![]() |
|
|
#24316 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Hehe nazalost pa Lazio ne moze nikako ispast iz lige, ali poslije ovog veceras to mu svim srcem zelim. Ipak, realno Atalanta ima -5 i dvije uzasno teske utakmice, tako da nista od toga. Ali makar sljedece godine da im se ovo vrati. Ovo da je Milan uradio bilo kome, razmislio bi da li bi vise navijo za takav klub. Mada mislim da ovo moze uradit samo jedan mali klub, sa jadnim navijacima. Citiro bi jednog italijanskog novinara, "pozelio bi Laziu da dogodine igra regionalni derbi sa Frosioneom u Seria B" :Pp
|
|
|
|
|
|
#24317 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Volio bi svim srcem da se Atalanta nekako isčupa u zadnja dva kola a da Lazio izgubi oba i da ispadnu u zadnjem kolu pa da tuguju majku im jebem kosto nikad do sada nisu govna fašistička...
|
|
|
#24318 | |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Quote:
slažen se u potpunosti...jadan klub,sa jadnim i bjednim navijačima-pičkice..osvetit će se to laziu kad-tad.jednog lipog dana će te odlepršat u niži rang,jer tamo i pripadaš ..a tada ću uživat i napit ću se... |
|
|
|
|
|
|
#24319 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
E romanisti, gluperde glupe.. vaša pretencioznost vas je dovela u situaciju da navijate za fašiste i verujete da će stariji fašista odigrati na krv i nož sa mladjim kako bi vam "poklonio titulu.. samo tim kao što je roma, može izgubiti od sampdorije kući nakon vodjstva i apsolutne dominacije na terenu.. sramite se i stidite mentalni slabići na čelu sa ranijerijem koji u životu nije istrajao na jednom projektu .. večiti luzer.. odlično se uklapa u ovaj tim rome..
Ne treba kriviti fašiste, roma je isključivi i jedini krivac, tj ona gluperda totti koji je sa svojim gestom na kraju meča najviše doprineo da lazio sinoć izgleda onako kako je izgledao.. Ja i dalje držim palčeve i do poslednje sekunde ovog prvenstva se neću pomiriti sa tim da će merda odbraniti naslov.. sad im u goste dolaze leteći magarci, ko zna.. njima ne treba ni za kurac, nek ih romanisti premiraju i nek izginu u nedelju (za pravdu) |
|
|
|
|
|
#24320 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Ma ko jebe Lazio, Romu, Inter i te ostale retardirane klubove...važno je da smo mi dobili Violu i imamo velike šanse da ostanemo treći, i sledeće godine direktno u LŠ...samo da se ne bi opet obrukali u LŠ, moramo dovestii neka pojačanja ili nekog boljeg trenera....
|
|
|
|
#24321 |
|
Registered User
![]() |
Dobro je rosela sensi (predsjednica rome) rekla da se ovo može desiti samo u talijanskoj ligi,pa onda sami prosudite kakva je serie a liga,netreba tu puno mudrosti i po meni je negledljiva i jedino je pratim zbog milana a drugo me apsolutno ne zanima.I nervozan sam što se tiče politike transfera za ovu godinu jer kako su naznačili ni ove godine neće bit ništa od kvalitetnih igrača i već sam razočaran a merkato još nije ni počeoi.Ensare ti nas založi kako je sa džekom sve zgotovljeno kad sad i on demantira da će u milan.Pa barem sam se njemu nadao ali šta će nam i on kad nemamo veznih igrača,dakle ako su mislili samo njega dovest onda nam ni ne treba,e jebem ti život više pa koji se ovo kurac dešava i da mi je neko govorio da će se ovo s milanom desit jednog dana ja ne bi vjerovao iz prostog razloga jer berlusconi voli ovaj klub i nebi pustio da propadne kad ono obratna situacija i zato prodaj klub ako ga nemožeš više hranit
|
|
|
|
|
|
#24322 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24323 |
|
Registered User
![]() |
da vas pitam za koga vi navijate u engleskoj i spaniji? moja teorija je da milanista navija u engleskoj za arseanal, u spaniji za barsu.
pozdrav iz makedonije |
|
|
|
|
|
#24324 |
|
Registered User
![]() |
ah i zaboravljam stalno. instalirajte google translate i onda imate kakav takav prevod od http://www.milannews.it/
isto hteo sam da pitam za dobre internet stranice o calcio i od milanu. ja redovno citam goal.com i football italia |
|
|
|
|
|
#24325 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24326 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
moja teorija je nešto sličnija, tvojoj:
u Italiji , i inače navijam za Ac Milan u Engleskoj me zaboli najviše za Čelzi, a i za mančester me boli kurac što se tiče Španije, najviše mi se jebe za Barcu ![]() ehhehe :PP ![]()
|
|
|
|
#24327 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
da.pravi milanista navija samo za milan.al moram priznati da sam u 90-tim simpatizirao klubove u kojima je igrao moj idol Gabriel Omar Batistuta.obozavao sam ga.tako da sam bio malo navijao za fiorentinu i romu samo zbog njega.al mi je bilo jako krivo kad je presao u inter.sjecam se derbija protiv njih ili rome ili fiorentine a ja navijam da milan pobijedi 3-2 ili 4-3 ali da batistuta
zabije sve golove.hehehe.bio sam klinjo i morao sam imati svog idola bez obzira gdje on igrao.uvjeren sam da je velika vecina od vas imala idole i da je zeljela slicne stvari kao ja gore navedene.e da nam je sad jedan bati-gol iz najboljih dana.uf! |
|
|
|
|
|
#24328 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Naravno, samo Milan! A "navijam" u Španjolskoj za Valenciu a u Engleskoj za Tottenham ( od prije ne sada zbog ovih naših igrača!).
Uglavnom najbolji mercato plan je da Milan fino ovog ljeta kupi Neymara i Gansa iz Santosa i da imamo najjači napad na svijetu sljedećih 10 godina koji ce zabiti rekordni broj golova svih vremena itd. Pogledajte tu dvojicu kako igraju ako mozete!
|
|
|
|
#24329 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Da tu oboicu + Pato i Zigoni sto vec imamo i napad obezbjedjen. Inzaghi, Borielo, i Huntelar na tezgu s njima ... Ali nama treba jos igraca, u vezi najmanje 2 i u odbrani isto tako... Za golmane se ja ne bi sekirao, vratiti Storaria sa posudbe i ima Abbiati, ja sam relativno zadovoljan sa njima a Dida takodje na tezgu ko da vrecu kikirikia neka ga nosi...
|
|
|
#24330 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]()
|
|