboravit...

Last edited by _MaJi_tz; 18-04-2010 at 10:43.

Tags
balkan

Posting Rules