AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2010, 13:08   #24346

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Od rodjenja nosim samo jedan klub vjecito sa sobom: Celik!
Zatim Crvena Zvezda. Kad sam bio u Italiji poceo sam da navijam za Milan, drag mi je Lazio, i to je to. Engleska ili Spanija ili Njemacka? hmmmm... niko
A da, najmrzi su mi: Manchester, Real i Liverpool. Njih ne mogu organski

A da vas pitam, sta to vama smeta sto je Lazio predao bodove Interu? Govorim ovo sa strane Lazia. Sjecali se neko Milan - Reggina prije 2-3 godine kad je Chievo ispao u Seriu B? Lazio pustio tekmu i Milan, tako da Chievo cak i sa pobijedom ispadne u Seriu B. A evo sad jedno pitanje:
Cibalia i Dinamo se bore za prvo mjesto, Hajduk kod kuce igra sa Cibaliom, Hajduk je negdje na sredini tablice, ne mogu ni gore ni dole, dali bi pobijedili Cibaliu i poklonili Dinamu titulu? Bi k**** moj. Isto kazem i za Sarajevo. Dopustio bi da me Zrinjski pobijedi na Bilinom, samo da Horde ne uzmu titulu. Znaci gledaj te tako. Irriducibili ne mogu smislit anticku djubrad. I njima bi pasalo da bude bilo ko prvak, samo ne Roma. Pa i Milan bi pustio Romi ili Fiorentini da nas kod kuce pobijede, cak vise isprave gol razliku, samo da Inter ili Juve ne budu prvaci.
A ako cemo oko stimanja, evo predzadnje kolo Njemacke: Nürnberg ima +9 gol razliku naspram Hannovera, a taj Hannover u 32 tekme zabije 34 gola. Kako je moguce da bas ovo zadnje kolo Hannover pobijedi 6:1 a Nürnberg izgubi 4:0??? Znaci, stimaljke su u svim ligama, a ne samo u Italiji.

Ovo oko transfera, necu da komentarisem, jer im ne vjerujem ni rijeci, ma ni slova. Pato se neprodaje!!! Chiaro!!! Pa to isto sam cuo prosle godine za Kaku. Daj ba B&G zacepite labrnju, i gledaj te svoja posla. Mislim da nam je svima jasno, da Milan vise nije klub koji "ne prodaje vec kupuje velike igrace". Ta vremena su prosla, i trebat ce jos godina da se opet vratimo onom starom trofejnom klubu, cija je klupa bila sastavljena od zvijezda, od igraca koji bi u svakom drugom klubu bili u prvoj postavi. Zato ko sto neko rece, dodje li nemoralna ponuda za Pata ili nekog drugog nama dragog igraca, vjeruj te mi, doce opet telefonski razgovor sa Gallianiom gdje ce nas uvjeravat da je negdje na moru, a ne u Madridu ili Londonu...
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!

Last edited by ensar7; 04-05-2010 at 13:11.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 14:37   #24347

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
izvinjavam se za onaj prosti izraz "k**** moj"
Sorry, ne znam sta mi je bilo u tom trenutku pa mi izletila ta rijec. Izvinjavam se
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 14:46   #24348

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Iskreno, ja pata ne bih dao ni za kakve novce ukoliko on ima namjeru ostati. Ako bi se on razvijao u milanu kako treba, trenirao, a ne izlazio s ronaldinhom, za dvije godine bi bio daleko najbolji napadac na svijetu. On ima nevjerojatan potencijal.
U pravu si, ne treba ga prodati, ima dečko veliki talenat, on nam je budućnost, s njime možemo nešto očekivati...
Old 04-05-2010, 14:55   #24349

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
predvidjam povratak naseg kluba na sam vrh talijanskog nogometa i europskog tek u sezoni 2012-2013. daj boze da grijesim al s ovakvom politikom i neulaganjima u ekipu znam da sam u pravu. ponavlja se situacija iz 1996g kad smo 5-6 godina bili katastrofalni s tim da smo osvojili onaj naslov 99g ali smo ga bas osvojili s puno srece i totalno slucajno.stoga pripremite svoje zivce.bojim se da cemo jos puno razocaranja dozivjeti u iducih par godina.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 16:41   #24350

