![]() |
|
|
#24151 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
pa gledaj preko bet365, i imas engleskog komentatora, i to je jedini live stream koji ide uz utakmicu, jer ostali kasne po minutu naspram uzivo prenosa.
|
|
|
#24152 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Ušao Mansini, sad će da zabije 3 komada, i pobedismo!!!
|
|
|
|
#24153 |
|
Registered User
![]() |
De Vito mjesto JAnkulovskog. Al to je izgleda bio samo bljesak, jer evo sad je opet usao strasni, igra svijetske klase, Manchester, Real i Chelsea se bore da ga potpisu, velesila Amantino Mancini.
Naprijed penzioneri, ole ole!!!
|
|
|
#24154 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#24155 |
|
Registered User
![]() |
jebote Oddo. Covjek stoji i gleda Cavani, a dodje voz zvani Gattuso i mora da ga srusi i oduzme mu loptu. Svaka cast Ringhio.
|
|
|
#24156 |
|
Registered User
![]() |
Završeno 3-1!!!
Dobro je!!! Nije pala bruka!!!
|
|
|
|
#24157 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Ma da nije Dide rezultat bi bio kao u tenisu...
SRAMOTA
|
|
|
#24158 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Totalno ne realno...trebalo je biti barem 4-5 razlike...
Razgulili nas ljudi ko macku...
|
|
|
#24159 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
nevidim razlog da se nesto bunite pa ljudi su imali 12 igraca a mi 10, a leo me veceras sa oddom u odbrani definitivno razocaro i kao covjek i kao komunista, nemogu da vjeujem sta je napravio.ccc
jedina gora stvar bi bila stoperski par oddo kalaze zamislite na sta bi to licilo |
|
|
|
|
|
#24160 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Sad treba pokusat spasit to jbn trece mjesto a kako su nasi poceli u zadnjim utakmicama bit ce gutavo
|
|
|
#24161 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
fiorentina kuci, genoa u gostima i juve kuci, sa ovakvim rasporedom veoma lako mozemo ne samo izgubiti trecu poziciju, nego i ligu prvaka uopste. Valjda cemo uzet ta jebena 3 boda da se osiguramo cccc na sta smo spali da moramo iz 3 utakmice imati jednu pobjedu i da opet strepimo.
|
|
|
|
|
|
#24162 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24163 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
da, da u pravu si i nadajmo se da Sampdoria nece dobit Romu sutra, jer to bi bilo veoma veselo za nas...
|
|
|
|
|
|
#24164 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hah.zar se vi pojedinci jos nervirate oko milana?dajte chill out.navijat cemo uvijek za njih.ii zeliti im najbolje.al nervirati se zbog njih?ma nee.svi znamo u cemu je problem.ja uopce ne gledam nase utakmice vec mjesec dana u vise.niti igram predicte.ama bas nista.danas nisam uplatio na palermo samo jer sam navijac.palermo je danas bio zicer na kladionicama.totalno sam se skulirao oko milana.vidim rezultat i to je to.prihvatio sam sudbinu i tocka.al evo jucer sam kupio od kolege original milanovu trening majicu koju mu je osobno dao shevcenko kad su igrali protiv dinama onda.izvadio ju iz torbe i dao mu.nabavio sam unikat.za 100kn.od naseg ponajboljeg napadaca svih vremena.i naseg ponajboljeg izdajice.hehe.zivjeli!!!
|
|
|
|
|
|
#24165 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Fkt Leo se opasnoo poceo gubiti...nema dosta igraca sve je to tacno, ali poceo je sa glupim komentarima kao Carlo...u onoj nemoci pocne svasta pricati...kao po Leu Oddo je odigrao odlicno protiv Samp(pobjegao mu Pazzini i zabio u 91)...pa je zato igrao juce i s krivio dva gola...pa da je mali Albetrazzi igrao pa pogrjesio nebi mi bilo ni sekunde zao, jer stico bi iskustvo, ali ne....jeboli ga Oddo...direktan plasman lige prvaka je pod znakom pitanja...jos ako Doria iznenadi veceras, gadno nam se pise...nasa sreca je sto Doria i Palermo igraju jedni protiv drugog do kraja....smjesno sta si dupustaju da od borbe za titulu kroz dva kola dovedu u pitanje plasma u LP...isto kakva amaterska ekipa...a i tim povredama da ne govorim....treba sjest na kraju sezone i prebrojat, ja mislim da se samo Dinho nije dva puta povrjedio...svi ostali su se bar dva puta povrjedilili ili su bar dvije tekme odsustvovali radi povrede...pa nije to nesereca, nema sanse...
|
| Tags |
| balkan |
|
|