![]() |
|
|
#24331 |
|
Registered User
![]() |
Jedini klub za koji sam ikada navijao je MILAN...nikakvi spanjolci, englezi, francuzi...since 1994
![]() |
|
|
|
|
|
#24332 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Chelsea nudi 80mln za Pata i Thiaga! Ma treba i njih prodat pa smo onda napravili ono što niti jedan klub nikada nije -prodali sve!
![]()
|
|
|
|
#24333 |
|
Registered User
![]() |
Mrki, sad ce i galliani kao i mamic vikat - nema prodaje...Ukoliko ne dodje "nemoralna ponuda"
![]() |
|
|
|
|
|
#24334 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
ja bi ga prodao i doveo dzeku u roku od odmah,dzeko je igrac koji se dokazao na internacionalnoj razini a pato definitivno nije,dzeko je i navijac milana od djetinjstva i sigurno bi izgarao u svakoj utakmici
|
|
|
#24335 |
|
Registered User
![]() |
Za te novce se dovede dzeko i jos tri kvalitetna, samo to treba netko gallianiu objasnit...Ja bi najprije doveo ballotelia, ipak je on nas najvjerniji navijac u zadnje vrijeme
|
|
|
|
|
|
#24336 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
znam vec kako ce biti,prodati ce pata za grdne pare a onda nece nikoga kupiti vec ce reci kako je taj transfer bio zato da bi se pokrila dugovanja ma marš!!!!
|
|
|
#24337 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Pato za Dzeko + Krasic, ja bi to sutra potpiso :P Al fazon je sto mi nismo te srece
|
|
|
|
|
|
#24338 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Za 120 mil njih dvojicu ok , 80 je malo pogotovo od Chelsia .)))
|
|
|
#24339 |
|
Registered User
![]() |
Iskreno, ja pata ne bih dao ni za kakve novce ukoliko on ima namjeru ostati. Ako bi se on razvijao u milanu kako treba, trenirao, a ne izlazio s ronaldinhom, za dvije godine bi bio daleko najbolji napadac na svijetu. On ima nevjerojatan potencijal.
|
|
|
|
|
|
#24340 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
možda sam godinama živio u zabludi i laži :/ p.s. dobrodošao na forum ![]()
|
|
|
|
#24341 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24342 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Krasić: Volio bih s Džekom igrati u Milanu
Srpski nogometaš Miloš Krasić, aktualni veznjak moskovskog CSKA-a, priznao je kako je navijač Milana i kako bi volio zaigrati u tom talijanskom velikanu. Devet golova i devet asistencija prošle sezone u ruskoj Premier ligi, četiri gola u ovosezonskoj Ligi prvaka, kao i dva u dosadašnjih osam kola novog ruskog prvenstva učinak je koji je privukao mnoge europske klubove. Među onima koji se zanimaju za 25-godišnjeg srpskog veznjaka spominje se i Milan, a Krasić ne taji da bi jednog dana volio završiti upravo među "rossonerima". Navijač sam Milana i moj je san nositi njegov dres. - prenosi Goal.com izjavu koju je Krasić dao za Blic Online. No, nije to jedina Krasićeva želja. U Milanovom bi dresu, naime, volio zaigrati s našim napadačem Edinom Džekom. On je fenomenalan igrač, shvatio sam to tijekom utakmica protiv njegova Wolfsburga u Ligi prvaka. Volio bih da i on dođe sa mnom u Milan. Do 15. maja želim sa svojim klubom razgovarati o mogućem odlasku. Agentu sam prepustio da se bavi eventualnim novim destinacijama. - zaključio je Krasić. |
|
|
|
|
|
#24343 |
|
Registered User
![]() |
da li neko zna ocel od slijedece sezone priliku dobiti Adiyiah Dominic i da li ce se vratiti di gennaro ???
3:0 pobjeda protiv bolonje u primaveri ![]() |
|
|
|
|
|
#24344 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Mislim da neće, Ćelo kaze nemaju još dovoljno godina za prvi tim, pa eto očekujmo ih za nekih 10-ak godina u prvom timu
![]()
|
|
|
#24345 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
malo e zivnuo forum bas lepo...najprvo zelim dobrodoslicu na svim novim fanovima...
![]() a to za clubovi iz druge ligi to nemogu da kazem u zadne vreme sam pratio drugi ligi a sad ne pratim toliko fudball posto e sve to uzas to ako e fudballl ondak neznam sta e bio to kad se igralo pred jedno 4 ili 6 godina pa i unazad..zato jedvaj cekam da doce WC i da pratim fudball na veliki nivo.... spaniii barsa onako zaradi rivaldo i ronaldo a zadne vreme ne pratim ovi sminkeri.. england it s only one united west ham united :P ![]() germanyyy - zar oni imaju ligu : P a daj malo objasni sta ti ovo znaci deamantidis daj ne zezaj skloni to ak zelis malo sam osetliv na oni fashsitickih nakaza... ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|