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
predvidjam povratak naseg kluba na sam vrh talijanskog nogometa i europskog tek u sezoni 2012-2013. daj boze da grijesim al s ovakvom politikom i neulaganjima u ekipu znam da sam u pravu. ponavlja se situacija iz 1996g kad smo 5-6 godina bili katastrofalni s tim da smo osvojili onaj naslov 99g ali smo ga bas osvojili s puno srece i totalno slucajno.stoga pripremite svoje zivce.bojim se da cemo jos puno razocaranja dozivjeti u iducih par godina.
Pa tu negde, možda i ranije, a možda i kasnije...kad dođu neki Arapi pa dovodimo ko Siti...eh što je kupio Siti? Što nije Milan?
Old 04-05-2010, 16:49   #24351

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
ma nema šanse da milan napravi išta dok ,god oni ljigavci iz lazia i njima slični poklanjaju utakmice interu ili kome drugome..ono je sramota talijanskog nogometa i nogometa uopće,nekidan..nikad gori nije bija u italiji i moramo se svi zabrinit ,jer se u to sivilo utapa i milan...na tribinama je politika,a na terenu preplačeni manekeni i pičkice...to je žalosno.u milan igra gomila penzionera,koji već odavno zarađuju na parfemima i mudantama.a jadne navijače prave budalama..gadi mi se sve to skupa!!!ma na kraju krajeva balun je posta gomila love,mafije i isfrustrirane gamadi koja uništava izloge izvan stadiona!!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 16:52   #24352

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

pa pogledajte samo stadione..totalno sjebani i sve manje publike..mafija drži italiju..još jedan dokaz..a največi među njima berlusconi-kojem niko ništa ne može..tribalo bi ga spalit ,javno
Old 04-05-2010, 17:14   #24353

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ja u zadnje vrijeme vise pratim primaveru Milana. Plasirali su se u osminu finala gdje igraju protiv Catanie. Nadam se da ce nam makar oni donijet Scudetto, kad vec ne mogu ovi "profesionalci" :P
huss is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 17:29   #24354

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Quote:
Originally Posted by huss View Post
Ja u zadnje vrijeme vise pratim primaveru Milana. Plasirali su se u osminu finala gdje igraju protiv Catanie. Nadam se da ce nam makar oni donijet Scudetto, kad vec ne mogu ovi "profesionalci" :P

nadan se da će mladići donit kantu doma
Old 05-05-2010, 03:30   #24355

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Chelsea nudi 80mln za Pata i Thiaga! Ma treba i njih prodat pa smo onda napravili ono što niti jedan klub nikada nije -prodali sve!
Što se mene tiče, za te pare bi dobili i gratis pirla.. pato je zaista fenomenalan igrač, ali nikako ne može da vredi više od 50milki, on nije realno medju 5 najboljih napadača planete, još uvek ni blizu toresa, drogbe, runija, vilje, ronalda, još uvek nije pokazao apsolutnu konstantnost, nije eksplodirao, neki će reći i suviše mlad, neki da je to zbog toga što igra "neprirodnu poziciju" s čime se ja nikako ne slažim, ali eto prilike da više ne bude "žrtva".. baš da vidim šta će igrati u londonu pored živog drogbe i malude.. a i sve mi se nekako čini da ima jaku želju da napusti klub.. nedavno se i razveo od one sponzoruše, ko zna, možda se propije kao adriano..

