AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-04-2010, 07:26   #24286

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
"Ostali mediji ističu kako nije samo HSV na gubitku, već i cijeli njemački nogomet jer će zbog bodova propuštenih neodlaskom u finale njemački koeficijent (koji se računa na osnovu posljednjih pet sezona) ostati niži od talijanskog, kojeg bi u slučaju HSV-ovog uspjeha preskočili i sljedeće sezone bi četiri Bundesligaša igrala u Ligi prvaka."

ajde bar neke dobre vijesti.hvala fulham.da li mozemo mi biti cetvrti ako ne obnovimo ekipu? nein!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2010, 08:38   #24287

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
http://www.facebook.com/photo.php?op...17375664946727
mugello is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2010, 09:23   #24288

mugello

Registered User

Leonardo nagovijestio odlazak: Nisam u dobrim odnosima s Berlusconijem

Nakon što je talijanski premijer i predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio da trener Leonardo sljedeću sezonu, unatoč važećem ugovoru, neće dočekati na klupi momčadi, oglasio se i sam brazilski nogometni stručnjak...

U izjavi za medije Leonardo, kojeg se učestalo veže uz preuzimanje klupe brazilske reprezentacije, je potvrdio neslaganja s Berlusconijem i tako, do sada najjasnije, dao do znanja da je rastanak realna opcija.

- Leonardo odlazi. Radimo na angažmanu novog trenera. Tko će on biti? Razgovaramo s nekoliko ljudi. Leonardo je bio previše tvrdoglav, a momčad je igrala loše ove sezone - izjavio je u četvrtak prvi čovjek Milana.

Brazilac je u petak dodao:

- Ne znam što je Berlusconi rekao, ali mogu vam potvrditi da nismo u dobrim odnosima. Različiti smo, možda i nespojivi.
Old 30-04-2010, 09:25   #24289

mugello

Registered User

Džeko: Želim napustiti Wolfsburg

Prvi je put ove sezone jasno i glasno bosanski nogometaš Wolfsburga Edin Džeko objavio da preko ljeta želi napustiti redove Bundesligaša i promijeniti sredinu...

- Sada je došao trenutak za novi izazov u mojoj karijeri – rekao je 24-godišnji centarfor za Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

- Proteklih sam mjeseci držao neprofesionalnim izražavati se o odlasku. Ponašao sam se tako sve dok smo pred nama imali ostvarive sportske ciljeve – dodao je Džeko svjestan da dva kola prije kraja još uvijek aktualni prvak nema nikakvih izgleda čak niti za proboj u Europa ligu.

- To je vrlo, vrlo razočaravajuće. Bili smo prvaci, igrali smo Ligu prvaka, potom i Europa ligu. A sljedeće sezone nećemo igrati ništa.

Ugovor s Wolfsburgom Džeko ima do srpnja 2013. godine. Želi li realizirati transfer, do kraja svibnja mora pronaći kupca koji će za njega izbrojati 40 milijuna eura. U prvom redu kandidata ovog trenutka stoji Juventus, s obzirom na to da je novi predsjednik Andrea Agnelli objavio da će prikupiti 80 milijuna eura za ovoljetni prijelazni rok.

- Uvijek sam imao cilj zaigrati u jednoj velikoj europskoj momčadi. Nadam se da mi zbog toga nitko u Wolfsburgu neće zamjeriti

- Odem li, Wolfsburg će mi jako nedostajati. Neće mi biti lako. No, kad se to napokon dogodi, dogodit će se ono što je najbolje za moju igračku budućnost – zaključio je izvrsni Bosanac, trenutačno drugi najbolji bundesligaški strijelac s 20 golova.
Old 30-04-2010, 09:26   #24290

mugello

Registered User

Kandidat za Milanova trenera Marcello Lippi?

Kandidat za Milanova trenera Marcello Lippi?

Talijanski sportski dnevnici Corriere dello Sport i Gazzetta dello Sport u izdanjima od petka zajednički su izbornika talijanske nogometne reprezentacije Marcella Lippija povezali s AC Milanom...

Gotovo je sasvim izvjesno da će iz nekog, samo njemu jasnog razloga predsjednik kluba i talijanski premijer Silvio Berlusconi na koncu sezone smijeniti brazilskog stručnjaka Leonarda. Kako Lippi nema namjeru zadržati se na klupi talijanskoga nacionalnog sastava, mogao bi ga pokušati angažirati Berlusconi.

Upravo su takav ishod najavili talijanski izvori, naglasivši da Lippi neće biti trener, već sportski direktor s ovlastima trenera, dok bi treninge momčadi trebali voditi dosadašnji Leonardov pomoćnik Mauro Tassotti i Filippo Galli, šef klupskoga sektora za mlade nogometaše.

Lippi će prije eventualnog angažmana u Milanellu pokušati s Italijom obraniti naslov svjetskih prvaka otprije četiri godine u Njemačkoj.
Old 01-05-2010, 02:51   #24291

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Lippi bi nam bio ko kruh, al treba igrača opet, ne bi nas ni Svemogući posložio xD

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 03:54   #24292

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
ma di lippi...on da dođe u milan doveo bi sa sobom camoranesija i cannavara
Old 01-05-2010, 04:09   #24293

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
ma di lippi...on da dođe u milan doveo bi sa sobom camoranesija i cannavara
Da i Del Piera bi možda doveo...bilo bi dobro da dođe odličan je trener, mada sumnjam, bio je izjavio da samo juve može da vodi. tako da ne verujem u sve ovo...danas protiv Viole, biće gusto, al' nadamo se pobedi...
Old 01-05-2010, 04:13   #24294

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by SQUID View Post
Da i Del Piera bi možda doveo...bilo bi dobro da dođe odličan je trener, mada sumnjam, bio je izjavio da samo juve može da vodi. tako da ne verujem u sve ovo...danas protiv Viole, biće gusto, al' nadamo se pobedi...
milan pobjeđuje danas i to huntelaar zabija sigurno a meni lippi jednostavno nije za milan,ne mogu ga nikako zamisliti u milanu, nekako mi se cini da on moze samo juve kvalitetno voditi,ni u interu nije mogao nista
Old 01-05-2010, 05:22   #24295

mugello

Registered User

Spalletti od ljeta u Milanu?

Kako prenose mediji u Rusiji, predsjednik AC Milana Silvio Berlusconi našao je zamjenu za odlazećeg trenera Leonarda koji će na kraju sezone definitivno napustiti milanski klub.

Ruski mediji navode da se Berlusconi odlučio za bivšeg trenera Rome i sadašnjeg trenera Zenit St.Petersurga Luciana Spallettija.

Bivši trener Rome i Udinesea zapeo je za oko Berlusconija zbog svog načina rada sa mladim igračima, ali i atraktivne taktike koju forsira Spalleti, a koju podržava Berlusconi.

Navodi se da bi Spalletti od juna trebao biti u Milanu.
Old 01-05-2010, 09:19   #24296

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Samo Prandeli i niko drugi, zadnja varijanta Gali

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 16:24   #24297

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Dobro je pobjedili smo,jedva ali zasluzeno...
Old 01-05-2010, 16:56   #24298

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Čestitke igračima na pobedi i overi 3. mesta. A evo šta kaže između ostalog, Miloš Krasić u današnjem intervjuu

“Otkriću vam tajnu da sam od malena navijač Milana. Sanjao sam da zaigram za crveno-crne”, rekao je srpski reprezentativac.

Na konstataciju da je i idol navijača BiH Edin Džeko takođe veliki navijač Milana, Krasić se samo osmehnuo, i to jer priželjkuje da sa njime zaigra u istom klubu:

“Voleo bih da ovog leta sa Džekom pređem u Milan. Bili bismo ubitačan tandem. U to ne sumnjam. Igrali smo u Ligi šampiona protiv Volfsburga i stvarno sam video da je Džeko strašan igrač. Uostalom, to pokazuje i njegova statistika u Bundesligi. Valjda će nas čelnici rosonera kupiti u paketu”, priželjkuje Krasić.

On je dodao da se definitivno bliži rastanak sa moskvskim CSKA.

„Istina je da se bliži moj odlazak. Do 15. maja ću biti u Moskvi. Tada putujem za Beograd na pripreme reprezentacije pred naredni Mondijal. Što se tiče novog kluba, sve sam prepustio svom menadžeru. Puna mi je glava raznih priča. Jedan dan me sele u Nemačku, drugi u Englesku, treći u Italiju“, rekao je reprezentativac Srbije.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 17:00   #24299

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
"Ostali mediji ističu kako nije samo HSV na gubitku, već i cijeli njemački nogomet jer će zbog bodova propuštenih neodlaskom u finale njemački koeficijent (koji se računa na osnovu posljednjih pet sezona) ostati niži od talijanskog, kojeg bi u slučaju HSV-ovog uspjeha preskočili i sljedeće sezone bi četiri Bundesligaša igrala u Ligi prvaka."

ajde bar neke dobre vijesti.hvala fulham.da li mozemo mi biti cetvrti ako ne obnovimo ekipu? nein!
Ne znam druže odakle ti ovo ali definitivno nije tačno.. od sezone 2011/12 italija će imati 4 predstavnika u CL samo u slučaju da merda pobedi bajern u regularnom delu ili na produžetke.. pobeda nemaca ili poraz na penale daje bundesligi 4 mesta od sledeće sezone.. uostalom evo i link sa nacionalnim koeficijentima

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...crank2010.html
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 19:11   #24300

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
bitna pobjeda.nisam gledao niti znam ista osim da je ronhi zabio iz penala.eto osigurali smo prakticki ligu prvaka.a sad po igrace:djeku krasica colea hernanesa.ajmo silvio molim te ko boga ulozi opet pare.ne budi papak. Leptiru procitaj ponovno moj tekst i vidjet ces se odnosi na iducu sezonu a ne na 2011/2012.al posto sam ovu vijest uzeo sa indexa onda je lako moguce da su pogrijesili oni.ipak je opce poznato da u indexu rade debilni novinari-pocetnici.uostalom,sto god da je tocno ja cu navijat za bayern.svim srcem.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules