![]() |
|
|
#24181 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hehheeh "prejebene" tekme su bile i Sampdoria - Milan 2:1 i Roma- Sampdoria 1:2. Ja ne znam na cemu vi temeljite svoj optimizam, ali Palermo i Sampdoria su trenutno u najboljoj formi, a mi utakmicu nismo dobili vise od 6 kola. Tako da ne znam o kakvom pesimizmu mi vi govorite, ja sam samo realan. Cak i da odemo u LP preko kvalifikacija tj. kao cetvrti to bi bila velika sramota. A i zbog novih pravila tamo bi mogli igrati protiv timova iz jakih liga, znaci moguci protivnik cetvri iz Engleske ili Spanije. A s obzirom da cemo dovest Berbatova ili Trezegea, stvarno trebamo biti optimisticni. Svijetla buducnost je pred ovim Milanom. :Ppp
|
|
|
|
|
|
#24182 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
mislim da ćemo se ljudi moji morat naviknit na batine ka tovar!!!!
milan definitivno ,prelazi u kategoriju klubova-CUP UEFA...a bit ćemo zadovoljni ,ako i to podnese!!!!SRAMOTA!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#24183 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Džeko: Volim Milan, ali to ne znači da ću igrati za njega
Sjajni bosansko-hercegovački nogometaš Edin Džeko još je jednom priznao kako je simpatizer Milana, ali je dao do znanja i kako sljedeće sezone ipak neće igrati za "rossonere"... Milan već godinu dana pokazuje zanimanje za napadača Wolfsburga, ali ga je cijena od 40 milijuna eura, koliko traži njemački klub, prilično ohladila. - Da, Milan je moj najdraži klub i zbog toga me mediji često povezuju s transferom među "rossonere". No, to ne znači da ću igrati za njih sljedeće sezone - rekao je Džeko u razgovoru za njemački Spox. Priznao je trenutno drugi strijelac Bundeslige (20 golova) kako ima nekoliko ponuda, ali je odbio potvrditi kako će predstojeće ljeto napustiti redove još uvijek aktualnog njemačkog prvaka. - Još jedna sezona u Wolfsburgu? Već imam nekoliko zadovoljavajućih ponuda tako da ne znam hoću li ostati i sljedeće sezone. Ali, što se tiče atmosfere na stadionima, njemačka liga ne mora biti zavidna nijednoj drugoj, čak ni engleskoj ili španjolskoj - zaključio je 24-godišnji nogometaš.
|
|
|
#24184 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#24185 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
neka kupe olića |
|
|
|
|
|
#24186 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ivicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
#24187 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Bas jutros uz kavu citam neke clanke talijanskih novinara na tuttomercato... Milan prema njima nema nikakav plan kako nadomjestiti Pirla, Ambra, Seedorfa itd. Fininvest kaze da su od 2006 do sada ulozili 270mln eura... haha... A Milana ce, bez novca i novih igrača, voditi Tassotti-Galli.
Ensare zns li ti sta vise o prosvjedima u MIlanellu protiv Silvia?? Zamislite da je Milan bio samo NORMALAN klub i da nije prodavao svoje igrače i da je trošio recimo kao jedan normalan klub preko ljeta, čak i manje ( 30mln recimo). -----------------Abbiatti----------- --Antonini--Nesta----Thiago---Cissokho--- -----------------Pirlo---------- -------Gourcuff------Ambrosini----- ----------------Kaka'------ -----------Fabiano--Pato---- Tako bi nam izgledala ekipa ove godine. Osvojili bi scudetto 100 000 % i u LP se nebi onako sramotili! a nagodinu bi sa jos 2 igrača bili najjači na svijetu!! Kakva je ovo sramota sto Silvio i Galliani rade u Milanu ja to ne mogu opisati! SAda se priča o prodaji kluba, ali ce oni prije prodaje prodati sve sto se moze! Od silne ljubavi prema klubu oni ce ga prvo opljačkati! Ovo ljeto se prodaje Torres! Pa mi ako njega sad ne kupimo onda mozemo zatvoriti klub i reci Ciao ragazzi!
|
|
|
|
#24188 |
|
Registered User
![]() |
Ma ne moramo Mrki kupit Torresa, ja bi bio zadovoljan da Berluskoni za početak proda klub Arapima, aa ondaaa .... imali bi mi kojeg pozelimo igraca vjeruj mi....
ZNAČI ZA POČETAK SAMO PRODAJ KLUB MOLIM TEEEEE, UČINI NAS SRETNIM... ps: Ko zna o tim protestima neka pise, i vrijeme je vise bilo
|
|
|
#24189 |
|
Registered User
![]() |
Šta će nam taj...ima 30 god...neka kupe Vidića ili Krasića pa da očekujemo nešto...
![]()
|
|
|
|
#24190 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#24191 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Šta ce nama Krasic kad ce Milan izgleda otkupiti MAncinia!!! Forza amantino, naš novi Cafu!! SRAMOTA!!! MArš iz Milana idioti!
|
|
|
|
#24192 |
|
Registered User
![]() |
protest grupa facebook
|
|
|
|
|
|
#24193 |
|
Registered User
![]() |
Ajde ućlanite se svi da nas ima sto više protiv ove bande!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24194 |
|
Registered User
![]() |
U Milanu sigurni u ostanak Pata, ne i Leonarda
Sportski direktor Milana Arideo Braida istupio je u medije kako bi demantirao sva nagađanja prema kojima brazilski napadač kluba Alexandre Pato krajem sezone mijenja sredinu... Zbog dvije ozljede mišića Pato je velik dio sezone proveo van travnjaka, a pojedini talijanski mediji ustvrdili su da je njegovo nezadovoljstvo dovelo agenta Gilmara Veloza u Milano gdje se očekuje razgovor s predstavnicima "rossonera" vezan uz moguć odlazak Pata. Spominju se pritom londonski Chelsea i madridski Real. - To što po novinama piše su izmišljotine. Nepotrebno je svako toliko ponavljati da je Pato sretan u Milanu i da mi s njime nemamo nikakvih problema. On neće napustiti klub - kazao je Braida koji nije bio toliko uvjeren u ostanak trenera Leonarda: - Na kraju sezone ćemo donijeti odluku vezanu uz njega. Još je prerano za takve razgovore.
|
|
|
#24195 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ivica oliccc bravoooo majstoreeeee ; ) - forest gamp
|
|
|