O Thiagu imam isto mišljenje kao i pre pola godine.. najobičniji mediokritet koji može da napreduje još 3-5% od svojih trenutnih mogućnosti.. 15miliona je njegova tržišna vrednost, a oni nam "nude" mnogo više.. Prodajom ove dvojice bi se stvorila finansijska podloga za rekonstrukciju kadra.. odbrana bi se mogla popuniti sa igračima iz kalča čije cene nisu paprene.. a pri tom bi ostalo novca za afirmisane igrače u vezi i napadu (hernanes, baloteli, krasić, džeko) pogotovo ako se uzme u obzir da će otići još neki igrači koji mogu doneti kakvu takvu paru u budžet kluba
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2010, 04:09   #24356

diavol

Registered User

diavol's Avatar

diavol is on a distinguished road
http://acmbalkan.co.cc/

AC Milan forum
Old 05-05-2010, 05:15   #24357

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
LEptir, desno krilo je za Pata u potpunosti neprirodna pozicija. NEka te ne zavara to što je on brz, lak na startu itd., što građom podsjeća na igrača koji moze biti desno krilo... On nije krilo i ovo što je toliko golova zabio je posljedica toga sto je Pato genijalan talent koji bi mogao igrati i srednjeg veznog dobro da ga tamo stavimo.

On je u Brazilu igrao špicu, čistu špicu, kao Romario. U Milanu se počeo UČITI igrati drugu špicu, a sada su ga uvalili na krilo. Dečko ima 20 godina i Milan je prošle godine igrao očajan nogomet i Pato je često bio i na klupi, a ove godine igra to nesretno krilo. SVI njegovi golovi su ČISTI potezi centarfora, nikakvog krila.

On je, po mom mišljenju, napadač koji je sada spreman za 20+ golova u Milanu svake godine samo ako ga se stavi naprijed bez da ide DESNO. Pa nije on Di Maria i takve pizdarije. Evo da je ove godine igrao špicu i pucao penale vec bi zabio 25 golova i sve bi rekli kako je car...

Njega ne smijemo prodati jer da on sada igra za Barcu vec bi imao kluzolu od 150mln GARANTIRANO. Kakav Pedro...

A ova bagra neka si sama financira obnavljanje ekipe a ne da prodaje najboljeg U21 igrača na svijetu!!!

Thiago - pokušajmo staviti npr. Samuela između Abatea, Favallia i Antoninia pa ćemo vidjeti kako ce odigrati. A pogledajmo kako igra između Maicona, Lucia i Zannettia. Nije to tako jednostavno za osuditi. Njegove fizičke mogućnosti su izvanredne, i to se svakako moze iskoristiti. Ako Puyol moze odlicno igrati beka, onda Silva moze biti zvijer na desnom beku ako bi Milan kojim slučajem kupio poštenog stopera za ovu sezonu. Dajte njemu i NEsti 2 beka koji nisu lakrdija i njih 2 ce raditi cuda u sredini.

Last edited by mrki; 05-05-2010 at 05:18.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2010, 05:35   #24358

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ne znam što se više čudite onom puštanju bodova Interu od strane Lazia...mislim i meni je krivo, ali gledajte to sa navijačkog i rivalskog apsekta..svaki klub bi to uradio...ensar je to dobro opisao.

a što se tiče titule...kakvo je stanje, nadam se da ću za sinov 18ti rođendan moći proslaviti barem osvajanje kupa, ak ne skudeta (znači imaju nekih 20tak godina fore)....
Old 05-05-2010, 08:01   #24359

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
ne znam što se više čudite onom puštanju bodova Interu od strane Lazia...mislim i meni je krivo, ali gledajte to sa navijačkog i rivalskog apsekta..svaki klub bi to uradio...ensar je to dobro opisao.
šta govoriš ti...ma kakvo puštanje????jesi popizdija..ti onda nisi navijač ,ako to podržaješ...to je meni gnjusno i neprihvatljivo!!!!kako moš to uopće opravdavat..jesi zdrav??!!
ne slažen se i ne svaćam te uopće...ja za svoj klub navijen makar mi igra protiv matere rođene!!!!a ti ne piši gluposti
Old 05-05-2010, 08:06   #24360

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ja sam uvijek sumnjo u ovog Pique ali Zlaja, balkanac, bas me iznenadio

http://www.calciomercato.it/news/797...le---FOTO.html

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules