![]() |
|
|
#24301 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
A što se tiče utakmice sinoć, sve standardno.. slika i prilika ove sezone.. Ronaldinho ubedljivo najbolji, bukvalno sam igrao protiv viole.. ponovo igrač utakmice, a da je imao toresa ili džeka umesto huntelara i sedorfa sinoć, imao bi na kontu još i 3,4 asistencije.. silva dobar, favali loš, sedorf i pirlo definitivno ne mogu zajedno u timu, ambrosini borben (i previše, popio crveni) huntelar potvrdio da je najveća greška Milana ove sezone, bekovi skoro pa neupotrebljivi, dida solidan (300. nastup na golu Milana) a gol postignut iz nepostojećeg penala ali pre toga čist penal nije sviran tako da je to bila neka vrsta kompenzacije.. |
|
|
|
|
|
|
#24302 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Hernanes ne moze doci ako dodju dzeko i krasic ali ima recimo Silva iz Vilareala za vezni red... u finalu navijam za Bajern, nemoj da ona govna od Intera uzmu ligu prvaka uhhh srce bi mi puklo a zaboli me neka stvar so gube talijani jedno mjesto, samo su krivi, u ostalom ako Milan ne moze biti medju prva 3 neka i ne igra ligu prvaka...
|
|
|
#24303 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ronaldinho je igrao sam protiv njih jer tako Milan igra i jer su nasi ostali igrači hrpa hendikepiraniuh bivših sportaša!!
Taj Dinho je imao 3 sslobodnjaka na super pozicijama jucer, jedan je otpucao onako tako-tako ( pre naivno za Freya ) a ostala dva koja je trebaop ubaciti jer sebično pucao na gol, kao sto je sebicno i loše pucao i u onoj prilici kada je prosao De Silvestria. On je genije, u to nema sumnje, ali je isto tako genije koji je sada alibi igrač koji STOJI dok god nema loptu i onda osim ta 3,4 pasa još 10 pošalje u bunar ( dobro, Pirlo ih pošalje 35!!). Mi ne mozemo igrati moderan nogomet sa Dinhom u euipi osim ako imamo takva 3 vezna koja ce letiti po terenu 95min, a nemamo! Kada njih sve skupa gledam u razmišljam kolike oni plaće imaju i kako je još "problem" smanjih im plaću na 4mln onda se počnem smijati. Pirlo moze komotno postati jedan od 18 igrača a Seedorf jedan od prvih 11 u Ajaxu ili SAD-u negdje. Ambro nema snage za 38 utakmica a obranu necu komentirati. Antonini trči ali nema mozak, Zambro ima mozak ali nema noge, Favalli me podsjeća na nekakvog slikara a ne sportaša. Borriello se bori ali taj čovjek nije klasa a Hunter ( taj čovjek je dobio nadimak "hunter" - lovac!! ) igra desno krilo! To sigurno nije nikada očekivao! Zbog 4-3-3 smo vec sjebali Patu odlazak na SP, sada samo čekam da ga sjebemo do kraja kao igrača i to je to ( on je u Internacionalu igrao čistu 9-ku, špicu! čak ne ni drugu špicu!). Svi van iz Milana, svi!! Samo Pato, Flamini ( jer je mlad ), Pirlo kao zamjena, Ambro, Thiago, Antonini kao zamjena, i Abbiatti kao zamjena mogu igrati! Krasić, Pastore i Dzeko, i to je napad i veza!
|
|
|
|
#24304 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ako dodju djeko i krasic to ne bi trebalo utjecat na hernanesa.gledao sam tog decka na copa americi.on igra ofenzivnog veznog al uglavnom po sred terena.ne znam dal jos uvijek igra istu poziciju.mislim da igra.a djeko je cisti špic a krasic krilo.itekako bi se oni uklopili.i da.ovo za ronaldinha.pa u pravu si.u barci je imao s kim igrati i tamo je imao tehnicki i trkacki mocnu ekipu.mi to nemamo a ronhi se ne moze prilagoditi takvoj ekipi i zato je igra naseg tima ovakva.al opet je on najzasluzniji za ovo trece mjesto.da su njemu jedan hernanes u sredini i djeko naprijed i jedan ashley cole iza,pa gdje bi mu bio kraj.....
|
|
|
|
|
|
#24305 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
patu je sjebana pozicija upravo zbog onog ronaldinha koji ce zacviliti ako nije na lijevoj strani napada,ne znam zasto forsirati igru oko covjeka koji je usao u 30. godinu kada je pato 9 godina mlađi i pred njim je budućnost.da slažem se da je ronaldinho najbolji na terenu u većini slučajeva ali to je bilo protiv ekipa na sredini ljestvice i protiv juventusa koji je u banani.
gdje je taj ronaldinho bio protiv intera ili manchestera??NIGDJE!!!!i ne bi mu ni uzeo za zub te slabe partije da on redovito dan prije tih utakmica nije davao intervjuje kako je on spreman povesti milan do dvostruke krune da bi se zatim skrivao na terenu,pljeskao navijacima ukratko izvodio cirkus dok su protivnici trčali i dobivali svaki kontakt s njime.ZA MENE ON PRVI TREBA LETJETI IZ KLUBA.apsolutno me ne interesira sto je imao 20 asisat ove sezone neka ih je imao i 1000 zbog njega jedan pato ne moze da se razvije kako treba i milan uostalom nema trkače da pokriju njegovo vucaranje uz aut liniju.
|
|
|
#24306 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
da prijatelju ali i protiv i intera i manchestera on je bio nas najbolji igrac.uvjerljivo najbolji.nije valjda da ocekujes od njega da sam pobijedi intera i manchestera? E ja sam skoro pa ocekivao posto velika vecina igraca nije dorasla.i znas sta.covjek je uskoro uspio.mozda ne protiv intera ali protiv manchestera onu prvu tekmu je odigrao maestralno i samo su sreca i nepravda krive za nad poraz.al u pravu si jebacki za pata.takvog igraca maknuti s prirodne pozicije i tako glupo se zajebavat s njegovim zdravljem.uzas.to nije milanlab to je zloštab!
|
|
|
|
|
|
#24307 |
|
Registered User
![]() |
Dolaskom Dzeke i Krasića vrata su ZATVORENA za hernanesa, jer se mogu samo 2 igraca dovesti koja nisu EU.... nije fazon njegova pozicija...
|
|
|
#24308 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
puste želje i snovi
opet će nas ćelo na ljeto obradovati s nekim propalim napadačem od 27.-28god starosti kupit će 3-4 "extra-super-najveća-mega talenta" iz nižerazrednih klubova od 14. 15 god starosti koji će kroz par godina krenuti po posudbama, i onda karijeru nastaviti kao prosječan igrač u Cagliariu, Atalanti, Sieni isl... i normala dovest ćemo par starijih iskusnih igrača, kako bi oni svojim iskustvom pomogli ovom timu...
|
|
|
#24309 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Nažalost, atalanta nije uspela da pobedi bolognu i na taj način zainteresuje fašiste iz rima da večeras daju 100% svojih mogućnosti.. a takođe očekujem od navijača lacia da kopiraju fanove fejnorda koji su svojim igračima zapretili da ne smeju ni bod otkinuti tventeu kako ajax ne bi bio prvak.. nažalost sve ide ka tome da će merda odbraniti naslov, a to će značiti nova dinastija.. postaju drugi "najtrofejniji klub u italiji i to je još jedna velika sramota za naš klub. U svakom slučaju, držite palčeve večeras za nebesko plave.. ko zna..
|
|
|
|
|
|
#24310 |
|
Registered User
![]() |
Da.. nazalost bas sam posebno pratio taj rezultat... A juve nece u C H a mozda ni u ligu uefa hehehehehehhehehehe ...
|
|
|
#24311 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Bit ce gusto za Lazio veceras, ali nadam se pobjedi. Iako, sto ti kazes Leptiru, a ja takodjer mislim, navijaci ce im zabranit da otkinu bod Interu, samo da Roma ne bude prva. Al, ako Lazio izgubi, i dalje bjeze samo 5 bodova od opstanka. Ma kako god, ja sam igrao 1, i nadam se pobjedi Lazia. Nek bude prvak bilo ko drugi, samo ne Inter.
A sto se Europe tice, tu navijam za sve Italianske klubove, sem Juventus. Zasto? Pa bolan, jer treba neki: Stutgart, Leverkusen, Wolfsburg, Bremen, HSV ili Schalke da idu u Europu, a jedna Roma, Juventus, Fiorentina, Inter, Lazio, Napoli, Palermo da se muce za 2 mjesta? Pa covjece, sve ove Italianske ekipe bi razvalile ove sugave njemce. Ama kompletno razvalili. Sta trebam gledat nekog Stutgarta kako se mrcvari sa nekim Uzricenom iz Madjarske? Kako jebenog Wolfsburga izbaci CSKA? Kako na srecu dobijaju protivnike, a mi, tj. italianski klubovi godinama u osmini finala izvlacimo elitu Europskog fudbala: BArcelona, MAnchester, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Real. Kad su to Italiani dobili nekog lakog protivnika? Kad je to Barca nabila neki Italianski tim 4:0 na poluvremenu? Jedina sramota je 7:1 Rome, ostalo je sve muke protiv velikanera, dok se sugave svabe provlace sa nekim ojekakvim klubovima. I na tome Italia gubi bodove. Opet ti kazem, jedino bi Bayern i mozda BVB se mogli nositi u Italiji, ovo ostalo bi bilo negdje 7. do 13. mjesta. Kontas li sad zasto navijam za Inter u Ch. Ligi? Jer zelim da i slijedece godine Italiani daju 4 kluba, jer samo Italia moze samljet one zloglasne Engleze sa trona, dok se svabe useru u gace kad se sastanu protiv Arsenala, Chelsea. Cast Bayernu, ali ovi ostali su rupe. A mi smo kriza. Majke mi, gledam ovaj Milan samo jos zato sto ga volim, nizasto drugo. Ljepota fudbala, car, tehnika, nauka??? Nop. To je vec davno nestalo iz Milana. Ono sinoc je kao i skoro svaku utakmicu ove godine: patnja. Guranje lopte ne bili se slucajno lopta nasla u mrezi. Katastrofa smo ove sezone. Dobro je da smo iznenadili klubove na pocetku sezone, i izvukli hrpu bodova, jer upravo to nas jos drzi ovako visoko. Nadam se pobjedi u Genovi, i onda veliki oprostaj Leonardu, Seedorfu, Ronaldinhu, Zambrotti, Oddu, Didi, Favalli. Hvala vam, i sretno u daljnem zivotu, ali daleko od Milana
|
|
|
#24312 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
ja mislim da će lazio interu poklonit 3 boda...pogotovo šta su dva prijateljska desničarska kluba..a onda milan prelazi u totalnu sjenu intera..sramota da san i to doživija!!
![]() |
|
|
|
|
|
#24313 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
fašisti ko fašisti, ak je moguće da inter ne osvoji, i lazio ispadne , to bi bilo prihvatljivo
![]()
|
|
|
|
#24314 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Sidje Leptire
...Juce tri boda na jedvite jade ali eto neda mi se vise komentarisat samo da uzmemo tu siguricu u CL...na sta smo spali a fola borili se prije 3,4 kola za titulu...jos kad se sjetim osvojenih 12 bodova u sudiskoj nadoknadi u gostima Chievo Catania Fiorentina i kuci Chievo...sva sreca da toga nije bilo sad bi bilo ko Juve... Leo odlazi to je vec skoro pa sigurno...sto mislim o njemu pisao sam ne zelim se ponavljat...ali kod mene ima ogroman plus sto se suprostavio Berlusconiju i na njegove seljacke, nepromisljene izjave koje unose nemir u ekipu pred kraj sezone kratko i jasno je rekao: "Od mene je Milan za ovih 13 godina stvorio i fudbalera i covjeka"... Nego gledate vi Lazio-Inter....pa ne mogu da vjerujem citav stadion navija za Inter...zvizde na prilike Lazia skacu na prilike Intera...neka nema vezze samo jos jedan dokaz i pokazatelj kolko su mali i Inter i Lazio...Mali Zarate im lomi vratove i kicme opasno ...Sve su prilike da necemo dovoditi neka pojacanja...a pogledajte jedan Pool Juve nece u CL igraci ce traziti da idu siguran sam...pa u Laziu ce ici Zarate Kolarov...ima tu i u drugim ligama dosta nezadovoljni igraca i prilke za dobar transfer ali B&G se pitaju za sve
|
|
|
#24315 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
sramota..ubija bi se da san navijač lazia..jadni su..dabogda ispali u 2.ligu ljigavi fašisti..inter je ovo dogovorija...kako se lipo svi igrači grle na terenu..pederčine doti jedan..ovi napravi faul na igraču intera,pa ga još podiže,tapše,smije se..ma užas ovo ne želin više niti gledat...ovo nije nogomet,samo dogovorena utakmica dvaju bratskih klubova..UŽAS!!!
![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|