![]() |
|
|
#24226 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Berlusconi: Leonardo odlazi, tražimo novog trenera
Predsjednik Milana Silvio Berlusconi potvrdio je u četvrtak kako Brazilac Leonardo na kraju sezone napušta klupu "rossonera"... Leonardova budućnost na klupi talijanskog nogometnog diva već je neko vrijeme tema brojnih svjetskih medija. Kritike koje mu je tijekom sezone upućivao Berlusconi dale su naslutiti da bi moglo doći do rastanka, a sada u to više nema nikakve sumnje. - Da, Leonardo odlazi. Radimo na angažmanu novog trenera - izjavio je Berlusconi za Corriere dello Sport. - Tko će biti novi trener? Razgovaramo s nekoliko ljudi. Leonardo je bio previše tvrdoglav, a momčad je igrala loše ove sezone - dodao je prvi čovjek Milana. Corriere dello Sport navodi kako su glavni kandidati klupu Milana nekadašnji igrači "crveno-crnih", a danas klupski zaposlenici, Mauro Tassotti i Filippo Galli. Leonardo se, pak, već duže vrijeme spominje kao budući brazilski izbornik, budući da je Dunga najavio kako odlazi nakon ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.
|
|
|
#24227 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
i dragi moj..ako ti ne makneš ča toga partizana ima nas koji ćemo maknit i tebe i partizan..aj lipo budi pametan i okani se te vaše srpske politike
|
|
|
|
|
|
#24228 |
|
Registered User
![]() |
Čitam galiani u madridu,kao imaju neku dobrotvornu utakmicu i kao pokušat će razgovarat o se sergiu ramosu.Ma o kojem ramosu jadan bio ti ćelo jedan,nemaš ti para za njega,jedino mogu pričat oko metzeldera koji postaje slobodan igrač pa haj u milan a neće ni on htjet kad sazna kakva je situacija u klubu.Nebi me čudilo da ga perez nagovori da mu proda pata,svi znamo šta je bilo prošle godine kad je ćelo boravio na izletu kod pereza,a i patak bi obje ručke prihvatio jer je milan u kurcu i ništa ne obećava da će bit bolje,može bit samo gore a dobio bi sigurno tri puta veću platu u realu.A još da ne zaboravim camoranesia kažu odrekao ga se juventus,super haj u milan ovamo ćeš valjat ćeli jer camoranesi je još jedan "šampion" za ćelu,plus over 30 a još je i višak u svom klubu kao što je bio i mancini kad su ga uzeli.Jadan je ovo klub da nemože bit jadniji kad su počeli skupljat otpatke okolo i ovo je početak katastrofe za milan jer ovo ništa ne obećava i vode se silne rasprave na talijanskim forumima oko ovoga i samo bi volio da u subotu zaista bude bojkot navijača na utakmicu kao i ostale do kraja jer jedino takav udar možda može nešto promjenit i natjerat ove kretene da nešto poduzmu po pitanju prodaje kluba ili da milijarder silvio odvrne pipu ali kurac nedaju djeca jer oni sad vode tvrtke a ovaj se pedofil bacio u politiku
|
|
|
|
|
|
#24229 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ps: slazem se gore sa nekim ko je naveo da ovdje dosta njih ima grbove sta ja znam dinama, zrinjskog i sl pa neka i ovaj ima partizanov samo neka ne provocira u postovima...
|
|
|
#24230 |
|
Registered User
![]() |
ma pun mi je kurac više tih papaka šta ni na jedno gostovanje nisu bili,nego samo provociraju priko neta..ovi partizanovac mi diže tlak!!!!neka odjebe
|
|
|
|
|
|
#24231 |
|
Registered User
![]() |
Ma nek stoji znak partizana ali ono 0,6 kecman utišao arenu to je čista provokacija i nije u redu
|
|
|
|
|
|
#24232 |
|
Registered User
![]() |
ma zašto bi ostavija znak o partizana????!!!!!!!jel ti meni vidiš di znak o hajduka da san stavija???jel vidiš di???ne vidiš...e pa ne triban ja gledat ni partizana...ovo je forum za milaniste,asvoje druge klubove zadržite za sebe....I NEKA MAKNE ČA TO!!!!
|
|
|
|
|
|
#24233 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Pozdrav svim novim clanovima i lijepo bi vas zamolio da te price mimo milana- torcida, grobari...raspravite na pm...
|
|
|
#24234 |
|
Registered User
![]() |
pa slažen se kume..zato ja i popižđujen,da to pristane i da lipo pišemo samo o milanu ,a ne nekin tamo smrdljivcima..svačaš stari
|
|
|
|
|
|
#24235 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
a da ima znak od hajduka bi ti smetalo??ipak je ovo milanov forum pa recimo da ima znak hajduka onda bi se i to trebalo micati zar ne???sta si alergican tako na partizan?bitan je sport u globalu a ne nacionalnost....slazem se da je natpis provokacija za neke ali grb je grb i ne vrijeđa nikoga....zato smiri strasti i komentiraj milan a ne nebitne stvari
|
|
|
#24236 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
e sada o milanu....razmisljao sam se neki dan i dosao do ovog zakljucka.jel vi shvacate koliko je nama naskodilo ono osvajanje lige prvaka 2007??
svi znamo sto je bilo na ljeto 2006.dogodio se calciopoli:epilog svega bilo je izbacivanje juventusa u drugu ligu a klubovi poput milana,fiorentine i lazia bili su kaznjeni.izbacivanje juventusa osvjestilo je druge klubove (čitaj:inter i milan) da su određeni juventusovi igraci prakticki slobodni za kupnju.kako je milan upravo poslao shevu u chelsea zagrizao je za ibrahimovica ali kako u tim trenucima nije bilo poznato hoce li proci zalba milana o smanjivanju kaznenih bodova(a prosla je kasnije) ibrahimovic prelazi u inter i milan se krpa sa ricardom oliveirom.inace za mene je taj transfer ibrahimovica iz juventusa u inter oznacio apsolutni interov monopol pri kupnji igraca u seriji a jer su iz calciopolija izasli neokrznuti i "pošteni". e sada unatoc svim tim nevoljama koje su snašle milan,minus bodovi,okaljano ime....ekipa je u europi igrala vrlo dobro,dok je u prvenstvu igrala toplo hladno(opravdanje se uvijek moglo naći u minus bodovima),zahvaljujući sjajnim igrama seedorfa i kake(po meni) milan dolazi do finala lige prvaka u ateni koju osvaja protiv liverpoola.sto se tada dogodilo u glavama nasih dragih berlusconija i gallijanija?oni su zahvaljujuci tom trofeju zakljucili kako ekipi nije potrebno nikakvo pojačanje i to ljeto nije ucinjeno nista.a sezona 2007/08 je bila jedna od najgorih milana:5.mjesto i ispadanje od arsenala u lp.ali opravdanje je bilo tu:zahvaljujuci trofeju iz 2007. milan je uzeo superkup i svjetsko klupsko prvenstvo i za celnike to je bila trofejna sezona.galliani je govorio pa mi smo prvaci svijeta nakon sto bi milan remizirao sa livornom ili pak gubio od cagliaria opravdavajuci svoju losu transfer politiku. ono sto svime ovime zelim pokazati je to da je za celnike samo 2008/09 bila promasena sezona odnosno bez trofeja a ova sada ce biti tek druga...bez trofeja iz 2007 milan bi imao 4 godine nicega i vjerojatno bi se nesto prije ucinilo ovako smo tek na malenom pocetku nekakvih (sumnjivih) promjena... ispricavam se unaprijed ako sam nekome dopi.dio sa ovakvim postom ali imao sam potrebu izreći sto mislim... SRDAČNO...
|
|
|
#24237 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Visokopoštovani i niskopotkovani (čast izuzecima) prijatelji crveno-crnog dresa, poštovanje i pozdrav
Evo i mene, posle nešto dužeg odsustva, vraćam se na forum jer me je vest o retardovom odlasku sa klupe Regenerisala (da, to je ta famozna reč korišćena od strane leonardovih pravobranilaca više miliona puta). Vidim neki me i prozivaju u mom odsustvu u totalno pogrešnom kontekstu.. pa tako mugello pokušava sebe i ostatak foruma slagati kako sam ja izleteo sa foruma (da me nisi ti surduknuo druže).. kao što vidiš tu sam, živ i zdrav, netaknut, samo reakitviran gore pomenutom vešću.. Svaki komentar o završnici ove sezone bio bi suvišan i nepotreban.. s toga je treba što pre zaboraviti.. i sa nadom i optizmom dočekati prvo prelazni rok i videti šta su glavonje u stanju da naprave.. ne bih pametovao koga treba dovesti jer mi jednostavno nemamo eksplicitan uvid u igru mnogih igrača čija se imena spominju iz razloga što nismo pogledali više od 5 utakmica u kojima su isti ti igrači bili akteri (postoje izuzeci naravno, kad pričamo o edinu, o toresu, dakle o apsolutno afirmisanim igračima) i zato to prepustimo skautima ali s druge strane možemo da diskutujemo ko treba da ode i ustupi mesto.. a tu je lista dugačka.. počev od golmana, preko odbrane, veznog reda i napada.. neke oterati , neke prodati, neke uvaljati.. meni je najbitinije da je nakaza sa klupe otišla i koga god da dovedemo ne može biti gore rešenje od ovog amatera Još bih samo pohvalio igrače koji su zaslužili prelaznu ocenu ove sezone, oni su naravno malobrojni.. ronaldinjo i njegove čarolije na prvom mestu, pato i ambrosini (povrede ih sprečile da pruže još više) borriello i silva (samo iz jednog razloga, a to je činjenica da su ostali bili očajni pa su onda ova dvojica u odnosu na njih izgledali zadovoljavajuće).. nesta, abiati i sedorf samo na momente podsetili na njihove najbolje dane.. za njih ocena Nezadovoljava, a svi ostali jedna ogromna Nula |
|
|
|
|
|
#24238 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Mrki druže, što se tiče merde.. ja i dalje stojim iza svake svoje reči.. to je jedan prosečan tim, baš kao i bajern, baš kao i milan, baš kao i roma, arsenal, do zla boga limitiran.. ali postoje 2 jaka razloga zbog čega su oni tu gde jesu.. prvi si i sam naveo.. zalaganje, zastrašujuća fanatičnost, ginu na terenu.. to nema veze sa kvalitetom.. već isključivo sa pripremama i trenerom (ključni razlog, razlika između lea i josea je kao između neste i kalida bularuza, nesaglediva).. jer tim koji sa 38% poseda lopte pobedi barsu 3 1, ne može biti kvalitetan, već fantastično taktički potkovan.. murinjo je uništio svaki pojam o fudbalu.. zajebao je i anćelotija i njegovu 2003 generaciju.. tužno ih je gledati ali verujem u kosmičku pravdu, želim im od sveg srca najveće prokletstvo koje su zaslužili time što su iscenirali kalčopoli (uskoro će biti i II deo) i da završe 2. u evropi i u italiji.. dakle, na svetu postoje 2 kluba koja svojim kvalitetom odskaču, to su čelsi (koji će naš karlo po svemu sudeći ostaviti bez trofeja, što je za zatvor) i barsa (koja nije mogla da odbrani naslov jer postoji kosmička pravda, krađa na stamfordu, dugovi su sada izmireni.. svi ostali timovi pokušavaju da nadomeste taj kvalitet nečim drugim što je uspelo za nogom interu i oni su zasluženo tu gde jesu.. i ja mogu sa velikim žaljenjem samo da im čestitam..
Još samo da se osvrnem na ovu malu raspravu oko slika, potpisa i sl. Mislim da ne bi trebalo nikome da smeta pa sve i da je provokacija, ja se ne obazirem sve dok ne vidim kukasti krst ili neku sličnu morbidnu poruku.. ni ja ne volim da ovo bude off topic ali trenutno u nedostatku dešavanja, nije strašno spomenuti da je olić odigrao meč života i pohvaliti ga (pridružujem se čestitkama).. a sva ta prepucavanja na nacionalnoj osnovi su gnusna i treba ih što pre eliminisati.. ako nekome nešto smeta jednostavno ne obaziri se, ne obraćaj se toj osobi i to je to.. ja nikome neću govoriti šta da piše, šta da stavlja za potpis, avatar.. ovde smo da podelimo, odbranimo svoje i napadnemo tuđe mišljenje u jednom zdravom normalnom tonu |
|
|
|
|
|
#24239 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
welcome back leptiru!
|
|
|
|
|
|
#24240 |
|
Registered User
![]() |
Gde se brate leptiru,falio si nam sa svojim komentarima ja sam konto brajo ti odlepršo,kad eto te,i nemam ja šta koga lagat o tome jesu li te izbacili ili ne,normalno da ću pomislit da jesu kad te nije bilo ovoliko dugo a dosta tvojih postova je izazivalo nervozu na forumu.Neka neka samo piši ali nema se šta pisat ako se ne proda klub mi smo dole u odnosu na druge i tu ćemo i ostat jer klub tapka u mjestu i suvišni su svi komentari na ove izjave od naših stručnjaka u odnosu na kupovinu igrača,nego štrajk glađu svi navijači trebaju započet,raspravljat ćemo kad prodaju klub jer ovo ostalo nije vrijedno,samo trošimo riječi bez veze
![]() ![]() Uprava napolje,uprava napolje,uprava napolje ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|